Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

γειααααααααααα

τι κανετε? εγω ειμαι στη δουλεια...

σπιτι ΠΑΝΙΚΟΣ!!! αλλα μαζευομαι καπως...

Η Ασπα αποφασισε να μας ξεκανει... ξυπναει το βραδυ καθε 2 ωρες στανταρ...ειμαι ετοιμη να πεσω κατω....

αυταααααααα

Σας φιλωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά σαντούλι μου!!! πριν 4 μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος και έχω τρελό άγχος μέχρι να πάω στη γιατρό!!!!!!!!!!! τι κάνει ο μικρούλης σου????? φιλάκια!!!!

με το καλο κοριτσακι μου!!!!!

καλά σαντούλι μου!!! πριν 4 μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος και έχω τρελό άγχος μέχρι να πάω στη γιατρό!!!!!!!!!!! τι κάνει ο μικρούλης σου????? φιλάκια!!!!

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!

Αχ πολυ χαρηκα, να μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα και θα ειμαστε εδω να τα λεμε!

Ποτε πας στο γιατρο;;;

Ο μπεμπης μας τρελαινει, εχουμε γελια, τσιριδες και χορους!!!!

Τωρα τον εχω στο ρηλαξ και προσπαθει να σηκωθει να πιασει αυτα που κρεμονται και δε φτανει και τα παιρνει και τσιριζει χαχαχα....

Τη Δευτερα παμε για εμβολιακι, ζυγισμα και μετρημα, δε χορταινουμε με τιποτα και ολο ζηταμε μαμ!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? Ο δικος μου κοιμαται κατα τις 8 τωρα τελευταια, οποτε μετα αραζω! Εχω αρχισει να τον παιρνω με το αυτ/το μονη, αλλα σημερα τι τον επιασε, και τσιριζε και εκλαιγε! σταματησα στην ακρη του δρομου και πηγα στο πισω καθισμα να τον ηρεμισω, αλλα τιποτα. Ηθελε να βγει προφανως απο το καθισματακι. τεσπα, τελικα τον πηρε ο υπνος.

.... Η αληθεια ειναι πως καθεται μονος του στο παρκο με τη μουσικουλα, αλλα μολις περναω απο διπλα και με κοιταει με ανυπομονησια με γουρλωμενα τα ματακια δε μπορω.....
Σαντυ τον βαζεις στο παρκο, ε? μαλλον πρεπει να παρω κι εγω ενα σιγα σιγα γιατι το ριλαξ το εχει βαρεθει
χριστινα ψαχνω γιατρους αλλα δε θελω ιασω οπου και ειχα παει γιατι αν ειναι να κανω κ να δωσω οτι ειχα δωσει δε προκειται να ξαναμεινω εγκυος...κοιταω για λητω κυριως και βλεπουμε!κ ο γιατρος που εχω ακομα δλδ δε παιρνει και λιγα...2000 μας πηρε και σκεψου εκανε κ καλυτερη τιμη..!

οποτε δε ξερω τι θα κανω....απο βδομαδα θα παω να επισκεφτω και ενα αιματολογο...βγηκαν οι εξετασεις αλλα που να καταλαβω κ γω πρεπει να τις δουν οι αρμοδιοι!θα κανω αλλες 5 ελεοςςςςς δε τελειωνουν ποτε!!!

Πινακι δεν εχεις αδικο, ειναι πολλα τα εξοδα με γιατρους / μαιευτηρια κλπ. Κι αλλες εξετασεις??? ελπιζω να ειναι οι τελευταιες!
Αναστασακι συγχαρητηρια! σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη, και με το καλο το μωρακι σου! Μην αγχωνεσαι, τωρα αρχιζουν τα ωραια!
γειααααααααααα

τι κανετε? εγω ειμαι στη δουλεια...

σπιτι ΠΑΝΙΚΟΣ!!! αλλα μαζευομαι καπως...

Η Ασπα αποφασισε να μας ξεκανει... ξυπναει το βραδυ καθε 2 ωρες στανταρ...ειμαι ετοιμη να πεσω κατω....

αυταααααααα

Σας φιλωωωωωωωωω

Η καημενουλα η Ασπα τα ειδε ολα με την αλλαγη, ε?
Καλησπέρα!!!Χριστινάκι,τα μωράκια μας έχουν μια εβδομάδα διαφορά!!
Καλησπερα Αννουλα! να σου ζησει το μωρακι σου!

Διαφημίσεις

Τζο τα πηρε η Ασπουλα με τη αλλαγη σπιτιου μαλλον!

Χριστινα εμενα δε καθεται ιδιαιτερα στο ρηλαξ, θελει ξαπλα και απλα για να κλωτσαει, να κοπαναει χερια και να κανει βαρελακι δεξια αριστερα στους ρυθμους της μουσικης χαχαχα!

Εγω πηρα απο τη αρχη παρκοκρεβατο γιατι μενουμε σε μεζονετα και τα πρωινα που ειμαι κατω επρεπε καπου να κοιμαται και το πορτ μπεμπε του καροτσιου δε το πολυ ηθελε γιατι ειναι κουτσομπολης και θελει να κοβει κινηση!

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!

Αχ πολυ χαρηκα, να μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα και θα ειμαστε εδω να τα λεμε!

Ποτε πας στο γιατρο;;;

Ο μπεμπης μας τρελαινει, εχουμε γελια, τσιριδες και χορους!!!!

Τωρα τον εχω στο ρηλαξ και προσπαθει να σηκωθει να πιασει αυτα που κρεμονται και δε φτανει και τα παιρνει και τσιριζει χαχαχα....

Τη Δευτερα παμε για εμβολιακι, ζυγισμα και μετρημα, δε χορταινουμε με τιποτα και ολο ζηταμε μαμ!

Καλημέρα sandy!! σε ευχαριστώ πάααρα πολύ!!!! είμαι μέσα στο άγχος!! άσε... το μυαλό μου πάει συνέχεια στο κακό! και εσύ έτσι ήσουν??

Να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια!!!!! :tongue::P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!ειστε ολες καλα???πως περασατε το σκ?

σημερα πρωινη εχω δουλιτσες εξωτερικες μας τρελανανε με τη φορολογικη δηλωση και εχω συνεχεια τρεξιμο..να μη πω οτι αδιαθετησα και η κοιλια δεν ειναι και στα καλυτερα της!

περιμενω νεα σας...καλη σας μερα!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Καλησπερα κοριτσια!!!

Αναστασακη και γω ετσι ημουν αλλα πιστεψε με δεν ειναι καλο...πρεπει να απολαμβανουμε την εγκυμοσυνη οσο ειναι εφικτο.....

Περασα ενα σκ σουπερ!!! Το Σαββατο τζαμπο και μετα για καφεδακι οικογενειακα εκει που βγηκαμε πρωτο ραντεβου με τον αντρα μου και τη Κυριακη μαζευτηκαμε παρεα και ψησαμε στην αυλη, ο μπεμπης ξεσαλωσε και η μαμα επισης με τσιπουρα χαχαχα. Σημερα πηγαμε παιδιατρο καναμε εμβολια και ειμαστε σε επιφυλακη..... Ειμαστε 6500κιλα και 63ποντους!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια και μωρακια..!πως ειστε??

ανοιγει ο καιρος και θα περνατε πολυ ομορφα με τα παιδακια σας...βολτουλες ...τι ωραια!εγω εχω για αλλη μια φορα τρεξιμο με γιατρους..τι νας λεω τωρα?

μεχρι στιγμης οι εξετασεις που εχω κανει ειναι καλες αλλα μενουν αλλες 5 περιπου εξισου σημαντικες τις οποιες θα κανω αρχες του αλλου μηνα.αν κ αυτες ειναι καλες ναι μεν ολα καλα αλλα δυστηχως ερχομαι αντιμετωπη με αυτο που φοβομουν..το τυχαιο περιστατικο!

Γεια σου κοριτσάκι!!Υπομονή με τις εξετασούλες!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και γρήγορα να φουσκώσει πάλι η κοιλίτσα σου!!:)

γεια σου αννουλα...που εισαι τι κανεις????χαθηκες....πως ειναι τα πραγματα με το μωρακι σου?να σας ζησει!!!!!!

Μια χαρά κοριτσάκι μου!!Απολαμβάνω τη μητρότητα...Όλη μέρα με τον μπουμπούκο ασχολούμαι!!Έχεις φέισμπουκ?Αν έχεις στείλε π.μ να σε προσθέσω στους φίλους να δεις και φωτογραφίες!!!:D

DTTDm7.png

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Μια χαρά κοριτσάκι μου!!Απολαμβάνω τη μητρότητα...Όλη μέρα με τον μπουμπούκο ασχολούμαι!!Έχεις φέισμπουκ?Αν έχεις στείλε π.μ να σε προσθέσω στους φίλους να δεις και φωτογραφίες!!!:D

ANAMENΩ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...