Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

καλημερα, παντως υπαρχουν κι ιδιωτες λοιμωξιολογοι. μηπως να κλεισεις ρβ ιδιωτικα με καποιον και να ζητησεις να στη συνταγογραφησει; κανονικα παντως, εφοσον στην προτεινει ο εξωσωματικος, θα πρεπει ο ιδιος να σε παραπεμψει και στον αρμοδιο να σου την γραψει, διαφορετικα ας συνταγογραφησει καποια αλλη. δεν ειναι ο εντεροκοκκος και τιποτα το τρομερο. κι εγω εχω περασει και πηρα κανονικα αγωγη απο φαρμακειο κι εφυγε στις δυο εβδομαδες. σε εχει βαλει σε μεγαλη ταλαιπωρια.

η αλήθεια είναι ότι έχω μπει σε μια ταλαιπωρία ξαφνικά.  ο λοιμωξιολόγος πρέπει να είναι δημοσίου . μιλάω για κάποια πολύ συγκεκριμένη αντιβίωση που θέλει να πάρω. προσπαθεί και ο ίδιος να την βρει με πολλούς τρόπους.  μετά έκανες επανέλεγχο για να δεις πως πήγε; ngs ή κάτι άλλο;

Χρονια πολλα στον Νικολα - fast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλη μου φιλεναδα να τον χαιρομαστε τον κουκλο τον γιο σου.

να ειναι γερο και δυνατο το παλικαρακι μας.

φιλακια πολλα απο εμας σε ολους σας!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...