Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! έχω πολλή δουλειά αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να μπω

στο ιασω την εκανα την εξεταση και μου κοστισε 130 ευρω.

σημερα δεν περιμενα καθολου, το ραντεβου μου ηταν για τις 10 το πρωι και 10.15 με ειχαν ηδη παρει. ο υπερηχος κρατησε 30 περιπου!

κι εγώ θα πάω στις 7/10 για Β επιπέδου!

καλησπερα!αυριο πηγαινω για καμπυλη ζαχαρου!!!δυσκολη εμπειρια εχω μαθει..για να δουμε πως θα παει κ το χω κ ενα αγχος!!
πινάκι πηγες για την καμπύλη ζαχάρου? εμένα μου είπε να πάω αφού κανω τη Β επιπέδου. πως ήταν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια! έχω πολλή δουλειά αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να μπω

κι εγώ θα πάω στις 7/10 για Β επιπέδου!

πινάκι πηγες για την καμπύλη ζαχάρου? εμένα μου είπε να πάω αφού κανω τη Β επιπέδου. πως ήταν?

τι κάνεις εσύ καλό μου???? Αχ μαζί μείναμε εγκυούλες εμείς ε?

Εγώ Β επιπέδου θα κάνω σε 2 μέρες και έχω αρχίσει ήδη να αγχώνομαι!!!

Το νιώθεις το μωράκι σου Χριστινάκι??? Εγώ κάθε μέρα όλη μέρα...:D:D:D

Εμένα είναι αγοράκι εσένα???

Κορίτσια??? Καμπύλη ζαχάρου βάζουν σε όλες να κάνουν?? Εγώ που έχω κανονικό ζάχαρο θα με βάλει να κάνω???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

pinakiii τι εγινε η εξεταση του ζαχαρου?

πως ηταν, ενημερωσε μας!

κχριστινα εμενα ο γιατρος μου ειπε γυρω στην 28η εβδομαδα θα κανω την καμπυλη. καλη επιτυχια στη β-επιπεδου!:)

ακουστε!μια αλλη φιλη μου που ειναι εγκυος τωρα, της ειπε ο γιατρος της να φαει ενα τοστ κ να πιει μια πορτοκαλαδα και να μετρησει λεει το ζαχαρο της.αν ειναι οκ η μετρηση, τοτε δε θα κανει κανονικη καμπυλη.

εχετε ακουσει κατι τετοιο?

stellinulla καλη επιτυχια και σε σενα!

θα σου πω να μην αγχωνεσαι, αλλαξερω οτι δε θα μ'άκουσεις-και εγω την παραμονη της εξετασης εμεινα σχεδον αυπνη!;)

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΤΑΝ!!!!:roll::roll:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ..ΕΤΣΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΤΣΙ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ,ΕΓΩ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΛΕΠΤΟΛΟΓΟ Κ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟ 91 ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ ΜΕΤΑ!!!!:D:D:D

ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚ.ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Κ ΕΚΕΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΜΕΝΑ ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 4 ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΑΝΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝ ΠΙΕΙΣ 100 ΓΡ.ΓΛΥΚΟΖΗ???ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ Κ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ!!!!!ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΣ WC ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ.........ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΟΣΟΚ.ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΤΕΛΙΚΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΠΤ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ...!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ Κ ΓΩ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΕΤΣΙ Κ ΕΣΕΙΣ!ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ!!!:!::!:

ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1/10 ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΒΑΒΥ ΕΧΕΙ ΔΕΜΟΝΙΣΤΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ?????ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΖΩΑΡΑ!!ΧΑΧΑΧΑ

ΦΙΛΙΑ

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

pinakiiii κοριτσι μου...με απογοητευσες!!!!

τι εννοεις οτιπεφτεις στα ταρταρα??

εγω υπεθετα οτι η ζαχαρη διαλυμενη σε νερο δε θα ηταν τοσο ανατριχιαστικη!!:confused::confused:

δηλαδη σου εφερνε αναγουλα ε?? τοσο χαλια??

φυσικα, συμφωνω κιεγω οτι αφου πρεπι να γινει-πρεπει να γινει, οποτε δεν το μιρμιραμε, αλλα τωρα εχω μια αρνητικη προκαταληψη οσο ναναι!!

καλη επιτυχια στη β-επιπεδου!!!

αυτη η εξεταση ειναι πραγματικα σημαντικη και τελειως ανωδυνη!!

μαλλον θα την χαρακτηριζα απολαυστικη!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

pinakiiii κοριτσι μου...με απογοητευσες!!!!

τι εννοεις οτιπεφτεις στα ταρταρα??

εγω υπεθετα οτι η ζαχαρη διαλυμενη σε νερο δε θα ηταν τοσο ανατριχιαστικη!!:confused::confused:

δηλαδη σου εφερνε αναγουλα ε?? τοσο χαλια??

φυσικα, συμφωνω κιεγω οτι αφου πρεπι να γινει-πρεπει να γινει, οποτε δεν το μιρμιραμε, αλλα τωρα εχω μια αρνητικη προκαταληψη οσο ναναι!!

καλη επιτυχια στη β-επιπεδου!!!

αυτη η εξεταση ειναι πραγματικα σημαντικη και τελειως ανωδυνη!!

μαλλον θα την χαρακτηριζα απολαυστικη!!

ΑΧΧΧ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ 100ΓΡ ΓΛΥΚΟΖΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ..ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΖΑΧΑΡΗ:-(:-(ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΡΙΓΟΣ ΜΙΑ ΚΡΥΩΝΑ ΜΙΑ ΕΣΚΑΓΑ ΖΑΛΙΖΟΜΟΥΝ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ.

ΑΑΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ!!!!ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....

ΝΑΙ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑ ΑΝΩΔΥΝΑ..ΑΑΑΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΚΕΤΟ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ(ΙΑΣΩ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!1

xaxaxaxa, σοβαρα ε??

οι πατεραδες τα βλεπουν ολα τελικα ε??

παντως η αδερφη μου που γεννησε προσφατα στο ιασω, οπατερας ηταν κανονικοτατα μεσα σε ολη τη διαδικασια!!

εγω προσωπικα δεν εχω αποφασισει ακριβως τι θα επιθυμουσα!!!

μαλλον θα το σκεφτουμε στην πορεια!!

οσο για την καμπυλη-για να κλεισω το θεμα-ειχα ακουσει και απο αλλου τα ιδια μαντατα, οποτε απλα μου τα επιβεβαιωσες!!μαλλον το πατατρακ ειναι μεγαλο!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

xaxaxaxa, σοβαρα ε??

παντως η αδερφη μου που γεννησε προσφατα στο ιασω, οπατερας ηταν κανονικοτατα μεσα σε ολη τη διαδικασια!!

οσο για την καμπυλη-για να κλεισω το θεμα-ειχα ακουσει και απο αλλου τα ιδια μαντατα, οποτε απλα μου τα επιβεβαιωσες!!μαλλον το πατατρακ ειναι μεγαλο!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ???ΤΗ ΠΑΛΕΨΕ???Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΤΟΥ ΠΩ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΟΠΩΣ ΕΡΘΕΙ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥΣ.

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΕΜΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ???ΤΗ ΠΑΛΕΨΕ???Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΤΟΥ ΠΩ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΟΠΩΣ ΕΡΘΕΙ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΤΟΥΣ.

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΕΜΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

φυσικα και μπορουμε να μαθουμε,θα τη ρωτησω λπτομερειες και θ ενημερωσω.

παντως αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου, δεν ειναι η πρωτη φορα που το ακουω και πολυ φοβαμαι οτι για καποιους θα ισχυει..

να σου πω και εγω η ιδια δεν αισθανομαι και πολυ καλα σε αυτην την ιδεα.

απο πισω απο τ κεφαλι μου και να με κοιταει στα ματια-:D-μονο ετσι δεχομαι!!

παντως και εγω μεχρι να πλησιασει ο καιρος, δε θελω ουτε να σκεφτομαι την ημερα του τοκετου....μπρρρρρρρρρ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες για σας και απο μένα τι κάνετε;εγω χαθηκα γιατί ετοιμαζα το δψματιοψκει τα πράγματα της μπεμπας μιας και στις 3/10 μπαίνω στον μήνα μου!!πινακακι είναι όντως χάλια αυτή η έξεταση και εγω την ίδια χάλια εμπειρία είχα ούτε να υο θυμάμαι δεν θέλω!τελικά τι έγινε βγήκε το αποτέλεσμα; Κι εμενα θέλει ο άντρας μου να είναι μέσα στον τοκετο και αμα μας αφήσει ο γιατρός θα μπει αυτά τα νεα μου τα λέμε αύριο!

yVXqp2.png

dExOp2.png

κοριτσια καλημερα!!

roxanna στην τελικη ευθεια εισαι κοπελα μου!!

καλες ετοιμασιες τωρα!!

πρεπι να ειναι ωραια εμπειρια η προετοιμασια δωματιου κτλ!

εγω μαλλον θα ακολουθησω τις συμβουλες των εμπειροτερων και δε θα αγχωθω απο τωρα!!! η maria efi εχει δικιο!!

καλημερα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΡΟΧΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ..ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ SHOPPING THERAPY ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ!ΕΓΩ ΟΤΙ ΒΡΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΑΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΣΟΥ!!!!!!ΒΒ ΦΙΛΙΑ!!

τι κάνεις εσύ καλό μου???? Αχ μαζί μείναμε εγκυούλες εμείς ε?

Εγώ Β επιπέδου θα κάνω σε 2 μέρες και έχω αρχίσει ήδη να αγχώνομαι!!!

Το νιώθεις το μωράκι σου Χριστινάκι??? Εγώ κάθε μέρα όλη μέρα...:D:D:D

Εμένα είναι αγοράκι εσένα???

Κορίτσια??? Καμπύλη ζαχάρου βάζουν σε όλες να κάνουν?? Εγώ που έχω κανονικό ζάχαρο θα με βάλει να κάνω???

Καλημέρα Στελινούλα! Ναι, εμείς σχεδόν μαζί πάμε! το νιώθω το νινί, έχει αρχίσει να χοροπηδάει! Αγοράκι κι εγώ! να σου πω την αλήθεια, κι από γνωστες μου τον τελευταιο καιρό, μόνο για αγόρια ακούω να αναμένονται. περίεργο!

κχριστινα εμενα ο γιατρος μου ειπε γυρω στην 28η εβδομαδα θα κανω την καμπυλη. καλη επιτυχια στη β-επιπεδου!:)

Ευχαριστώ Μay! κι εγώ νομίζω ότι όλες οι έγκυες την κάνουν την καμπύλη ζαχάρου πάντως. Απλά ο γιατρός μου μου είπε 'εμείς κάνουμε την μεγάλη καμπύλη'. προφανώς υπάρχει μεγάλη και μικρή (?)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΤΑΝ!!!!:roll::roll:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ..ΕΤΣΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΤΣΙ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ,ΕΓΩ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΛΕΠΤΟΛΟΓΟ Κ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟ 91 ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ ΜΕΤΑ!!!!:D:D:D

ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚ.ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Κ ΕΚΕΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΜΕΝΑ ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 4 ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ ΑΝΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝ ΠΙΕΙΣ 100 ΓΡ.ΓΛΥΚΟΖΗ???ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ Κ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ!!!!!ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΣ WC ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ.........ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΟΣΟΚ.ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΤΕΛΙΚΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΠΤ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ...!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ Κ ΓΩ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΕΤΣΙ Κ ΕΣΕΙΣ!ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ!!!:!::!:

ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1/10 ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΒΑΒΥ ΕΧΕΙ ΔΕΜΟΝΙΣΤΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ?????ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΖΩΑΡΑ!!ΧΑΧΑΧΑ

ΦΙΛΙΑ

Πινάκι μου είχε πει και η αδερφή μου ότι είνια αηδία, αλλά δεν το φανταζόμουν τόσο αηδία! στο χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός λέει '100gr γλυκόζης διαλυμένα σε 300 ml νερό' και ότι πρέπει να το πιω μέσα σε 5 λεπτά! αλλά δεν ήξερα ότι κάθεσαι κι άλλες 4 ώρες εκεί :confused: χωρίς νερό! και πρέπει λέει να μην έχω φάει πριν τίποτα για 10 ώρες.αχχχχ!! τι τραβάμε! Εγώ θα την κάνω στο μικροβιολογικό που κάνω όλες τις εξετάσεις, λες να χρειάζεται ραντεβού?

xaxaxaxa, σοβαρα ε??

κι εγώ δεν έχω αποφασίσει, αλλά μάλλον έξω θα τον προτιμούσα - δεν νιώθω άνετα

κοριτσια μην αγχωνεστε εκεινη την ωρα ειναι εσεις το μωρο και ο γιατρος!

τι τους θελετε τους αντρες? αφηστε τους εξω να τρεχουν πανικοβλητοι!!!χαχα!!!!

σωστή! χα-χα!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ SHOPPING THERAPY ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ!ΕΓΩ ΟΤΙ ΒΡΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

κι εγώ πήγα σε γάμο πριν λίγες μέρες, ευτυχώς μου έκανε ένα από τα καλά μου φορέματα που είναι αμπίρ . έχει και μια ζώνη που δένει κάτω από το σπίτι κα ιη κοιλιά ομυ φαινόταν μεγάλη και στρογγυλή! αλλά ευτυχώς βολεύτηκα με αυτό. Μπορείς να πάρεις ένα απλό φόρεμα εγκυμοσύνης και με τα κατάλληλα αξεσουάρ, παπούτσια κλπ να δείχνει πιο επίσημο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...