Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ...ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 13-27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ Κ ΛΗΓΕΙ Κ Ο 6 ΜΗΝΑΣ ΚΥΗΣΗΣ.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ

http://www.babyspace.gr/ArticleInner/second-trimester/99.html

ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΜΕ ΒΑΣΗ 1 ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΙΑ.Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ..!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ"!!!!

ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ??ΕΓΩ 25...ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΓΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ!:!::!::!:

ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?Κ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ???

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ...ΕΓΩ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΛΔ ΘΑ ΚΑΝΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ????

ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ:-P:razz::-P

Καλώς σας βρήκα κουκλίτσα μου :-D

Είμαι 24 σχεδόν :wink: Είμαι από Κύπρο καλή μου και ο γιατρός μου είναι σε μία ιδιωτική κλινική.. Ακόμη δεν έχω κάνει αυχενική. Θα πάω τέλος της επόμενης εβδομάδας για μία εξέταση αίματος για το σύνδρομο down και μετά για αυχενική μάλλον. Ανυπομονώ.. Θέλω να πάνε όλα καλά..

Όχι καλέ ρώτα :rolleyes: Εγώ να δεις πόσα θα ρωτάω!! χιχι :rolleyes:

Couclitsa καλωσόρισες! πότε περιμένεις το νινί? Μάιο? αντε, με το καλό!

Πινάκι ναι, είναι μπέρδεμα, αλλά έχω καταλάβει τα εξής (δεν ξέρω αν είναι σωστά βέβαια!)

τις εβδομάδες τις μετράνε στάνταρ από την τελευταία περίοδο. αλλά

η εμφύτευση μπορεί να γίνει νομίζω μέσα σε 5 ως 12 μέρες από την ωορρηξία, αυτοί όμως δεν μπορούν να ξέρουν πότε ακριβώς έγινε! Ούτε και η ωορρηξία ξέρουν πότε ακριβώς έγινε. οπότε τελικά η ανάπτυξη του εμβρύου μπορεί να είναι γρηγορότερη από αυτό που υπολόγιζαν. ή και πιο αργή. Αυτό φάινεται μετά στις εξετάσεις: πχ εμένα μου είχε πει ο γιατρός 11-12 Φεβ ΠΗΤ, μετά η αυχενική έδειξε 4 Φεβ. Τώρα η Β επιπέδου δεν ξέρω τι θα δείξει.

Πάντως μου φάινεται πιο σωστό ο υπολογισμός των μηνών να γίνεται με βάση την ΠΗΤ, γιατί πως θα πεις΄μπήκα στον μήνα μου' όταν θα υπολείπεται λιγότερο από μήνας για την τελική ημερομηνία?

Καλή μου χάρηκα που είμαι στην παρέα σας πολύ :-D Ναι Μάιο όπως το έχω υπολογίσει από το ίντερνετ! Ο γιατρός θα μου πει στο επόμενο ραντεβού ΠΗΤ. Είχαμε πάει για καρδούλα μέχρι τώρα και όλα καλά ευτυχώς! Μόνο που τώρα με ταλαιπωρεί ένα συνάχι.. Δεν το έχω πει στο γιατρό μου αλλά φαντάζομαι δεν επηρεάζει το μικρό μου έτσι?? Τώρα σιγά σιγά πάει να φύγει.. Με κόλλησε μία κοπέλλα στη δουλειά.. Εμένα μου είπε ότι είμαι 8 εβδομάδων και 2 ημερών αλλά το μωρό είναι 6 και 2 ημερών. Γιατί η εμφύτευση γίνεται 15 ημέρες μετά περίπου από την περίοδο..

Καλή τύχη στη β' επιπέδου!!

ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ....Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ....

Μακάρι να βρεις κάτι καλό γλυκιά μου γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα.. Αν έχεις τα πεθερικά και μπορούν να βοηθήσουν είναι πολύ καλό!

Ελπίζω να βρεις κάτι με το καλό αφού γεννηθεί το μωράκι σας! πράγματι είναι δύσκολα τα πράγματα, με τέτοια ακρίβεια στις μέρες μας, όλοι την έχουν ανάγκη μια δουλειά νομίζω. Αφού έχεις και τα πεθερικά εδώ, αν μπορούν να βοηθούν με το μωρό και να δουλεύεις, ακόμη καλύτερα.

Κι εγώ γενικα΄τις εβδομάδες μετρώ, αλλά το περίεργο είναι το εξής: στην αυχενική αν πρόσεξες λέει: τόσων εβδομάδων η μητέρα, τόσων εβδομάδων το έμβρυο. Και σε εμένα αυτό έχει διαφορά μιας εβδομάδας! τεσπα, όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία θα μάθουμε!

Θα μάθουμε που θα πάει :rolleyes:

Κουκλίτσες μου εκτός από την mariaefi που δεν θέλει να ξέρουν το φύλο εσείς τί περιμένετε? Κοριτσάκια ή αγοράκια??

Εγώ ανυπομονώ γι αυτήν την στιγμή.. Θέλω να ξέρω το φύλο για να αρχίσω σιγά σιγά να οργανώνομαι.. ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να αρχίσω να αγοράζω κάποια πραγματάκια? Από 5 μηνών και μετά λέω να τα αγοράζω λίγα λίγα..

Βασικά μόλις μάθω φύλο θα σχεδιάσω σε 3d πρόγραμμα το βρεφικό και ανυπομονώ πολύ, μετά θα κάνω λίστα με όλα όσα θα χρειαστώ ( εδώ θα θέλω την βοήθεια σας :tongue: ) και από τον 7ο θα παραγγείλω και θα αρχίσω την ετοιμασία του βρεφικού και την αγορά των χρειαζομένων. 8ο θα ετοιμάσω την βαλίτσα και θα φρεσκάρω όλα όσα θα αγοράσω για να είμαι έτοιμη. Καλά τα σκέφτομαι ή είμαι πολύ άσχετη?

Φυσικά και προέχουν να είναι καλά όλες οι εξετάσεις του μωρού μου!!! :-D

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ Ε....ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ!!ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 5ο ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ.!!!ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΤΟ ΛΕΩ..ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ!ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΔΩΜΑΤΙΟ..ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΜΙΑ ΑΛΑΞΙΕΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ!

ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ...Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΣΥΧΝΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!!

ΚΑΛΑ Ε....ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ!!ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 5ο ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ.!!!ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΤΟ ΛΕΩ..ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ!ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΔΩΜΑΤΙΟ..ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΜΙΑ ΑΛΑΞΙΕΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ!

ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ...Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΣΥΧΝΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!!

Με το καλό να υποδεχθείς τον μπουμπούκο σου!!!

Είμαι σε όλα πολύ οργανωμένος άνθρωπος.. :tongue: Απλά μέχρι τον 5ο που θα ξέρω με σιγουριά το φύλο θέλω όλα να είναι οργανωμένα απλά να τα αγοράσω μετά. Το δωμάτιο θα είναι η ίδια διαρρύθμιση αλλά σε διαφορετικό χρώμα οπότε..

Εσείς από που είστε??

Ναι διάβασα ότι θα μετακομίσεις.. Καλέ μια χαρά. Μια αλλαξιέρα και μια κούνια και στο νέο σπίτι το φτιάχνεις όπως θες! Θα βάλεις και το μωράκι να επιλέξει χρώμα ;) χιχι Να τα απλώσεις μπροστά του και όπου πάει αυτό να κάνεις! Εγώ επειδή έχω τον χώρο θέλω πολύ να το φτιάξω αν και εκεί θα κοιμάται μόνο την ημέρα. Την νύχτα θα το έχω κι εγώ σε κούνια κοντά μου! Θα το φτιάξω για μέχρι να πάει δημοτικό. Το κρεβάτι θα μετατρέπεται μετά για πιο μεγάλο μωρό. Και στο δημοτικό θα διαλέξει από μόνο του την διακόσμηση! Κάτσε να φτάσουμε εκεί όμως!! :wink:

Με το καλό να υποδεχθείς τον μπουμπούκο σου!!!

Είμαι σε όλα πολύ οργανωμένος άνθρωπος.. :tongue: Απλά μέχρι τον 5ο που θα ξέρω με σιγουριά το φύλο θέλω όλα να είναι οργανωμένα απλά να τα αγοράσω μετά. Το δωμάτιο θα είναι η ίδια διαρρύθμιση αλλά σε διαφορετικό χρώμα οπότε..

Εσείς από που είστε??

Ναι διάβασα ότι θα μετακομίσεις.. Καλέ μια χαρά. Μια αλλαξιέρα και μια κούνια και στο νέο σπίτι το φτιάχνεις όπως θες! Θα βάλεις και το μωράκι να επιλέξει χρώμα ;) χιχι Να τα απλώσεις μπροστά του και όπου πάει αυτό να κάνεις! Εγώ επειδή έχω τον χώρο θέλω πολύ να το φτιάξω αν και εκεί θα κοιμάται μόνο την ημέρα. Την νύχτα θα το έχω κι εγώ σε κούνια κοντά μου! Θα το φτιάξω για μέχρι να πάει δημοτικό. Το κρεβάτι θα μετατρέπεται μετά για πιο μεγάλο μωρό. Και στο δημοτικό θα διαλέξει από μόνο του την διακόσμηση! Κάτσε να φτάσουμε εκεί όμως!! :wink:

ΤΑ ΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑΑΑΑ!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ Κ ΠΟΛΥ!!ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ 2ΑΡΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΤΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΩ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΨΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΧΑΜΟΣ!!:rolleyes::rolleyes:

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΔΩ!

ΤΑ ΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑΑΑΑ!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ Κ ΠΟΛΥ!!ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ 2ΑΡΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΤΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΩ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΨΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΧΑΜΟΣ!!:rolleyes::rolleyes:

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΔΩ!

A... Κι εμείς αγοράσαμε δυάρι αλλά είναι μεγάλο.. Μέχρι και 2 μωρά χωράει! Οπότε είμαστε καλά.. Έχουμε και μεγάλη βεράντα οπότε έχουμε και χώρο για παιχνίδι πάντα με επίβλεψη φυσικά.. Νομίζω όμως το δυάρι στην Αθήνα είναι μόνο με ένα υπνοδωμάτιο έτσι? Εμάς έχει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια.

Pinakiiii μου να σου πω κάτι? Σχετικά με το που δεν έχεις χώρο.. Μια ξαδέλφη μου είχε πάρει από αυτά τα καροτσάκια που οι τιμές τους ξεκινάνε από 300 και φτάνουν 500 ευρώ αλλά είναι στην αρχή κάτι πιο μικρό για βρέφη μετά κάτι πιο μεγάλο και μετά το κανονικό καροτσάκι.. Τα ξέρεις φαντάζομαι.. Έχουν μία βάση εύκολη και στην μεταφορά και απλά αλλάζεις το πάνω σύμφωνα με την ηλικία του μωρού. Εϊχε αγοράσει από αυτό και κοίμιζε εκεί την κόρη της μέχρι και 10 μηνών.. Και το μετέφερε και όπου ήθελε μέσα στο σπίτι. Απλά να κοιτάξεις να πλένονται να εξωτερικά του και να είναι ορθοπαιδικό. Την βόλεψε πολύ. Το έστρωνε σαν κρεβατάκι και όλα μια χαρά. Ψάξε το αν βοήθησα λιγάκι :roll:

Pinakiiii μου αυτό που ρώτησα πριν ξέρεις να μου απαντήσεις? Το συνάχι πειράζει σε κάτι το μωράκι μου?? Η μύτη μου τρέχει λιγάκι και κάποιες φορές νοιώθω κρύο ιδρώτα αλλά πυρετό δεν έχω..

Διαφημίσεις

Pinakiiii μου αυτό που ρώτησα πριν ξέρεις να μου απαντήσεις? Το συνάχι πειράζει σε κάτι το μωράκι μου?? Η μύτη μου τρέχει λιγάκι και κάποιες φορές νοιώθω κρύο ιδρώτα αλλά πυρετό δεν έχω..

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!ΑΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ!!ΟΚ?????

ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΑΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!

Κουκλες καλησπέρα και απο μένα!αυτό με τις βδομαδες και τους μηνες και εγω δεν το εχω καταλάβει και ας κοντευω να γεννησω!!!!αχαχαχ!απλα να σας ενημερώσω οτι ο γυναικολογος μου μου έχει πει οτι καθε Τετάρτη αλλάζω βδομαδα και καθε 3 του μήνα αλλάζω μήνα οπότε δεν συμβαδίζουν !!!αυτά είχα να σας πω όχι οτι σας κατατοπησα αλλά λεμε

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλησπέρα και από εμένα!!! πριν μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη πήρα τα ευχάριστα μαντάτα από την πρώτη χοριακή (70,3) την Παρασκευή πάλι με τη δεύτερη χοριακή (338,5) και ευελπιστώ να συνεχιστεί το σερί των ευχάριστων μαντάτων, με την τρίτη και τελευταία χοριακή μεθαύριο Παρασκευή και στον 1ο υπέρηχο στις 11/10 περίπου... σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, αισίως διανύω την 5η εβδομάδα και όπως καταλαβαίνετε, οι αγωνίες και τα άγχη μου πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα... οι αγχώδεις της παρέας τι κάνετε για να ξεχνιέστε λίγο??? κάθε συμβουλή πολύτιμη!!!

σας φιλώ!!

MO70p3.png

q5s0p3.png

Μήτση καλησπέρα και απο δω εμείς τα εχουμε ξαναπεί!!!κοιτα να δεις άγχος θα έχεις απο δω και περα γιαυτο κοιτα να το συνηθισεις!εγω προσωπικά κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με ταξιδεύουν όπως το διάβασμα και τα παζλ!!!βρες κι ΕΣΥ κάτι αντοιστιχο

yVXqp2.png

dExOp2.png

Μήτση καλησπέρα και απο δω εμείς τα εχουμε ξαναπεί!!!κοιτα να δεις άγχος θα έχεις απο δω και περα γιαυτο κοιτα να το συνηθισεις!εγω προσωπικά κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με ταξιδεύουν όπως το διάβασμα και τα παζλ!!!βρες κι ΕΣΥ κάτι αντοιστιχο

καλησπέρα κοριτσάκι μου ναι τα έχουμε ξαναπεί!! σκεφτόμουν να ξαναρχίσω το πλέξιμο με τις μεγάλες βελόνες που το έχω παρατήσει χρόνια τώρα, μια και είναι και κάτι δημιουργικό, θα δούμε... θα δοκιμάσω πάντως και το διάβασμα. σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου να είσαι καλά!!

MO70p3.png

q5s0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...