Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε? σήμερα εχουμε εμβολιο, αλλα πηγα στο φαρμακειο και εχουν απεργια! δεν ηξερα τπτ, δεν βλεπω τηλεοραση σχεδον καθολου. τωρα περιμενω να ξυπνησει, να παμε σε ενα εφημερευον στο Χολαργο. :confused:

Χθες πηγα γυμναστηριο το βραδυ και τον αφησα με τον χαζμπαντ και δεν ξερω τι τον επιασε, εκλαιγε ασταματητα. ισως πονουσε η κοιλια του, γιατγι κανει πολλα κακα εδω και 2 μερες. μας επιασε και η βροχα χθες στο δρομο και ετρεχα σαν την τρελλη με το καροτσι, μουσκεμα εγινα.

Σαντυ καλα θα κανεις, αν εισαι μονη ολη μερα καλυτερα με τους γονεις, να εχεις και βοηθεια.

Πινακι καλη αρχη με τη δουλεια σου! πως τα περασατε το 3ημερο?

Μαυ ελπιζω να εστρωσε η κατασταση με τις αγκαλιες! δεν παλευεται, κανεις μπράτσα!

Την αφηνεις πολλες ωρες νηστικη και παλι δεν κλαιει? Εμενα παλι δεν μπορω να πω, το τσακιζει το γαλα. μολις δει τ μπουκαλι, απλωνει τα χερακια και ανοιγει το στομα!

κοριτσια ξυπνησε κ κλαιει, παω. φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανουλες καλησπερα!ειστε καλα?τι κανουν τα παιδακια σας??

μπαινει καλοκαιρακι και οπως ειναι λογικο ο χρονος περιοριζεται...βολτουλες σε μεγαλυτερο βαθμο!αν και σημερα εριξε μια βροχη εδω προς τα νοτια που πλημμυρισε ο κοσμος!για πειτε τι θα κανετε φετος ?που θα πατε διακοπες?

εμεις θα τη βγαλουμε στο χωριουδακι μου τπτ ιδιαιτερο κατι ειναι κ αυτο ομως!

αναμενω νεα σας!φιλια σε ολες!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

γειας κουκλες !! τι κανετε?? τα μωρακια ολα καλα??? χαθηκαμε λιγο γιατι και εγω οπως η Σαντυ ξεκαλοκαιριαζω στην μανουλα μου γιατι δεν παλευεται εδω στην Θεσ/νικη μονη μεσα στην ζεστη με το μωρο!!!! ερχομαι μονο για τον γιατρο και τα εμβολια!! καναμε λοιπον το δευτερο εμβολιο μας ολα μια χαρα λιγο αρρωστησαμε βεβαια μετα με αρκετες μυξες μπορει και απο το εμβολιο δεν ξερω πηραμε και εμεις οτριβιν και φυσιολογικους ορους αλλα ολα μια χαρα τωρα!!! τα βραδια ξυπναει λιγο πλεον μαλλον απο τα δοντια απο οτι ειδε η παιδιατρος αρχιζει η φαγουρα κτλ!!!! υπομονη τι να κανουμε!!! κατα τ αλλα ειμαστε 6640γρ και 69 ποντους φτου φτου φτου ζωη να χουμε !!! απο τον ιουλιου τελη δλδ θα ξεκινησουμε και ρυζαλευρο μαλλον τι καλα!!! μεγαλωνουμε!!!!! ελπιζω να ειστε ολες καλα δεν προλαβαινω να μπαινω να τα λεμε αλλα οποτε μπορω θα σας λεω ενα γεια!!!!φιλακια πολλα !!!!

xpcZp2.png

Καλημερα κοριτσια και μπεμπακια!

Καναμε εμβολια χθες, τα τριτα μας εμεις. Ο μπεμπης εφτασε 7100 και 66 ποντους μαλλον γιατι ετσι οπως τον μετρησε στο ικα μαλλον του εκοψε μποι χαχαχα. Τελη Ιουλιο αλλαζουμε γαλα παμε στο δευτερης βρεφικης ηλικιας, αρχιζουμε μηλο-αχλαδι και μετα απο μια βδομαδα ρυζαλευρο! Αντε μπας και αρχισει και χορταινει γιατι πινει 240γρμ σε καθε γευμα και καποιες φορε κλαιει κιολας....

Κατα τ΄ αλλα αυριο ερχονται οι δικοι μου να μας παρουν γιατι ο αντρουλης μου τρεχει και δε φτανει με τη δουλεια!

αρχιζουν οι αποχωρησεις...σαντυ να περασετε ομορφα!και εγω αρχες ιουλιου θα αποσυρθω απο αθηνα...ο δικος μου θα κατεβει με τη 1η ευκαιρια μιας και αναμενεται να παρει αδεια μεσα ιουλιου.

ροξανα που χαθηκες?τα νεα σου απο τη βαφτιση περιμενω...

φιλια σε ολες και οποτε εχετε χρονο να μπαινετε να μαθαινουμε νεα σας!

Διαφημίσεις

Κορίτσια πως είστε ; Ησυχία βλέπω ! Το σ/κ που μας πέρασε κάναμε την 1η μας οικογενειακή απόδραση ! Εννοώ μόνοι οι 3 μας , όχι σε γονείς - πεθερικά . Περάσαμε πολύ ωραία , τον βάλαμε και στην πισίνα του ξενοδοχείου με σαμπρελα! Το απόγευμα πηγαίναμε έξω για φαγητό και αυτός κοιμόταν στο καρότσι και το βράδυ καθομασταν στη βεράντα με ποτά απο το μπαρ!

Εγώ πηγαίνω στους δικούς μου στην Κατερίνη για καμία εβδομάδα και ξαναγυρναω , δεν θέλω να πάω σερί μόνη χωρίς τον χαζμπαντ. Προς τα εκεί θα τη βγάλουμε φέτος , και σε ένα εξοχικό που ανακαινιζουμε στο χωριό του άντρα μου . Με το μωρό δεν είμαστε και για παραπάνω , και δεν θέλω να το αφήσω μοναχουλι , το πολύ για καμία μέρα .

Σαντυ πολύ τρώει ο μπεμπης! Ο δικός μου 180, πιο σπάνια 210. Τώρα με τη ζέστη το βραδινό το έχει ψιλοκοψει, τρώει πολυ λίγο και κοιμάται . Κι εμείς τον άλλο μήνα φρούτα και κρέμα ! Πριν καμία εβδομάδα που πήγα στη γιατρό ήταν 66,5 εκατοστά και 6750 κιλά . Α! Τον έβαλα και στο πάρκο σήμερα , πρώτη μέρα και του άρεσε !

χριστινα καλα να περασετε!ναι εχει θαλασσα το χωριουδακι μου ειναι καλοκαιρινος προορισμος!φιλια σε ολες!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ..!..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ! ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΡΚΕΤΑ!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΝΕΤ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ??ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ?

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ JOJO MOY ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΑΝΑ ΜΙΑΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ..?ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΛΟΣ Κ ΑΓΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑΑΑ ΦΑΝΑΤΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΡΑΨΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΤΟΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 50 ΕΥΡΩ ΛΕΣ Κ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.....ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΣΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΟΛΙΓΑ..ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ...ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ..ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Εμεις περναμε σουπερ, ολο στη βολτα ειμαστε...ο μικρος εχει ξεσαλωσει, να δω πως θα τον σημαζεψω οταν γυρισω χαχαχα. Παντως ρε κοριτσια αλλο παιδι μεσα σε μια βδομαδα, κανει απιστευτα πραγματα, γελαει σ΄ολους, του βαζω τραγουδια και χτυπιεται σα χταποδι γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα, το κραταει ο μπαμπας μου απο τις μασχαλες και περπαταει πανω στη κοιλια του, μολις του απλωσεις χερια τα τραβαει και σηκωνεται καθιστος και αλλα πολλα...δηλαδη σε δυο μηνες πως θα τον κανω ζαφτι ε???????

Επισης αγκου μπορει να μη λεμε αλλα εδω και δυο μερες λεμε αμπου μπουμπουμπου και μετα τσιριζουμε σ΄ολες τις τονικοτητες απο μπασα μεχρι σοπρανο χαχαχα

Κοιμομαστε κατι χαζομισαωρα μεσα στη μερα και το βραδυ στις 11:30 μεχρι τις 5 σερι υπνος γιατι το υπολοιπο διαστημα πρεπει να λεμε το αμπου που μαθαμε...νομιζω οτι μεχρι τελος καλοκαιριου που θα ειμαι εδω απλα δε θα συμμαζευεται το μωρο μου!!!

Ο μπαμπας και η μαμα μου απλα εχουν ξεμωραθει εντελως αφου ο μικρος ακουει τη φωνης τους και αρχιζει και τσιριζει γιατι σου λεει αυτοι με παιζουνε..

Το χαιρομαι ομως πολυ ρε κοριτσια και ας μην εχω αποκλειστικοτητα απο το μωρακι μου, οταν βλεπω τα προσωπα των δικων μου.....απλα λεω αυτο ειναι το νοημα της ζωης και μακαρι να προλαβουμε να το ζησουμε κι εμεις....

μπραβο βρε Σαντυ και εσυ κ το αγορακι σου!!

ακουγεσαι πολυ ενθουσιασμενη κ χαρουμενη, ο μικρος

πρεπει να σας εχει τρελανει ολους, γονεις κ παππουδες!!!

Και η δικια μου τωρα,ειναι μια τρελα-οταν βεβαια δε μου βγαζει το λαδι με το φαγητο...-

γυρναει το σωμα της προς ολες τις κατευθυνσεις κ απο ανασκελα μπρουμυτα

μπορει να το κανει κ 10 φορες συνεχομενες..ακουραστη!!

σε 10 μερες περιπου θα αρχισουμε φρουτο,

προς το παρον, ξεκινησα κ της δινω λιγο νερακι με κουταλακι.

φιλια σε ολες, καλη συνεχεια!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ!!!ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!!!!!ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!!ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!ΠΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ !!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ!ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ Κ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ...ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΕΙΠΕΤΕ!ΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΡΕΧΑ Κ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ...ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΡΟΥΧΑΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ...

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσια, ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εμενα επεσε η γιαγια μου, η μαμα της μαμας μου που μενει μαζι μας και εσπασε γοφο και ωμο, αυριο θα την κανουν χειρουργειο, η μανουλα μου τα εχει παιξει, εχει πολυ δουλεια και τωρα εγινε κι αυτο και γαμ@... τα, τη γιαγιουλα μου δε τη βλεπω καλα, εχει επιβαρυμενη υγεια, ειναι με βηματοδοτη, με ινσουλινες και δε ξερουμε πως θα παει το χειρουργειο, ελπιζω παντως οτι ειναι να γινει να γινει γρηγορα γιατι το χειροτερο σεναριο ειναι να μεινει κατακοιτη και μετα δε ξερω πως θα τη παλεψει η μανα μου και τη λυση θα βρεθει....

Τα αλλα μας νεα, καλα αυτη τη φορα ειναι οτι χτες πηγαμε για εμβολιο και ειμαστε 8070 κιλα και 68 ποντους!!!! Δευτερα ξεκιναμε ρυζαλευρο και μετα απο 3 μερες φρουτακια! Επισης εσκασε μυτη το πρωτο μας δοντακι κατω μπροστα, πολυ νωρις ο καημενουλης....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...