Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

pinkiiii το 78 ειναι μια χαρα ζαχαρο, δεν το συζητω απλα αυτο που καταλαβα και εγω ειναι οτι δε θελει καταχρησεις!!

εγω εκανα το τραγικο λαθος στις διακοπες να φαω οσο ψωμι δεν εχω φαει σε ολη μου τηζωη...τι επαθα δεν ξερω!!!!

κατα τα αλλα εχω φουσκωσει, τωρα δεν ξερω αν ειναι πολυ 'η λιγο, σιγουρα παντως φαινονμαι εγκυος!!!:D

θα παω στις 20 σεπτεμβριου για τη β επιπεδου και περιμενω πως και πως!

εσυ πως τα πας?

τωρα θα γινω πιο ενεργη, με τις διακοπες λιγο ξεχαστηκα αλλα τωρα θα ειμαι διαρκως σε ετοιμοτητα!!χαχαχαχαχα:D:D:D

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ 1 ΟΚΤ.Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΙΝΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΧΑ:shock::shock::shock:Κ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ..!!ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ?ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"σε ετοιμοτητα" στο φορουμ εννοουσα!!! χαχαχαχαχα, καλο!!!

παντως εννοειται πως δουλευω σε αυτη τη φαση!και ειμαι και πολυ πιο δραστηρια απο οτι ημουν τους πρωτους 3 μηνες!

εσυ δε δουλευεις?

καλημερα παρεπιπτοντως και καλη εβδομαδα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

"σε ετοιμοτητα" στο φορουμ εννοουσα!!! χαχαχαχαχα, καλο!!!

παντως εννοειται πως δουλευω σε αυτη τη φαση!και ειμαι και πολυ πιο δραστηρια απο οτι ημουν τους πρωτους 3 μηνες!

εσυ δε δουλευεις?

καλημερα παρεπιπτοντως και καλη εβδομαδα!!

καλημερα!!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΨΑΧΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΡΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:confused::confused::confused:ΕΔΩ ΔΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ..:?:-?

Γεια σας κι από εμένα κορίτσια! Πινάκι έκανες τελικά εξέταση αίματος? πάντως αφού σε μέτρησε η φίλη σου και οκ, φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτό με τα al dente μακαρόνια δεν το ήξερα, αν κι εγώ έτσι τα φτιάχνω νομίζω. το νινί μου άρχισε να κλωτσάει χθες! όχι ακριβώς κλωτσιές δηλαδή, αλλα το νιώθω να μετακινείται, μια από δω, μια από κει! ο γιατρός μου είχε πει ότι έρχεται με τα πόδια τελευταία φορά που το είδε (πριν 1 εβδομάδα), λέτε να έχει αλλάξει τώρα θέση? το νιώθω αρκετά χαμηλά

Γεια σας κι από εμένα κορίτσια! Πινάκι έκανες τελικά εξέταση αίματος? πάντως αφού σε μέτρησε η φίλη σου και οκ, φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτό με τα al dente μακαρόνια δεν το ήξερα, αν κι εγώ έτσι τα φτιάχνω νομίζω. το νινί μου άρχισε να κλωτσάει χθες! όχι ακριβώς κλωτσιές δηλαδή, αλλα το νιώθω να μετακινείται, μια από δω, μια από κει! ο γιατρός μου είχε πει ότι έρχεται με τα πόδια τελευταία φορά που το είδε (πριν 1 εβδομάδα), λέτε να έχει αλλάξει τώρα θέση? το νιώθω αρκετά χαμηλά

ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΔΛΔ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΟΜΑΔΑ.ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Κ ΟΠΩΣ Κ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ!!:idea::idea:

ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 31 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΠΧ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΛΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 31 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΠΧ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΛΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

ΡΟΧΑΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!:-))

ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ 1ο ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ε?

ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

Διαφημίσεις

καλημέρα girls! τι κάνετε? είναι καμιά μέσα?

τώρα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι στάση είναι το νινί, αλλά όταν το νιώθω είναι συνήθως στο κέντρο κάτω χαμηλά και κάποιες φορές πάει στα πλάγια. φαίνεται έχει χώρο και παίζει! τι να κάνουν κι αυτά, λέτε να βαριούνται? :tongue:

καλημερα!! ειμαι εγω εδω!

εγω παλι εχω την εντυπωση οτι πρωτη φορα αισθανθηκα το μωρακι μου την κυριακη!

ημουνα ξαπλωμενη και ενιωσα ενα πραγμα-πως να το περιγραψω τωρα- σαν η κοιλια μου να "αεριζεται", καπως σαν να εχω ενα μικρο κενο αερος...

ωραια περιγραφη τι να πω?!!!

απο τοτε ομως δεν το εχω ξανανιωσει αυτο, αν και τα βραδια προσπαθω να χαλαρωνω μπας και...τελοσπαντων!!

εσυ κοριτσακι μου, πολυ νωρις το ενιωσες ε??

78xyp2.png

RUAmp3.png

ημουνα ξαπλωμενη και ενιωσα ενα πραγμα-πως να το περιγραψω τωρα- σαν η κοιλια μου να "αεριζεται", καπως σαν να εχω ενα μικρο κενο αερος...

απο τοτε ομως δεν το εχω ξανανιωσει αυτο, αν και τα βραδια προσπαθω να χαλαρωνω μπας και...τελοσπαντων!!

may ΤΩΡΑ ΕΝΙΩΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΕΜΕΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ!ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΗ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥ..ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ Η ΠΕΙΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ..Κ ΗΔΗ ΠΕΙΝΑΩ!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΑΑΑΑΑΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ..Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ) ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩΣ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΙΝ 40ΝΤΙΣΩ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

may ΤΩΡΑ ΕΝΙΩΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΕΜΕΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ!ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΗ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥ..ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ Η ΠΕΙΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ..Κ ΗΔΗ ΠΕΙΝΑΩ!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΑΑΑΑΑΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ..Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ) ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩΣ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΙΝ 40ΝΤΙΣΩ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

τωρα σου λεω, την κυριακη πρωτη φορα και αν ηταν αυτο...μαλλον θα ηταν θελω να πιστευω..:confused::confused:

καλα εκανες και εφαγες την τυροπιτουλα σου βρε pinakiii και τοση διαιτα, ουτε ο γιατρος δεν τη θελει..

προσωπικα οι αγκιναρες μου αρεσουνε παρα πολυ, ειδικα με πολυ λεμονι...τις λιγουρευτηκα τωρα και πειναω!!

οσο για τη δουλεια,μην το σκεφτεσαι ακομα!

η λυση στα προβληματα ερχεται παντα οταν ερθει η ωρα και οχι απο νωριτερα,οποτε μην αγχωνεσαι...ας ερθει εκεινη η ωρα και θα δεις τι θα κανεισς!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

μάλλον αυτό θα ήταν! κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι ίσως είναι το έντερο, αλλά όταν η αίσθηση αυτή άρχισε να μετακινείται αριστερά - δεξιά, κατάλαβα ότι είναι αυτό. θα το νιώσεις πιο έντονα σε λίγο, μην ανησυχείς.

μμμ! οι αγκινάρες μου αρέσουν πολύ! αλλά δεν έχω μαγειρέψει ποτέ (μόνο κατεψυγμένες).

Για τη δουλειά πρέπει να απαντήσεις άμεσα? πολλές φορές λένε : ξεκινάμε τότε και τελικά το καθυστερούν για μήνες. μην αγχώνεσαι πάντως, καλά λέει η may23. κάτι θα γίνει, να είσαι αισιόδοξη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...