Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

παντα ειναι ενα θεμα αυτο με την πητ και τους μηνες!

γνωμη μου ειναι οτι παρακολουθουμε την εγκυμοσυνη με τις εβδ και βαση αυτων γινονται οι εξετασεις και οι υπερηχοι. Ο β επιπεδου θα δειξει την πιο πιθανη ημερομηνια τοκετου αλλα δεν ειναι και σιγουρο απο την στιγμη που μπειτε στον μηνα σας (πχ πητ 12/1 στον μηνα σας μπαινετε 12/12) μπορει να γεννησετε!

η εγκυμοσυνη στην ουσια κραταει 10 μηνες (4 εβδ ο μηνας *10=40 εβδ κυησης)

απλα επειδη ειναι +-10 μερες παιζετε το θεμα μηνας!

νομιζω οτι μετα την β επιπεδου ειναι καλη αρχη για αγορες αλλα μην το πολυκανετε κιολας.

ενα λικνο ή ενα πορτ μπεμπε θα βολεψει (απο θεμα χωρου) για αρχη στο δωματιο σας αλλα οχι πανω απο τους 3 μηνες θα ελεγα!

θα σας βαλω και λιστα με τα πραγματα που χρειαζεστε για αρχη τουλαχιστον.

μην μου αγχωνεστε ε και ενα κρυωματακι χωρις πυτερο ή διαροια δεν ειναι κατι σοβαρο κουκλιτσα μην μου αγχωνεσαι...

α και στις μελλουσες μανουλες που το εμαθαν προσφατα ΟΧΙ ΒΑΡΗ ΟΧΙ ΣΚΥΨΙΜΟ ΟΧΙ ΤΙΝΑΓΜΑΤΑ και γενικα προσοχη!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ...ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 13-27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ Κ ΛΗΓΕΙ Κ Ο 6 ΜΗΝΑΣ ΚΥΗΣΗΣ.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ

http://www.babyspace.gr/ArticleInner/second-trimester/99.html

ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΜΕ ΒΑΣΗ 1 ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΙΑ.Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ..!!!

ωραίο το site αυτό! τώρα επιβεβαίωσα ότι όντως αναπηδούσε την Κυριακή που πήγαμε σε ένα event με δυνατούς ήχους!

Κουκλίτσες μου εκτός από την mariaefi που δεν θέλει να ξέρουν το φύλο εσείς τί περιμένετε? Κοριτσάκια ή αγοράκια??

Εγώ ανυπομονώ γι αυτήν την στιγμή.. Θέλω να ξέρω το φύλο για να αρχίσω σιγά σιγά να οργανώνομαι.. ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να αρχίσω να αγοράζω κάποια πραγματάκια? Από 5 μηνών και μετά λέω να τα αγοράζω λίγα λίγα..

Βασικά μόλις μάθω φύλο θα σχεδιάσω σε 3d πρόγραμμα το βρεφικό και ανυπομονώ πολύ, μετά θα κάνω λίστα με όλα όσα θα χρειαστώ ( εδώ θα θέλω την βοήθεια σας :tongue: ) και από τον 7ο θα παραγγείλω και θα αρχίσω την ετοιμασία του βρεφικού και την αγορά των χρειαζομένων. 8ο θα ετοιμάσω την βαλίτσα και θα φρεσκάρω όλα όσα θα αγοράσω για να είμαι έτοιμη. Καλά τα σκέφτομαι ή είμαι πολύ άσχετη?

Φυσικά και προέχουν να είναι καλά όλες οι εξετάσεις του μωρού μου!!! :-D

καλημέρα, όντως πολυ οργανωμένη είσαι! εγώ περιμένω αγοράκι, λέω να αρχίσω τις αγορες μέσα στον Οκτώβριο. ή τουλάχιστον την έρευνα. θα μου φέρουν και κάποια πράγματα η αδερφή και η ξαδέρφη, οπότε θα ψωνίσω αναλόγως. Κρεβατάκι και συρταριέρα αλλαξιέρα θα πάρω σίγουρα, λίκνο θα μου δώσει η sister.

Ναι καλή μου. Έχει έρθει καμία ποτέ?

έχω έρθει Κύπρο 2 φορές, Λευκωσία, Λεμεσσό και αγία Νάπα. πολύ ωραία είναι!

Κουκλες καλησπέρα και απο μένα!αυτό με τις βδομαδες και τους μηνες και εγω δεν το εχω καταλάβει και ας κοντευω να γεννησω!!!!αχαχαχ!απλα να σας ενημερώσω οτι ο γυναικολογος μου μου έχει πει οτι καθε Τετάρτη αλλάζω βδομαδα και καθε 3 του μήνα αλλάζω μήνα οπότε δεν συμβαδίζουν !!!αυτά είχα να σας πω όχι οτι σας κατατοπησα αλλά λεμε
σίγουρα δεν συμβαδίζουν, αφού ο μήνας είναι 30-31 μερες, αλλά τι σημασία έχει! οπότε Κυριακή μπαίνεις στο μήνα σου, ε? τέλεια!! Εγώ Δευτερα 4/10 μπαίνω στον 6ο
καλησπέρα και από εμένα!!! πριν μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη πήρα τα ευχάριστα μαντάτα από την πρώτη χοριακή (70,3) την Παρασκευή πάλι με τη δεύτερη χοριακή (338,5) και ευελπιστώ να συνεχιστεί το σερί των ευχάριστων μαντάτων, με την τρίτη και τελευταία χοριακή μεθαύριο Παρασκευή και στον 1ο υπέρηχο στις 11/10 περίπου... σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, αισίως διανύω την 5η εβδομάδα και όπως καταλαβαίνετε, οι αγωνίες και τα άγχη μου πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα... οι αγχώδεις της παρέας τι κάνετε για να ξεχνιέστε λίγο??? κάθε συμβουλή πολύτιμη!!!

σας φιλώ!!

Καλησπέρα Μίτσι, συγχαρητήρια! στο 1ο 3μηνο είχα κι εγώ πολλές απορίες και άγχος, αλλά τελικά ηρεμείς όσο περνά ο καιρός. Διάβασα πολλά βιβλία, ετσι ξεχνιόμουν! Άκόμα διαβάζω, αλλά το καλοκαίρι ειδικά πρέπει να διάβασα κάπου 10-15! ούτε στο γυμνάσιο να ήμουν!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΤΣΙΤΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ..ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΤΡΑ,ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ..:shock::shock:

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ???

ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ..:confused::confused::confused:ΕΧΩ ΜΠΕΙ Κ ΣΤΟΝ 6 Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μένα πινακι μου ολα αυτά είναι φυσιολογικά εγ. Απο τον πέμπτο περίπου και μετά με έπιαναν κάτι τέτοια τρέλα αφού μέχρι και τώρα κοιμάμαι με δυο μαξιλιαρια και ποτέ σε ευθεία στάση πάντα το κεφάλι μέχρι το στερνο υπερυψωμένο ρωτά όμως και το γιατρο σου όταν πας για να υσηχασεις τελειως

yVXqp2.png

dExOp2.png

στο babyspace.gr μπορειτε να γραφτειτε και να σας στειλουν ενα κουτι "γλυκεια αναμονη" με δωρακια για εσας και το μωρο.Δεν εχει χρεωση και το στελνουν με κουριερ.

εμενα μου ηρθε και ειχε μεσα ενα μπουκαλι avent,1 sudocrema, 1 κρεμα για συγκαματα της Nivea,λιγα μωρομαντηλα,3 δειγματα φυσιολογικου ορου, 1 κρεμα για τα ποδια,1 ποδολουτρο,1 dvd για τον θηλασμο, 1 κουπονι της fisher price και ενα σωρο πληροφοριες.

μανουλιτσες γεια σας!!!

καλοσωριζω τα καινουρια κοριτσια-

couclitsa &mitsi75- με το καλο τα μωρακια σας!!!

χαιρετω και τις υπολοιπες!!

η mariaefi με τις πολυτιμες συμβουλες της και εδω φυσικα, πολλα φιλακια!!

pinakiiii αυτο που περιγραφεις με την κοιλια το παθαινω σχεδον καθε μερα εδω και καποιο καιρο...γελασα που γραφεις οτι βαζεις κρεμα παντου γιατι και εγω το ιδιο κανω αλλα παρολαυτα νιωθω οτι θα μου σκιστει η κοιλια!!:D:D:D

κατα τα αλλα πηγα και εγω γιατρο εχτες και μου ειπε να κανω μικρη καμπυλη σε 2 εβδομαδες και βλεπουμε..

ελπιζω να μη χρειαστει να κανω τη μεγαλη μετα..προτιμω να ψοφισω στη διαιτα!!

κατα τα αλλα η μπεμπα ηταν μια χαρα, εφτασε τα 570 γραμμαρια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

δεν εχω καμια προδιαθεση για ζαχαρο απο την οικογενεια μου, ωστοσο η αδερφη μου-που την παρακολουθουσε ο ιδιος γιατρος- εκανε ζαχαρο κυησεως και στις 2 εγκυμοσυνες της

και απο την αλλη, παιρνω γυρω στα 800 γραμμαρια την εβδομαδα-εδω και 2-3 εβδομαδες-χωρις να εχω αυξησει καθολου τη διατροφη μου- και ο γιατρος ειπε να το τσεκαρουμε..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Ε τότε καλύτερα να το κανεις για να ηρεμησεις κι ολας ΕΣΥ όταν κανείς εξετάσεις ποσο ειναιτο σακχαρο σου;εμένα πάντα ήταν γύρω στο 70 γιαυτο και ελανα κατευθείαν την μεγαλη

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλησπέρα και πάλι κοριτσάκια μου και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Χθες έγραψα οτι διανύω την 5η αλλά ο... δαίμων του τυπογραφείου έκανε τη δουλειά του :tongue:, την 6η διανύω και ήθελα να ρωτήσω τις "παλιές" πότε άρχισαν βρε κορίτσια οι ζαλάδες, ναυτίες και όλα τα συναφή? Εγώ εδώ και 2 μέρες έχω κάτι ψιλοζαλάδες αλλά κυρίως αργά το απόγευμα

MO70p3.png

q5s0p3.png

καλησπέρα και πάλι κοριτσάκια μου και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Χθες έγραψα οτι διανύω την 5η αλλά ο... δαίμων του τυπογραφείου έκανε τη δουλειά του :tongue:, την 6η διανύω και ήθελα να ρωτήσω τις "παλιές" πότε άρχισαν βρε κορίτσια οι ζαλάδες, ναυτίες και όλα τα συναφή? Εγώ εδώ και 2 μέρες έχω κάτι ψιλοζαλάδες αλλά κυρίως αργά το απόγευμα

mitsi75,

εγω που ειχα παρα πολλες ναυτιες και αναγουλες στην αρχη- και αρκετους εμετους-τα συμπτωματα ξεκινησαν γυρω στη 7η εβδομαδα και τελειωσαν οταν ημουν στη μεση του 4ου μηνα

και να σημειωσω οτι υπεφερα κυριως απο το μεσημερι και μετα...

καλο κουραγιο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

μα το 70- νηστικη το πρωι ειναι μια χαρα νουμερο!!

και εγω εκει κυμαινομαι..δεν καταλαβαινω...

δλδ ποσο θα επρεπε να εχεις για να μην κανεις καμπυλη?

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ....ΕΓΩ ΜΕ 91 Κ ΕΚΕΝΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ ΕΣΥ ΜΕ 70???:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock:ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...