Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλημερα!!

ναι ροξανα ειχα κανει και εγω και ολες την κανουν(λογικα δεν θα την πληρωσεις κιολας τουλαχιστον εγω απο τις 2 φορες την μια την πληρωσα) σου βαζουν στην κοιλια κατι σαν ζωνη δεν πονας καθολου και μετρανε τους παλμους του μωρου αν ειναι χαμηλοι τοτε θα σε προγραμματισουν για γεννα αν παλι ολα καλα σου λενε να ξαναπας...

εγω ειχα κανει 37η εβ και 38η που γεννησα κιολας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια! έχω γραφτεί κι εγώ σε όλα αυτά τα sites και μου έστειλαν κουπόνια από libero ή babylino, δεν θυμάμαι, όλο τα μπερδεύω. αλλά λήγουν στις 30/10, μου φαίνεται πολύ νωρίς για να αγοράσω πάνες!

ποξα΄να θέλεις να σου τα στείλω? ή καμιά άλλη κοπέλα? αυτό από το babyspace κι εγώ τέλος του μήνα το περιμένω.

Χειμώνας για τα καλα! κατεβασα κάποια ρούχα και όλα τα παπούτσια, πιστεύω να τελειώσω με αυτά ως το τέλος της εβδομάδας

Αν δεν τα θελεις τα κουπόνια αν δεν προκεται δηλαδή να τα χρησιμοποιήσεις εγω τα θέλω γιατί αρχίζω κατανάλωση αν αποφασισεις οτι δεν τα θες πες να σου στείλω πμ να μου τα στείλεις ευχαριστώ και μόνο πο με σκεφτηκες!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΜΑΡΙΑ Έφη ευχαριστώ για την πληροφορια της εξέτασης!!! Λες καλε να μάθω ποτε θα γεννησω;;αντε γιατί όλοι λυσαξανε οτι έχει κατέβει χαμηλά η κοιλιά μου και εμένα με έχει φάει το περπάτημα!!!κάνω παραπάνω απο ενα χιλιόμετρο τη μέρα!!!!δεν αντέχω άλλο!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

χαλαρωσε!

ολοι τωρα αυτο θα σε ρωτανε σε νιωθω!!

εχεις ακομη καιρο και θα ερθει αυτο θα λες!

εγω το ειχα κανει Τεταρτη και εβρεχε καρεκλες το θυμαμαι και ειχα παρει ταξι και ο μλκ δεν ειχε να χαλασει 50ευρω και με εβαλε να κατεβω μεσα στην βροχη στο περιπτερο να χαλασω!!γκρρρ!!!

ε Δευτερα γεννησα παντως

γνωμη μου αν βλεπετε προσφορες στα παμπερς λιμπερο κτλ να τις παιρνετε καποια που δουλευει σε σουπερ μαρκετ μου ειπαν οτι μετα τις γιορτες θα καταργηθουν (δεν ξερω αν ειναι ραδιο αρβυλα) αυτες οι προσφορες για λογους ανταγωνισμου...

εγω πηρα λιμπερο 2 πακετα με 50% εκπτωση....εδωσα 5 ευρω και για τα 2...αν μου τυχει θα ξαναπαρω

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ;;;ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΛΕ 2 ΛΙΜΠΕΡΟ 5 ΕΥΡΩ;Α ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΕΙΧΕ 5,25 ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΕΧΩ!

yVXqp2.png

dExOp2.png

απο τον Μαρινοπουλο τα πηρα ειχε προσφορα με 50% πριν περιπου κανα μηνα...

και ο Βασιλοπουλος πριν κανα 2 βδομαδες τα ειχε με 60% αλλα δεν προλαβα...

τις μικρες συσκευασιες πηρα και εγω 5,25 τις 2 ομως ήταν σαν να σου διναν την μια δωρο στην ουσια.

θα δεις τι θα σου πει ο γιατρος αν το παιδι ζοριζεται θα σε κανονισει για γεννα δεν πιστευω οτι θα το αφησει...εμενα ηταν ενταξει οι παλμοι και μετα Δευτερα ειχαν πεσει πολυ και τελικα γεννησα.(δεν ειναι απαραιτητο να σου κανει καισαρικη για αυτο το λογο παντως εκτος και αν ειναι πολυ πεσμενοι οι παλμοι).

Εγω εδώ κοντά μου δεν εχω ούτε το ενα ούτε το άλλο σούπερ μάρκετ ρε γαμωτο γιαυτο δεν το πήρα χαμπάρι! Ε ναι λογικά θα πρέπει μετά την εξέταση να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη Άποψη για το ποτέ θα γεννησω

yVXqp2.png

dExOp2.png

αληθεια ουτε το ενα ουτε το αλλο εε?

καλα μην νομιζεις και εμενα μακρια ειναι λογω χωριου (μενουμε περιπου 7 χλμ εξω απο το Ηρακλειο) αλλα ολο και κατεβαινουμε να παμε την μικρη σχολειο ας πουμε κτλ..

οποτε αν πετυχω προσφορα την εκμεταλευομαι οπως καταλαβενεις αλλωστε δυσκολες εποχες...

Αν δεν τα θελεις τα κουπόνια αν δεν προκεται δηλαδή να τα χρησιμοποιήσεις εγω τα θέλω γιατί αρχίζω κατανάλωση αν αποφασισεις οτι δεν τα θες πες να σου στείλω πμ να μου τα στείλεις ευχαριστώ και μόνο πο με σκεφτηκες!!!

δεν πρόκειται να αγοράσω από τόσο νωρίς πάνες, περιμένω το νινί 4 Φεβρουαρίου! κατά τα Χριστούγεννα με βλέπω να ψωνίζω ΄τετοια πράγματα. στείλε μου πμ τη δ/ση σου να σου τα στείλω αύριο

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΜ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΑΧ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ;

yVXqp2.png

dExOp2.png

roxanna μου μετρας αντιστροφα κοριτσακι μου ε??

αχ πως αισθανεσαι?

αγχωμενη λιγο υποθετω αλλα και πολυ ανυπομονα ε??

εμαθα και εγω απο μια φιλη την προσφορα του ΑΒ σε παμπερς, που παιρνει για το μωρο της και μου ειπε οτι ειχαν εξαντληθει σε λιγες μερες!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΟΝΤΩΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΧΟΣ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ) ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΩ ΦΙΛΙΑ!!!!ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΔΩ......ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

yVXqp2.png

dExOp2.png

ποπο, σε καταλαβαινω...να σκεφτεσαι οτι δεν απεχεις σχεδον καθολου απο αυτο το ονειρο!!

εγω καλα ειμαι γενικα, ξεκινησαμε με τον αντρα μου την ερευνα αγορας για το δωματιο της μπεμπας και συλλεγουμε ιδεες για καροτσια, καλαθουνες κτλ... ξερεις ξερεις!!

εχω μικρη καμπυλη το σαββατο-ευχομαι να ειναι η πρωτη κ η τελευταια-

καλη επιτυχια και στη δικη σου επισκεψη στο γιατρο...να μας φερεις νεα οτι η μπεμπα ανυπομονει να σε γνωρισει!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΧ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΛΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!!!

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ,Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...