Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια..!

εγω αθηνα εδω ..μετακομιζουμε ακομα...τρεξιμο αρκετο!περιμενω κ τη μαμα σημερα να βοηθησει τη κατασταση γιατι δε φτανει οτι αλλαζουμε σπιτι εμεις αλλαζει κ η αδερφη!

καλα εγω χριστινα απο διακοπες αλλο τπτ...τρελαθηκα στο να καθομαι:!::!:τι να σου πω...στο χωριο με ολους μαζι αγκαλια!αντε να ολοκληρωθει το σπιτι να κατω λιγακι...

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλησπερα κοριτσια και μπεμπακια!

Εγω τρεχω και δε φτανω ετοιμαζομαστε στις 16 του μηνα να βαφτισουμε τον μικρο και το ονομα αυτου Ιωαννης απο τον μπαμπα μου χιχιχι,

ο μκρος εχει ξεσαλωσει, θελει ολη την ωρα να τον κραταω ορθιο και να χοροπηδαει, κανουμε κουπεπε, ελα ελα και πλαθω κουλουρακια χαχαχα, μ΄εχει ρημαξει στις δαγκωνιες και στα χαστουκια, προσπαθω να του μαθω να κανει καλο καλο και να χαιδευει αλλα μου τραβαει τα μουτρα, δεν πολυ θελει τον υπνο και γενικα ζωη να χει μ΄εχει βγαλει οφ! Στις 22/9 ειχαμε εμβολιο και μας μετρησε η παιδιατρος 9580 και 74 ποντους ειμαστε στην 95η θεση στην καμπυλη!

Η γιαγια μου καλα οσον αφορα το σπασιμο αλλα μαλλον η ναρκωση απο την εγχειρηση της αφησε κουσουρι στο μυαλο και ξεχναει ε ειναι και 82 χρονων!

Σας φιλω ολες γλυκα γλυκα!

ΚΑλησπερα κοριτσια και μπεμπακια!

Εγω τρεχω και δε φτανω ετοιμαζομαστε στις 16 του μηνα να βαφτισουμε τον μικρο και το ονομα αυτου Ιωαννης απο τον μπαμπα μου χιχιχι,

ο μκρος εχει ξεσαλωσει, θελει ολη την ωρα να τον κραταω ορθιο και να χοροπηδαει, κανουμε κουπεπε, ελα ελα και πλαθω κουλουρακια χαχαχα, μ΄εχει ρημαξει στις δαγκωνιες και στα χαστουκια, προσπαθω να του μαθω να κανει καλο καλο και να χαιδευει αλλα μου τραβαει τα μουτρα, δεν πολυ θελει τον υπνο και γενικα ζωη να χει μ΄εχει βγαλει οφ! Στις 22/9 ειχαμε εμβολιο και μας μετρησε η παιδιατρος 9580 και 74 ποντους ειμαστε στην 95η θεση στην καμπυλη!

Η γιαγια μου καλα οσον αφορα το σπασιμο αλλα μαλλον η ναρκωση απο την εγχειρηση της αφησε κουσουρι στο μυαλο και ξεχναει ε ειναι και 82 χρονων!

Σας φιλω ολες γλυκα γλυκα!

sandy μου με το καλό!!!! μεγαλωσε ο μπουμπούκος!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι τι κανεις κουκλα μου? Αγοραρο περιμενεις τελεια!

Πω πω εφτασες 27 εβδομαδων, πως παει η εγκυμοσυνη?

Καλημερα κοριτσια!!!!συννεφιασμενη κυριακη η σημερινη...εδω τουλαχιστον δεν βρεχει αλλα πολυ θα το θελα!

τι κανουν τα παιδακια σας??εσεις πως ειστε????εγω μετακομισα.....επιτελους παναγια μου!μπαινουμε σε μια σειρα...:)

Διαφημίσεις

Αναστασακι τι κανεις κουκλα μου? Αγοραρο περιμενεις τελεια!

Πω πω εφτασες 27 εβδομαδων, πως παει η εγκυμοσυνη?

ναι!! αγορακι!!!:D εχω προβλημα με συσπασεις.. απο τον τεταρτο ακομη και με αγχωσει αυτο το θεμα...!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας και απο εμας!

που είσαστε καλέ οι παλιές?? χαθηκαμε τελείως!!!!

Ρούλα που εξαφανίστηκες κοριτσάκι μου??

τι καμετε? Αντε πινάκι μου επιτέλους το καινούριο σπιτάκι σου!

εμείς χτες πήγαμε σςε παιδότοπο...και η ασπα επαιζε με τα αλλα παιδάκια..και εγω.... με το έτσι θέλω... πήγαινα και έπαιζα μαζί της....

και εκείνη να με εχει στο κλ@..μο τελείως λεμε!

!!!

Επήσης...'εχω και ένα νέο... μετά απο 17 μήνες ξενυχτού και αυπνίας...επιτέλους Η άσπα μου άρχισε να κοιμάται σερί το βράδυ! κορίτσια μου..δεν εχω ν σας περιγράψω!

Αυτα...

μετο καλό ΟΛΑ τα καινούρια μωράκια!!!!!!!!!

και μη φοβάστε τίποτα!Ολα θα πανε τέλεια!

που εισαι βρε jojo μου?????

ναι επιτελους ηρθαμε στο σπιτι...και ειμαστε καλα!ημουνα σημερα στο γιατρουδακο....δεν εχω πει τπτ εδω καταλαβαινεις...τρεμω ρε γαμωτο.

αλλα ναι κοριτσια ειμαι εγκυος αλλα φοβαμαι τοσο που δεν το λεω κ πολυ!θα μου πεις μεχρι ποτε?αλλα δε ξερω...

εκλεισα τη 10η εβδομαδα και συνεχιζουμε μεχρι τελη οκτωμβρη που θα κανουμε την αυχενικη!

με ταλαιπωρει τωρα που το ενιωσα και ενας πονολεμοςςςςς αφηστε τα..!

που εισαι βρε jojo μου?????

ναι επιτελους ηρθαμε στο σπιτι...και ειμαστε καλα!ημουνα σημερα στο γιατρουδακο....δεν εχω πει τπτ εδω καταλαβαινεις...τρεμω ρε γαμωτο.

αλλα ναι κοριτσια ειμαι εγκυος αλλα φοβαμαι τοσο που δεν το λεω κ πολυ!θα μου πεις μεχρι ποτε?αλλα δε ξερω...

εκλεισα τη 10η εβδομαδα και συνεχιζουμε μεχρι τελη οκτωμβρη που θα κανουμε την αυχενικη!

με ταλαιπωρει τωρα που το ενιωσα και ενας πονολεμοςςςςς αφηστε τα..!

Πινακι τι υπεροχα νεα ειναι αυτα! Με το καλο κουκλα μου να κρατησεις αυτο το μωρακι στην αγκαλια σου, ολα θα πανε καλα γιατι τραβηξατε πολλα και το αξιζετε!!! Επιτελους και ενα ευχαριστο νεο σ΄ολο αυτο το χαμο που υπαρχει γυρω μας!

Πινακι μου συχαρητηρια για την εγκυμοσύνη σου!!!σου εύχομαι μέσα απο την καρδια μου νανπανε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να έχεις τελειομηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στα χέρια σου ένα γερό μωρακι!όρο χρειαστείς ξερεις που να με βρεις μην διστασεις!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Τζο μου τι κανεις;;;τι τέλεια νέα ειναι αυτα με την ΑΣΠΑ σου; Κοιμάται επιτέλους σερί; Έκανες κάτι η απο μονη της; Θηλαζεις ακόμα; Εγω σταμάτησα στους δέκα! Δεν πήγαινε άλλο με είχε ταράξει στην δαγκωνια και μου είχε πληγώσει τις θηλες! Χαθηκαμε τελειβ αλλα τρέχω με την δουλεια με την μικρη με το ΣΠΙΤΙ καταλαβαίνεις τα εχεισνπερασει άλλωστε!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Τζο μου τι κανεις;;;τι τέλεια νέα ειναι αυτα με την ΑΣΠΑ σου; Κοιμάται επιτέλους σερί; Έκανες κάτι η απο μονη της; Θηλαζεις ακόμα; Εγω σταμάτησα στους δέκα! Δεν πήγαινε άλλο με είχε ταράξει στην δαγκωνια και μου είχε πληγώσει τις θηλες! Χαθηκαμε τελειβ αλλα τρέχω με την δουλεια με την μικρη με το ΣΠΙΤΙ καταλαβαίνεις τα εχεισνπερασει άλλωστε!

Aχ μωρέ Ροξη μου το ξέρω πως είναι.... δουλειά και μετά λαχτάρα για το μωρό! Δεν έκανα τίποτα απολύτως με την Ασπα.... βασικά είχα ετοιμαστεί να της δώσω ένα ομοιοπαθητικό και τελεικά δεν της το έδωσα...γιατί απλά άρχισε να κοιμάται ολόκληρο το βράδυ! και ξυπναει το πρωί πρισμένη και αναμαλλιασμένη και έχει πολύ γέλιο!!!!!

Θηλασμό συνεχίζω κανονικότατα! ευτυχώς η Ασπα ειναι πολέ συνεργάσιμη σε αυτό τον τομέα... τώρα εδώπου φτάσαμε θα την αφήσω να αποθηλαστεί μόνη της..όταν και όσο της πάρει!

Ακόμα περιμένω τηλέφωνο αν έρθετε προς τα mall του Μαρουσιού! είτε Golden είτε MALL!!!! Ας σε φέρει ο Σύζυγος μια μέρα για να βολτάρουμε! τώρα που χειμωνιάζει δεν εχουμε και πολλές επιλογές πια!!!

Καλημερα κοριτσια!

Ροξανα ε ενταξει εμεις ειμαστε και αγορακια μωρε! Πρεπει να μαθει να περπαταει νωρις γιατι μ΄ εχει βγαλει τα χερια χαχα!

Τζο τι τελεια που θηλαζεις ακομα, εγω εχω ενημερωθει πλεον και ελπιζω στο δευτερο να τα καταφερω γιατι το οτι πηρε ο μικρος απο μενα γαλα μονο τρεις μηνες κι αυτο με θηλαστρο ειναι κατι που με ποναει....

Την Κυριακη βαφτιζεται ο μικρος μου και ειμαι πολυ συγκινημενη...το ονομα αυτου Ιωαννης σαν τον αγαπημενο μου μπαμπουλη!

Καλημερα κοριτσια...!!αν σας πω οτι εχω αρχισει να σκεφτομαι ποτε περναει ο καιρος?διαβαζα τωρα για τη βαφτιση της sandy και συνειδητοποιησα ποτε λεγαμε για τις εξετασεις εγκυμοσυνης και ποτε βαφτιζεται το μπεμπε....περασε ο χρονος...εγω ειμαι καλα ευχομαι κ για μενα να περασουν ολα ομαλα, χωρις αγχος και προβληματα...δε λεω αν μου ξανασυμβει θα πεθανω κ μπλα μπλα το αντιθετο....οτι και να γινει συνεχιζω ειναι η αρχικη μου αποψη και δεν αλλαζει!κοντευω εχω αλλη μια εβδομαδα να κλεισω το 1ο τριμηνο να σταθεροποιηθει η κατασταση..μετα ειναι πιο σιγουρα τα πραγματα...λεμε τωρα δε μπορω να πω εγω για σταθερα πραγματα αλλα λεμε....

καλη κυριακη να εχετε ολες σας!με υγεια το νεο ονομα sandy μου να χαιρεστε και να μεγαλωσετε με αγαπη το μικρο πριγκιποπουλο σας!

φιλια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...