Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλημερα! που ειστε ολες? τρεχετε?

Τι βροχη ειναι κι αυτη σημερα, θα κλειστουμε μεσα :confused:

Ο μικρος κοιμαται και βρηκα ευκαιρια να μπω. Νομιζω οτι αρχιζει να βγαζει δοντια, γεμιζει σαλια το στομα του που τρεχουν παντου) και δαγκωνει τα χερια του. Τωρα του εδωσα αυτα τα παιχνιδακια οδοντφυιας.

Εχει αλλαξει πολυ τις τεευταιες 2 εβδομαδες, αρχισε να πιανει καλυτερα και κανει οτι μιλαει! ειδικα οταν του δινω ενα ελεφαντακι που κανει μουσικη, αρχιζει και του 'μιλαει' και γελαει! ειναι ο φιλος του :-P Μα πως μεγαλωνουν τοσο γρηγορα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!χρονια πολλα κ παλι!

ασχημος καιρος και η κουρση μου δε περιγραφεται...επιστρεψαμε χθες κινηση πολυ...ζαλιστηκα απ τις στροφες και δε φτανει αυτο ειχα κ 5 ωρο μαθημα καπακι μεχρι της 9 το βραδυ!ειπα να ξεκινησω μαθηματα ονυχοπλαστικης που παντα μου αρεσαν αλλα η πρωτη επαφη ηταν καπως δυσκολη αλλα που θα παει θα στρωσω!μη ξεχαστω εχω κ σημερα κ καθε μερα κ βαλε κ τις δουλειες με βαλιτσες να αδιασω και να πλυνω!

κουραστηκα ηδη παραπανω...

το πασχα ηταν ομορφα,,οικογενειακα αν και μας τα χαλασε λιγακι γιατι μολις τα πεθερικα μου εφτασαν στο χωριο μου κατευθειαν εμαθαν πως η μητερα του πεθερου επαθε εγκεφαλικο και ξανα μανα πισω αθηνα..ενταξει δεν ειναι κ νεα 88 χρονων αλλα οπως και να χει χαλανε τα σχεδια!

κανενα νεο βρε κοριτσια????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

geia sas kai apo emena!

τι κανετε? πως περασατε?

εμεις αθηνα, οικογενειακα, ηρεμα και αυτη την εβδομαδα με εχει ξενερωσει ο καιρος,

δουλεια το πρωι και σπιτι μεσα το απογευμα γιατι που βολτα με τετοιο κρυο..

απο αυριο λεει θα φτιαξει, οποτε ελπιζω να βγουμε και εμεις σαν τα σαλιγκαρια..

χριστινακι, η δικια μου εχει φιλη μια hello kitty κουδουνιστρα, που οταν της την κουναω πανω απο τα ματια της, τα γουρλωνει τρομερα και μετα βγαζει στριγκλιες ευχαριστησης :P

οσο για τα σαλια και την μπουνια στο στομα, τι να λεμε τωρα,

καμια φορα της ερχεται αναγουλα απο το πολυ ρουφηγμα, χαχα

φιλια σε ολες τις κουκλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σας κουκλιτσες μου! Τι κάνετε; Τα μωρακια σας; Πως τα περάσετε αυτές τις μέρες; Εμείς οικογενειακά!αλλα συν ένας!!!! Αρχίσαμε και κρεμουλα απογευματινη!!!! Αμέσως προσαρμοστηκε με το κουταλι και το βούτηξε κιόλας !!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα!!!!

Ο μικρος θελει συνεχεια παρεουλα αλλα οταν ειναι να κοιμηθει ουτε αγκαλιτσα δε θελει τα παιρνει χαχαχα

Τον ζυγισα χτες με τα ρουχα σε μια φιλη που εχει ζυγαρια για μωρα και ειναι 6500κιλα!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια! τι ωραια καλοκαιρινη μερα σημερα! μακαρι να παει ετσι απο δω και περα. Εγω ολο βολτες ειμαι με το μικρο, τον εβαλα και στο κανονικο καροσι τωρα - δεν χωραει πλεον στο πορτ μπεμπε! Σε λιγο θα παει και στο δωματιο του μαλλον

Καλημερα κοριτσια!!!!χρονια πολλα κ παλι!

ασχημος καιρος και η κουρση μου δε περιγραφεται...επιστρεψαμε χθες κινηση πολυ...ζαλιστηκα απ τις στροφες και δε φτανει αυτο ειχα κ 5 ωρο μαθημα καπακι μεχρι της 9 το βραδυ!ειπα να ξεκινησω μαθηματα ονυχοπλαστικης που παντα μου αρεσαν αλλα η πρωτη επαφη ηταν καπως δυσκολη αλλα που θα παει θα στρωσω!μη ξεχαστω εχω κ σημερα κ καθε μερα κ βαλε κ τις δουλειες με βαλιτσες να αδιασω και να πλυνω!

κουραστηκα ηδη παραπανω...

το πασχα ηταν ομορφα,,οικογενειακα αν και μας τα χαλασε λιγακι γιατι μολις τα πεθερικα μου εφτασαν στο χωριο μου κατευθειαν εμαθαν πως η μητερα του πεθερου επαθε εγκεφαλικο και ξανα μανα πισω αθηνα..ενταξει δεν ειναι κ νεα 88 χρονων αλλα οπως και να χει χαλανε τα σχεδια!

κανενα νεο βρε κοριτσια????

πινακι πως πανε τα μαθηματα? συνηθισες?

Η γιαγια πως παει? βγηκε απο το νοσοκομειο? κατι τετοια ολο στις γιορτες συμβαινουν! κι ο παππους του αντρα μου νοσοκομειο μπηκε τη μεγαλη εβδομαδα.

Γεια σας κουκλιτσες μου! Τι κάνετε; Τα μωρακια σας; Πως τα περάσετε αυτές τις μέρες; Εμείς οικογενειακά!αλλα συν ένας!!!! Αρχίσαμε και κρεμουλα απογευματινη!!!! Αμέσως προσαρμοστηκε με το κουταλι και το βούτηξε κιόλας !!!!!
μια χαρα η μπουμπου!
Καλημερα και καλο μηνα!!!!

Ο μικρος θελει συνεχεια παρεουλα αλλα οταν ειναι να κοιμηθει ουτε αγκαλιτσα δε θελει τα παιρνει χαχαχα

Τον ζυγισα χτες με τα ρουχα σε μια φιλη που εχει ζυγαρια για μωρα και ειναι 6500κιλα!!!!!!

σαντυ μεγαλη αναπτυξη, ε!

καλησπερα κοριτσια!

χριστινακι ολα καλα με τα μαθηματα...αυριο ειναι το τελευταιο μαθημα.!

αντε να κανονισετε να ερθετε να σας περιποιηθω..!

η γιαγια βγηκε απ το νοσοκομειο...αλλα δυστηχως δεν ηταν σε θεση να μεινει μονη της πια...κ ετσι πηγε σε ενα οικο ευγηριας να τη περιποιουνται και να εχει κ τους γιατρους της.

ολα γενικως ειναι καλα...τρεχουμε λιγο με τις φορολογικες δηλωσεις και εγω με τις εξετασεις αυριο μαλλον βγαινουν ολες...!

Καλησπέρα κοριτσαρες μου !! Όντως είχε πολυ ωραία μέρα σήμερα και μαζεμο στο ΣΠΙΤΙ δεν είχα! Ωραία ήταν αλλα κουραστηκα!!

Πινακι βγαίνουν τα αποτελέσματα; Περιμένω νέα σου! Χαθηκαμεα τρέχουμε και οι δυο μωρε! Τελείωσαν καλε κι όλες τα μαθήματα; Εννοείτε θα έρθουμε όλες μαζί να μας περιποιηθεις!

Σαντυ μου τι μπεμπαρο έχεις καλε;;;κοντευετε να μας φτάσετε σε βάρος!!!!!

Χριστίνα μου καλα έκανες και τον έβαλες στο καρότσι γιατί τώρα με τη ζέστη θα είναι πιο άνετα εκει!

ΜΑΥ μου ΕΣΥ χαθηκες δικαιολογημένα όμως! Για πες μας προσαρμοστηκες στους νέους ρυθμούς;;

Τζο μου τι έγινε τελείωσε ηχμετακομιση; Η ΑΣΠΑ τι κάνει;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας !!!!

ροξανακι μου βκηκε η μεγαλη ομαδα εξετασεων...του νοσοκομειου θα την εχω στα χερια μυ σε λιγο..αναμενω κ μια αυριο κ τελος.μια γνωστη μου στο νοσοκομειο με προτρεπει να κανω αλλε 5 γιατι λεει δεν ειναι στη λιστα οσων εχω κανει..θα κοιταξω αν μπορεσω να τις κανω δλδ με ασφαλεια οχι ιδωτικα και βλεπουμε!τα μαθηματα τελειωνουν σημερα περνω και τη βεβαιαωση σπουδων..!!περασα ωραια..και ξεσκασα λιγακι!εκανα καθημερινα και 5 ωρες καθε μερα!κουραστικο αλλα πολυ ενδιαφερον!

σημερα και απο χθες μαλλον δεν ειμαι στα καλα μου..εχω ενα πονοκεφαλο που δε μπορω να μιλησω περασα μαλλον κ μια ηπια γαστρεντεριτιδα με πονοκοιλο κ ειμαι καπως....ευχομαι να περασει γιατι δε παλευεται να περνω ντεπον δε θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο μου!

φιλακια στο γλυκο μας το κοριτσακι που αρχισε τις κρεμουλες και αντε να μιλησουμε και λιγο χαθηκαμε εντελως!

κοριτσια μου γεια σας!

τι μου κανετε ολες? τα μωρακια σας ?

εγω τρεχω σαν την τρελη πλεον, με δουλεια και μωρο, νιωθω οτι δε μου φτανουν οι ωρες της ημερας πλεον!

το παιδι το κρταει η πεθερα μου τα πρωινα που λειπω και οταν γυριζω τρεχω να κανω ολα αυτα που δεν εχω κανει..μαζεματα, ταισματα, βολτες-τις εχει αναγκη το μωρο και η πεθερα φοβαται λεει να το βγαλει-

πλεον εκοψα οριστικα τις αντλησεις με το θηλαστρο και δινω μονο ξενο..μου κοστισε λιγο και αυτο, αλλα ας οψεται η δουλεια..

μου ηταν πολυ δυσκολο να αντλω στη δουλεια και μονο με απογευματινες αντλησεις,το γαλα κοπηκε σιγα σιγα..τωρα της δινω το novalac και ευτυχως της αρεσει, και δε δειχνει να την πειραζει καπου..

πλεον επεστρεψα τη ζυγαρια που ειχα νοικιασει στο μαιευτηριο και ζυγιζομαστε μονο οταν παμε στην γιατρο. τωρα θα παμε την Τριτη για το τριτο εμβολιο και θα δουμε τι γινεται.

Σαντυ μου, ο μικρος μια χαρουλα,απο αναπτυξη σκιζει!

Χριστινακι μου, ο δικος σου τι κανει? εχετε ευχαριστηθει καροτσαδες απο οτι καταλαβαινω.

Ροξανα μου,πως τα πατε με τις κρεμουλες? δυσκολευτηκες με το "κουταλι"? εχω ακουσει οτι οι πρωτες μερες ειναι μια μικρη ταλαιπωρια..

Πινακιι μου, αισιως βγαινουν και οι δικες σου εξετασεις και με το καλο ερχεται και το καλοκαιρακι, που ευχομαι να ειναι "ολο δικο σας"!!

Τζο, η Ασπα μας τι κανει?

πολλα φιλια σε ολες και ελπιζω να τα λεμε και πιο συντομα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσια μου γεια σας!

τι μου κανετε ολες? τα μωρακια σας ?

εγω τρεχω σαν την τρελη πλεον, με δουλεια και μωρο, νιωθω οτι δε μου φτανουν οι ωρες της ημερας πλεον!

το παιδι το κρταει η πεθερα μου τα πρωινα που λειπω και οταν γυριζω τρεχω να κανω ολα αυτα που δεν εχω κανει..μαζεματα, ταισματα, βολτες-τις εχει αναγκη το μωρο και η πεθερα φοβαται λεει να το βγαλει-

πλεον εκοψα οριστικα τις αντλησεις με το θηλαστρο και δινω μονο ξενο..μου κοστισε λιγο και αυτο, αλλα ας οψεται η δουλεια..

μου ηταν πολυ δυσκολο να αντλω στη δουλεια και μονο με απογευματινες αντλησεις,το γαλα κοπηκε σιγα σιγα..τωρα της δινω το novalac και ευτυχως της αρεσει, και δε δειχνει να την πειραζει καπου..

πλεον επεστρεψα τη ζυγαρια που ειχα νοικιασει στο μαιευτηριο και ζυγιζομαστε μονο οταν παμε στην γιατρο. τωρα θα παμε την Τριτη για το τριτο εμβολιο και θα δουμε τι γινεται.

Σαντυ μου, ο μικρος μια χαρουλα,απο αναπτυξη σκιζει!

Χριστινακι μου, ο δικος σου τι κανει? εχετε ευχαριστηθει καροτσαδες απο οτι καταλαβαινω.

Ροξανα μου,πως τα πατε με τις κρεμουλες? δυσκολευτηκες με το "κουταλι"? εχω ακουσει οτι οι πρωτες μερες ειναι μια μικρη ταλαιπωρια..

Πινακιι μου, αισιως βγαινουν και οι δικες σου εξετασεις και με το καλο ερχεται και το καλοκαιρακι, που ευχομαι να ειναι "ολο δικο σας"!!

Τζο, η Ασπα μας τι κανει?

πολλα φιλια σε ολες και ελπιζω να τα λεμε και πιο συντομα!

Μay χαρα στο κουραγιο σου κοριτσι μου!!!! Εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θ΄ αφησω τον μπεμπη και θα παω για δουλεια οταν θα ειναι 9μηνων..... Τουλαχιστον τη νυχτα κοιμαται να ξεκουραζεσε;;;; η πεθερα σου το πρωι κανει τιποτα στο σπιτι;;; εγω δεν εχω κανεναν για βοηθεια....

Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!

Μαυ μου πολυ χάρηκα που μας εγραψες νέα σου! Τρεχεις μαναρι μου ε; Λογικό με τη δουλειά! Ελπίζω να μπεις γρήγορα σε ένα προγραμμα και να απολαμβάνεις τον χρόνο με τη μικρη σου!

Εμείς με την κρέμα τα πανε σούπερ της έχω πάρει της frezylak γιατί είναι η μονη απο τις γνωστές που δεν έχει ζάχαρη!το μήλο όμως που δοκίμασε σήμερα δεν φάνηκε να της αρέσει θα δείξει αύριο! Με το κουταλι δεν είχαμε κανένα θέμα ίσα ίσα που με το που της το έβαλα στο στόμα το βούτηξε με το χέρι και ήθελε να το κρατάει!αχαχααχ

yVXqp2.png

dExOp2.png

η πεθερα μου δεν κανει τιποτα στο σπιτι, οπως το'πες..

τι να σου πω..ευτυχως ειμαι εγω της ταξης και τα εχω παντα μαζεμενα για να μην τρεχω μετα..ευτυχως οπμως φερνει φαγητο, κατι ειναι και αυτο, οποτε δεν εχω μαγειρεμα τις καθημερινες..

τωρα με το ξενο γαλα, η μικρη φουσκωνει περισσοτερο, οποτε αυτο που κανω ειναι να της δινω ενα τελευταιο γευμα κοιμισμενη οπως ειναι, στις 12, μετα ξυπναει κατα τις 4, αλλα την αλλαζω πλευρο και κοιμαται παλι αμεσως και ξυπναει κανονικα γυρω στις 6..ο υπνος ο δικος μου ειναι πια 12-6..εχω συνηθισει αμα σου πω..και να σκεφτεις οτι ημουνα πολυ υπναρου..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...