Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΜΠΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!

αντε ροξανα, οι μερες πλησιαζουν!!

θα εισαι φανταζομαι σχεδον ετοιμη ε?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! πήγα σήμερα για τη Β επιπέδου. ευτυχώς όλα καλά! το νινί εξακολουθεί να είναι αγόρι :D και ζυγίζει 480 gr. Μόλις πήγαμε να δούμε το πρόσωπό του όμως, γύρισε απ' την άλλη!

εκνευρίστηκα λίγο εκεί στο ιασώ γιατί αργήσαν πολύ να με πάρουν, μετά πείνασα, πήγα στο κυλικείο και έφαγα γιατί δεν άντεχα και μόλις γύρισα με φώναξαν να μπω. είχε και πολύ κόσμο και όταν φύγαμε, είχαμε και μια κλήση στο παρμπρίζ..:confused: να ξέρετε όσες πηγαίνετε εκεί, να μην παρκάρετε πίσω από το media markt! είχαν όλοι κλήσεις στη σειρά. Τι να κάνουμε, άλλη φορά θα ξέρουμε. Α! μου δώσαν και μια τσαντούλα φεύγοντας, έχει μέσα πάνες libero νομίζω, δεν θυμάμαι ακριβώς τη μάρκα, ένα κουτί σερβιετάκια κ σερβιετες τενα και ένα νεσεσεράκι με ενυδατική και αφρόλουτρο για το μωρό. επίσης μερικά διαφημιστικά. Δεν τα είδα πολύ καλά γιατί ήρθα κατ' ευθείαν στη δουλειά. Τα πρώτα δώρα για το νινί μου!!!

Γεια σας κορίτσια! πήγα σήμερα για τη Β επιπέδου. ευτυχώς όλα καλά! το νινί εξακολουθεί να είναι αγόρι :D και ζυγίζει 480 gr. Μόλις πήγαμε να δούμε το πρόσωπό του όμως, γύρισε απ' την άλλη!

εκνευρίστηκα λίγο εκεί στο ιασώ γιατί αργήσαν πολύ να με πάρουν, μετά πείνασα, πήγα στο κυλικείο και έφαγα γιατί δεν άντεχα και μόλις γύρισα με φώναξαν να μπω. είχε και πολύ κόσμο και όταν φύγαμε, είχαμε και μια κλήση στο παρμπρίζ..:confused: να ξέρετε όσες πηγαίνετε εκεί, να μην παρκάρετε πίσω από το media markt! είχαν όλοι κλήσεις στη σειρά. Τι να κάνουμε, άλλη φορά θα ξέρουμε. Α! μου δώσαν και μια τσαντούλα φεύγοντας, έχει μέσα πάνες libero νομίζω, δεν θυμάμαι ακριβώς τη μάρκα, ένα κουτί σερβιετάκια κ σερβιετες τενα και ένα νεσεσεράκι με ενυδατική και αφρόλουτρο για το μωρό. επίσης μερικά διαφημιστικά. Δεν τα είδα πολύ καλά γιατί ήρθα κατ' ευθείαν στη δουλειά. Τα πρώτα δώρα για το νινί μου!!!

ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ Κ ΜΕ ΜΕΝΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ!!ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ..ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΛΗΣΗ Κ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΑΠ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ Κ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!!!!!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

μπραβο χριστινα!!! ετσι, μια μια να τελειωνουμε τις εξετασουλες!!!

εγω παλι δεν ειχα καθυστερησει καθολου την ημερα που πηγα, αλλα παλι μπορει να ετυχε σημερα!!!

καλα στο παρκινγκ του ιασω δε βρηκατε τπτ ε? χαμος γινεται!!!

μου δωσαν και εμενα αυτη τη σακουλα..παρεπιπτοντως που την εχω βαλει...:confused: εχασα τα πρωτα δωρα της μπεμπας....

78xyp2.png

RUAmp3.png

το κυλικείο φαρμακειο όντως, δεν το συζητώ! αλλά τι να έκανα? πεινούσα! είχε παει 12 η ώρα και είχα τσιμπήσει κάτι στο σπίτι στις 8!

Στο πάρκιν εκεί με είχαν τρακάρει μια φορά που είχα πάει να επισκεφτώ την αδερφή μου όταν έκανε τη μπέμπα, οπότε το απέφυγα. δεν μου πάει, δεν μου πάει!!! πάντως όταν μπαιναμε στο κτίριο, εκείνη την ώρα έφευγε ένα ζευγάρι με το νινάκι τους και τα μπαλόνια τους! αντε κορίτσια, θα έρθει και η δική μας ώρα! πρώτη η Ροξάνα

Διαφημίσεις

Μανουλες και μπεμπακια καλημέρα και απο μένα!!χριστινακι πολύ ωραία τα νεα σου!!!αντε τώρα απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ακομα πιο πολύ!κορίτσια εγω χτες πηγα στο γιατρό η μικρή έχει φτάσει τα 2500 και είμαι πολύ χαρούμενη που πήρε βάρος!!!την Τετάρτη θα πάω στο ιασω να κάνω μια εξέταση να δούμε την κίνηση της μικρής απλά μου είπε οτι επειδή είναι ψηλά ακόμα πρεπεινα περπατάω!!!!αυτά τα νεα μου αντε αμα ξυπνησετε τα λεμε!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Γειας σας κοριτσια, τι κανετε??? Εγω δουλεια και τωρα που χαλασε ο καιρος δε τη παλευω καθολου θελω ολη μερα χουχουλιασμα!!!!

Χριστινα μπραβο κοριτσι μου, τελειος ο μπεμπης ε????? Και μας ντροπαλος ηταν προσωπο δεν ηθελε να δειξει.......

Ροξανα με το καλο κοριτσι μου, πλησιαζει η ωρα να κρατησεις τη μπεμπουλα σου αγκαλια!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΚΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ Ε;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΚΟΝΤςΥΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ,Α ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ BABYSPACE ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΜΩΣ!!!!ΑΧΑΧΑΧΑ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημέρα μελλοντικές μανουλες τι κάνετε;έπιασε το κρύο για τα καλά μου φαίνεται και δεν είχα προετοιμάστει κατάλληλα !ΜΑΡΙΑ Έφη να σε ρωτήσω κάτι έχεις κάνει την εξέταση nst ?θα πάω την τετερτη στο ιασω να την κάνω και θα ήθελα λέπτομερειες

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλημέρα κορίτσια! έχω γραφτεί κι εγώ σε όλα αυτά τα sites και μου έστειλαν κουπόνια από libero ή babylino, δεν θυμάμαι, όλο τα μπερδεύω. αλλά λήγουν στις 30/10, μου φαίνεται πολύ νωρίς για να αγοράσω πάνες!

ποξα΄να θέλεις να σου τα στείλω? ή καμιά άλλη κοπέλα? αυτό από το babyspace κι εγώ τέλος του μήνα το περιμένω.

Χειμώνας για τα καλα! κατεβασα κάποια ρούχα και όλα τα παπούτσια, πιστεύω να τελειώσω με αυτά ως το τέλος της εβδομάδας

Καλημέρα μελλοντικές μανουλες τι κάνετε;έπιασε το κρύο για τα καλά μου φαίνεται και δεν είχα προετοιμάστει κατάλληλα !ΜΑΡΙΑ Έφη να σε ρωτήσω κάτι έχεις κάνει την εξέταση nst ?θα πάω την τετερτη στο ιασω να την κάνω και θα ήθελα λέπτομερειες

τι είναι αυτή η εξέταση nst? νόμιζα ότι είχα τελειώσει με τις επισκέψεις στο ιασώ :|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...