Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.

ειμαι σχετικα καινουργια και ειμαι εγκυος παω για 11 βδομαδα.

Σε 2 βδομαδες αυχενικη.

Ξερω ειμαστε νωρις ακομα αλλα ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι μιας και τραβηξαμε αρκετα για να φτασουμε ως εδω ...

Καλημέρα και καλωσήρθες Σκορπιάνα! σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

καλημερα!!!

εγω ειμαι στη δουλεια και ψιλοβαριεμαι σημερα!!

κοριτσια απο την κυριακη που ενιωσα τα πρωτα σκιρτηματα,

τριτη βραδυ και χτες βραδυ παλι το ιδιο..

κυριως αμα ειμαι ξαπλωμενη στο αριστερο πλευρο..

το εντοπιζω το σκιρτημα κατω απο τον αφαλο περιπου..μηπως ειναι χαμηλα αυτο?

κι εγώ εκεί χαμηλά το νιώθω συνήθως! εκτος κι αν ξαπλώνω πλάγια, μπορεί να πάει πλάι τότε!

Εσεις ειδατε το φυλο στο μωρο σας ?

εγώ έχω αγοράκι, τό είδαμε στην αυχενική και πιο μετά στον υπέρηχο του γιατρού

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ..ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ !!!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ?????:P:p:p

μη γελάς πινάκι, κι εγώ έτσι νόμιζα παλιά! χα-χα!! άσχετη

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΟΥΚΛΑΣ 11 ΜΗΝΟΝ !

καλωσήρθες κι εσύ Ανίτα!

pinakiiii

δουλευω σε φαρμακειο εγω, και ειναι μια δουλεια λιγο απαιτητικη για την κατασταση τη δικη μας τωρα, γιατι εχει πολυ ορθοστασια και προσπαθω οσο μπορω να καθομαι, αλλα δεν ειναι παντα ευκολο!!

το μονο καλο ειναι οτι ποτε δεν ξεμενω απο φαρμακα..;) και οταν προσπαθουσα να μεινω εγκυος, ειχα ολα τα τεστ στη διαθεση μου!!:D

αυτο με το στομαχι που γραφεις, πολυ γελιο και εμενα το ιδιο κανουν..χαχαχα

scorpiana 74 σου ευχομαι ολα να πανε τελεια για σενα αυτη τη φορα και καθως περναει γρηγορα ο καιρος, το σπορακι θα φωλιαζει ολο και καλυτερα!! εμεις μαλλον περιμενουμε κοριτσακι, αλλα θα παμε για β-επιπεδου στις 20-9 οποτε και θα το επιβεβαιωσουμε πιστευω!

78xyp2.png

RUAmp3.png

kxristina μου σ'ευχαριστω!

μακαρι κι εμας να καθεται καλα το μικρο μας και να μπορεσουμε να δουμε φυλο στην αυχενικη !

ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ.ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ..ΕΜΕΝΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ..ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ!

Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και καλη βδομαδα αν και τριτη!!

ελπιζω ολες να ειστε πολυ καλα!

εμενα η εβδομαδα μου ξεκινησε με κατι πονους στη μεση, αλλα πηρα το γιατρο και μου ειπε οτι ανοιγουν τα κοκκαλα της λεκανης και να μην ανησυχω, οποτε οκ!

το μωρο εχτες εδωσε την πρωτη του εμφανη κλωτσια!!!!!!!!!

μεχρι τοτε γηταν μονο χτυπηματακια ελαφρα, αλλα χτες ενιωσα οτι θα εβλεπα κανενα κανονικο χερι 'η ποδι να ξεπροβαλλει!!:D

τελειο το συναισθημα, δεν το συζητω.

ανυπομονω να το ξανανιωσω σημερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια! όλες πολυάσχολες, να φανταστώ? :P Εγώ έχω αρχίσει να φουσκώνω και θα χρειαστώ μερικα ρουχαλάκια ακόμη! λέω να πάω το Σάββατο, θα σας ενημερώσω αν βρω κάτι καλό. Σήμερα είχα διάφορους πόνους χαμηλά, ανυπομονώ να πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Κατά τ'άλλα όλα καλά, ψάχνω κάποια πράγματα στην αγορά για να διακοσμήσω λίγο την κρεβατοκάμαρα. Βρήκα ευκαιρία με την άφιξη του μωρού! ελπίζω κι εσείς να είστε καλά, φιλιά!

μανουλες γεια σας!!!!

χαθηκαμε οντως!!

ευχομαι και εγω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας φυσικα!!!!

εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι εκανα τη βεπιπεδου σημερα και ολα πηγαν πολυ καλα!!!

εσεις τι κανετε??

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλησπερα!αυριο πηγαινω για καμπυλη ζαχαρου!!!δυσκολη εμπειρια εχω μαθει..για να δουμε πως θα παει κ το χω κ ενα αγχος!!

may εκανες β επιπεδου ε?που ιασω?ποσο κοστισε???εχω κλεισει για 1 οκτωβριου!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

καλησπερα!αυριο πηγαινω για καμπυλη ζαχαρου!!!δυσκολη εμπειρια εχω μαθει..για να δουμε πως θα παει κ το χω κ ενα αγχος!!

may εκανες β επιπεδου ε?που ιασω?ποσο κοστισε???εχω κλεισει για 1 οκτωβριου!

pinakiii καλη επιτυχια στην καμπυλη!!!

πες μας νεα οταν τελειωσεις και μην αγχωνεσαι, μπορει να μη σου φανει τιποτα η διαδικασια!!

στο ιασω την εκανα την εξεταση και μου κοστισε 130 ευρω.

σημερα δεν περιμενα καθολου, το ραντεβου μου ηταν για τις 10 το πρωι και 10.15 με ειχαν ηδη παρει.

ο υπερηχος κρατησε 30 περιπου!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...