Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Χριστίνα καλύτερα να μην πας εκείνη τη μέρα για δουλειά εμένα αυτή είναι η άποψη μου γιατί θα ξεκινήσεις πχ 8 μεχρι και τις 11 και κάτι θα είσαι εκεί!μετά εμενα τουλάχιστον με έπιασε το στομάχι μου απο την γλυκοζη ήθελα να φάω κάτι αλμυρο και να ξαπλωσω

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα καλύτερα να μην πας εκείνη τη μέρα για δουλειά εμένα αυτή είναι η άποψη μου γιατί θα ξεκινήσεις πχ 8 μεχρι και τις 11 και κάτι θα είσαι εκεί!μετά εμενα τουλάχιστον με έπιασε το στομάχι μου απο την γλυκοζη ήθελα να φάω κάτι αλμυρο και να ξαπλωσω

κατάλαβα, ευχαριστώ για τη συμβουλή!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΥΠΝΟ!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ,ΑΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 641 ΓΡ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ Κ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΔΩ..ΧΑΧΑΧΑΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ Κ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ!!!:D:DΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΕ 1 ΣΗΜΕΙΟ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ...ΑΑΑΑΑΑ ΦΑΝΗΚΕ Κ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ :confused::confused::confused:ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ...ΑΠ ΤΟ ΙΑΣΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ DOPLER Κ ΜΙΑ ΒΙΟΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

κατάλαβα, ευχαριστώ για τη συμβουλή!

ΑΑΑΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ....ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ....ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!!!!Κ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!!ΦΙΛΙΑ

και εγω θα ελεγα να μην πας δεν ξερεις και πως θα εισαι μετα την γλυκοζη..

συνηθως μετα την β επιπεδου γινονται γεν.αιματος,ουρων, ουρια,κρεατινινη ουρικο οξυ

και καμπυλη οσο για το ντομπλερ καρδιας ειναι θεμα γιατρου .....

εγω δεν θα το κανω παντως μου ειπε οτι δεν χρειαζεται μονο nst θα κανω οταν μπω στον μηνα μου σιγουρα 2 φορες αλλα αυτο το κανουμε εδω στην κλινικη και δεν το πληρωνουμε.(ειναι μεσα στην τιμη)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ.....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΜΑΙ!!!ΧΑΧΑ!

ΜΑΡΙΑΕΦΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ???

καλημερα και απο εμενα!!!

ωραια κυριακη σημερα, αλλα πως περναει ετσι το σκ ρε κοριτσια??

εμεις θα παμε στους γονεις μου για φαγητο, οποτε ουτε μαγειρεμα, ουτε τιποτα σημερα..τελεια!!!

καλα να περασετε ολες!!!

mariaefi διαβασα οτι εισαι homealone σημερα..κοιτα νατο εκμεταλλευτεις καλη μου!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

κοντευω να τρελαθω εχω ακουσει την μικρη μου εδω κ 15 μερες κ καθε μερα εκανε τα δικα της κ γω υσηχαζα τωρα εχει να δωσει σημα απο χθες το βραδι τι κουναω την κοιλια τι τρωω γλυκα τιποτα δεν συγκινειται ανυσηχω!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ηρεμησε ανδριαννα μπορει απλα να μην την νιωθεις οχι οτι δεν κουνιεται...

συνηθως θα νιωθεις την μπεμπα σου ξαπλωμενη και οντωας ηρεμη φαε και κατι πολυ γλυκο!

ετσι και εγω μια μερα περιπου την ιδια βδομαδα με εσενα δεν το ενιωθα το μωρακι μου και τελικα μετα απο 4 ωρες ακινησιας (ειχα δει και αιμα τοτε) γαυγισε δυνατα ο σκυλος και φαινετε τρομαξε ή ξυπνησε και το ενιωσα...

αν τωρα -που δεν νομιζω- μεχρι αυριο δεν την νιωσεις πηγαινε στο γιατρο.

πινακι μου οι στανταρ εξετασεις ειναι γεν.αιματος,ουρων,κρεατινινη ουρικο οξυ καμπυλη σαγχαρου φυσικα τωρα απο εκει και περα ειναι θεμα γιατρου αν θα ζητησει ντομπλερ αγγειων (καποιοι το λενε γ επιπεδου υπερηχο) και φυσικα nst (συσκευη που μετραει τους παλμους του μωρου) μολις μπουμε στο μηνα μας..

αν κατι αλλο θεωρει ο γιατρος απαραιτητο τοτε στο λεει.

Εγω ντομπλερ δεν κανω ουτε στηνπρωτη εκανα (καλα τοτε δεν πολυ το κανανε ετσι και αλλιως) μονο νστ και παρακολουθηση στον γιατρο μου, και ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη κ β επιπεδου αλλα και ο δικος μου μου ειπαν οτι δεν συντρεχει λογος να την κανω...

καλημερα κοριτσια

κοντευω να τρελαθω εχω ακουσει την μικρη μου εδω κ 15 μερες κ καθε μερα εκανε τα δικα της κ γω υσηχαζα τωρα εχει να δωσει σημα απο χθες το βραδι τι κουναω την κοιλια τι τρωω γλυκα τιποτα δεν συγκινειται ανυσηχω!!!

καλε μην ανησυχεις!!!

και εγω απο την λιγη μου εμπειρια συνηδητοποιω οτι τα μωρακια μας δεν κουνιονται ακομα οποτε τους το ζητησουμε, αλλα οποτε ειναι ξυπνια!

επειδη κι εγω το αισθανθηκα καπου στη 19η εβδομαδα, θελω να σου πω οτι τις πρωτες μερες, το αντιλαμβανομουν πολυ αχνα και οχι καθε μερα.,.

οι κινησεις τους ειναι ακομα αναιπαισθητες..μη φοβασαι..

ακομακι τωρα που ειμαι 23+ εβδομαδες δεν την καταλαβαινω τη μπεμπα οποτε χτυπησω την κοιλια μου,'η φαω γλυκο και τα σχετικα!!

μην αγχωνεσαι καθολου!!!:)

78xyp2.png

RUAmp3.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΟΒΩ 37 ΜΕ 38 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!

μπραβο ροξανα μου!

αφου ολα καλα δεν το συζητω!!

να εχεις το νου σου για οτιδηποτε απο εδω και περα!

may μου σημερα εχει χαλαρωση και ηρεμια δεν θα κανω τιποτα ........εχω σιδερο βεβαια αλλα θα γινει και αυτο....για την ωρα ξαπλα στο κρεβατι και χαλαρωνωωωωω.......

φαι εχει πατσιτσιο που εκανα χτες.....το σπιτι μαζεμενο ειναι οποτε μια χαρα μου εκατσε η μοναξια..αν και ο αντρας μου απο οτι καταλαβα το πρωι που ηταν μες τα μελια ενιωθε τυψεις..χαχα!καλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...