Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε μανουλες είμαστε απαράδεκτες! Διάλυση βαρεσαμε στο καφε μας!!!!τι κάνουν τα μωρά σας;

καλησπερα ροξανακι μου..εχεις απολυτο δικιο..χαθηκαν ολες!μπαινω κ γω αλλα νεα δε βλεπω...ευχομαι τουλαχιστον να περνανε ολες κ συ ομορφες στιγμες.

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Εμεις εχουμε συναχακι....μαλλον μας κολλησε ο αμυαλος παλιομπαμπας μας χαχαχα!!!

Εχουν πονεσει τα πνευμονια μου να τραβαω μυξουλες, ευτυχως δε καναμε πυρετο και βηχα.....αλλα τη πρωτη νυχτα προχτες του συναχιου την περασαμε αγκαλια και περα δωθε....εχω κανει μπρατσα λεμε!!!!

Σημερα βολταραμε, πηγαμε στο παρκο και μετα επισκεψη στον ενος μηνων μεγαλητερο ξαδερφουλη μας

Καλησπέρα κορίτσια , βάλτε μου απουσία ! Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο νέο , αλλα όλη μέρα έξω, με το μωρο φυσικά , βόλτες , ψώνια , διάφορες δουλειές , περνά η μέρα χωρίς να το καταλάβω. Προσπαθω να φέρω και το σπίτι στην καλοκαιρινή του μορφή ...χαμός !

Πολλα φιλιά σε όλες , σαντυ περαστικά , Πινακι μην απογοητευεσαι , καμία φορα όσο το ψάχνουμε νε τους γιατρούς τόσο αγχωνομαστε

καλημέρα μανούλες!

τι κανετε? εμεις καλυτερα! η Ασπα ξυπνάει μόνο 3 φορες το βραδυ! χαχαχαχα αστείο μεου φαίνεται που ξυπναει μονο 3 φορες και χαίρομαι...:confused::confused:

Αλλα νέα δεν έχω..γενικα εχω ενα νευρικο συστημα τεντωμενο... αλλα τηνπαλευω ακόμα.... ο χαζμπαντ ειναι αρρωστος... με συνακι και βηχα...και τον εξορησαμε στο σαλονι....και ετσι τωρα ο καθ'ενας κοιμαται στο χωρο ου! χαχαχαχαχαχαχαχα

Πινάκι μου γλυκο...ειναι πολυ καλό που βγαίνουν οι εξετάσεις καλες... όσο για το τυχαίο περιστατικό πρέπει να σου το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος γιατρός...μόλις ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις σου πήγαινε και σε άλλο γιατρό κορίτσι μου....

Υπόλοιπα κοριτσάκια μου τι κανετε??? Ροξανα περιμενω να με παρεις τηλέφωνο όταν θα έρθεις προς τα μεση μου για να βρεθουμε ε???

το ότι δεν μπαινω πολυ οφείλεται στο ότι δεν έχω internet σπίτι ακόμα (να ω ποτε θα μου το φτιαξουν το τηλ...) και σε καμια περίπτωση δεν σα ξεχνάνω! απλά προσπαθώ να φε'υγω και όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την δουλεια...

Παω να διαβασω πιο αναλυτικά τα νέα σας!

Φιλιαααααααα

Διαφημίσεις

που εισαι βρε jojo?σε εχω χασει εντελως ομως..σε ταλαιπωρει η μικρη ε?ελα κουραγιοο

πηγα σε αιματολογο δε πηγα στο γυναικολογο μου...η γνωμη αυτου ηταν.θα κανω κ τις αλλες και βλεπουμε συνολικα...

τελειωνω με τα μαθηματα που σου ειπα...σας περιμενω ολες για καλοπισμο!πηγα και στην εκθεση που εγινε στη παιανια...πηρα προιοντα αλλα τι να πω..κοπηκαν τα ποδια μου ελιωσα στο περπατημα..κοσμος????τοσο πολυ ειχα να δω δε ξερω απο ποτε..!ποναει το κορμι μου απ τις σακουλες που κουβαλησα ημουν κ με μια φιλη που πηρε κ αυτη το κοσμο ολοο!

αντε να σου βαλουν ιντερνετ να μιλαμε επιτελους...να δωσεις φιλια στην ασπα και περαστικα στο αγορι σου!!!

να μπαινεις για νεα...φιλια!

Καλησπέρα κούκλες! Τι μου κάνετε; Βολταρετε με τέτοιες μέρες να υποθεσω!

Πινακι μου όλα καλα με τις εξετάσεις ε; Τι σΟυ είπε ο αιματολογος; Οι υπόλοιπες ποτε βγαίνουν;

Τζο μου τρεχεις ε; Μωρε η ΑΣΠΑ ξύπναει τρεις φορές ε; Απο την αλλαγή περιβάλλοντος είναι; Κουράγιο μαναρι μου! Όταν ανέβω θα σε πάρω να βρεθούμε!

Χριστινακι σαντυ μαυ μου τι κάνουν τα μωρα σας ;

Εγω κούκλες τρεχω με τα της βαπτισης που είναι σε ένα μήνα! Τρέχω να κάνω γενική στο ΣΠΙΤΙ πριν πάω δουλεια η μικρη έχει πάθει αγκαλιτιδα αυτές τις μέρες πράγμα που με κρατάει σε όλα πίσω!εχουμεαρχισει και φαγητο,χορτοσουπα και απο σήμερα κρεατακι! Της αρέσει το φαγητο αλλα σο φρούτο έχουμε θέμα! Αυτά τα νέα μου να μπαινεται να τα λεμ καλε! Σας φιλω όλες

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλημερα κοριτσια ηρθαμε και εμεις μετα απο ενα μηνα απουσιας λογω διακοπων!!! πηγα στην μαμα μου για πασχα και εκατσα 1 μηνα αρμενικη βιζιτα που λενε χαχαχαχα τωρα ηρθαμε για λιγο σπιτι μας να κανουμε εμβολιο κτλ και να συμμαζευτουμε λιγο και βουρ παλι στην μαμα μου για καλοκαιρι μαλλον ετσι θα την βγαλουμε στα πηγαινελα αφου εκει περναμε σουπερ ειναι η θαλασσα πιο κοντα εχω την βοηθεια των δικων μου κτλ κτλ εσεις τι κανετε ???? ολα καλα????

xpcZp2.png

Καλημερα!!!!! Δεν ειχα ιντερνετ και σπασαν τα νευρα μου!!!!

Ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα μπεμπακια σας επισης!

Εμεις ανακαλυψαμε οτι μπορουμε να λεμε ολα τα φωνηεντα και ολη τη μερα κελαηδαμε χαχαχα, μου χει παρει τα αυτια χαχαχα, α! Και απο τις 4το πρωι παλι τραγουδαμε με διαλλειματα 20λεπτου υπνου μεχρι να φαμε στις 7!

καλημερα !!!!

Σαντυ μου βλεπω μεγαλωσατε και εσεις τι καλαααα!!!! πως τα πατε γενικα ?? νομιζω ηταν αρρωστουλης ε?τωρα ειναι οκ?το δευτερο εμβολιο ποτε το κανετε με το καλο?εμενα ακομη κοιμαται η μικρη και βρηκα λιγο χρονο να μπω στο φορουμ αλλιως δεν μ αφηνει σε χλωρο κλαρι θελει ολη την μερα να της μιλαω να τραγουδαω κτλ καταλαβαινεις τι γινεται.....οι υπολοιπες που ειστε καλεεεεεε???

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα !!!!

Σαντυ μου βλεπω μεγαλωσατε και εσεις τι καλαααα!!!! πως τα πατε γενικα ?? νομιζω ηταν αρρωστουλης ε?τωρα ειναι οκ?το δευτερο εμβολιο ποτε το κανετε με το καλο?εμενα ακομη κοιμαται η μικρη και βρηκα λιγο χρονο να μπω στο φορουμ αλλιως δεν μ αφηνει σε χλωρο κλαρι θελει ολη την μερα να της μιλαω να τραγουδαω κτλ καταλαβαινεις τι γινεται.....οι υπολοιπες που ειστε καλεεεεεε???

Τα δευτερα εμβολια τα καναμε στις 15/05 μια χαρα ουτε πυρετο, ουτε ανησυχια, ουτε κοκκινησαν τα μπουτακια μας.....ακομα εχει μυξες, πυρετο και βηχα δε μου κανε καθολου οποτε ρουφαμε μυξουλες και βλεπουμε!

Αχ και μεις μια απο τα ιδια....δε ξερω τι να του τραγουδησω πια! Ειπα στον αντρα μου να μου παρει ενα φορητο cd player και να κατεβασει τραγουδια παιδικα απο το ιντερνετ γιατι εγω περιοριζομαι στα παλια κλασικα!

Καλημερα πινακι!!!

Τι κανεις;;;; Καταληξατε σε κανενα συμπερασμα με τις εξετασεις;;;

καλα ειμαι..προς το παρον δεν εχουν δειξει κατι..θα κανω αλλες λιγες απο βδομαδα στον ευαγγελισμο εξισου σημαντικες και με αυτες τελειωνω και βλεπουμε..παω να ετοιμαστω γιατι οπως σας ειπα ειμαι μαθητριουλα για λιγο καιρο.!και χαιρομαι τοσοοοο επιτελους μετα απο αρκετους μηνες κανω κατι που μαρεσει πολυ και ξεχνιεμαι!

φιλια σε ολες και φιλακια στα μωρακια κ ειδικοτερα στα μπουτακια τους τα ζουμερα χα!

Κούκλες καλησπέρα και απο μένα!

Bookie καλωσηρθες καο πάλι στην παρέα μας! Περιμένουμε τα νέα απο το γιατρο

Πινακι μου άντε να τις κανεις και αυτές να τελειωνεις ρε παιδι μου! Πως πανε τα μαθήματα;

Τζο πως παει η ΑΣΠΑ ; Έστρωσε;

Χριστινακι βολταρεις και χαθηκες;

Μαυ ΕΣΥ δικαιολόγησε αλλα οπότε μπορείς μπες να μας πεις τα νέα σου!

Σαντυ ακόμα ταλαιπωρείται ο μικρός;

Τα φιλια μου σε οποία ξεχναω

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...