Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα

ΚΆΘΥ δεν μπορείς να ανοίξεις την οικογενειακή μερίδα εκεί που είσαι? Εγώ πάντως το είχα κάνει και την μετέφερα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Είμαι τώρα σε μια παραλία της Σαμοθράκης και βρήκα wi-fi να σερφαρω. Είδα μεγάλωσε η παρέα και χαίρομαι που πληθαίνουν τα μέλη.

Εγώ δεν το νιώθω το νινί ακόμα αλλά έχω καούρες και το στήθος μου έγινε τριπλάσιο και πονάει πολύ. Νιώθω εξαντλημένη όλη μέρα μέχρι να πέσει ο ήλιος μετάννιώθω περδίκι και βγαίνουμε για χυμό εξω:wink:. Θα τα πούμε αναλυτικά όταν επιστρέψω. Καλές διακοπές και φιλιά

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχα βρε Γεωργία μου τι ωραιααααα!! Άντε τώρα θα περνεις τα σήματα του και θα ηρεμεις!! Θα πρέπει να είναι μαγική ή αίσθηση !! Ανυπομονουμε και οι υπόλοιπες !!!!

Αχ ναιιι και πριν ημασταν ξαπλωμενοι με το μπαμπα μας και του εδωσε κι εκεινου μια κλωτσια να τη νιωσει. Αχ ειναι τελειο!! Ευχομαι γρηγορα και οι υπολοιπες!!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Μπράβο Γεωργία!!!!! Και γω ανυπομονώ!!! Τις πρώτες προηγουμενες μέρες κάτι σαν να ένιωσα αλλά δεν είμαι σίγουρη!!! Ας ελπίσουμε να μου κάνει την τιμή σύντομα!!!!

Εγώ έφαγα ένα δυνατό κύμα προσπαθώντας να μπω στη θάλασσα πήγα και ήρθα!!!!! Με έλουσε πατόκορφα!!!!

Σαμοθράκη ε????? Καταπράσινο νησί αν και βλέποντάς το Σαος πλησιάζοντας με το καραβάκι λες τι ξεραΐλα θα δω!!!

Φιλάκια σε όλες

AoL1p3.png

Γειά σας κορίτσια έφτασα επιτέλους Ελλάδα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ταξίδι 38 ώρες δεν έρχομαι ξανά οδικώς αλλά το φοβόμουν το αεροπλάνο. Κατουρησα από Γερμανία μέχρι Ελλάδα άπειρες φορές :D Φτάνοντας Θεσσαλονίκη είδα τα πόδια μ γιναν νταουλια κοιμήθηκα λίγο και λίγο στρώσαν. Μένω στην πεθερά μου έφαγα κ μελιτζάνες με κρέας κ έστρωσε το εντερακι και το βράδυ έφαγα έναν γυροπιτο κ επιδόρπιο καταιφι με παγωτό... Αύριο έχει θάλασσα :) σας φιλώ όλες και απίστευτη ζέστη τώρα σας καταλαβαίνω!!! α και στην Δράμα μένω :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!!!

Τανίου, μας κατούρησες όλα τα κράτη της διαδρομής; Χαχαχα! Καλά να περάσεις, άσε την πεθερούλα να σε κακομάθει!

Θεανώ, καλά να περνάς!

Γεωργία, τι υπέροχο!!!! Και ό,τι μου έλεγε η πεθερά μου ότι στους 4,5 μήνες θα το νιώσω και της έλεγα μπα, νωρίς μου φαίνεται. Αλλά τέλεια!!!! Από δω και πέρα δεν θα έχεις και τόση ανάγκη τους υπερήχους!

Αννούλα, σ' ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Πραγματικά μου δίνεις μια εικόνα γιατί δεν έχω ιδέα. Αλλά σκέφτομαι ότι αφενός θα χρειαστώ λίκνο γιατί τον θέλω να τον έχω κολλητά δίπλα μου και στο ύψος του κρεβατιού μου (γιατί το πορτ μπεμπέ νομίζω το αφήνεις κάτω όταν κοιμάται; Πού ακριβώς το ακουμπάμε το βράδυ; Φαντάζομαι όχι πάνω σε έπιπλο, ε) και μετά θα χρειαστώ όμως και πορτ μπεμπέ για να τον μεταφέρω από το μαιευτήριο σπίτι και γενικώς να τον έχω και στην παραλία το καλοκαιράκι και ίσως και ρηλάξ (ή είναι περιττό; ). Ή μπορώ να αντικαταστήσω το πορτ μπεμπέ με ρηλάξ για τις μεταφορές; Πάντως θέλω να κοιμάται σε στρωματάκι καλό για την πλάτη του απ' τις πρώτες μέρες γι' αυτό θέλω λίκνο.

Με λίγα λόγια, όλα μου φαίνεται θα τα χρειαστώ, ε, και περιττά να είναι μετά θα τα χρησιμοποιήσω στο δεύτερο! Κάποια που θα τα θέλω από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να τα 'χουμε πάρει από πριν, κάποια άλλα, όπως το ρηλάξ, θα το αφήσω για μετά. Αλλά πάνω-κάτω τα περισσότερα μάλλον πρέπει να πάρω το ρίσκο να τα έχω από πριν και αν τα χρειαστεί τα χρειάστηκε! Πάντως, αν έχεις γνώμη για όλα αυτά, γράψε μου, τι χρειάστηκε περισσότερο κλπ.

Εμείς γυρίσαμε, κάναμε 1 μπάνιο μόνο γιατί φυσούσε πολύ, αλλά είδαμε πανσέληνο, φάγαμε καλαμπόκι και γενικώς χαλάρωση, οπότε το απολαύσαμε!

Α! Ζυγίστηκα και είμαι ακόμα +3, οπότε καλά πάμε! Κόλλησα εκεί. Μες στον 4ο θα πρέπει να πάρω άλλο ένα, αλλά χαλαρά, δε θα σκάσω.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε ;;απο οσο ειδα το σ-κ ηταν αρκετα ενδιαφερον ειτε απο βουτιες ειτε απο ψησιματα ,καρμποναρες ,αφιξεις στην ελλαδα κ το καλυτερο απο ολα και κλωτσια απο μπεμπεεεεε

Αννουλα πραγματικα ενδιαφερουσες οι συμβουλες σου κ πολυτιμες ;η jo βεβαια απο τη χαρα της θα παρει οτι υπαρχει !!!!καλα κανεις κοριτσι μου αν μπορεις κανε οτι θες ,

Το fountouki που ειναι σημερα ;;; Να μας πει καμια λιχουδια αντε ποτε θα παρω ιδεα τι να μαγειρεψω η ωρα περασε!!!!οι εξετασεις μου απο θρομβοφιλια ευτυχως καθαρες τα καφε σταματησαν αλλα απο το εντερο αστα να πανε τωρα κ με το σιδηρο χαμος ,η ξαπλα ψιλοσυνεχιζεται αλλα κανω κ κανα φαγακι απλα δεν βγαινω απο το σπιτι !!fountoukaki τωρα που εκοψες προγεστερονη ειδες διαφορα ;;

11pSp3.png

Καλημέρα ζουζουνες μου!! Πείτε μου χρόνια πολλά γίνομαι 26 σήμερα!!!

Λοιπόν ξεκιναω φτας μου σήμερα εφαγα αυγουλακια με ντομάτα!! Σλιουρπ μ αρέσουν παρά πολύ!! Επίσης από την προγεστερόνη σταμάτησα 1 κ την πέμπτη σταματάω κ το άλλο και τέλος!! Ή αλήθεια είναι ότι εκοψα ένα κ εχω διάφορα στην τουαλέτα πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα και δεν ζοριζομαι καθόλου!! Αλλά τρώω πολλά φρούτα πολύ νερό και χυμούς!! Δοκίμασε να φας βανιλιες φρούτο είναι πολύ αποτελεσματικά!! Πολύ χαίρομαι που είναι καθαρή ή εξέταση ελπίζω και εγώ που θα την κάνω να μην έχω θρομβοφιλια και να σταματήσω και την αντιπηκτική που κάνω κάθε μέρα!! Εσυ τελικά τι θα φας?? Ααααα το απόγευμα ο αντρουλης θα μου κάνει σουτζουκακια σμυρνέικα !!!

Jo μου πολύ ρομαντικό σαββατοκύριακο εεε!!! Μπράβο !! Τώρα έχω βάλει πρόγραμμα να ζυγιζομαι κάθε Δεύτερα να μην χάνω τον έλεγχο!! Δεν θα το βάλω και καημό αλλά δεν θέλω να ξεφυγω!! Το σκ μου Φεράν 2 κουτιά γλυκά σιροπιαστα και κάτι αλλά και δεν τ αγγιξα τρώω φρούτα όταν έχω υπογλυκαιμία επίσης το Σάββατο με μπυρες που ήπιαν εδώ είχε και πολλά πατατακια και διάφορα αλλά συγκρατηθηκα έφαγα αλλά όχι τρέλα πράγματα!!

Πηγα μια βόλτα σήμερα στο κέντρο με τον αντρουλη και πήρα δύο φορεματακια άνετα γιατί δεν έχω τίποτα να με χωράει!! Και όταν γυρνουσα με πήραν τηλ. από κουριερ και ενώ δεν είχα παραγγείλει τίποτα του λέω από που είναι τι δέμα και μου είπε από nutricia είχα γραφτεί κ εγώ σ εκείνο το σεμινάριο που μας πρότεινε ή jo και μου έστειλαν εναν φάκελο πολύ όμορφο για να βάζω μέσα τις εξετάσεις και τους πρώτους υπερήχους από το νινι και είναι χρώμα γαλάζιο τυχαιοοο?? Χαχα

Τανιου καλή χαλάρωση και ξεκούραση άσε τους άλλους να σε περιποιηθούν και εσύ ξαπλες !!

Τι αλλά εσεις??

Tbinp3.pngNttep2.png

Χρόνια πολλά, φουντούκι μου!!! Πολύχρονη και πάντοτε τόσο ενθουσιασμένη και με το νινάκι μετά τρισευτυχισμένη να 'σαι!!!

Κι εμένα σε μπλε ο φάκελος! :tongue: Θα δείξει, εσύ είσαι 50-50 ακόμα!!! Υπομονή μέχρι τέλη Αυγούστου! Με γεια και τα φορεματάκια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ευχαριστώ παρά πολύ jo μου κ σε σένα τα καλύτερα εύχομαι με έναν γερό μπεμπακο!!

Ααααα μάλλον μόνο σε μπλε βγαινει ο φάκελος!! Ναι 24 Αυγούστου πιστεύω να μας δείξει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Να ζησεις φουντουκι και χρονια πολλα μεγαλο να γινεις με φουντουκακια πολλα!!!! Πολυχρονη κοριτσι μου!!!! Ευχομαι τα καλυτερα και με το καλο το νινακιιι...

Το ριλαξ αφου θα εχουμε και το πορτ μπεμπε και το καρεκλακι απο το καροτσι εγω το θεωρω περιττο. Παντως το πορτ μπεμπε κι εμενα θα με βολεψει αν παμε στην μαμα η στην πεθερα...

Κοριτσια κι εγω νιωθω κατι φτερουγισματα ελαφριας μορφης αλλα ςπειδη ειναι νωρις ακομα δεν ειμαι σογουρη. Βεβαια κι αλλες εχουν νιωσει νωρις... και κυριως ανασκελα οταν ειμαι...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. :)

Κατ αρχήν φουντουκι χρονια σου πολλά, πολυχρονη, με το καλο να ερθει και το μπεμπακι σου!!! ;)

Εγώ εχω πητ 23 ιανουρίου και εχω άλλο ενα ζουζουνι 19 μηνων τον οποίο ακομα θηλάζω. Η εγκυμοσύνη χαλια μεχρι τωρα, εμετους αναγουλες αλλα σιγα σιγα στρώνω.

Ευχομαι σε όλες οι υπόλοιποι μήνες να περασουν όμορφα και γρήγορα!

Παντως εγω κοριτσια το ριλαξ το έλιωσα. Διπλα μου όταν επλενα πιατα, στο μπαλκονι για καφεδακι μεχρι και παραλια το ειχα παρει για να ειναι ανετα ο μικρουλης.

Jo Sephine οσον αφορα τα καθισματακια που ελεγες, στην αγγλια πρεπει να τους δειξεις το καθισμα στο νοσοκομειο για να σου δωσουν το μωρο αλλιως δεν στο δίνουν. εδω ειμαστε οντως πολυ πισω.

Οι 4 τροχοι εχουν σχετικο αρθρο για crash test σε καθισματακια που πωλουνται ελλαδα, αν το βρω θα σας το στειλω να το δειτε ειναι πολυ ενδιαφέρον.

Αυτα απο μενα τρεχω γιατι ξύπνησε ο μικρος. Γειααααααααααα σας!!! ;)

Ευχαριστώωωω τόσο πολύ για τις ευχουλες!! Εύχομαι και σε εσάς να είστε γερές μανουλες με γερά μωρακια!!

Κάθυ μου πάντως δεν είναι νωρίς για να το νιωσεις έχω ακούσει πολλές κοπέλες να το νιώθουν και πιο νωρίς!! Πάντως εύχομαι σύντομα να σε ταράξει στις κλωτσιές χαχαχαχαχαχα!!

Βιβή μου να σου ζήσει ο μπεμπακος σου και με το καλό το νέο μέλος!! Εύχομαι γρήγορα να τελειώσουν και οι αναγουλες και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Kathie, ο μπέμπης πρέπει να 'ναι! Τα άλλα πιστεύω, έντερο ή κάτι άλλο, θα το καταλάβαινες. Αν το νιώθεις σαν ψαράκι ή σαν μπουρμπουλήθρα το μωράκι σου είναι!!! Σε λίγο θα τη νιώσεις και την κλωτσιά!!!

Βιβή, σ' ευχαριστώ πολύ! Τέλεια που θηλάζετε ακόμα, θα γίνεις δασκάλα μας δηλαδή! Να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου και με το καλό το αδερφάκι!

Κι εγώ διάβασα τώρα ότι και στα ελληνικά μαιευτήρια πρέπει πια να βγάζεις το μωρό μόνο με το καθισματάκι αυτοκινήτου, πορτ μπεμπέ και λοιπά δεν τα δέχονται. Οπότε μπορεί το πορτ μπεμπέ να μην το πάρω καθόλου. Και σκέφτομαι και την ιδέα της κούνιας κολλητά στο κρεβάτι, αρκεί να βρω μία που να βολεύει. Ή λίκνο για να το παίρνω και στη γιαγιά και το καλοκαιράκι στα εξοχικά και παντού!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!Δεν πρόλαβα να μπω καθόλου....ένιωσα καλύτερα αυτές τις μέρς και δεν έβαλα κώλο κάτω!!

Λοιπόν χρωστάω μενού νομίζω!!Το σάββατο έκανα πιτσούλα,σφολιάτα με μπέικον και μανιτάρια by μπαρμπαρίγου,πεινιρλάκια με τυράκι και μακαρονοσαλάτα!!Την Κυριακή πήγαμε για ουζάκι στη θαλασσίτσα...αχχχ τι ωραία που ήταν!!Εεε εκεί καταλαβαίνετε...καλαμαράκια,χταποδάκια και τα σχετικά!!ααα την αθερινούλα με το κρεμμυδάκι την τσάκισα!!Χτες το βράδυ πήγαμε στην κουμπάρα μου και παραγγείλαμε κρέπες....σήμερ κριθαράκι!!Αποτοξίνωση!!!!

Βιβή μου καλώς ήρθες....να χαίρεσαι το μικράκι σου και με το καλό το επόμενο!!

Josephine μου μη σε αγχώνει τίποτα...ένα ένα θα αποφασίσεις τι χρειάζεσαι και τι όχι...!!Εγώ τον μικρό τον είχα στο πορτ μπεμπε δίπλα στο κραβάτι μου...είχα πάρει μια ωραί ξύλινη βάση για πορτ μπεμπε απ το λητώ και ήταν ολύ βολική...είχε και ροδάκια για να το μετακινείς!Λίκνο δεν είχα πάρει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν χωρούσε δίπλα μου...τώρα όσο για της βόλτες μας βόλεψε πολύ το κάθισμα αυτοκινήτου...το λιώσαμε.Τον έβαζα στο αυτοκίνητο και όπου πηγαίναμε τον έπαιρνα με το καθισματάκι σαν τσαντάκι!!Και στη θάλασσα,και στις βόλτες..παντού!Το ρηλάξ ήταν ημερών όταν τον έβαλα και δεν το ήθελε καθόλου...και δεν βελτιωθήκαμε μιας και δεν έκατσε ποτέ!Είναι και ανάλογα τη θα βολέψει το κάθε παιδί...στο καθησματάκι που σου λέω ο δικός μου ήθελα να κοιμάται και πολλές φορές τα μεσημέρια ακόμα και όταν χρόνισε!!Τα μικρά μας ξέρουν καλύτερα από μας και αυτά θα μας δείξουν τι θέλουν κ τι όχι!!

Φουντούκι μου χρόνοα σου πολλά!!!Πάντα ευτυχισμένηηηηη!!!!!!Μόνο χαρές και χαμόγελα!!!!

Κάθυ μου κι εγώ κάτι ψιλά νιώθω και ανυπομονώ...!!Το γιο μου τον ένιωθα από πολύ νωρίς!!Πού θα πάνε???Θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σιγά σιγά!!!

Τι ωραία Γεωργία μου!!Τώρα θα το νιώθεις συνέχεια!!Αφού το νιωσε και ο μπαμπάς θα ταν γερή κλωτσιά!!

Σήμερα έχω τις τελευταίες ετοιμασίες...!!Αύριο έρχονται επιτςΒ΄λους η αδελφούλα μου!!!αχχχ 8 χρόνια έχω να τη δω!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...