Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

στο babyspace.gr μπορειτε να γραφτειτε και να σας στειλουν ενα κουτι "γλυκεια αναμονη" με δωρακια για εσας και το μωρο.Δεν εχει χρεωση και το στελνουν με κουριερ.

εμενα μου ηρθε και ειχε μεσα ενα μπουκαλι avent,1 sudocrema, 1 κρεμα για συγκαματα της Nivea,λιγα μωρομαντηλα,3 δειγματα φυσιολογικου ορου, 1 κρεμα για τα ποδια,1 ποδολουτρο,1 dvd για τον θηλασμο, 1 κουπονι της fisher price και ενα σωρο πληροφοριες.

ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ??ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΛΟΣ??????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο babyspace.gr μπορειτε να γραφτειτε και να σας στειλουν ενα κουτι "γλυκεια αναμονη" με δωρακια για εσας και το μωρο.Δεν εχει χρεωση και το στελνουν με κουριερ.

εμενα μου ηρθε και ειχε μεσα ενα μπουκαλι avent,1 sudocrema, 1 κρεμα για συγκαματα της Nivea,λιγα μωρομαντηλα,3 δειγματα φυσιολογικου ορου, 1 κρεμα για τα ποδια,1 ποδολουτρο,1 dvd για τον θηλασμο, 1 κουπονι της fisher price και ενα σωρο πληροφοριες.

ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ Κ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ Κ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΑΙΛ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ?????

ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ Κ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ Κ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΑΙΛ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ?????

μου ηρθε πιο νωρις εμενα παντως...μετα απο 20 μερες απο το Mail μου ηρθε χωρις καμμια χρεωση....

οσο αναφορα την καμπυλη θεωρειτε εξεταση που ειναι μεσα στο γενικο ελεγχο και την κανουν ολες αλλα ο γιατρος θα κρινει αν χρειαζεται η μικρη ή η μεγαλη και συνηθως γινεται απο την 24η εβδ μεχρι 28η εκτος αν υπαρχει λογος για πιο πριν ή για επαναληπτικη!

απλα ειναι ασχημη στην γευση και για αυτο την θεωρουμε δυσκολη και εγω αυτο σκεφτομαι και η Δευτερα ειναι κοντα που θα την κανω!!

Κουκλιτσες την καμπύλη την κάνουν ολες δεν την γλυτωνουν απλα ο γιατρός κρίνει ποτέ και ποια θα κάνει η καθεμιά!

Αχ εγω μόλις γύρισα απο το γιατρο και μου είπε οτι δεν με βλέπει να παίρνω όλον τον μήνα μου ειπε βέβαια οτι μάλλον τις επομενες 15 μέρες δεν νομίζει να γεννησω αλλα μετα δεν ξέρει...η μικρή έχει παει 2200 αλλά λόγω του οτι ο πλακουντας αρχίζει να γερναει δεν θα παει πολύ σε βάρος γύρω στα 2500-2800!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

ΡΟΧΑΝΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΤΣΙΤΩΝΕΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΘΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΑΒΥ....ΧΟΝΤΡΟΥΛΑΚΙ!!

Ναι κοντευω και ανυπομωνω!!!αύριο πας ε;στο ιασω θα την κανεις;καλή επιτυχία θα περιμενουμε νεα σου

ΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ..ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ..ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΕΑ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΡΙΟ!;););)

roxana μην ανυσηχεις και εμενα 2780 γεννηθηκε.Και αφου ο πλακουντας αρχισε να γερναει θα δεις που θα γεννησεις νωρις νωρις!

εγω σε κοβω οτι μεχρι 38η θα εχεις γεννησει ..φυσιολογικα πας ετσι?

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΟΒΩ 37 ΜΕ 38 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

pinaki πήγες? τι έγινε? καλά?

roxana έφτασες στο τέρμα! με το καλό! καλύτερα νωρίς, να σου φύγει και η αγωνία! Εφόσον έχει πάρει και μια χαρά βάρος, φυσικά.

mitsi75 αυτό εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό, εγώ πχ δεν είχα καθόλου ζαλάδες και ναυτίες και αναγούλες και εμετούς. Είχα μόνο μια τέτοια αδιαθεσία για μια μέρα κράτησε και επίσης απέχθεια σε συγκεκριμένα φαγητά που πιο πριν έτρωγα κανονικά, για μια εβδομάδα το πολύ. όλα αυτά γύρω στην 5η εβδομάδα νομίζω. Εύχομαι περάσεις το 1ο τρίμηνο όσο πιο ανώδυνα!

Ηθελα να σας ρωτήσω για την καμπύλη ζαχάρου: εγώ θα την κανω σε 2 εβδομάδες περίπου, σε ένα διαγνωστικό κέντρο όπου κάνω όλες τις εξετάσεις. θα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω? και, κρατάει πολλή ώρα? πόσο περίπου. Εμένα μου είπε ο γιατρός 'εμείς κάνουμε τη μεγάλη καμπύλη'. Τι είναι η μεγάλη και τι η μικρή?

καλημέρα κορίτσια!

pinaki πήγες? τι έγινε? καλά?

roxana έφτασες στο τέρμα! με το καλό! καλύτερα νωρίς, να σου φύγει και η αγωνία! Εφόσον έχει πάρει και μια χαρά βάρος, φυσικά.

mitsi75 αυτό εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό, εγώ πχ δεν είχα καθόλου ζαλάδες και ναυτίες και αναγούλες και εμετούς. Είχα μόνο μια τέτοια αδιαθεσία για μια μέρα κράτησε και επίσης απέχθεια σε συγκεκριμένα φαγητά που πιο πριν έτρωγα κανονικά, για μια εβδομάδα το πολύ. όλα αυτά γύρω στην 5η εβδομάδα νομίζω. Εύχομαι περάσεις το 1ο τρίμηνο όσο πιο ανώδυνα!

Ηθελα να σας ρωτήσω για την καμπύλη ζαχάρου: εγώ θα την κανω σε 2 εβδομάδες περίπου, σε ένα διαγνωστικό κέντρο όπου κάνω όλες τις εξετάσεις. θα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω? και, κρατάει πολλή ώρα? πόσο περίπου. Εμένα μου είπε ο γιατρός 'εμείς κάνουμε τη μεγάλη καμπύλη'. Τι είναι η μεγάλη και τι η μικρή?

λοιπον θα πρεπει να εισαι νηστικη τουλαχιστον 10-12 ωρες και αφου κανεις την μεγαλη καμπυλη υπολογισε 3-4 ωρες οτι θα τις φας εκει για να σου παιρνουν τις μετρησεις.ραντεβου τουλαχιστον εδω δεν κλεινεις αλλα πρεπει να πας πρωι.

εγω θα παω την Δευτερα

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΟΒΩ 37 ΜΕ 38 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!

μακαρι αλλα μια συμβουλη μην το δεσεις κομπο να εχεις στο μυαλο σου και το ενδεχομενο καισαρικης γιατι εγω δεν το ειχα και μετα οταν χρειαστηκε με επιασε ψυχολογικο...

λοιπον θα πρεπει να εισαι νηστικη τουλαχιστον 10-12 ωρες και αφου κανεις την μεγαλη καμπυλη υπολογισε 3-4 ωρες οτι θα τις φας εκει για να σου παιρνουν τις μετρησεις.ραντεβου τουλαχιστον εδω δεν κλεινεις αλλα πρεπει να πας πρωι.

εγω θα παω την Δευτερα

και μετά από τις 3-4 ώρες θα εξακολουθώ να νιώθω χάλια? εννοώ, προφανώς δεν θα μπορώ να πάω στη δουλειά, ε? σε ρωτάω που είσαι εμπειρη για να δω τι θα τους πω, αν τους πω δλδ απλώς ότι θα αργησω ή οτι δεν θα πάω καθόλου

Εσύ Δευτέρα, ε? καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...