Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλη σας μερα κοριτσια!!!

χρονια και ζαμανια εχω να μπω και να διαβασω νεα..ομως, σα να το'ξερα!!!

μπηκα την καταλληλη στιγμη και διαβασα τα ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ σου Πινακιιι!!

σου ευχομαι ολα να εξελιχθουν υπεροχα, μην εχεις αγχος, μη θυμασαι τα παλια, ενα καινουριο σπορακι φυτρωνει μεσα σου και ο μεγαλος Θεος θα το φερει στην αγκαλιτσα σου αυτη τη φορα!!

εμεις καλα ειμαστε, μεγαλωνουμε διαρκως, μπουσουλαμε εδω και καιρο, στεκομαστε και τωρα σερνουμε τα ποδαρακια μας σε ολο το μηκος του καναπε!! πολυ πλακα, δεν το συζητω!!

η αναπτυξη μας κανονικη, συνεχιζουμε να ειμαστε λεπτες και ψηλες (7650 και 74 εκατοστα πριν 3 εβδομαδες), αν και τρωμε φρουτα, σουπες, τραχανα, γιαουρτια..εχεουμε ομως πολυ λειτουργικο εντερακι και δεν τα αποθηκευουμε!!

ετοιμαζω τη βαπτιση της 6 Νοεμβριου, Βασιλικη το ονομα αυτης,

και λιγο τρεχω, διοτι με τη δουλεια εχω πολυ λιγο χρονο για τα υπολποιπα!!

Σαντυ, με το καλο η δικη σας βαφτιση-σημερα ε??

Ροξανα, Τζο, τα κοριτσια σας πρπει να ειναι σκετη μουρλια τωρα πια!!!

Σας φιλω πολυ, θα ξαναμπω ωσονουπω να μαθω νεακια!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!

τι κρυο είναι αυτό????? στην πολυκατοικια δεν εχουν βαλει ακομα πετρελαιο και εχει χαλασει και το κλιματιστικο... και είμαστε σαν τα κρεμμύδια..... Η Ασπα έχει συνεχεια κοκκινη μυτη απο το κρύο...το κακομοιρο το παμε σε αλλα σπιτια που εχουν θερμανση για να μην νας κρυώσει... είναι απίστευτο αυτό που μας συνεβη.... αποφασίσαμε να αναψουμε τζάκι....

may μου είναι πολύ αστεία αυτή η περίοδος που προσπαθούν να περπατήσουν!!!! κι εγω θυμαμαι την ασπα να παει με τα χερακια γατζωμενα στα επιπλα....χαχαχα πολύ γέλιο!!!!

Εμείς 'εχουμε μαθει να παίζουμε κρυφτό!!!! της λέμε να παει να κρυφτεί και εκείνη πάει παντα στο κρεββάτι της και πιάνεται και κοιτάζει προς την πόρτα...και εχει παντα την ιδια εκπληξη στα ματια ότα την ανακαλύπτουμε!!!! και μετα μας δείχνει να κρυφτούμε εμεις..και ψάχνει να μας βρει!!! πολύ γέλιο!!!!

Επίσης κάνει τα κακα της στο γιογιο!!!! δεν μπορεί να πει κακα, αλλά κανει και καλά πως σφίγγεται και μας κοιτάζει και την βουτάω και την παω στο γιογιο και καθεται μεχρι να τα κανει...και μολις τα κανει λεει "παπα" και δινει χερακια να την σηκώσουμε!!!

Προχτες της λέω "Αντε Ασπούλα μου έλα γρήγορα γιατί η μαμα θέλει τσίσια.... " και ερχεται η σκατούλα και με πιάνει από το χέρι και με παει στο μπάνιο και λεει: "τσσσσσ τσσσσ" και λύθηκα στα γέλια!

Αυτά τα δικά μας....

Πινάκι μου πωα τα πας με τον Χάρη?? σε είδε τωρα πρόσφατα? πως παει το σποράκι??

Ρόξη μου.... πως τα πάτε εσείς?

SANDY1980 μου μάλλον εχεις κανει τα βαφτίσια! να τον χαίρεσαι τον νεοφώτηστο! εμείς μάλλον από άνοιξη θα βαφτίσουμε... σαν να βλέπω την ασπα να της λεει ο παπας σήκω - κάτσε στην κολυμπίθρα!!!!

όσο για τον θηλασμό μην αγχώνεσαι! και τρείς μήνες που πήρε το μωράκι είναι καλό...άλλα δεν παίρνουν ούτε μια μερα.....και νομίζω πως είναι καλό να πονάμε για αυτά που φταίμε....για αυτά που δεν φταίμε δεν χρειάζεται να αυτομαστιγωνόμαστε!!!!!

Φιλιά σε όλες τις μανούλες!!!!!

αρε jojo τι γελιο εριξα...ειστε σωστη κωμωδια στο σπιτι!!!:!::!:

πραγματικα τωρα δεν ηξερα οτι δεν εχεις βαφτισει την Ασπα ακομα...!μεταξυ μας παιζει αν κανω 2 κοριτσια το δευτερο να το πω κ εγω Ασπα.καλα ας κανω το πρωτο οτι και να ναι και τα ξαναλεμε αλλα το λεω επειδη δεν ειναι κ το πιο κοινο ονομα!εχω πεθερα με αυτο το ονομα!

καλα να μη μιλησω για το κρυο που εχουμε κ εμεις...περιττο μαλλον!

χθες ειχα aircondition..μιλαμε για τραγικεσ καταστασεις!:?:???::?αποτομες αλλαγες!δεν εκανα αποπειρα να ανοιξω το καλοριφερ αληθεια δε ξερω αν εχει πετρελαιο αλλα βρηκα ευκολη λυση το air condition

αντε να αναθερμενεται το τοπικ μας...αντε!!!!

φιλια jojo..!

αννουλα ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!καλα εεε ο φαγανουλης σου ειναι για φαγωμα!!!!!!κουκλακι!!!!:oops::oops::oops:

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Να'σαι καλά κοριτσάκι μου!!Μεγαλώνει ο σκατούλης και έχει γίνει πολύ ζωηρούλης!!!Άντε κάνε ένα κοριτσάκι να συμπεθερέψουμε!!!:tongue::tongue: Φιλούρες!!

DTTDm7.png

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

καλησπερα κοριτσια!!!ειστε καλα???τωρα που αρχιζει να χειμωνιαζει ευχομαι να στελνετε πιο συχνα να τα λεμε!;);)

οι μερες για μενα προς το παρον κυλουν ομαλα...κανω τη θεραπεια που μου συστησε ο γιατρος λογω ιστορικου καθαρα κ οχι εξαιτιας καποιου προβληματος.η αληθεια ειναι οτι αυτη η εγκυμοσυνη ειναι πολυ μα πολυ ομως διαφορετικη απ την αλλη!εχω ενοχλησεις στο στομαχι...ανακατευομαι...λογω των ενεσεων που κανω καθημερινα(η θεραπεια) αισθανομαι ενα πρηξιμο στη κοιλια ασχετα αν ειναι πολυ νωρις ακομα!κουραζομαι!τι να λεμε...δε τα ηξερα εγω αυτα!ολοι μου λενε οτι παχυνα...απογοητευτικο μεν αλλα δεν με νοιαζει ας τρωω!κ που δεν ετρωγα στη προηγουμενη τι καταλαβα??ε?

σε 10 μερες θα κανουμε την αυχενικη...ο αντρας μου αγχωνεται εγω πραγματικα σας το λεω καθολου!ποτε δεν αγχωθηκα κ ουτε τωρα το σκεφτομαι..οτι ειναι να γινει θα γινει!αα περιττο να σας πω πως η κατασταση ειναι απογοητευτικη καθως καθε βραδυ 10 με 10 30 το πολυ κουτουλαω!!!!αληθεια σας λεω..κοιμαμαι ορθια εχω τρελαθει κ εγω κ ο συζηγος!κοιμαμαι παντου..στο καναπε στη καρεκλα!κ τωρα που σας γραφω ετοιμη ειμαι αλλα πρεπει ρε γαμωτη να καθομαι εστω μεχρι της 12 για τα ματια που λενε...δε μπορω να σταθω κ σε σπιτι να παμε να φαμε καπου!ξεφτιλα!

λοιπον σας τρελανα!!!!!ευχομαι να στειλετε να τα πουμε!

φιλια σε ολες!κ ξεχωριστα σε ολα τα μπεπακια!

Καλημερα!!!! Δεν ειχα ιντερνετ.... Η βαφτιση ηταν τελειακ δεν εβγαλε κιχ και ηταν ολο γελια τραβουσε το ευαγγελιο, ετρωγε το λαδι πολυ γελιο!

Κατα τ΄ αλλα ειναι ταλιπαν, δε θελει στο παρκο, δε θελει να παιζει μονος του, δε θελει να κοιμαται μονος του, ολη την ωρα τσιριζει για παιχνιδι, εδω και 2 βδομαδες σηκωνεται ορθιος μονος του και οποτε τον βαζω στο κρεβατι του για να κοιμηθει το παιρνει για παιχνιδι σηκωνεται αρχιζει να τραγουδαει και να χοροπηδαει...χτες κοιμηθηκε 12:30και αυτο μαζι μου στο κρεβατι! Τον βαζω λιγο και σε περπατουρα και αλωνιζει χαχαχα

Καλησπέρα φιλεναδιτσες μου!

Σαντυ μου να σας ζήσει ο νεοφωτιστος να ειναι πάντα ευλογημενος να ειναι παντα γερος και δυνατός!

Τζο μου καιρός ήταν να κοιμηθειτε κι εσείς! Εχ εμείς ακόμα τίποτα ασε! Θα σε πάρω μια μέρα να τα πούμε γιατί χαθηκαμε και θα έρθω μια μέρα για καφε μον μου στο μαλλ να σε συναντήσω!

Πινακι μου κοντεύει να τελειώσει το πρώτο τρίμηνο ε; Άντε ν ακανεδε την αυχενικη να φγει το πρώτο σκαλοπάτι! Καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι δεν χρειάζεται άλλωστε! Καμία σχέση η μια εγκυμοσύνη με την άλλη ε; Είδες καμία φορα;

Μαυ μου ετοιμάζεσαι για την βάπτιση ε; Άντε με το κακό να πανε όλα τέλεια τα έχεις οργανώσει όλα;

Εμείς ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μας γενέθλια θα τα κάνουμε την Κυριακή γιατί 1/11 πέφτει Τρίτη και δεν βολεύει!!! Η μικρη έχει αρχίζει και κάνει βηματακια μονη της έχει γίνει ταρζαν τελείως!! Τις τελευταίες δυο βδομάδες περίπου έχει αλλάξει πολυ έχει γίνει σαν παιδάκι πλέον !!! Μου δίνει Φιλια στο μάγουλο και έχει αρχίσει να πιάνει το κουταλι μονη της! Αυτα τα νέα μας!!! Σας φιλώ όλες

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι απο μένα!!!

είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ καθόλου....

Η Ασπα άρχισε πάλι να σηκώνεται τα βράδια.... δεν ξέρω γιαί.... τι υπνόσακους δοκίμασα, τι κουβέρτες, τα πάντα.... αλλά αυτή εκεί...σηκώνεται και θέλει αγκαλιές....

κατά τα άλλα όλα καλα, την 28η είδαμε την παρέλαση στο Χαλάνδρι και ήπιαμε ένα καφέ στο "πετιτ φλερ" ωραία ήταν! δώσαμε και παράσταση στα γύρω τραπέζια! η Ασπα πήγαινε από τον ένα στον άλλο και έκανε χαρες! όπως καταλαβαίνετε..στραβοήπιαμε τον καφέ μας και φύγαμε..γιατί κοντέψαμε να γίνουμε μια μεγάααλη παρέα!

μετά την παρέλαση φύγαμε για καρδίτσα..πολύ ωραία περάσαμε και εκεί...εγώ ακομα να χωνέψω τα άπειρα που έφαγα!!!!

Γενικά με έχει πιάσει μια μονιμη ανάγκη για φαγητό...σε φάση..ας φάω κάτι για να παει κατω το φαί.... ελπίζω να σταματήσει κάπου αυτη η κατάσταση γιατί δεν με βλέπω καλα!

Αυτά τα νεακια μας!!!! εσείς που είσαστε? τι κανετε??

Πινάκι πήγες στον Χάρη?

καλησπερα κοριτσια μου!!!

τι κανετε???;πο που ν; ξεκινησω????εκανα την αυχενικη χθες ολα καλα φανηκαν περιμενουμε βεβαια και το αιμα αλλα σε γενικες γραμμες οκ!αποτι φαινεται ειναι γραφτο να γινω αγορομανα καθως υπαρχει σοβαρη ενδειξη να ειναι αγορακι κ παλι,το οποιο βεβαια μου ανεβαζει το αγχος στα υψη!

ως προς το θεμα της εγκυμοσυνης ολα καλα..τον αντρα μου εχω στο νοσοκ.ειχε μια λυποθυμια και του κανουν τρελο ελεγχο!ειναι ηδη απ το σαββατο το βραδυ και ενδεχεται να βγει να βγει τη πεμπτη.κουραση σας λεω....δουλευω το πρωι...κ μετα παω νοσοκ.!!!!τρελα..

που να σας πω για τη στεναχωρια του που δεν ηρθε στο γιατρο για την αυχενικη!ευτυχως ο γιατρος μας χαρισε μια πολυ ομορφη 3d φωτογραφια και ειναι ικανοποιημενος!

αυτα τα νεα παω να φαω ειμαι νηστικη και να φυγω για νοσοκ!

φιλια πολλα!

Καλησπέρα κοριτσακια μου!

Πανανακι μου να μην αγχωνεσαι καθόλου που ειναι μάλλον αγοράκι να απυ πω την αλήθεια είχα προαισθημα γιαυτο ! Όλα τέλεια θα πανε και θα κρατήσεις στην αγκαλια σου ένα γερο μωρακι! Ο άντρας σου ειναι καλα τώρα βρήκαν τίποτα με τις εξετάσεις η ήταν τυχαίο γεγονός;

Τζο μου ένα θα σου πω εμένα τώρα άρχισε να κοιμάται η μικρη μονη της καθόλη τη νύχτα και αυτο γιατί εφάρμοσα την μέθοδο ενός βιβλίου ! Την πρώτη μέρα μόνο εκλαιγε κανένα μισάωρο και εγω κάθε τρία λεπτά έμπαινα και την παρηγορουσα απο εκει και ύστερα σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί! Βρήκα την υγεία μου σου λέω!

Εμείς κλείσαμε χρόνο πριν λίγες μέρες και ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο ότι την έχω στην ΖΩΗ μου ένα χρόνο! Όταν τα έχεις όλα όταν είσαι πλήρης απο ευτυχία ο χρόνος νομίζεις ότι έχει σταματήσει αλλα δυστυχώς δεν ειναι έτσι! Σημερ απίθανα και παιδιατρο φτάσαμε τους 81 πόντους και τα 10600 !!!!! Τέλεια !!!! Οι υπόλοιπες που χαθηκατε πάλι; Φιλακια

yVXqp2.png

dExOp2.png

Γεια σου ροξανακι!η εγκυος της παρεας ειναι εδω..και καλα!εκανα την αυχενικη και βγηκε κ το παπ Α και ολα μια χαρα.δε θα κανω αμνιοπαρακεντηση οπως στη προηγουμενη εγκυμοσυνη.συμφωνα με αυτο το γιατρο δεν χρειαζεται.οι μερες περνουν ομαλα..με τρομερη υπνηλία..πεινα..και φοβερους πονους στο ισχιο!δε σας λεω τπτ!λες και μενω 1η φορα εγκυος!

τωρα ραντεβου εχω τελη νοεμβρη το 1ο και μοναδικο μακρινο ραντεβου,ολα τα αλλα γινονται και θα γινονται ανα 2 εβδομαδες!!!

ο δικος μου ειναι καλυτερα..εκατσε 5 μερες εισαγωγη στο νοσοκ.του κανανε τα παντα..!ευτυχως μια κριση αγχους ηταν τωρα ειναι σε αναρρωτικη και προσπαθει ας πουμε..να ξεκουραστει!

νεοτερα..δεν εχω..

κοριτσια πειμενω νεα σας!!!!φιλια!

Καλησπέρα κούκλες τι κάνετε;

Πινακι μου μια χαρα σε ακούω άντε όλα πηγαν καλα με την αυχενικη όσο για τον πόνο στο ισχιο....... Μυριζομαι κοριτσάκι...... Το ίδιο είχα και εγω σε σημείο να μην μπορω ούτε να περπατησω ούτε να σταθώ και τελικά με χτύπησε στη μέση! Περιμένουμε νέα απο το επόμενο ραντεβού σου με το γιατρο! Να ξεκουραζεσαι να τρως και να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη! Πάλι καλα που ο άντρας σου ειναι καλα και δεν ήταν τίποτα

Τα δικα μας νέα ειναι ότι έχω πάρει ένα βιβλίο σχετικά με τον ύπνο το εχω βάλει μπρος και δείχνει να δουλεύει κοιμάται σχετικά εύκολα μονη της και κοιμάται σερι όλο το βράδυ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...