Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

εγω παλι, σκεφτομαι οτι αν με βαζαν προγραμματισμενα να γεννησω, θα ειχα περισσοτερο αγχος..

ξερω βεβαια οτι πολλες φορες δε γινεται να περιμενουμε το σπασιμο τοων νερων, αλλα...

η αδερφη μου μπηκε θυμαμαι προγραμματισμενγια τη γεννηση του δευτερου μωρου και θυμαμαι ποσο αγχωμενη ηταν το προηγουμενο βραδυ που ηξερε οτι θα γεννουσε...

οπως και να εχει, η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και φανταζομαι γινεται το καλυτερο για τη μαμα κ το μωρο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι ακριβως ειναι οτι καλυτερο για την μαμα και το νινακι!

αγχος και αγωνια παντα θα υπαρχουν φυσικα!

ειτε περιμενεις για τα νερα και τους πονους ειτε πας προγραμματισμενα!

Καλησπερα μανουλες!!! Ελπιζω να ΄ στε ολες καλα!!! Ροξανακι πλησιαζει η ωρα με το καλο να κρατησεις τη μπεμπε σου αγκαλια!!!! Εγω χαθηκα αυτες τις μερες γιατι ειχα κατι μικροσυσπασουλες μαλλον... μαγκωνε η κοιλια μου στη μεση για μισο λεπτο και ειχα ελαφρυ πονακι, με επιασε καποιες φορες μεσα στο σκ και φοβηθηκα.....πηγα σημερα στο γιατρο μου και μου ειπε ξαπλα για 15μερες αρχικα&μισο yutopar ανα εξαωρο, επισης αυριο μ΄ εστειλε για γενικη ουρων και καλλιεργεια μηπως και εχω καμια ουρολοιμωξη γιατι αυτη μπορει να προκαλεσει συσπασεις... Καναμε υπερηχο και ολα ειναι καλα, ο τραχηλος κλειστος, το αμνιακο υγρο οκ και η μητρα που με ψηλαφισε μαλακη....οποτε ακολουθω τις οδηγιες και ευχομαι να ηταν κατι περαστικο.....Αυτα κοριτσια μου...παντως στεναχωρηθηκα και φοβηθηκα μπορω να πω, αν και ηταν πολυ χαλαρα αυτα τα συμπτωματα που σας περιεγραψα!!!!

Διαφημίσεις

αυτα συμβαινουν σαντυ μου ....!!

κανε οτι σου πει ο γιατρος και ολα καλα θα πανε...

οσο περναει ο καιρος τα πονακια ειναι μεσα στο προγραμμα!

Καλα ειμαι τωρα, και ακολουθω τις οδηγιες...απλα αγχωθηκα γιατι ειναι νωρις ακομα για τετοια...ο γιατρος μου παντως ηταν ηρεμος!

Sandy θέλει ξεκούραση όχι περπάτημα και τέτοια κανε οτι σου λέει οωιαδρος και ολα θα πανε καλα

Απο ξεκουραση αλλο τιποτα, ευτυχως εχει ο γιατρος μου εναν δικο του στο ικα γιατι εμενα ειναι ιδιωτικος και θα μου γραψει αδεια 15 μερες χωρις να χρειαστει να εμφανιστω εγω!!!! Θα κανω και αυριο την καλλιεργεια και βλεπουμε, παντως σημερα μονο 2 φορες τωρα το βραδυ μ΄ εσφιξε η κοιλια, οποτε με τα χαπια θα ειμαι οκ και μου χει δωσει και τη πιο μικρη δοση....οποτε μαλλον κατι ελαφρυ ειναι και θα περασει... Ο μπεμπης μου παντως μ΄ εχει ρημαξει στη κλωτσια!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κάνετε;εγ. Πηγα σημερα εκανα την εξέταση αλλα ειχε πολύ πλάκα γιατί την έπιασε την μικρή λοξυγγας και δεν προλαβαινα να πατησω το κουμπί!!!αφου μου λέγανε εκεί οι κοπέλες παντα τόσο κινητική είναι ;αχαχαχαχ το καλό είναι οτι δεν ζοριζετε καθόλου οπότε μάλλον κατα τέλος του μηνα θα έρθει κοντ μας η μικρή!άπλα θέλει κι άλλο περπάτημα γιατί είναι πάλι ψηλά αυτά τα τα νεα μου!εσείς ειστε όλες καλά;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου τι μου κάνετε;εγ. Πηγα σημερα εκανα την εξέταση αλλα ειχε πολύ πλάκα γιατί την έπιασε την μικρή λοξυγγας και δεν προλαβαινα να πατησω το κουμπί!!!αφου μου λέγανε εκεί οι κοπέλες παντα τόσο κινητική είναι ;αχαχαχαχ το καλό είναι οτι δεν ζοριζετε καθόλου οπότε μάλλον κατα τέλος του μηνα θα έρθει κοντ μας η μικρή!άπλα θέλει κι άλλο περπάτημα γιατί είναι πάλι ψηλά αυτά τα τα νεα μου!εσείς ειστε όλες καλά;

αυτο ειναι πολυ καλο οτι δεν ζοριζεται!!!!

απλα περπατημα οσο μπορεις περισσοτερο και ξερεις και τι αλλο εε?!! ελευθερα τωρα πια επαφες!!!

Γειας σας κοριτσια!!!! Ροξανα τελεια η μπουμπου σου οποτε βολτιτσες και τρελιτσες και θα κατεβει..... Εγω πολυ βαρεμαρα και εχω πιαστει απο τη ξαπλα, δε πειραζει ομως αρκει να ειναι καλα ο μπεμπης μου!!!

Σαντυ χαλαλι δεν το συζητω..εγω ειχα κατσει κρεβατι ΟΛΟ τον Αυγουστο με τις ζεστες τις τρελες!

αν χρειαζοταν θα το εκανα παλι!!

Αυτο ειναι ακομη χειροτερο, τουηλαχιστον τωρα εχει κρυο και καινουργιες εκπομπες στη τηλεοραση! Και γω δε το συζητω αν χτυπα ξυλο χρειαστει μεχρι να γεννησω καθομαι ξαπλα....τον αντρουλη μου μονο λυπαμαι γιατι δεν εχουμε βοηθεια, οι δικοι μου ειναι 360χλμ μακρυα και η πεθερα μου που μενει θεσ/νικη ειναι οτι να ναι......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...