Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

μπραβο σαντυ με το καλο λοιπον!!!

αντε καλες αγορες απο εδω και περα!

χαχα!!

Σ΄ ευχαριστω πολυ! Εσενα τ΄ αποτελεσματα απο τη καμπυλη καλα;;

Λες ηρθε η ωρα σιγα σιγα να κανω λιστα και να παρω πραγματακια;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!

Καλημερα κοριτσια!!!! Εκανα χτες τη β επιπεδου, τελεια εξεταση τα βλεπεις και τα καταλαβαινεις ολα! Ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα και μερικες μερες μεγαλυτερος εφτασε τα 490 γραμμαρια χιχιχι ολοκληρος αντρας.....Βεβαια μας βγηκε λιγο ντροπαλος μετα απο δυο βολτες και ενα προφιτερολ γυρισε μονο προφιλ....εχει τη μυτουλα μου και τα χειλια μου χαχαχα... Οσες φορες γυρισε ανφας ειχε τα χερακια του στο προσωπο και φαινοταν μονο τα χειλακια του! Ουφ παει και αυτο, δοξα το Θεο ολα πηγαινουν καλα, ελπιζω να ειναι ολα καλα μεχρι το τελος....Ανυπομονω να τον σφιξω στην αγκαλια μου!!!!!!

αλήθεια Sandy είδες τέτοιες λεπτομέρειες? ποπο, ο άντρας μου τελευταια φορά που κάναμε υπέρηχο στο γιατρό, έλεγε ότι το μωρό του μοιάζει! από την ασπρόμαυρη φοτο που μας δίνει ο γιατρός κάθε φορά! για να δούμε τι θα δούμε τώρα! και το έβγαλε μεγαλύτερο, ε? δηλαδή σου έδωσαν άλλη ΠΗΤ?

Mariaefi εσύ ξεμπέρδεψες με την καμπύλη, τι καλά!

καλημέρα κορίτσια!

αλήθεια Sandy είδες τέτοιες λεπτομέρειες? ποπο, ο άντρας μου τελευταια φορά που κάναμε υπέρηχο στο γιατρό, έλεγε ότι το μωρό του μοιάζει! από την ασπρόμαυρη φοτο που μας δίνει ο γιατρός κάθε φορά! για να δούμε τι θα δούμε τώρα! και το έβγαλε μεγαλύτερο, ε? δηλαδή σου έδωσαν άλλη ΠΗΤ?

Mariaefi εσύ ξεμπέρδεψες με την καμπύλη, τι καλά!

Γεια σου Χριστινακι, εκει που πηγα και εκανα τη β επιπεδου, δεν ειναι ο γιατρος μου οποτε δε ξερω αν θ΄ αλλαξει η πητ... Στις 25 εχω ραντεβου με το δικο μου το γιατρο και θα δουμε....

Καλημερα κοριτσια!!!! Εκανα χτες τη β επιπεδου, τελεια εξεταση τα βλεπεις και τα καταλαβαινεις ολα! Ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα και μερικες μερες μεγαλυτερος εφτασε τα 490 γραμμαρια χιχιχι ολοκληρος αντρας.....Βεβαια μας βγηκε λιγο ντροπαλος μετα απο δυο βολτες και ενα προφιτερολ γυρισε μονο προφιλ....εχει τη μυτουλα μου και τα χειλια μου χαχαχα... Οσες φορες γυρισε ανφας ειχε τα χερακια του στο προσωπο και φαινοταν μονο τα χειλακια του! Ουφ παει και αυτο, δοξα το Θεο ολα πηγαινουν καλα, ελπιζω να ειναι ολα καλα μεχρι το τελος....Ανυπομονω να τον σφιξω στην αγκαλια μου!!!!!!

sandy τελεια νεα απο τη β-επιπεδου!!!

μπραβο!!

και εγω νομιζω πως στη φωτογραφια που μας εδωσε ο γιατρος, η μπεμπα ειχε τη μυτη του αντρα μου....:oops: χαχαχαχα ελπιζω να αλλαξει...

οι υπολοιπες τσουπρες τι κανετε??

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ?Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ??ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ 3D?ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ?Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ??ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ 3D?ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Εγώ pinakiii μου που έκανα πριν μια εβδομάδα Β επιπέδου και είδα τον μπέμπη μου έχει τα μάτια ΙΔΙΑ του πατέρα του...ΙΔΙΑ όμως......:D:D:D:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

εγω παντως αναφερομαι στη φωτογραφια αυτην την κιτρινη που μας δινουν..νομιζω ειναι 3d, ναι..

αλλιως αποτον απλο υπερηχο, τι να καταλαβουμε...

εγω δεν καταλαβαινω αν ο ποπος ειναι κεφαλι και αντιστροφα..χαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Εγώ pinakiii μου που έκανα πριν μια εβδομάδα Β επιπέδου και είδα τον μπέμπη μου έχει τα μάτια ΙΔΙΑ του πατέρα του...ΙΔΙΑ όμως......:D:D:D:D

εμενα που ειναι πιο μεγαλο μωροκ λογω ζαχαρου δλδ κ γενικα κ εκανα πριν λιγες μερες β επιπεδου δεν υπηρχε περιπτωση να διακρινουμε κατι παρομοιο.ενταξει ειναι κ θεμα ανυπομονησιας..κ αγωνιας σε ποιον μοιαζει!εδω αλλες κοπελεσ ξερουν το φυλλο απο το πρωτο υπερηχο..!κ στη β επιπεδου βγαινουν αλλα..χαχα οπωσ και να χει οπου κ να μοιασει των γονιων του ειναι κ ουσιαστικα ειναι το ιδιο!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

ρε συ πινακιιι. δεν ειπαμε οτι το μωρο ειναι "ετσι", παει εκλεισε,

αλλα αν η φωτογραφια ειναι 3d και ειναι καλα τραβηγμενη-η δικη μου ειναι ανφας και το προσωπο του μωρου φαινεται πεντακαθαρα- μπορεις να παρεις μια πρωτη εικονα, τιποτα αλλο...

τα παιδια, μεχρινα γινουν τουλαχιστον 2 ετων, διαρκως αλλαζουν, εννοειται αυτο..:)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΑΧ ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΕΦΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΗ!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...