Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλη σας μερα κοριτσακια!!!!!!!

τα παιδακια ειναι καλα?????καλα ε αν αρχισατε απο τωρα τις βολτες που εφτιαξε ο καιρος φανταστειτε τι θα κανετε το καλοκαιρι!!!!θα μιλησουμε οταν τα μωρα θα περπατανε!!!χαχαχα!καλα κανετε ομως....

φιλια και καλα να περνατε!!!!!:P:p

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη σας μερα κοριτσακια!!!!!!!

τα παιδακια ειναι καλα?????καλα ε αν αρχισατε απο τωρα τις βολτες που εφτιαξε ο καιρος φανταστειτε τι θα κανετε το καλοκαιρι!!!!θα μιλησουμε οταν τα μωρα θα περπατανε!!!χαχαχα!καλα κανετε ομως....

φιλια και καλα να περνατε!!!!!:P:p

Καλημερα πινακι!!!!

Ε, το καλοκαιρι θα εχεις κι εσυ πολυ και ευχαριστη δουλεια;););)....... Κλεινεις 6μηνες ετσι δεν ειναι;;;

καλησπέρα κορίτσια! ελπίζω να ειστε ολες καλα, εγω τα ιδια, τη μιση μερα εξω και το απογευμα περιμενω πως και πως να γυρίσει ο χαζμπαντ από τη δουλεια για να αναλαβει, και να παω κανενα γυμναστηριο ή να κανω οτιδηποτε που να μην περιλαμβανει μωρό :P Αλλα μετα με το μπανιο του κλπ, περναει η μερα και πεφτω για υπνο! μα πως περνά η μέρα!

Να σας ρωτήσω οποια ξέρει, κατέθεσα τα χαρτιά μου στον οαεδ για το 6μηνο. Ροξανα εσύ θα ξέρεις σίγουρα, δεν ξερω ποια αλλη το έχει παρει. Λοιπόν, τους ρώτησα τι κάνω τώρα και μου είπαν οτι θα πληρωθώ κατ' ευθειαν στο λογαριασμό μου μόλις λήξει η αδεια μητροτητας του ικα. Η αδεια αυτή εχει ηδη λήξει στις 7/4, αλλα δεν με εχουν πληρώσει ακόμη απο τον οαεδ. Πρέπει να ξαναπάω να μου δώσουν κανένα χαρτί οτι εγκρίθηκε? ή απλώς καθυστερούν να πληρώσουν?

Καλημερα πινακι!!!!

Ε, το καλοκαιρι θα εχεις κι εσυ πολυ και ευχαριστη δουλεια;););)....... Κλεινεις 6μηνες ετσι δεν ειναι;;;

καλησπερα!!!!η αληθεια ειναι οτι τον ιουνιο κλεινω 6 μηνες αλλα ποτε δε ξερεις ποτε θα ερθει μια νεα εγκυμοσυνη..δε θελω να αγχωθω και να μην ερχεται!ευχομαι να ερθουν ολα οταν πρεπει...και με χαρα θα τα ξαναυποδεχτω!φιλια στο μπεμπακι σου....!!!:-P:razz:

καλησπερα!!!!η αληθεια ειναι οτι τον ιουνιο κλεινω 6 μηνες αλλα ποτε δε ξερεις ποτε θα ερθει μια νεα εγκυμοσυνη..δε θελω να αγχωθω και να μην ερχεται!ευχομαι να ερθουν ολα οταν πρεπει...και με χαρα θα τα ξαναυποδεχτω!φιλια στο μπεμπακι σου....!!!:-P:razz:

Καλημερα!!!!

Φυσικα και δε θα αγχωθεις πινακι, θα απολαυσεις τη διαδρομη και ολα θα πανε τελεια μεχρι το τελος και του χρονου δε θα προλαβαινεις εσυ να μπαινεις!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες τι κάνετε; Τι κάνουν τα μωρά σας ;

Πινακι μου και Βέβαια δεν θα αγχωθεις!είσαι μικρη ακόμα και όλος ο χρόνος είναι μπροστά σου! Όταν σου δώσει ο γιατρός το οκ ξεκινά χαλαρά και ολα θα γίνουν!

Χριστίνα ο ΟΑΕΔ πληρώνει και πρώτη του μήνα οπότε ΕΣΥ θα πληρωθεις 1/5 για το διάστημα 8/4 μεχρι 31/4 !

Καλε η μαυ τι να κάνει ; Γύρισε ατη δουλεια καθαρή προλαβαίνει μάλλον!

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλημερουδια!!! πλακα πρεπει να εχει σαντυ το σκυλακι σου κουρεμενο φανταζομαι ντροπη..παλια ειχα ενα κανισακι που οταν το κουρευαμε εμπαινε κατω απο τον καναπε για 2 μερες χαχαχαχα

πινακι ολα καλα αγχος δεν θελει!!!!χριστινα και εγω ρε συ θελω να τα κανω τα χαρτια για οαεδ αλλα η αδεια απο το ικα τελειωνει κατα το Πασχα μπορω να τα κανω πιο νωρις??εχω και το χαρτι που μου εδωσαν απο το ικα για τα λεφτα του οαεδ τα δινω ολα μαζι οταν κανω την αιτηση για το εξαμηνο???please HELP!!!!!

ετοιμαζομαι σε λιγο για να παμε για εμβολιο και ο θεος βοηθος .... ειχαμε παιδιατρο δευτερα η μπουμπου ειναι μια χαρα φτου φτου!!!

xpcZp2.png

καλημέρα κορίτσια! τον εβαλα για υπνο και μπηκα να δω τι κανετε. Εχω και τη γυναικα που καθαριζει σημερα εδω, οποτε μετα το απογευμα γευμα θα βγουμε για να μην ειμαστε μες στα ποδια της.

Ροξανα ευχαριστώ για την απαντηση, καλα που μου το ειπες να μην πηγαινω και κοιταω συνεχεια στην εθνικη.

χριστινα και εγω ρε συ θελω να τα κανω τα χαρτια για οαεδ αλλα η αδεια απο το ικα τελειωνει κατα το Πασχα μπορω να τα κανω πιο νωρις??εχω και το χαρτι που μου εδωσαν απο το ικα για τα λεφτα του οαεδ τα δινω ολα μαζι οταν κανω την αιτηση για το εξαμηνο???please HELP!!!!!

ετοιμαζομαι σε λιγο για να παμε για εμβολιο και ο θεος βοηθος .... ειχαμε παιδιατρο δευτερα η μπουμπου ειναι μια χαρα φτου φτου!!!

Boukie, ειναι 2 επιδοματα απο τον οαεδ: το ενα το παιρνεις μια φορα, εφαπαξ και το αλλο ειναι το 6μηνο.

Το εφαπαξ λεγεται συμπληρωματικη παροχη μητροτηας:

http://www.oaed.gr/Pages/SN_87.pg

Το 6μηνο λεγεται ειδικη παροχη προστασιας μητροτητας:

http://www.oaed.gr/Pages/SN_733.pg

Πηγαινε τωρα στον οαεδ, κανε τα χαρτια σου για τη συμπληρωματικη παροχη και εχε μαζι σου και τα χαρτια για το 6μηνο. Δειξε τους και αυτα και αν τα δεχτουν, τα καταθετεις. αλλιως ξαναπας μολις ληξει η αδεια του ικα. Εγω αυτο εκανα, δεν τα δεχτηκαν του 6μηνου οταν ειχα παει αλλα μου τα διορθωσαν και μου ειπαν τι λειπει. Ετσι οταν ξαναπηγα ήταν ολα οκ, τα παρεδωσα κι εφυγα.

Η συμπληρωματικη παροχη ειναι μια επιταγη, σου λενε ποτε να πας να την παρεις. Τα λεφτα του 6μηνου μπαινουν σε λογαριασμο σου στη εθνικη, οποτε ανοιξε εναν λογαριασμο οπου θα εισαι κυρια δικαιουχος και βγαλε φωτοτυπια την 1η σελιδα του βιβλιαριου. Επισης θελουν φωτοτυπια της ταυτοτητας. πρεπει να πας και στο ικα να παρεις βεβαιωση ενσημων του 2010. Θελουν και κατι φορμες να τος συμπληρωσει ο εργοδοτης. Κανε ολα αυτα (τα λεει στο site, στα links που σου εβαλα πανω) και πηγαινε ετοιμη με το πακετο τη χαρτουρα, να μη σε γυρνανε πισω.

Αυτα θυμαμαι, ελπιζω να βοηθησα! οτι αλλο θελεις ρωτα με. Σε ποιον οαεδ ανηκεις?

Καλη επιτυχια και στο εμβολιο! ο δικος μου μονο το 1ο βραδυ ειχε λιγη γκρινια και του εδωσα ντεπον, μετα οκ. Θα σου που και ο γιατρος τι να προσεξεις

καλημέρα κορίτσια! τον εβαλα για υπνο και μπηκα να δω τι κανετε. Εχω και τη γυναικα που καθαριζει σημερα εδω, οποτε μετα το απογευμα γευμα θα βγουμε για να μην ειμαστε μες στα ποδια της.

Ροξανα ευχαριστώ για την απαντηση, καλα που μου το ειπες να μην πηγαινω και κοιταω συνεχεια στην εθνικη.

Boukie, ειναι 2 επιδοματα απο τον οαεδ: το ενα το παιρνεις μια φορα, εφαπαξ και το αλλο ειναι το 6μηνο.

Το εφαπαξ λεγεται συμπληρωματικη παροχη μητροτηας:

http://www.oaed.gr/Pages/SN_87.pg

Το 6μηνο λεγεται ειδικη παροχη προστασιας μητροτητας:

http://www.oaed.gr/Pages/SN_733.pg

Πηγαινε τωρα στον οαεδ, κανε τα χαρτια σου για τη συμπληρωματικη παροχη και εχε μαζι σου και τα χαρτια για το 6μηνο. Δειξε τους και αυτα και αν τα δεχτουν, τα καταθετεις. αλλιως ξαναπας μολις ληξει η αδεια του ικα. Εγω αυτο εκανα, δεν τα δεχτηκαν του 6μηνου οταν ειχα παει αλλα μου τα διορθωσαν και μου ειπαν τι λειπει. Ετσι οταν ξαναπηγα ήταν ολα οκ, τα παρεδωσα κι εφυγα.

Η συμπληρωματικη παροχη ειναι μια επιταγη, σου λενε ποτε να πας να την παρεις. Τα λεφτα του 6μηνου μπαινουν σε λογαριασμο σου στη εθνικη, οποτε ανοιξε εναν λογαριασμο οπου θα εισαι κυρια δικαιουχος και βγαλε φωτοτυπια την 1η σελιδα του βιβλιαριου. Επισης θελουν φωτοτυπια της ταυτοτητας. πρεπει να πας και στο ικα να παρεις βεβαιωση ενσημων του 2010. Θελουν και κατι φορμες να τος συμπληρωσει ο εργοδοτης. Κανε ολα αυτα (τα λεει στο site, στα links που σου εβαλα πανω) και πηγαινε ετοιμη με το πακετο τη χαρτουρα, να μη σε γυρνανε πισω.

Αυτα θυμαμαι, ελπιζω να βοηθησα! οτι αλλο θελεις ρωτα με. Σε ποιον οαεδ ανηκεις?

Καλη επιτυχια και στο εμβολιο! ο δικος μου μονο το 1ο βραδυ ειχε λιγη γκρινια και του εδωσα ντεπον, μετα οκ. Θα σου που και ο γιατρος τι να προσεξεις

γυρισαμε πριν λιγη ωρα απο το εμβολιο ολα καλα προς το παρον αντε να δουμε!!ποπο χριστινακι ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες ρε συ εσυ εισαι καλυτερη και απο ΚΕΠ χεχεχε:D:D:D:D:D:D

xpcZp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ !

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ !

Για το 6μηνο ναι, Όπως το λες είναι . Αλλα το συμπληρωματικό έχει προθεσμία ένα 3μηνο απο την ημέρα που παίρνεις την άδεια λοχειας του ΙΚΑ. Πάντως πολυ το αργούν , πήγα 1/4 και μου είπαν να πάω για την επιταγή στις 17/5 !

ΕΛΑ ρε Χριστίνα τόσο πολυ σε άργησαν; Εγω πήγα 7/11 και το πηρα 15/11! Τελικά το κάθε υποκατάστημα κάνει τα δικα του! Γιατί ούτε τόσα πολλα δικαιολογητκα μου ζήτησαν εμένα! Τι να πω! Αθάνατο ελληνικό δημόσιο!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Ροξανα Αυτό που λες το έχω διαπιστώσει επανειλημμένως τώρα με το μωρο : στο δημόσιο , όχι μόνο το κάθε υποκατάστημα ,αλλα και ο κάθε υπάλληλος δουλεύει με άλλο τροπο και ζητάει ότι χαρτιά να ' ναι ! Αν δεν ήταν και το ίντερνετ, δεν ξέρω τι θα κάναμε . Θα μας τρεχαν απο γραφείο σε γραφείο

πηγα πριν απο λιγο στα κεπ για κατι δουλειες και εχουν στασει εργασιας ρε γμτ τα νευρα μου!!!και εχει και αερα και ψυχρα και τραβολογαω και την μικρη μαζι μου αναγκαστικα ποοοοοο!!!καλημερααααααα

xpcZp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!ευχομαι να ειστε καλα....κ να περνατε ακομα καλυτερα!

τι να σας πω εχω τρελαθει πια....μου εχουν μεινει 3 εξετασεις να κανω απο ολο το χαμο και μου ζητανε μονο για αυτες 400 ευρω!!!!!!χριστε μου τι αλλο με περιμενει????θα μου πειτε πρεπει αν τις κανω το ξερω αλλα ελεος πια...

φανταστειτε οτι πηρα χθες σε ενα μικροβιολογικο να τους πω να παω να τις δουνε κ να μου πουνε τιμη κ τους ενημερωσα οτι ειναι περιπλοκες κ μολις πηγα μου λεει η κοπελα ...για να δουμε καλε ποσο δυσκολες ειναι???καλα εεεε επαθε τη πλακα της μια ωρα τις εψαχνε κ τις κοιταγε!με πηρε τωρα τηλ.κ μου ανακοινωσε το 400αρι!κ απ οτι μου ειπε το εψαξε γενικα γιατι κο αντρας της ειναι βιοπαθολογος-μικροβιολογος και δε βρισκανε φθηνοτερα!:shock::shock::shock:

τι θα κανω??????????

ακουστε τωρα......με περνει μια αλλη απο αλλο μικροβιολογικο...τωρα μολις και μου λεει για μια απ τις 3 οτι κανει 40 ευρω και συνολικα ολες 310!χριστε μου τι γινεται???μεγαλη διαφορα!!!με βλεπω εννοειται στα φθηνοτερα!

πωπω σας ζαλισα!!!!!!!τι να κανω βρε κοριτσια δεν εχω και πιο ενδιαφεροντα πραγματα κ πιο ευχαριστα!ειπα να μοιραστω κ γω κατι μαζι σας μιας κ εχω μπουχτησει!

φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...