Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!

Σημερα παμε παιδιατρο γιατι ο μπεμπακος ακομα εχει μυξουλες....και αγχωθηκα μη μαζεψει τιποτα και κανει ακροαστικα, ανκαι βηχα δεν εχουμε....κατα τ΄ αλλα ειναι ευδιαθετος, τρωει πολυ και ολο και ψηλωνει...τα περισσοτερα που του φοραω ειναι εξαμηνα χαχαχα.

Καλησπέρα κορίτσια ! Έχει έρθει η μαμά μου και βρήκα ευκαιρία να κάνω διάφορα , εξωτερικές δουλειές, γυμναστήριο , ποδήλατο , βραδινές εξόδους με τον χαζμπαντ, κομμωτήρια κλπ κλπ ! Δεν ανοίγω pc καν, από το κινητό σας διαβάζω . Ελπίζω να είστε όλες καλά , πολλά φιλιά!

Καλησπερα κοριτσια!

Πηγαμε παιδιατρο, τα πνευμονακια και τα αυτακια καθαρα, απλα επιμενει η ρινιτιδα οποτε για 4μερες οτριβιν και ορο και βλεπουμε, μου εδωσε και κατι σταγονες ποσιμες σε περιπτωση που κανει χουρχουριτο για να μην κανουμε καμια βροχιολιτιδα, αλλα γενικα ειναι σουπερ ο μπεμπης ευδιαθετος και φαγανος! Αρπαζε τ΄ ακουστικα της παιδιατρου και γελουσε συνεχεια χαχαχα!

Αισιως φτασαμε 6650κιλα και 65ποντους!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε???ροξανα που εισαι που χαθηκες???

jojo επιτελους στο βαλανε το νετ???

περιμενω νεα σας κοριτσια..απ ολες!σαντυ μεγαλωσε το παιδακι σου..να ναι καλα!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

καλημερα!

κομμωτήρια και βόλτες ακουω! μπραβοοοοοοοοο ..

θελω κι εγω!!!!

κι εμεις ειμαστε με μυξες... και χτες εκανε λιγο βηχα...αλλ τιποτα το σημαντικο... θα την παω στο γιατρο την ερχομενη εβδομαδα, να δουμε πως αναπτυχτηκε το ζουζουνι! αν και την βλεπω και μου φαινεται παιδι μεγαλο!

σας ειπα τα νεα??? περπαταμε!!!! δεν εχει αφησει χερια ακομα αλλα το παλευει! αν ομως την παρεις απο το χερακι εφυγε!!! και στο παρκο της κανει βολτες γυρω γυρω!!!!!!! βεβαια το να σηκωθει μονη της ουτε λογος...ουτε να καθησει στον κωλο της εδν σηκωνεται..

το τηλεφωνο μας το συνδεσαν..αλλα το νετ δεν παιζει...και περιμενουμε να μας το φτιαξουν... αν και κατι ακουσα οτι φταιει ο ΟΤΕ, οποτε χλωμους μας κοβω να γινει...:confused::confused::confused::confused::confused::mad::-x:-x:-x:-x

Καλημέρα καλο μήνα να έχουμε!

Τζο μου τι κανεις; Χαθηκαμε τελείως μωρε αλλα τρέχω με τα της βάπτισης! Μόλις τελειώσει και αυτο και πριν πάω δουλειά θα κανονοσω να ανέβω μια μέρα να βρεθούμε!παράταση η ασπουλα μωρε;;;αχ μεγάλωσε !!!εντέλει με το νέο ΣΠΙΤΙ; Προσαρμοστηκε;

Σαντυ μου μια χαρα είναι ο μπεμπακος σου!

Πινακι μου όντα χαθηκαμε! Ούτε το pc να φανταστείς δεν προλαβαίνω να ανοίξω! Και τώρα απο το κιν είμαι! Μια η βάπτιση μια μια γενική βάρβαρη που θέλω να κάνω.μια η χριστίνα που χρόνος!ΕΣΥ όλα καλα νε τα μαθήματα;

Τα φιλια μου σε όλες!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλημερα κοριτσια!!!πρωινη σημερα ετρεχα στον ευαγγελισμο να κανω ευχομαι..τις τελευταιες εξετασεις!

φευγουμε σημερα...για ενα σκ θα επιστρεψουμε κυριακη.καλα να περασετε να κανετε βολτουλες!μακαρι να κανει καλο καιρο μπας και κανουμε κανενα μπανακι επιτελους!

Καλησπέρα κορίτσια ! Έχω έρθει εδώ κ μέρες στη μαμά μου με το μωρό , οπότε δεν ανοίγω καθόλου υπολογιστή . Ωραία τα περνάμε , χαλαρά , αν κ ήθελα να πάω για κανένα μπάνιο αλλά ο καιρός είναι ότι να ναι , μια ήλιος , μια μπορες , αέρας ...επιτρέφω Αθήνα την Κυριακή. Το μωρό περνάει ωραία εδώ , κόσμος , αγκαλιές , παιχνίδι , βόλτες ! Άλλο τι να θέλει ! Να είστε όλες καλά , θα τα πούμε !

Πινακι τι νέα με τις εξετάσεις ; Έκανες και τις τελευταίες ; Πως τα περάσατε στην εκδρομή ;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ! Έχω έρθει εδώ κ μέρες στη μαμά μου με το μωρό , οπότε δεν ανοίγω καθόλου υπολογιστή . Ωραία τα περνάμε , χαλαρά , αν κ ήθελα να πάω για κανένα μπάνιο αλλά ο καιρός είναι ότι να ναι , μια ήλιος , μια μπορες , αέρας ...επιτρέφω Αθήνα την Κυριακή. Το μωρό περνάει ωραία εδώ , κόσμος , αγκαλιές , παιχνίδι , βόλτες ! Άλλο τι να θέλει ! Να είστε όλες καλά , θα τα πούμε !

Πινακι τι νέα με τις εξετάσεις ; Έκανες και τις τελευταίες ; Πως τα περάσατε στην εκδρομή ;

καλημερα !καλα κανατε....αλλαγη περιβαλλοντος!τις εκανα τις εξετασεις αρχες ιουλιου θα εχω απαντησεις.αντε να δουμε μακαρι να μη μου βαλουν αλλες μετα...κουραστικα!στην εκδρομουλα καλα περασαμε [ιθανον να ξαναπαμε κ αυτο το σκ θα δειξει η δουλεια του δικου μου!

καλη επιστροφη!φιλια!

Καλημερα κοριτσια!

Ο μικρος μια χαρα, με τρελαινει και θελει πλεον την αμεριστη προσοχη μου!!!! Ο αντρας μου εχει ξεκινησει φουλ δουλεια λογω καλοκαιριου και φευγει 8 το πρωι και γυρναει στις 10 το βραδυ, εγω τα χω φτυσει και σημερα αδιαθετησα με πολυ πονο και αιμα....Θα καταρρευσω που λεει και η Μανωλιδου χαχαχα!

Περιμενω να περασουν οι μερες και 20του μηνα παω στους δικους μου να ξεκαλοκαιριασω, να κανω κανα μπανακι και να ξεκουραστω επιτελους, κανα σκ αν μπορει απο δουλεια θα ερχεται και ο αντρουλης μου!

Φιλακια σε ολες και στα μπεμπακια!

καλησπερα κοριτσια μου!!!!!ευχομαι αν ειστε καλα..δε θα ξαναπαραπονεθω γιατι μπορει και χωρις παρεξηγηση να λετε και εσεις οτι δεν εχω τις υποχρεωσεις σας!ηθελα να σας πω οτι αρχισα δειλα δειλα τη καινουργια μου απασχοληση ...ειχα και ραντεβουδακι σημερα πηγαν ολα πολυ καλα!

αυριο παμε παλι στο χωριο μου ειναι ευκαιρια τωρα μονο που αδιαθετησα και δε θα κανω μπανακια αλλα τι αν κανουμε?αλλαγη και μονο μια χαρα ειναι!

ευχομαι να περασετε καλα τι 3 μερο οτι και να κανετε...ροξανακι δε θυμαμαι ποτε ειναι η βαφτιση αν ειναι τωρα ευχομαι προκαταβολικα με υγεια το νεο σας ονοματακι!!!!!!!!!:Dνα ειναι γερη και δυνατη η κουκλα σου να τη δεις και να τη καμαρωσεις οπως ειλικρινα επιθυμεις!jojo ελεος που εισαι?τετοια αποχη?φιλακια πολλα ομως κ τα διπλα στην ασπουλα!τα μπεμπακια μας ολα να ειναι καλα...και καλο καλοκαιρι το 1ο τους πια!

καληνυχτα!!!!!!!!!!

Καλησπέρα και απο μένα! Συγχωρειστε με που χαθηκα αλλα είχα ετοιμασίες για την βάπτιση που είναι την άλλη κυριακή! Να γίνει και αυτο να ηρεμησουμε!

Πονακι μου είχες ραντεβού ε; Μπραβο κοπέλα μου άντε καλη αρχη!

Τζο μου χαθηκαμε τελείως αλλα μετα την βάπτιση θα ανέβω να πιούμε καφε!

Τα φιλια μου σε όλες και όλα τα μπεμπε!

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ, πειτε αλευρι, η May σας γυρευει!!!!!!!!

τι να σας πρωτοπω κοριτσια μου γλυκα, εκτος απο το οτι μου ελειψε η παρεα σας! Ενταξει, οτι δεν προλαβαινω με τη δουλεια, αυτα τα ξερετε,

αυτα που δεν ξερετε ειναι οτι η καλη μου η κορουλα, εχει μεταμορφωθει σε μια γκρινιαρογατα με τα ολα της..

Ενα μηνα τωρα, τα εχω δει ολα..γυρναω απιο τη δουλεια κ μεχρι να νυχτωσει θελει μονο αγκαλια!!! ειναι απιστευτο, ουτε ριλαξ, ουτε κουνια, ουτε καρεκλακι φαγητου, που της πηρα για να ειναι ψηλο κ να το βγαζω εξω στη βεραντα..με το που την προσγειωνω, οι στριγκλιες της ακουγονται στο βουνο!!

Μετα, εκοψε να θελει το καροτσι..εκει που καναμε τις βολτες της ζωης μας, τωρα με το που τη βαλω κλαιει κ αναγκαστικα τη βγαζω.. η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φαση κ θ της περασει, αλλα μεχρι τοτε, να μην την πιεζω να κατσει, γιατι μπορει να το μισησει..

Η μοναδικη μας λυση ειναι ο μαρσιπος, που τωρα με τη ζεστη ειναι λιγο αφορητος...

Και το μεγαλο μαρτυριο....το φαγητο....κακοφαγο παιδι ρε κοριτσια...

Δεν κλαιει ποτε απο πεινα..ειναι σα να μην πειναει ποτε ομως..

Ξυπνια οταν ειναι, ειναι πολυ δυσκολο να την ταισεις, οποτε αναγκαστικα φροντιζω να την πιανω στον υπνο..τι πραγμα ειναι αυτο βρε κοριτσια..

Στις 10 Μαιου ηταν 6400 κ το υψος της 68 εκατοστα..αλλα απο τις 20 Απριλιου ας πουμε που ειχαμε ξαναπαει, ειχε παρει μολις 250 γραμμαρια..

Τα καλα της υποθεσης βεβαια, ειναι οτι εχει γινει μια γλυκα, κοιταει γυρω γυρω, γελαει, πιανει πραγματα, δεν ειναι πια βρεφος κ ακομα κιεγω που τη βλεπωκαθημερινα. βλεπω αλλαγες.

Μολις κλεισαμε τον τεταρτο, τη φεραμε κ στο δωματιο της, στην κουνια της κ ευτυχως το δεχτηκε μια χαρα.

αυτα τα νεα μας τα ολιγα.. Εσεις??

ΡΟΞΑΝΑΚΙ,

με το καλο η βαφτιση την αλλη εβδομαδα, φανταζομαι τι τρεξιμο εχεις πατησει..

ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΑΝΤΥ, ΜΠΟΥΚΙ,

φιλια στα μωρακια σας, διαβασα κ τα νεα σας κ βλεπω οτι μεγαλωνουν ομορφα τα μωρακια σας.

ΤΖΟ,

ευχομαι το μαρτυριο της νυχτας να ληξει συντομα, γιατι η αυπνοια ΔΕΝ παλευεται, ειδικα αμα δουλευεις κιολας! Συγχαρητηρια για τα πρωτα σας βηματακια!

ΠΙΝΑΚΙ,

με το καλο τα αποτελεσματα των εξετασεων-ελπιζω να ειναι οντως οι τελευταιες κ καλες αποδρασεις με το συζυγο, χιχι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...