Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! όποτε μπαίνω δεν είναι καμία μέσα! πινάκι γι' αυτό θα πας για αμνιοπαρακέντηση? και είχα ανησυχήσει, νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην αυχενική σου...ουφ! εντάξει, τυπικό είναι οπότε

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΧΑΧΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΑΠ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΤ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!:(:(ΟΠΟΤΕ ΒΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΑ?ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ?

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pinakiiii φοβερη συμπτωση,:):), δεν το συζητω...

καπου πηρε το ματι μου οτι θα κανεις αμνιοπαρακεντηση?

φανταζομαι απλως για προληπτικους λογους ε?

(γιατι εισαι πολυ νεα, δεν το συζητω)

εχεις φουσκωσει καθολου?

εγω θα ελεγα οτι περισσοτερο εχω "ανοιξει" παρα φουσκωσει, και ετσι εχω προβλημα με τα παλια μου ρουχα απο τωρα..

μερα με τη μερα βεβαια, βλεπω διαφορες και στην κοιλια!

θα εχουμε πολλα να πουμε μεχρι το τελος

και με τα υπολοιπα κοριτσια φυσικα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

pinakiiii φοβερη συμπτωση,:):), δεν το συζητω...

καπου πηρε το ματι μου οτι θα κανεις αμνιοπαρακεντηση?

φανταζομαι απλως για προληπτικους λογους ε?

(γιατι εισαι πολυ νεα, δεν το συζητω)

εχεις φουσκωσει καθολου?

εγω θα ελεγα οτι περισσοτερο εχω "ανοιξει" παρα φουσκωσει, και ετσι εχω προβλημα με τα παλια μου ρουχα απο τωρα..

θα εχουμε πολλα να πουμε μεχρι το τελος

και με τα υπολοιπα κοριτσια φυσικα!!

ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΜΝΙΟΠ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ..Κ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΑΦΡΑΤΗ Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ.ΠΑΝΤΩΣ Κ ΓΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΟΝΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ!

εχεις φουσκωσει καθολου?

Κι εγώ έχω πρόβλημα με τα ρούχα! αν και δεν φαίνεται με αυτά που φοράω, αλλά εγώ το καταλαβάινω! έχω ανοίξει και έχω κάνει κοιλίτσα και στήθος, οπότε τα παντελόνια μου δεν...Είμαι αρκετά αδύνατη οπότε και τα ρούχα μου πολύ στενά. Φουστανάκια φοράω κι εγώ και καμιά φούστα με λάστιχο. Αλλά θέλω παντελόνια! κάπρι!

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΧΑΧΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΑΠ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΤ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!:(:(ΟΠΟΤΕ ΒΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΑ?ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ?

Κι εγώ δεν θα πολυμπαίνω, καθώς ξεκινάω διακοπές! Το Σάββατο φεύγω αλλά αν τύχει και βρω πουθενά ιντερνετ από το κινητό, θα μπαίνω να βλέπω τα νέα σας

kxristina

γεια και απο εμενα!!

και εγω που φοραω πολυ περισσοτερο παντελονια, βερμουδες παρα φουστες, ειχα προβλημα.

πηγα ομως στα h+m που εχει σειρα mama και πηρα ωραιοτατες βερμουδες με λαστιχο στη μεση, εως και τζιν φουστα πηρα..

μακαρι να εχει ακομα, ειναι πολυ οικονομικα και πολυ ωραια!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

kxristina

γεια και απο εμενα!!

και εγω που φοραω πολυ περισσοτερο παντελονια, βερμουδες παρα φουστες, ειχα προβλημα.

πηγα ομως στα h+m που εχει σειρα mama και πηρα ωραιοτατες βερμουδες με λαστιχο στη μεση, εως και τζιν φουστα πηρα..

μακαρι να εχει ακομα, ειναι πολυ οικονομικα και πολυ ωραια!

ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΣΚΟΠΕΥΩ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΤΖΙΝΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ!

αλήθεια??? δεν είχα ιδέα ότι το h&m έχει σειρά mama. Καλά που μου το είπατε, θα πάω. Γιατί πήγα μια βόλτα σοτ mothercare αλλά ρε κορίτσια τα νούμερα είναι λίγο τεράστια..Μάλλον θα ξαναπάω εκεί σε 1-2 μήνες τουλάχιστον. Δοκίμασα 2 παντελόνια, χάλια !

αλήθεια??? δεν είχα ιδέα ότι το h&m έχει σειρά mama. Καλά που μου το είπατε, θα πάω. Γιατί πήγα μια βόλτα σοτ mothercare αλλά ρε κορίτσια τα νούμερα είναι λίγο τεράστια..Μάλλον θα ξαναπάω εκεί σε 1-2 μήνες τουλάχιστον. Δοκίμασα 2 παντελόνια, χάλια !

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ..ΕΓΩ ΔΛΔ ΘΑ ΠΑΡΩ 2 3 ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΣΤΑ H&MΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!!!ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ Κ ΜΕΓΑΛΙΣΤΙΚΑ...

και εγω συμφωνω απολυτα...

τωρα το καλοκαιρι και με μια πιο φαρδια μπλουζα την βγαζεις..

για εμας, το θεμα θα ειναι απο σεπτεμβρη-οκτωβρη και μετα που θα χρειαστουμε καποια πραγματα που και παλι προτεινω ρουχα πασπαρτου- ενα τζινακι,ενα μαυρο παντελονι,κανενα κολαν..αυτα..

τα καταστηματα που αναφερατε ειναι οπως ειπατε και ακριβα και μαλλον απευθυνονται σε κοιλιες τουρλα!!:-D:grin:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ..ΕΓΩ ΔΛΔ ΘΑ ΠΑΡΩ 2 3 ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΣΤΑ H&MΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!!!!ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ Κ ΜΕΓΑΛΙΣΤΙΚΑ...

εννοείται, δεν αξίζει! αλλά δεν μπορώ άλλο να φοράω τα ίδια και τα ίδια στη δουλειά! 2-3 ρούχα θέλω κι εγώ για να βολευτώ προς το παρόν, να βγάλω και το Σεπτέμβριο και μετά έχουμε και τα χειμωνιάτικα κορίτσια.. :confused: Αλλά από μια μικρή έρευνα που έκανα στο internet, h&m mama έχει μόνο στο Avenue. έτσι είναι?

Διαφημίσεις

και εγω συμφωνω απολυτα...

τωρα το καλοκαιρι και με μια πιο φαρδια μπλουζα την βγαζεις..

για εμας, το θεμα θα ειναι απο σεπτεμβρη-οκτωβρη και μετα που θα χρειαστουμε καποια πραγματα που και παλι προτεινω ρουχα πασπαρτου- ενα τζινακι,ενα μαυρο παντελονι,κανενα κολαν..αυτα..

τα καταστηματα που αναφερατε ειναι οπως ειπατε και ακριβα και μαλλον απευθυνονται σε κοιλιες τουρλα!!:-D:grin:

Δεν ήταν και ιδιέταιρα ακριβό το Mothercare, αλλά αυτό που λες: για κοιλιές τούρλα! Δεν αξίζει να δώσουμε πολλά λεφτά γιατί το σώμα όλο αλλάζει. και μετά την εγκυμοσύνη, bye-bye ρούχα. πχ η αδερφή μου δεν μπ΄΄ορεσε να μου δώσει δικά της γιατί αυτή γέννησε καλοκαίρι. δλδ είχε τη μεγάλη κοιλιά καλοκαίρι, ενώ εμείς πάμε για χειμώνα

κ το πολυ μεγαλο στη σταδιου...αλλα ποιος κατεβαινει κεντρο τωρα ε??

όντως, ποιος κατεβαίνει μες στη ζέστη..μάλλον θα πάω μια βόλτα στο avenue μόλις τελειώσω από εδώ, σε καμιά ώρα. Είναι πολύ κοντά. θα σας ενημερώσω αύριο για το τι βρήκα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...