Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια! May23 κι εγώ στο ψάξιμο για επιπλάκια και καρότσι είμαι. Sandy ελπίζω να είσαι καλά, Roxana υπομονή! μου φαίνεται ο τελευταίος μήνας θα είναι ο χειρότερος, που αγωνιάς πότε θα σπάσουν τα νερά. κι εγώ δεν έχω μαμά - πεθερά κοντά, κορίτσια καλύτερα καμιά φορά (το 2 ειδικά...). Η μανούλα όποτε έρχεται μου κάνει δουλειές γενική τα πάντα, η άλλη δεν μπορώ να πω, κάτι κάνει, αλλά καμιά σχέση. δεν περίμενα και τα ίδια φυσικά. αλλά δεν έρχονται τακτικά, ας πούμε 3-4 φορές το χρόνο. έχω όμως γυναίκα κάθε 2 εβδομάδες, οπότε είμαι οκ.

πηγα χθες για καμπύλη ζαχάρου, ήταν πολύ χαμηλή και στο 0 και στο 120 ήταν κάτω από το κάτω όριο. γνωρίζετε κάτι σχετικά? θα πάω στο γιατρό την άλλη εβδομάδα

Καλησπερα!!!! Καλα ειμαι απλα εχω πιαστει απο τη ξαπλα και με πιανουν ταχυπαλμιες απο τα χαπια.....κατα τ΄ αλλα ο μπεμπης ποδοσφαιριστης!!!!! Υποθετω ειναι καλο που ειναι χαμηλη η καμπυλη ζαχαρου...μηπως θα πρεπει να τρως κανα γλυκακι παραπανω;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μπουμπού μια χαρά είναι την έχει καταβρει αλλα εγω ανυπομωνω να την κρατησω στην αγκαλια μου αφηστε που παρότι δεν εχω πάρει πολλα κιλά νιώθω οτι εχω αρχίσει και βαραινω πολύ και χυσκολευομαι στο να σηκωθω απο τον καναπε κα Τέτοια και εχω να περπατάω κιολας

yVXqp2.png

dExOp2.png

Κριστίνα όταν λες χαμηλή; Για πες τιμή!

Σαντυ η αλήθεια εναι οτι τα yotopar φέρνουν ταχυκαρδιες γιαυτο συνήθως δίνουν και isoptin μαζί για να μην εχεις αλλά πες το στο γιατρο σου να δεις τι θα σου πει

yVXqp2.png

dExOp2.png

βρε δε μιλάω για αγορές εννοείται οτι είναι πολύ νωρίς και το θεωρώ και γρουσουζιά μη σου πω... αλλά δωρεάν δειγματάκια δεν είναι κακό... έτσι να νιώσω λίγο μέλλουσα μανούλα!! :D

congrats mitsi !! καλύτερα μη γράφεσαι πολύ νωρίς γιατί σου στέλνουν κουπόνια με ημερομηνία λήξης κοντινή, που μετά τα χάνεις

Καλησπερα!!!! Καλα ειμαι απλα εχω πιαστει απο τη ξαπλα και με πιανουν ταχυπαλμιες απο τα χαπια.....κατα τ΄ αλλα ο μπεμπης ποδοσφαιριστης!!!!! Υποθετω ειναι καλο που ειναι χαμηλη η καμπυλη ζαχαρου...μηπως θα πρεπει να τρως κανα γλυκακι παραπανω;;;;;

Sandy μου τρώω γλυκάκια κανονικά, και πολλά φρούτα. εντύπωση μου έκανε.

Κριστίνα όταν λες χαμηλή; Για πες τιμή!

Σαντυ η αλήθεια εναι οτι τα yotopar φέρνουν ταχυκαρδιες γιαυτο συνήθως δίνουν και isoptin μαζί για να μην εχεις αλλά πες το στο γιατρο σου να δεις τι θα σου πει

roxana δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά γύρω στο 60κάτι: 63? 65? 67? κάτι τέτοιο. θα τα δω στο σπίτι και θα σου πω

Διαφημίσεις

Κριστίνα σου δημιουργεί υπογλυκαιμια τώρα απο τι να είναι ειλικρινα δεν το ξέρω απλα πρόσεχε μηπως έχεις σαλάτες και τέτοια γιατί είναι πολύ ύπουλη η υπογλυκαιμια εμένα μια φορά με επιασε και δεν ηξερα που παταγα και που βρισκομουνα. Στο γιατρο ποτέ θα πας;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Κριστίνα σου δημιουργεί υπογλυκαιμια τώρα απο τι να είναι ειλικρινα δεν το ξέρω απλα πρόσεχε μηπως έχεις σαλάτες και τέτοια γιατί είναι πολύ ύπουλη η υπογλυκαιμια εμένα μια φορά με επιασε και δεν ηξερα που παταγα και που βρισκομουνα. Στο γιατρο ποτέ θα πας;

ζαλάδες εννοείς, ε? ναι, θα το προσέξω. έχω αγχωθεί κάπως γιατί γενικά τρώω πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα, κυρίως τις ώρες της δουλειάς: φρούτα, δημητριακά, γάλα κλπ. που υποτίθετια ότι είναι ο τρόπος να ισορροπείς το ζάχαρο. οπότε απορρώ τι άλλο πρέπει να κάνω :| Στο γιατρό κανονικά είναι να πάω την Πέμπτη, θα δω αν μπορώ να πάω Τετάρτη. πρέπει να κάνω και μια γενική ούρων οπότε δεν προλαβαίνω νωρίτερα

Καλησπερα και απο μένα! Κριστινακι μου επειδή γράφω απο το κιν δεν είδα οτι αντί για ζαλαδες σου έγραψα σαλάτες αχαχαχααχαχαχ!!!! Μακάρι να πας στο γιατρο πιο νωρίς να σου φύγει και το άγχος αν και δεν πιστεύω οτι είναι κάτι ανησυχητικό

Οι υπλοιπες καλε που έχετε χαθεί;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!!! Εγω ειμαι πολυ καλητερα.....η καλλιεργεια βγηκε αρνητικη, οποτε δε εφταιγε η ουρολειμωξη για τις συσπασουλες...μαλλον απο κουραση ηταν....Τωρα δεν εχω τιποτα, αλλα συνεχιζω ξαπλα και χαπακια προληπτικα μεχρι τις 25 που εχω ραντεβου στον γιατρο και ληγει η αναρρωτικη μου και βλεπουμε αν θα παρω αλλη......

Καλημέρα μανουλες τι κάνετε;εγω καλά είμαι αν εξαιρεσετε το γεγονός οτι εχω αρχίσει και ζοριζομαι πολύ στον ύπνο αλλά τι να κάνουμε υπομονή δεν έμεινε πολύς καιρός

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...