Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

και εγω σαντυ δεν εχω κανεναν δικο μου εδω...ειναι ολοι Αθηνα.

τα πεθερικα μου ειναι εδω αλλα κατι ιδιαιτερο δεν μου κανουν..δουλευει και η πεθερα...

η κουνιαδα μου μενει απο πανω αλλα και παλι τιποτα.

μονο οταν ειχα παθει την αποκολληση μου σιδερωσε 2 πλυντηρια και σκουπισε και σφουγγαρισε το σπιτι μια φορα.φαγητο εγω εκανα...

οποτε σε νιωθω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω σαντυ δεν εχω κανεναν δικο μου εδω...ειναι ολοι Αθηνα.

τα πεθερικα μου ειναι εδω αλλα κατι ιδιαιτερο δεν μου κανουν..δουλευει και η πεθερα...

η κουνιαδα μου μενει απο πανω αλλα και παλι τιποτα.

μονο οταν ειχα παθει την αποκολληση μου σιδερωσε 2 πλυντηρια και σκουπισε και σφουγγαρισε το σπιτι μια φορα.φαγητο εγω εκανα...

οποτε σε νιωθω.

Δυσκολο πραγμα να μην εχεις τους δικους σου κοντα....εμενα δουλευουν και πολυ οι ανθρωποι και δεν ερχονται συχνα και μου λειπουν πολυυυυυυυυυυ ειναι και υπεροχοι γονεις και τους εχω αδυναμια!!!!!! Το μονο θετικο ειναι οτι εχω εναν αντρα διαμαντι και μας εχει δεσει πολυ ολο αυτο που ζουμε με τα καλα αλλα και τις δυσκολιες.....και τον ζοριζω τον καημενουλη με τα νευρα μου, χτες τον επρηξα και σημερα σηκωθηκα να του κανω καφεδακι και πρωινο πριν φυγει για τη δουλεια γιατι ενοιωθα ασχημα....εγω ειμαι ξαπλα και αυτος τρεχει ολη μερα για μενα και τω μωρακι μας.......αχ τι μ΄ επιασε !!!!!

ορμονες παιδι μου! ορμονες που μας κατακλυζουν!!!!!!!

απο την μια λες καλυτερα να μην εχω κανεναν μεσα στα ποδια μου και απο την αλλη ...........δεν την παλευεις...

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΣ ΤΟ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!! τι κάνετε? να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? πότε πρέπει να αρχίσω να κάνω εγγραφές στα διάφορα sites για να μου στείλουν δειγματάκια? σε οποιοδήποτε μήνα είμαι? γιατί στο babyspace πχ λέει μετά ον 4ο...

MO70p3.png

q5s0p3.png

καλημέρα!! τι κάνετε? να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? πότε πρέπει να αρχίσω να κάνω εγγραφές στα διάφορα sites για να μου στείλουν δειγματάκια? σε οποιοδήποτε μήνα είμαι? γιατί στο babyspace πχ λέει μετά ον 4ο...

Μιτσι καλως ηρθες στην παρεα μας, να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!! Εγω μονο στο babyspace εχω γραφτει πριν 2 βδομαδες οποτε δε ξερω να σου πω......

Μιτσι καλως ηρθες στην παρεα μας, να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!! Εγω μονο στο babyspace εχω γραφτει πριν 2 βδομαδες οποτε δε ξερω να σου πω......

να είσαι καλά Σάντυ μου επίσης!! ξέρεις κι από εσένα, εμείς που είμαστε ακόμη στην αρχή και δεν έχουμε δείγματα κοιλιάς κτλ θέλουμε κάτι να νιώσουμε οτι περιμένουμε μωράκι και ανυπομονώ να αρχίσω να τα λαμβάνω :D

MO70p3.png

q5s0p3.png

να είσαι καλά Σάντυ μου επίσης!! ξέρεις κι από εσένα, εμείς που είμαστε ακόμη στην αρχή και δεν έχουμε δείγματα κοιλιάς κτλ θέλουμε κάτι να νιώσουμε οτι περιμένουμε μωράκι και ανυπομονώ να αρχίσω να τα λαμβάνω :D

Καταλαβαινω!!!!!! Εγω επειδη δεν ειχα συμπτωματα (αναγουλες, ζαλαδες κλπ) και αργησα να πεταξω και κοιλια, ψοφουσα να βλεπω βρεφικα ειδη στο ιντερνετ για να νοιωθω εγκυος!!!!!!

βρε μην βιαζεστε! καθε φαση της εγκυμοσυνης ειναι διαφορετικη!και ωραια!

εγω συνιστω αγορες και παραγγελιες μετα την β επιπεδου...(ξερω ξερω και απο την ιδια μου την πειρα ειναι δυσκολο)!

Διαφημίσεις

εγω συνιστω αγορες και παραγγελιες μετα την β επιπεδου...(ξερω ξερω και απο την ιδια μου την πειρα ειναι δυσκολο)!

Εγω ακομα δε πηρα τιποτα....περιμενω να μπω στον 7ο και μετα...βεβαια εχω κανει μια λιστα με πραγματα που θα χρειαστουν γιατι θα μας δωσουν και καποια.....

Καλησπερα και απο μένα!εγω πάντως στα σάιτ γράφτηκαν λίγο πριν μπω στο μηνα μου! Είναι άσχημο όντως να μην έχεις τους γονείς σου κοντά κι εμένα η μανούλα μου μαγειρεύει και μου καθαρίζει τόσους μήνες και στην πεθερά μου φωρτωσε η μάνα μου με ωριαο τροπο το σίδερο η οποία μένει απο κάτω και όταν ειχα κάνει την αποκοληση ούτε για παρέα δεν ανέβαινε! Τελοσπαντων περασμένα απλά όχι ξεχασμένα!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

γεια σας κορίτσια! May23 κι εγώ στο ψάξιμο για επιπλάκια και καρότσι είμαι. Sandy ελπίζω να είσαι καλά, Roxana υπομονή! μου φαίνεται ο τελευταίος μήνας θα είναι ο χειρότερος, που αγωνιάς πότε θα σπάσουν τα νερά. κι εγώ δεν έχω μαμά - πεθερά κοντά, κορίτσια καλύτερα καμιά φορά (το 2 ειδικά...). Η μανούλα όποτε έρχεται μου κάνει δουλειές γενική τα πάντα, η άλλη δεν μπορώ να πω, κάτι κάνει, αλλά καμιά σχέση. δεν περίμενα και τα ίδια φυσικά. αλλά δεν έρχονται τακτικά, ας πούμε 3-4 φορές το χρόνο. έχω όμως γυναίκα κάθε 2 εβδομάδες, οπότε είμαι οκ.

πηγα χθες για καμπύλη ζαχάρου, ήταν πολύ χαμηλή και στο 0 και στο 120 ήταν κάτω από το κάτω όριο. γνωρίζετε κάτι σχετικά? θα πάω στο γιατρό την άλλη εβδομάδα

Καλησπερα και απο μένα!εγω πάντως στα σάιτ γράφτηκαν λίγο πριν μπω στο μηνα μου! Είναι άσχημο όντως να μην έχεις τους γονείς σου κοντά κι εμένα η μανούλα μου μαγειρεύει και μου καθαρίζει τόσους μήνες και στην πεθερά μου φωρτωσε η μάνα μου με ωριαο τροπο το σίδερο η οποία μένει απο κάτω και όταν ειχα κάνει την αποκοληση ούτε για παρέα δεν ανέβαινε! Τελοσπαντων περασμένα απλά όχι ξεχασμένα!!
Καλησπερα ροξανα, τι κανει η μπουμπου;;; παντως ρε κοριτσια τι γινετε μ΄ αυτες τις πεθερες, εμενα απο τοτε που μεινα εγκυος ουτε εχει ερθει να με δει....δυο φορες μας μαγειρεψε και αυτο ηταν για πεταμα...ασε οτι να ναι!!!

βρε δε μιλάω για αγορές εννοείται οτι είναι πολύ νωρίς και το θεωρώ και γρουσουζιά μη σου πω... αλλά δωρεάν δειγματάκια δεν είναι κακό... έτσι να νιώσω λίγο μέλλουσα μανούλα!! :D

MO70p3.png

q5s0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...