Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

ΕΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ 100ΓΡ.ΓΛΥΚΟΖΗ ΣΕ 00,60,120,180 ΛΕΠΤΑ4 ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΔΛΔ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ Κ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ...ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κούκλες για το θέμα της καμπυλης ανάλογα σεβποια βδομάδα θέλει ο γιατρός να την κάνουμε υπάρχει μικρή και μεγάλη εγω εκανα σπτην 26 αν θυμάμαι καλά και έκανα τη μεγάλη με 100γρ και 4 μετρήσεις όντως για 10 ωρες πρέπει να ειμαστε νηστικες και εμενα μου ειχε πει 3-4ερες πριν να τρώω στα 2 κυριως γεύματα υδατάνθρακες!τώρα γιατί ακριβώς δεν ξέρω.

Όντως το να ετοιμαζεις το δωμάτιο του παιδιού σου είναι απίστευτη εμπειρία θα το δειτε και θα με θυμηθείτε!

yVXqp2.png

dExOp2.png

γεια σας καριτσια θα γινω και εγω μανουλα σε μερικους μηνες η μαλλον σε αρκετους μηνες αν ολα πανε καλα......

γεια σου νασια και με το καλο και σε εσενα το μωρακι σου!!!

εισαι ακομα στην αρχη της εγκυμοσυνης σου φανταζομαι οπως μας γραφεις, ο καιρος προχωραει πολυ γρηγορα!! ολα να πανε τελεια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ ΕΣΕΙΣ;

roxana ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΜΙΑΣ Κ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΟΝΛΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΕΣ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ???

ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ...:roll::roll::roll:ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ Κ ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΛΙΚΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΜΙΑΣ Κ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ..ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

pinakiiii & roxanna καλημερα και απο εμενα!!

pinakiiii γιατι θελεις και λικνο να παρεις και δε βολευεσαι τον πρωτο καιρο μονο με καλαθουνα?

χωρις να εχω εμπειρια-απο την αδερφη μου που βλεπω, στο δευτερο παιδακι της, αγορασε λικνο και δεν τη βολεψε καθολου γιατι ειχε μικρη κρεβατικαμαρα. το συγκεκριμενο δεν ειχε και ροδακια και δε μπορουσε ουτε να το μεταφερει.

ενω την καλαθουνα την πας οπου θες φανταζομαι..

απο τιμες, δε θελω να ξερω που βρισκονται..

απογοητευση σκετη?

78xyp2.png

RUAmp3.png

παντως κοριτσια και το πορτ μπεμπε βολευει αρκετα και τουλαχιστον μεχρι 2-3 μηνων θα ελεγα πολυ ανετα...μην περνετε πολλα πραγματα δηλ και λικνο και καλαθουνα και πορτμπεμπε ειναι πολλα τα λεφτα!

συνηθως τα καροτσια εχουν και πορτμπεμπε οποτε συμφερει!

εγω ετσι το εκανα.και τωρα θα χρησιμοποιησω το πορτ μπεμπε για τα βραδυα μεσα στο δωματιο μου και τις υπολοιπες ωρες την κουνια στο δικο του δωματιο.

και μπαινει πανω στο καροτσι οποτε το πας οπου θες!

ενα στρωματακι θα παρω μονο (prenatal 25 ευρω μονο).

Καλημέρα κουκλες και καλή Κυριακή!πινακι μου εγω τα πήρα απο το λητω και όπως σου είπε η may μην πάρεις λίκνο εγω πήρα ενα καρότσι τρίο που είναι και πορτ μπεμπε και κάθισμα αυτοκινήτου και πηρα απλά μια βάση για να βάλω πάνω το πορτμπεμπε και θα την κοιμισω εκεί για κανένα δίμηνο και μετα στο κρεβάτι της!και το κρεβάτι που πήρα γίνετε και προεφηβικο για να το εχω πιο πολλά χρονια

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλες και καλή Κυριακή!πινακι μου εγω τα πήρα απο το λητω και όπως σου είπε η may μην πάρεις λίκνο εγω πήρα ενα καρότσι τρίο που είναι και πορτ μπεμπε και κάθισμα αυτοκινήτου και πηρα απλά μια βάση για να βάλω πάνω το πορτμπεμπε και θα την κοιμισω εκεί για κανένα δίμηνο και μετα στο κρεβάτι της!και το κρεβάτι που πήρα γίνετε και προεφηβικο για να το εχω πιο πολλά χρονια

πολυ καλες οι αγορες σου μου ακουγονται!!

με το καλο!!

μαρια εφη γεια και απο εδω!!!

αληθεια, ποια ειναι η διαφορα πορτ μπεμπε και καλαθουνας?

εγω νομιζα ηταν το ιδιο..

ροξαννα, και εγω θα ηθελα να παρω κουνια που γινεται κρεβατακι μετα..

ειναι βολικα υποθετω γιατι ξεμπερδευεις μεχρι το παιδακι να παει καπου 4?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαριαεφη σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!η αλήθεια είναι οτι το έψαξα αρκετά όχι βέβαια οτι δεν εχω πάρει και τις κουταμαρες μου δεν άντεξα αλλά εντάξει δεν πειραζει

yVXqp2.png

dExOp2.png

May μου και για παραπάνω θα είναι γιατί σκέψου οτι το κρεβάτι τώρα είναι 1,5 μετρό οπότε εχουμε ακόμα!η καλαθουνα είναι αυτή η ψαθινη με τα φρουφρου το πορτ μπεμπε είναι άλα απο άλλο υλικό που κουμπωνει πάνω στο καρότσι και μπορείς να το πας βόλτα αλλά κάνουν ακριβώς την ίδια δουλεια

yVXqp2.png

dExOp2.png

εισαι πολυ ενημερωμενη τελικα!!

μπραβο!!!!

καλα ολες καναμε αγορες και κανουμε ακομα που ειναι ας πουμε "αχρηστες"!!!

εγω το βολευτηκα το πορτ μπεμπε αν και βαρυτερο απο την καλαθουνα αρκετα...δεν το εβγαζα απο το σπιτι δεν με βολευε.

το καθισμα του αυτοκινητου κουμπωνε πανω στο καροτσι οποτε με βολεψε αυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...