Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Μαυ μου πολυ χάρηκα που μας εγραψες νέα σου! Τρεχεις μαναρι μου ε; Λογικό με τη δουλειά! Ελπίζω να μπεις γρήγορα σε ένα προγραμμα και να απολαμβάνεις τον χρόνο με τη μικρη σου!

Εμείς με την κρέμα τα πανε σούπερ της έχω πάρει της frezylak γιατί είναι η μονη απο τις γνωστές που δεν έχει ζάχαρη!το μήλο όμως που δοκίμασε σήμερα δεν φάνηκε να της αρέσει θα δείξει αύριο! Με το κουταλι δεν είχαμε κανένα θέμα ίσα ίσα που με το που της το έβαλα στο στόμα το βούτηξε με το χέρι και ήθελε να το κρατάει!αχαχααχ

αυτο το frezylak πολυ κυκλοφορει πλεον..η παιδιατρος μου το προτεινε και σαν γαλα, αλλα εγω φοβηθηκα να αλλαξω το νοβαλακ, μια και τα παμε καλα..παντως και απο τη δουλεια, βλεπω μεγαλη στροφη προς ολα αυτα τα βιολογικα!

μπραβο στη μπουμπου που καταβροχθισε το κουταλι..

να σου πω, τωρα στος 6 που ειστε εσεις, τι δινεις/ φρουτο και κρεμα βανιλια μονο?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαυ μου και εγω απ τη δουλειά αυτο είδα ότι όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει τα βιολογικά! Τουλάχιστον στις κρεμες της η φρεζυντερμ δεν βάζει ζάχαρη και δεν ήθελα να μάθει απο τόσο νωρίς στην ζάχαρη οπότε αφού την τρώει κιόλας θα μείνω σε αυτές!στους 5& 24 μήνες αρχίσαμε βανιλια ρυζαλευρο και στους 6&4 μέρες δηλαδή σήμερα αρχίσαμε τα φρούτα, τώρα τη Δευτέρα θα πάω στη γιατρο να δω αν θα μας βάλει φαγητό και ποτέ!

yVXqp2.png

dExOp2.png

η πεθερα μου δεν κανει τιποτα στο σπιτι, οπως το'πες..

τι να σου πω..ευτυχως ειμαι εγω της ταξης και τα εχω παντα μαζεμενα για να μην τρεχω μετα..ευτυχως οπμως φερνει φαγητο, κατι ειναι και αυτο, οποτε δεν εχω μαγειρεμα τις καθημερινες..

τωρα με το ξενο γαλα, η μικρη φουσκωνει περισσοτερο, οποτε αυτο που κανω ειναι να της δινω ενα τελευταιο γευμα κοιμισμενη οπως ειναι, στις 12, μετα ξυπναει κατα τις 4, αλλα την αλλαζω πλευρο και κοιμαται παλι αμεσως και ξυπναει κανονικα γυρω στις 6..ο υπνος ο δικος μου ειναι πια 12-6..εχω συνηθισει αμα σου πω..και να σκεφτεις οτι ημουνα πολυ υπναρου..

Καλημερα!!!!! Βρεχει φρικτα απο χτες το βραδυ....παει η βολτιτσα μας.... Μ΄ εχει πιασει και η αλλεργικη ρινιτιδα και εχω νευρα γκρρρρρρρ.

Μay και γω ετσι κανω του δινω 180γρμ. γυρω στις 12-12:30 και κοιμαται σερι μεχρι της 6-6:30 και μενα ο υπνος μου εκει ειναι γιατι παρολο που ειμαι σπιτι εχω θεμα απο μικρη και δε μπορω αμα ειναι μερα να κλεισω ματι.....

Ενταξει κατι ειναι και το φαι αλλα καμια προχειροδουλεια, σιδερο, ξεσκονισμα κλπ θα μπορουσε να κανει.....

Αχ εγω δε ξερω τι θα κανω οταν γυρισω στη δουλεια, που θ΄ αφησω το μωρο, πως θα τα καταφερω με το σπιτι, γενικα πολυ αγχος εχω με την επιστροφη....

Γεια σας κορίτσια! τι νεα? ετοιμαζομαι για υπνο - και αργησα! -

γεια σας !!!!

ροξανακι μου βκηκε η μεγαλη ομαδα εξετασεων...του νοσοκομειου θα την εχω στα χερια μυ σε λιγο..αναμενω κ μια αυριο κ τελος.μια γνωστη μου στο νοσοκομειο με προτρεπει να κανω αλλε 5 γιατι λεει δεν ειναι στη λιστα οσων εχω κανει..θα κοιταξω αν μπορεσω να τις κανω δλδ με ασφαλεια οχι ιδωτικα και βλεπουμε!τα μαθηματα τελειωνουν σημερα περνω και τη βεβαιαωση σπουδων..!!περασα ωραια..και ξεσκασα λιγακι!εκανα καθημερινα και 5 ωρες καθε μερα!κουραστικο αλλα πολυ ενδιαφερον!

Πινακι εβγαλαν συμπερασμα οι γιατροι με τα αποτελεσματα?

Καλή φάση τα μαθήματα, κι εμανα μου αρεσει να μαθαινω νεα πραγματα συνεχως

κοριτσια μου γεια σας!

τι μου κανετε ολες? τα μωρακια σας ?

εγω τρεχω σαν την τρελη πλεον, με δουλεια και μωρο, νιωθω οτι δε μου φτανουν οι ωρες της ημερας πλεον!

το παιδι το κρταει η πεθερα μου τα πρωινα που λειπω και οταν γυριζω τρεχω να κανω ολα αυτα που δεν εχω κανει..μαζεματα, ταισματα, βολτες-τις εχει αναγκη το μωρο και η πεθερα φοβαται λεει να το βγαλει-

πλεον εκοψα οριστικα τις αντλησεις με το θηλαστρο και δινω μονο ξενο..μου κοστισε λιγο και αυτο, αλλα ας οψεται η δουλεια..

μου ηταν πολυ δυσκολο να αντλω στη δουλεια και μονο με απογευματινες αντλησεις,το γαλα κοπηκε σιγα σιγα..τωρα της δινω το novalac και ευτυχως της αρεσει, και δε δειχνει να την πειραζει καπου..

πλεον επεστρεψα τη ζυγαρια που ειχα νοικιασει στο μαιευτηριο και ζυγιζομαστε μονο οταν παμε στην γιατρο. τωρα θα παμε την Τριτη για το τριτο εμβολιο και θα δουμε τι γινεται.

Σαντυ μου, ο μικρος μια χαρουλα,απο αναπτυξη σκιζει!

Χριστινακι μου, ο δικος σου τι κανει? εχετε ευχαριστηθει καροτσαδες απο οτι καταλαβαινω.

May κι εγω το σκεφτομαι τι θα γινει οταν γυρισω στη δουλεια, τι θα πρωτοκανω οταν θα γυρναω σπιτι! εδω τωρα και δεν τα προλαβαινω!

Ο δικος μου εχει γινει θηριο, βγαζει δυνατες φωνες, τεντωνεται, αρχισε να αρπαζει με τα χερακια, δεν μπορω να τον συμμαζεψω! ψηλωσε και πολυ, τη Δευτερα θα παω στη γιατρό για το 2ο εμβολιο οποτε θα δω και υψος - βαρος. Ευτυχως εχει καλο προγραμμα υπνου, απο τις 7:30 το πολύ 8:30 τον βαζω στο κρεβατι, ξυπναει μια φορα για φαι κατα τις 1-2 και μετα σερι υπνο ως τις 7- 8 το πρωί. Και ναι, το σπιτι δεν μας βλεπει! παιρνουμε τους δρομους καθε μερα! Το καλο ειναι οτι εχουμε παρεα, η φιλη μου εχει σχεδον συνομηλικη μπεμπα κι ετσι ειμαστε μια χαρα

Μay χαρα στο κουραγιο σου κοριτσι μου!!!! Εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θ΄ αφησω τον μπεμπη και θα παω για δουλεια οταν θα ειναι 9μηνων..... Τουλαχιστον τη νυχτα κοιμαται να ξεκουραζεσε;;;; η πεθερα σου το πρωι κανει τιποτα στο σπιτι;;; εγω δεν εχω κανεναν για βοηθεια....

Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!

Σαντυ εμεις μαζι θα γυρισουμε μου φαινεται! επισης δεν εχω κανεναν. αλλα ολα θα γινουν οταν ερθει η ωρα, μην ανησυχεις!
Μαυ μου πολυ χάρηκα που μας εγραψες νέα σου! Τρεχεις μαναρι μου ε; Λογικό με τη δουλειά! Ελπίζω να μπεις γρήγορα σε ένα προγραμμα και να απολαμβάνεις τον χρόνο με τη μικρη σου!

Εμείς με την κρέμα τα πανε σούπερ της έχω πάρει της frezylak γιατί είναι η μονη απο τις γνωστές που δεν έχει ζάχαρη!το μήλο όμως που δοκίμασε σήμερα δεν φάνηκε να της αρέσει θα δείξει αύριο! Με το κουταλι δεν είχαμε κανένα θέμα ίσα ίσα που με το που της το έβαλα στο στόμα το βούτηξε με το χέρι και ήθελε να το κρατάει!αχαχααχ

Ροξανα απο τα βιολογικα τις παιρνεις αυτες τις κρεμες? ή φαρμακειο? καλα κανεις και δεν δινεις ζαχαρη, κι εγω αυτο θα προσπαθησω να κανω οταν ερθει η ωρα

Κοριτσαρες μου καλημέρα και χρόνια μας πολλα!!!!!

Χριστίνα μου απο το φαρμακείο την παίρνω αυτήν είναι χωρίς ζάχαρη αλλα είναι πολυ γευστική! Όταν θα έρθει ο καιρός δοκίμασε την

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και μωρακια!

χρονια πολλα στις μανουλες!τι κανετε?κυριακη με ωραιο καιρο..μαλλον θα τη βγαλετε στους δρομους βολτουλες με τα παιδακια σας..καλα να περνατε!εγω ξυπνησα και αρχισα τις δουλειες..ιδανικη μερα λειπει κ ο αντρας δουλευει οποτε δε τον εχω μες τα ποδια μου..!

πειτε κανενα νεο....

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

καλημερα!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις μετακομισαμε και το Internet θα ερθει στο καινουριο σπιτι σε ενα μηνα..... και τωρα μπαινω απο την δουλεια σα κλεφτα!

πως ειστε??

δεν προλαβαινω να σας διαβασω....:-(:sad::-(:sad:

εμεις ειμαστε σε κατασταση πανικου, η ασπα μαλλον απο την αλλαγη περιβαλλοντος ξυπναει συνεχεια το βραδυ και τα εχω παιξει τελειως!

το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο τοπιο...με κουτες και σακκολυες παντου....τα παντα ειναι πεταμενα καπου και πρεπει να τους φτιαξω μια θεση για να μπουν πραγμα δυσκολο με την μπουμπου να θελει να κανει βολτες περπατητη γυρω γυρω!

γενικα αυτο ειναι το πιο σημαντικο μας νεο! η μπουμπου θελει να την κραταω απο τα χερακια και να την βαζω να περπαταει!! επισης εχει αρχισει να λεει μαμα και να το εννοει! και οπως κταλαβαινεται εχω χ...στει απο την χαρα μου!

γενικα ομως με την μετακομιση τα εχω παιξει.... δεν μπορω να συμμαζευτω λεμεεεεεεεεε...

σας αφηνω τωρα.... επιστρεφω στην δουλεια.....περιμενω να περασουν οι μερες να μου φερουν το internet για να μπαινω λιγο το βραδυ!

σας φιλωωωωωωωω

καλημερα!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις μετακομισαμε και το Internet θα ερθει στο καινουριο σπιτι σε ενα μηνα..... και τωρα μπαινω απο την δουλεια σα κλεφτα!

πως ειστε??

δεν προλαβαινω να σας διαβασω....:-(:sad::-(:sad:

εμεις ειμαστε σε κατασταση πανικου, η ασπα μαλλον απο την αλλαγη περιβαλλοντος ξυπναει συνεχεια το βραδυ και τα εχω παιξει τελειως!

το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο τοπιο...με κουτες και σακκολυες παντου....τα παντα ειναι πεταμενα καπου και πρεπει να τους φτιαξω μια θεση για να μπουν πραγμα δυσκολο με την μπουμπου να θελει να κανει βολτες περπατητη γυρω γυρω!

γενικα αυτο ειναι το πιο σημαντικο μας νεο! η μπουμπου θελει να την κραταω απο τα χερακια και να την βαζω να περπαταει!! επισης εχει αρχισει να λεει μαμα και να το εννοει! και οπως κταλαβαινεται εχω χ...στει απο την χαρα μου!

γενικα ομως με την μετακομιση τα εχω παιξει.... δεν μπορω να συμμαζευτω λεμεεεεεεεεε...

σας αφηνω τωρα.... επιστρεφω στην δουλεια.....περιμενω να περασουν οι μερες να μου φερουν το internet για να μπαινω λιγο το βραδυ!

σας φιλωωωωωωωω

καλημερα jojo μου!και ελεγα που εισαι?μετακομισες πουλακι μου...μπραβο!

λογικο να ειναι δυσκολα εχεις και τη μπεμπα...αντε να μπεις σε μια σειρα να μιλαμε γιατι εχουμε χαθει τελειως..!και εγω ετοιμαζομαι να φυγω τωρα λεω να κατεβω κεντρο εχω μια δουλιτσα με την αδερφη του αντρα μου...καλα εεε εχω να παω κεντρο ενας θεος ξερει απο ποτε!ευχομαι να τελειωσουν ολα συντομα..μην αγχωνεσαι...εγω ειμαι σε αναζητηση γυναικολογου οπως ξερεις...σε λιγο καιρο θα αρχισω τις επισκεψεις θα τα πουμε και αναλυτικοτερα αν κατσω και γω θα σε παρω τηλ.να τα πουμε!φιλια!φιλια κ στην ασπα!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Χτες περασαμε τελεια, στο ασχετο αποφασισαμε με τους διπλα να ψησουμε, βγαλαμε οτι ειχαν τα ψυγεια μας, ηπιαμε μπυριτσες και τσιπουρακια και ο μικρος κυριος στο καροτσι κιχ δεν εβγαλε!

Τζο τελεια η μπουμπου, σε λιγο θα την κυνηγας, λεει και μαμα αχου.....

Πινακι τελειωσες με εξετασεις, καταληξατε πουθενα;

Χριστινα, Μay, Ροξανα φιλακια στα μωρακια σας!

Η Μπουκι χαθηκε...

Εμενα ο μπεμπης μ΄ εχει ξεκανει, θελει συνεχεια τραγουδια και χορους, πρεπει να εμπλουτισω το προγραμμα μου...καθε μερα δινω παραστασεις χαχαχα...

Επισης δε θελει αγκαλια καθιστος αλλα στον ωμο και να παταει τα ποδια του στην κοιλια μου και να σηκωνεται ορθιος, αλλα ειναι πολυ μικρος ρε γμτ και φοβαμαι...πολυ τεντωμα και δυναμη αυτο το παιδι...εχουν κουλαθει τα χερακια μου!!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Χτες περασαμε τελεια, στο ασχετο αποφασισαμε με τους διπλα να ψησουμε, βγαλαμε οτι ειχαν τα ψυγεια μας, ηπιαμε μπυριτσες και τσιπουρακια και ο μικρος κυριος στο καροτσι κιχ δεν εβγαλε!

Τζο τελεια η μπουμπου, σε λιγο θα την κυνηγας, λεει και μαμα αχου.....

Πινακι τελειωσες με εξετασεις, καταληξατε πουθενα;

Χριστινα, Μay, Ροξανα φιλακια στα μωρακια σας!

Η Μπουκι χαθηκε...

Εμενα ο μπεμπης μ΄ εχει ξεκανει, θελει συνεχεια τραγουδια και χορους, πρεπει να εμπλουτισω το προγραμμα μου...καθε μερα δινω παραστασεις χαχαχα...

Επισης δε θελει αγκαλια καθιστος αλλα στον ωμο και να παταει τα ποδια του στην κοιλια μου και να σηκωνεται ορθιος, αλλα ειναι πολυ μικρος ρε γμτ και φοβαμαι...πολυ τεντωμα και δυναμη αυτο το παιδι...εχουν κουλαθει τα χερακια μου!!!!!

sandy μου να σου ζήσει ο μπόμπιρας!!!!!!!!!!! να τον χαίρεσαι γλυκιά μου!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! πηγαμε στο γιατρο χθες για εμβολιο και ειναι λιγο γκρινιαρουλης σημερα. Ειχαμε δραματα, αναγνωρισε τη γιατρο και αρχισε τα κλαματα μολις την ειδε! δεν μπορουσα να τον ηρεμησω. μολις αρχιζε αυτη να μιλαει, ξανα κλαματα! Ευτυχως τωρα κοιμαται.

Κατα τα αλλα τον βρηκε πολυ καλο, 6 κιλα και 63 εκατοστα! τον αλλο μηνα λεει θα ξεκινησει φρουτο!

JoJo καλοριζικο το καινουριο σπιτι! ευχομαι να τακτοποιηθειτε συντομα και να συνηθισει και η μικρη. Αρχισε κιολας το περπατημα? φοβερη!!

Πινακι κι εγω εχω να κατεβω Αθηνα πολυ καιρο.. Αντε να στρωσει ο καιρος, και θα κατεβαινω με το μπεμπη με το μετρό! Για γυναικολογο, αν θελεις να σου προτεινω και τον δικο μου, πες μου

Σαντυ τι τελεια! αυτα τα απροσμενα ειναι τα καλυτερα.

Εγω του εχω και παιχνιδακια με μουσικη και ελληνικα τραγουδακια, για να μην τραγουδαω συνεχεια εγω! Για αυτο που λες οτι παταει με τα ποδια και τεντωνεται, ρωτησα τη γιατρο και μου ειπε οτι εφοσον το κανει απο μονος του δεν ειναι επικινδυνο

καλημερα κοριτσια! πηγαμε στο γιατρο χθες για εμβολιο και ειναι λιγο γκρινιαρουλης σημερα. Ειχαμε δραματα, αναγνωρισε τη γιατρο και αρχισε τα κλαματα μολις την ειδε! δεν μπορουσα να τον ηρεμησω. μολις αρχιζε αυτη να μιλαει, ξανα κλαματα! Ευτυχως τωρα κοιμαται.

Κατα τα αλλα τον βρηκε πολυ καλο, 6 κιλα και 63 εκατοστα! τον αλλο μηνα λεει θα ξεκινησει φρουτο!

JoJo καλοριζικο το καινουριο σπιτι! ευχομαι να τακτοποιηθειτε συντομα και να συνηθισει και η μικρη. Αρχισε κιολας το περπατημα? φοβερη!!

Πινακι κι εγω εχω να κατεβω Αθηνα πολυ καιρο.. Αντε να στρωσει ο καιρος, και θα κατεβαινω με το μπεμπη με το μετρό! Για γυναικολογο, αν θελεις να σου προτεινω και τον δικο μου, πες μου

Σαντυ τι τελεια! αυτα τα απροσμενα ειναι τα καλυτερα.

Εγω του εχω και παιχνιδακια με μουσικη και ελληνικα τραγουδακια, για να μην τραγουδαω συνεχεια εγω! Για αυτο που λες οτι παταει με τα ποδια και τεντωνεται, ρωτησα τη γιατρο και μου ειπε οτι εφοσον το κανει απο μονος του δεν ειναι επικινδυνο

Ωχ ο καημενουλης πηρε γραμμη τη γιατρο ε!

Εμεις τη Δευτερα εχουμε εμβολιο....

Παιχνιδακια με τραγουδια του εχω και γω αλλα η προτιμαει τις live παραστασεις χαχαχα.... Η αληθεια ειναι πως καθεται μονος του στο παρκο με τη μουσικουλα, αλλα μολις περναω απο διπλα και με κοιταει με ανυπομονησια με γουρλωμενα τα ματακια δε μπορω.....

καλημερα κοριτσια!σημερα μερα σουπερ μαρκετ..παω ερχομαι!!!!ουτε στη κατοχη να ημουνα!τωρα βρηκαν να τελιωσουν ολα..!!εχει εναν αερα..με πηρε και με σηκωσε!τα μωρακια μεγαλωνουν βλεπω..να ναι καλα!!!!!

χριστινα ψαχνω γιατρους αλλα δε θελω ιασω οπου και ειχα παει γιατι αν ειναι να κανω κ να δωσω οτι ειχα δωσει δε προκειται να ξαναμεινω εγκυος...κοιταω για λητω κυριως και βλεπουμε!κ ο γιατρος που εχω ακομα δλδ δε παιρνει και λιγα...2000 μας πηρε και σκεψου εκανε κ καλυτερη τιμη..!

οποτε δε ξερω τι θα κανω....απο βδομαδα θα παω να επισκεφτω και ενα αιματολογο...βγηκαν οι εξετασεις αλλα που να καταλαβω κ γω πρεπει να τις δουν οι αρμοδιοι!θα κανω αλλες 5 ελεοςςςςς δε τελειωνουν ποτε!!!

Σ΄ ευχαριστω αναστασακι μου!

Τι κανεις;;;;;Περιμενω νεα σου

καλά σαντούλι μου!!! πριν 4 μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος και έχω τρελό άγχος μέχρι να πάω στη γιατρό!!!!!!!!!!! τι κάνει ο μικρούλης σου????? φιλάκια!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...