Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

εγω ειμαι σιγουρη οτι την εχω ακουσει γιατι δινει κατι κλωτσιες που δεν μπερδευονται με γουργουρητα χαμηλα στην κοιλια εκει που κανουμε την γραμμη του μπικινι ασε που οταν μαζευεται ολη σε μια μερια αλλαζει σχημα η κοιλια μου κ με ποναει κιολας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειμαι σιγουρη οτι την εχω ακουσει γιατι δινει κατι κλωτσιες που δεν μπερδευονται με γουργουρητα χαμηλα στην κοιλια εκει που κανουμε την γραμμη του μπικινι ασε που οταν μαζευεται ολη σε μια μερια αλλαζει σχημα η κοιλια μου κ με ποναει κιολας

χαχα!! γυναικα παιδι μου κανει αισθητη την παρουσια της!!!

μονο ενα παιδικο δωματιο βλεπω τεσπα εγω τετοια σκυλια δεν τα εμπιστευομαι οτι εκπαιδευση κ αν εχουν διοτι εχουν αγρια ενστικτα τα λυκοσκυλα ειναι τα καλυτερακ πολυ καλοι φυλακες γαι τα παιδια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

και ομως τα λυκοειδη ειναι πιο επικινδυνα ..... εχουμε ασχοληθει με εκπαιδευση και εκτροφη και εγω δουλεψα και σε κτηνιατρειο...

φυσικα κανενα παιδι δεν πρεπει να μενει μονο με καμμια ρατσα σκυλου.....

ενα σκυλι που εχουμε εδω ρατσας αγνωστης κοπριτης ειναι πολυ καλος σκυλος ρε συ εχει μια μπουμπου η κοπελια απεναντι 1,5 χρονων κ αν δεις πως τρωει απο το χερι της θα τρελαθεις με την γλωσσα της το πεταει απο τα χερια για να το φαει μετα

αλλα οπως ειπες ποτε δεν αφηνουμε παιδι με σκυλι μονο του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

mariaefi την ακουσα λιγο το μεσημερι κ μετα το απογευμα παλι καλα κοντευα να τρελαθω

ειδες βρε!!

τσαμπα αγχωνεσαι σε λιγο καιρο θα την νιωθεις πιο εντονα και θα ηρεμεις!

εμενα με εχει ταραξει στις κλωτσιες τωρα!!!

καλημέρα κορίτσια!

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ,ΑΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 641 ΓΡ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ Κ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΔΩ..ΧΑΧΑΧΑΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ Κ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ!!!:D:DΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΕ 1 ΣΗΜΕΙΟ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ...ΑΑΑΑΑΑ ΦΑΝΗΚΕ Κ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ :confused::confused::confused:ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ...ΑΠ ΤΟ ΙΑΣΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ DOPLER Κ ΜΙΑ ΒΙΟΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????

τέλεια πινάκι!! ανυπομονώ να πάω κι εγώ την Πέμπτη! Για τις εξετάσεις που λες ότι προωθεί το ιασώ, εσύ μόνο αυτές που σου λέει ο γιατρός σου κάνε. Εμενα μου είπε για γενική αίματος - ούρων και καμπύλη ζαχάρου. δεν θυμάμαι αν σημείωσε κάτι αλλο

ΑΑΑΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ....ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ....ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!!!!Κ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!!ΦΙΛΙΑ
αυτό θα κάνω! ευκαιράι για ξεκούραση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ.....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΜΑΙ!!!ΧΑΧΑ!
κι εγώ θέλω να χειμωνιάσει λίγο, αλλά όσο σκέφτομαι έξοδα θέρμανσης κλπ, καλά είμαστε κι έτσι!!!
καλημερα και απο εμενα!!!

ωραια κυριακη σημερα, αλλα πως περναει ετσι το σκ ρε κοριτσια??

εμεις θα παμε στους γονεις μου για φαγητο, οποτε ουτε μαγειρεμα, ουτε τιποτα σημερα..τελεια!!!καλα να περασετε ολες!!!

πως περνάει το Σ/Κ, όντως! εμείς πήγαμε σε φίλους για bbq χθες, πολύ ωραία ήταν!

καλημερα κοριτσια

κοντευω να τρελαθω εχω ακουσει την μικρη μου εδω κ 15 μερες κ καθε μερα εκανε τα δικα της κ γω υσηχαζα τωρα εχει να δωσει σημα απο χθες το βραδι τι κουναω την κοιλια τι τρωω γλυκα τιποτα δεν συγκινειται ανυσηχω!!!

μην αγχώνεσαι, είναι νωρίς ακόμα. λίγο αργότερα θα κάνει πιο αισθητή την παρουσία της!
κοριτσια καλημερα!περιμενω και γω το πρωτο μου μωρακι με το καλο μεχρι 10/02 που εχω και τα γενεθλια μου!!! Περιμενω αγορακι!!!! Οσο για τις κλωτσιτσες εγω αρχισα να καταλαβαινω εδω και 10 μερες.....ο γιατρος μου ειπε επειδη ακομα εχει χωρο το μωρακι μπορει να χτυπαει προς την πλατη και γι΄ αυτο να μη το καταλαβαινουμε συχνα...
γεια σου Σάντυ! καιρός έχω να σε 'ακούσω'! ολα καλα? εμείς μαζί είμαστε σχεδόν! Κι εγώ για αγοράκι πάω
δεν επινα καφε οποτε δεν ξερω.........
εγώ πίνω καφέ, αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά. Συνήθως κλωτσάει όταν είμαι ξαπλωμένη και ήρεμη. όσο περνούν οι μέρες, όλο και πιο πολύ το νιώθω!

Καλημερα κοριτσια!!!! Εκανα χτες τη β επιπεδου, τελεια εξεταση τα βλεπεις και τα καταλαβαινεις ολα! Ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα και μερικες μερες μεγαλυτερος εφτασε τα 490 γραμμαρια χιχιχι ολοκληρος αντρας.....Βεβαια μας βγηκε λιγο ντροπαλος μετα απο δυο βολτες και ενα προφιτερολ γυρισε μονο προφιλ....εχει τη μυτουλα μου και τα χειλια μου χαχαχα... Οσες φορες γυρισε ανφας ειχε τα χερακια του στο προσωπο και φαινοταν μονο τα χειλακια του! Ουφ παει και αυτο, δοξα το Θεο ολα πηγαινουν καλα, ελπιζω να ειναι ολα καλα μεχρι το τελος....Ανυπομονω να τον σφιξω στην αγκαλια μου!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...