Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλημέρα κι από μενα!

τι κανετε?

Μπράβο πινάκι μου! πολύ χάρηκα με αυτά που διάβασα! μια χαρά θα πανε όλα!!! αντε κανόνισε να βρεθούμε καποια στιγμή!

Εμείς τα ίδια με τον ύπνο... μονο που τώρα είμαι πιο ήρεμη εγώ γιατί όσο κι αν έψαξα κατέλειξα στο ότι είναι σχετικά φυσιολογικό να ξυπνάνε τα μωρά τη νύχτα... βασικά κάποια νεογνολόγος έγραψε ότι το να αρχίσει ένα παιδάκι να κοιμάται σερί το βράδυ , αποτελεί ένα άλμα ανάπτυξης όπως το να περπατήσει ή να μιλήσει...

Ροξάνα μου, σχετικά με το ελεγχόμενο κλάμα (την εκπαίδευση ύπνου δηλαδή) διάβασα το παρακάτω άρθρο....

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/08/blog-post_30.html

αυτά γενικά τα νεα μας.... εχουμε εξαντληθεί από την αυπνία, αλλά το ηθικό είναι κακμαίο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!εδω και εγω..jojo μου που νυσταζεις!πρεπει να σου δωσω λιγο απ τον υπνο που κανω...κοιμαμαι 10 30 με 7 30 και συνηθως και μεσημερι!κολαση..σερνομαι..το σαββατο βγηκαμε με ενα φιλικο ζευγαρι ειχαμε να βγουμε..παρα μα παρα πολυ καιρο απ το καλοκαιρι περιπου κ προεκυψε να το κανονισουμε 8 30 το βραδυ..του λεω του δικου μου αν το συζηταμε τωρα τι ωρα θα βρεθουμε???θα κοιμηθω σταμαξι!αλλα τον ειδα οτι ηθελε ρε γαμωτο κ λεω κανε τη καρδια σου πετρα..κ παμε!!!εεε λοιπον 12 30 η ωρα τον σκουνταγα σα τα μικρα...το εκανα κ μικρη κ ειπα την ιδια ακριβως κουβεντα..ποτε θα φυγουμε?????κρυωνα,κλεινανε τα ματακια μου!!!!!!!:!::!:

Δε σας ειπα...αρχισα να ακουω το μωρο...καλα μη φανταστειτε τα ξερετε κιολας κατι φρου φρου τα φτερουγισματακια!!!!!!αναμενω να παω στο γιατρο 30 νοεμβρη..δε περναει ο καιρος!!εμειναν 2 εβδομαδες!

ροξανακι μου η χριστινα ειναι καλα????οι υπολλοιπες τι κανουν τα παιδακια σας?jojo να σου πω στη καισαρικη ηταν μαζι σου η κοπελα του ιατρειου..ξερεις η Χαρις!μου ειπε οτι θα ειναι σε μενα...να φτασουμε μεχρι εκει μη λεω πολλα λογια!ειναι πολυ καλη!και αν κ αγχωνομαι με ηρεμει αυτο!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Καλησπέρα κοριτσαρες τι κάνετε;

Τζο μου δεν ξέρω να σου πω πιο ειναι σωστό και λάθος ειλικρινά και είχα και ενδιασμους όταν το εκανα αλλα θαβσου πω την εμπειρία μου: μόνο ένα βράδυ ταλαιπωρήθηκε για μισή ώρα και μετα ήταν όλα εύκολα και τώρα κοιμάται αμέσως μονη της όλη νύχτα αλλα και μέσα στη μέρα κοιμάται πιο πολυ απο πριν και γενικά απο τότε που κοιμάται καλα ειναι πιο ήρεμο και χαρούμενο παιδι! Αυτα!

Πινακι μου τι κανεις πως παει η εγκυμοσύνη; Το έχεις νιώσει το μωρακι ξανά;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Πινακι με το καλο το επομενο ραντεβου, αχ αρχισαν τα φτερουγισματα....αν σας πω οτι μου λειπει η κοιλιτσα μου τι θα πειτε....

Εμενα με πηραν απο τη δουλεια και μου ειπαν οτι θελουν να παρω το μειωμενο μαζεμενο οποτε τελη Φεβρουαριου γυρναω φουλ οχταωρο στη δουλεια αχ καθολου δε το ηθελα ετσι τελος παντων...

Εγω ηρθα στους δικους μου μια βολτιτσα, ο μικρος τρεχει μπουσουλωντας και αν τον κρατας ορθιο επισης περπαταει γρηγορα, πιανεται απο καναπεδες και περπαταει σαν τον καβουρα, αρχισαμε παλαμακια, κανει οχι οχι με το κεφαλι οταν δε θελει κατι, μας δειχνει με το δαχτυλακι του τι θελει και οταν με βλεπει να τρωει λεει μαμ, αφηστε δε τολμαμε να φαμε μπροστα του χαχαχα...

Ροξανα μου φαινεται πρεπει να το παρω αυτο το βιβλιο, εμενα μονο μαζι μου κοιμαται, πρωτα αγκαλια και μετα στο κρεβατι μαζι μου αφηστε αλλιως ξαγρυπναμε!

Τζο και σενα ζωρικη η μικρη!

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσακια που εχουν χαθει!

καλημερα κοριτσια!

πρωινη πρωινη!εδω ειμαι και εγω..τα φτερουγισματα εγιναν κουνηματακια..την επομενη τετερτη εχω ραντεβου..και ενα θα σας πω φουσκωνω!πολυ!συντομα θα κλεισω το 4ο και μπαινω αισιως στο 5ο μηνα.θα σας αφησω γιατι εχω τις δουλιτσες μου!

φιλακια καλημερα!

Διαφημίσεις

καλησπέρα, θελω να κάνω μια ερωτηση γιατι ανυσυχώ ιδιεταιρα ,είμαι στην 17η εβδομαδα εγκυμοσύνης δεν εχω ακουσει το μωρό καθόλου και δεν αισθάνομαι καθόλου την εγκυμοσύνη μου κάτι που τις προηγούμενες εβδομάδες δεν ήταν ετσι - οχι πως ειχα ακουσει τιποτα, αλλα έβλεπα τις αλλαγες στο σωμα μου, λιγο την κοιλια μου να μεγαλωνει καπως, και το αισθανόμουν- υπάρχει πιθανότητα να μην πηγαίνει κατι καλα? εχω ραντεβού για υπέρηχο β επιπέδου τον γενάρη ,δλδ σε ενα μηνα απο τωρα που μου φενεται παρα πολυ μακρια- αν κατι δεν παει καλα πως θα το ξερω ? υπάρχουν κάποια σημάδια κατι? επείσεις τρωω αρκετα γλυκα -δεν ελεγχω τη λιγουρα- και καπου διαβασα οτι αυτο σε μια περιπτωση είχε οδηγησει σε θανατο του βρεφους.. -Δέν ξερω , ξερει καποια να μου πει αν υπάρχει κάτι να δω για να τσεκάρω αν όλα πάνε καλα πριν... τον ιανουαριο? αλλιως με βλεπω ενα μηνα μεσα στο αγχος

καλησπέρα, θελω να κάνω μια ερωτηση γιατι ανυσυχώ ιδιεταιρα ,είμαι στην 17η εβδομαδα εγκυμοσύνης δεν εχω ακουσει το μωρό καθόλου και δεν αισθάνομαι καθόλου την εγκυμοσύνη μου κάτι που τις προηγούμενες εβδομάδες δεν ήταν ετσι - οχι πως ειχα ακουσει τιποτα, αλλα έβλεπα τις αλλαγες στο σωμα μου, λιγο την κοιλια μου να μεγαλωνει καπως, και το αισθανόμουν- υπάρχει πιθανότητα να μην πηγαίνει κατι καλα? εχω ραντεβού για υπέρηχο β επιπέδου τον γενάρη ,δλδ σε ενα μηνα απο τωρα που μου φενεται παρα πολυ μακρια- αν κατι δεν παει καλα πως θα το ξερω ? υπάρχουν κάποια σημάδια κατι? επείσεις τρωω αρκετα γλυκα -δεν ελεγχω τη λιγουρα- και καπου διαβασα οτι αυτο σε μια περιπτωση είχε οδηγησει σε θανατο του βρεφους.. -Δέν ξερω , ξερει καποια να μου πει αν υπάρχει κάτι να δω για να τσεκάρω αν όλα πάνε καλα πριν... τον ιανουαριο? αλλιως με βλεπω ενα μηνα μεσα στο αγχος

Kαλημερα και με το καλο το μωρακι σου! εγω ενοιωσα το μωρο στην 20η εβδομαδα αναιπαισθητα και μεχρι τοτε δεν καταλαβαινα ουτε εγω ουτε οι αλλοι οτι ημουν εγκυος :P:p:p

γεια σου roverskip!

καταρχας..μην αγχωνεσαι!ειναι το πρωτο σου παιδακι???γιαυτο εχεις αυτες τις ανησυχιες!καθε γυναικα εχει διαφορετικη εγκυμοσυνη, δεν εισαι σε πολυ προχωρημενη εγκυμοσυνη για να ακουσεις κανονικα το μωρο...φυσιολογικα μια πρωτοτοκη μανουλα ακουει το μωρο της απο την 20η εβδομαδα και μετα.οπως και να εχει σε συμβουλευω να μην ντραπεις και οποτε θελησεις και εχεις επιφυλαξεις να παρεις το γιατρο σου τηλ.να πας για εναν υπερηχο!ειναι νωρις ακομα ομως....μη τρελενεσαι!τα συμπτωματα δεν ειναι επισης ιδια σε ολες!καποια στιγμη χαλαρωνουν!

σχετικα με τα γλυκα τωρα...δεν εχεις κανει εξετασεις αιματος...μεχρι τωρα???ζαχαρο?γλυκοζη?αν ναι κ ηταν καλα τοτε μην ανησυχεις!γενικα το ζαχαρο εγκυμοσυνης ναι μπορει μπορει να προβει μοιραιο αλλα σε μεγαλυτερη εγκυμοσυνη και οταν ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο στο αιμα!

κανε μια εξεταση αιματος..αλλα ολες μας τρωμε τα γλυκακια μας...κ ειδικα εγω..στο φουλχαχαχ:P:p

ποσο χρονων εισαι?????ποτε εχεις ημερομ.τοκετου???

Διαφημίσεις

αμ εδω μας φερατε???????θα χαθουμε ντε...:(:(:(

Γεια σας!

τι κανετε??

Αχ ας μην χαθούμε!!! Μαζευτείτε καλε!!!!

Πινάκι μου..πώς πας με την εγκυμοσύνη?? Είσαι ακόμα με το Χαρη γιατρό ή άλλαξες?? εγω μετά τις γιορτές θα παω τελικά να τον δω... το έχω καθυστερήσει ρε γμτ το τεστ παπ και είναι μαλακία γιατί το προηγούμενο δεν είχε βγεί και πολύ καλο...

Τεσπα!

Εμείς είμαστε πολύ καλα! τρέχουμε με εκπηκτικές ταχύτητες πια.... τρώμε από το πιάτο του μπαμπα και της μαμας... ανεβαίνει / κατεβαίνει καναπέδες...χορεύει... και προσπαθεί να μιλήσει (εκτός από τα μαμα μπαμπα βεβαια!!!)

Πινάκι μου...θα κανονίσεις μια μερα να βρεθούμε???

εσυ που χαθηκες?????καιρο εχεις να φανεις...εγω εδω φουσκωνω...κ πειναωωω

ναι με το χαρη ειμαι κανονικα..τη τεταρτη παω για β επιπεδου!

γιορτες εδω στην αθηνα..που να παω?στολισαμε...κανονικα!

η Ασπα μεγαλωνει....!!!!!!μικρη κυρια τωρα πια!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ οι υπολοιπες μας χασατε????:?::?:

Κοριτσαρες μου καλησπέρα τρέχω και δεν φτάνω για αυτό δεν μπαίνω

Πινακίδες μου αύριο πας για β επιπέδου; Πω πψ περασε ο καιρός περιμένουμε νέα σου

Τζο μου η μικρη θεριευει ε; Λογικό είναι όσο μεγαλώνουν αυτά θα έχουμε!!!!!!

Εμείς είμαστε καλα η μικρη πλέον περπατάει κανονικοτατα προαπαθει να μιλήσει πιάνει την πρώτη συλλαβη αν εινι εύκολο πχ απο την μπάλα το μπα κλπ!!!φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάζει κιόλας και είμαι μέσα στην τρελή χαρά!!!!

Φιλία σε όλες!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Α εδω ειμαστε, πινακι με το καλο η β επιπεδου, ροξανα τζο τρελα τα κοριτσακια σας ε! Εμεις σε δυο βδομαδες μετακομιζουμε και ειμαι σε πανικο...ο μικρος ενα γλυκο αγριμακι, προσπαθει να περπατησει κανει 4-5 βηματα και πεφτει, αρχισε να μιλαει τη δικη του γλωσσα και το μονο που λεει συνειδητα πιστευω ειναι το μαμ οποτε μας βλεπει να τρωμε χαχαχα, κανει παλαμακια, γεια σου, στελνει φιλη και βαζει το χερι στο αυτι και κανει πως μιλαει στο τηλ. Πολυ γελιο, ριχνει κατω τις καρεκλες της κουζινας, κρεμιεται απο οπου βολευεται και κυνηγαει το καημενο το σκυλακι μας χαχαχα σας φιλω ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...