Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Πρωινή πρωινή σήμερα!

Κάθυ, άσε αυτή η οργάνωση ωραία μεν, αλλά κούραση! Προτιμώ να οργανώνομαι για τον μπεμπάκο μου πια και μόνο. Κι εγώ έγινα κουμπάρα πέρυσι, αλλά ευτυχώς ήταν όλα εύκολα. Άντε, τώρα στη βάφτιση ξανά!

Αστεράκι, η γλυκόζη είναι μάλλον κάτι άλλο. Σ' ευχαριστώ πολύ όμως που κοίταξες!

Βιβή, καλώς ήρθες! Είναι το πρώτο σου μωράκι; Πώς πάει η εγκυμοσύνη; Αυχενική κάνατε; Αν θες γράψε μας λίγο περισσότερα.

Σήμερα έχει δροσιά κι είναι πολύ ωραία επιτέλους και Αθήνα, εγώ ξύπνησα από νωρίς και το απολαμβάνω! Διαβάζω για τα καθισματάκια αυτοκινήτου! Λίγο νωρίς, αλλά πόσα δεν ήξερα δεν φαντάζεστε.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε;;; Θα αποδρασει καμια το ΣΚ;;; Κι εδω χθες εριξε πολυ νερο... Δροσισε λιγο ο τοπος!!!!

Γεια σου Βιβη!!! Καλως ηρθες!!!

Καλα κανεις κι ενημερωνεσαι απο τωρα Jo.

HmwTp3.png

Jo μου κ εγώ μπήκα διάβασα κ για τα καθίσματα αυτοκινήτου και για τα πολύκαροτσια!! Απ ότι κατάλαβα τα πολύκαροτσια είναι όταν είναι μικρουλια πιο μεγαλουτσικα δεν χωράνε!!

Λοιπόν την Δεύτερα έχω γενέθλια και ή μανούλα μου με ρώτησε τι να μου πάρει κ της είπα εγώ δεν θέλω τίποτα έχω το πιο ωραίο δωράκι!! Και μου είπε θα σου πάρω ένα δωράκι για το δωράκι σας!! Το προτιμώ να δω καλτσακια 0 μηνών θα τρελαθωωω!!

Εμένα το σάκχαρο ήταν 93 και μου είπε ότι το προτιμούσε λόγω εγκυμοσύνης πιο χαμηλό αλλά εγώ πριν την εξέταση ξεχάστηκα κ έφαγα λίγη πίτα!!

Επίσης μου είπε όταν πηγα την πέμπτη ότι έχεις μπει στο δεύτερο τρίμηνο και τον ρωτησα από πια εβδομάδα μπαίνεις στο δεύτερο και μου είπε από 12 εβδομάδα!! Εγώ ημουν 12 +5 μέρες!! Τι να πω ο καθένας αλλά λέει!! Λοιπόν jo είμαστε στον τέταρτο!! Γιουπιιιι!!

Ή αλήθεια είναι ότι κοιμηθηκα πολύ νωρίς χθες και είχα πολύ βαρύ ύπνο !! Ααααααααα πηγα έκανα τα νυχακια μου χθες και σήμερα θα κουρευτω!! Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να κάνω μπάνιο στη θάλασσα είναι ή καλύτερη γυμναστική για την εγκυμοσύνη κ έτσι θα πάμε μια βόλτα!!

Σήμερα ο γλυκός μου θα μου κάνει καρμοναρα πήγε να ψωνισει τώρα!!

Τα πεθερικά μου έφυγαν διακοπές κ έχω ηρεμήσει!! Έχει ησυχία!!

Ααααααααα jo για τον σίδηρο εγώ είχα 33 απ την αρχή και δεν μου έδωσε σίδηρο και του είπα ότι θέλω να πάρω γιατί ζαλιζομαι και μου είπε αν το εχεις ανάγκη πάρε αλλιώς δεν θα μου έδινα ! Φαντάζομαι ότι μάλλον από αυτό το τρίμηνο κ μετά αρχίζει να θέλει το νινι !! Πάντως είναι καλός ο αιματοκρίτης σου μην ανυσηχεις!!

Πολυλογου σήμερα!! Χαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερούδια!!! Φουντούκι, γράψαμε ταυτόχρονα και τώρα είδα το μήνυμά σου! Σ' ευχαριστώ για τις εξετάσεις που μου γράφεις! Εγώ πήγα νηστική 10 ώρες να τις κάνω, το πρωί που ξύπνησα. Οπότε αν έφαγες δεν νομίζω να πιάνεται, λογικό να ανέβηκε. Ο αιματοκρίτης μας καλός επομένως!

Διαβάζω κι εγώ για καθισματάκια και ασφάλεια, μάλλον θα πρέπει να διαλέξουμε ανάποδο που να κοιτάει προς τα πίσω μέχρι 4 ετών τουλάχιστον. Αυτό κάνουν τελικά οι γονείς έξω και οι πιο ενημερωμένοι εδώ. Ούτε καν είχα ιδέα!

Για καρότσι, εμένα μ' άρεσε πολύ το stokke xplory, αλλά είναι ακριβούτσικο το άτιμο! Εγώ έχω προβληματιστεί πολύ για τα πολυκαρότσια, επειδή θέλουμε χωριστό καθισματάκι αυτοκινήτου μάλλον δεν θα πάρουμε πολυκαρότσι, θα πάρουμε ξεχωριστό καρότσι.

Και για το πρώτο έτος, επειδή θα τον έχουμε τον μπέμπη μας δίπλα μας στο κρεβάτι, στο ίδιο υ/δ, έχω αποφασίσει για λίκνο chicco next to me για να θηλάσω όσο πιο άνετα γίνεται. Κολλάει στο κρεβάτι και ανεβαίνει στο ύψος του κρεβατιού ώστε να τον έχω δίπλα στο κεφάλι μου, α και πέφτει το τοιχάκι απ' τη μεριά του κρεβατιού μου. Έχω ξετρελαθεί με το συγκεκριμένο λίκνο! Απλά με προβληματίζει, αφού θα κοιμάται στο λίκνο, τι άλλο θα χρειαστώ από πορτ μπεμπέ, ρηλάξ κλπ. Αλλά θα ρωτήσω και λίγο πιο προχωρημένες εγκυούλες εδώ μέσα.

Ουφ! Σας ζάλισα, αλλά την κάναμε την έρευνα τις τελευταίες 3 μέρες και κάπως αποκρυσταλλώθηκε η άποψή μας. Έχουμε καιρό όμως!

Εμείς μεσημεράκι την κάνουμε για μπανάκια! Κι εμένα μου είπε γιόγκα ή κολύμπι, κατά προτίμηση στη θάλασσα! Γιόγκα θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη και ως τότε περπάτημα και θάλασσα όσο προλαβαίνουμε.

Φιλάκια πολλά και να 'χετε ωραίο ΣΚ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γειά σας κοριτσάκια μου. Εμείς ήρθαμε Κατερίνη ευτυχώς το σπίτι των πεθερικων μου είναι δίπλα στη θάλασσα και σκέφτομαι σοβαρά να μπω. Κατεβηκαμε παρέα με ξαδέρφια. Το β'τριμηνο ξέρω αρχιζει τη 13η βδομάδα. 3ος 5ος 7ος 9ος έχουν μια βδομάδα παραπάνω για να βγουν οι 40 στο τέλος. Αισίως μπήκα στον 5ο.!!!!!! Από βδομάδα πάμε Θεσσαλονίκη να δούμε τον μπέμπη!!!! Ανυπομονώ!!!!

Για καριτσια και λικνα δε θα δω τίποτα. Η αδερφή του άντρα μου γέννησε πριν 2.5 χρόνια οπότε πρώτα ο Θεός θα τα πάρω από εκείνη

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια τον μηνα τον αλλαζω καθε 16 που ειναι η ΠΗΤ για να μην μπερδευομαι στις ποσες βδομαδες αλλαζει...

Αυτο με το αναποδο καθισμα Jo μεχρι τα 4 πρωτη φορα το ακουω. Στα 4 προεξεχουν τα ποδια του παιδιου. Οποτε δεν ειναι ζορι να ειναι αναποδα;;; Για καρεκλακι δεν εψαξα. Εστιασα σε κρεβατακια και καροτσακια. Και στα 2 σκεφτομαι να παρω πολυμορφικα. Δηλαδη κρεβατακια που τα εχεις μεχρι και την εφηβεια. Δεν εχω καταληξει ακομα καπου...

Εμεις.εδω θα περασουμε το ΣΚ. Εγω κανω δουλιτσες στο σπιτι. Και το απογευμα λεμε να ψησουμε....

HmwTp3.png

Ναι, κανονικά έτσι αλλάζει ο μήνας ή με τις εβδομάδες ή με την πητ, πάνω-κάτω το ίδιο είναι όμως, συν/πλην 5 μέρες. Εγώ με τις εβδομάδες το πάω, γιατί βιάζομαι ν' αλλάζω μήνα, χαχα! Αλλιώς αλλάζω κάθε 4 του μήνα.

Ναι, πώς να το 'χεις ξανακούσει; Ούτε κι εγώ το ήξερα. Όταν ψάξεις για αγορά και ασχοληθείς πέφτεις πάνω σε τέτοιες πληροφορίες.

Είναι θέμα ασφάλειας. Στη Σουηδία, στη Γερμανία και στην Αμερική (και πιθανότατα και σε πολλές άλλες χώρες) βέβαια είναι αυτονόητο, εδώ τίποτα δυστυχώς δεν είναι αυτονόητο, εδώ κουβαλάνε μωρά παιδιά με μηχανάκι. Για όποια ενδιαφέρεται να διαβάσει, εγώ εδώ βρήκα τις πιο χρήσιμες πληροφορίες:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037&page=9

Επίσης, εδώ είναι ένα σουηδικό σάιτ, όπου στα αγγλικά σου παρέχουν συμβουλευτική για οτιδήποτε σε καθισματάκι ρωτήσεις (κι αυτό από το παραπάνω μήνυμα το ανακάλυψα):

http://shop.carseat.se/

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σας κοριτσια! Οσες τυχερες πατε θαλασσα καλες βουτιες!

Εγω ακομα αυτη την κορμποναρα λιγουρευομαι που λέτε κ αν κ εχουν υποχωρησει λιγο οι αναγουλες φοβαμαι να το τολμησω!

Νομιζω οτι επρεπε να εισαι νηστικη για την εξέταση φουντουκι.παντως εμενα γραφει γλυκοζη 92 κ μου ειπε πως ειναι λιγο οριακο κ θα κανουμε 2 καμπυλες ζαχαρου στις καταλληλες εβδομαδες.

Κ εμεις τιποτα δεν θα παρουμε.κουνιες καθισματακια κ ολο το συμπραγκαλο απο τα αδερφια μας.εχουν απο ολα σε διαφορα χρωματα κ μαρκες οποτε θα διαλεξουμε κιολας. Ε μετα απο τοσα εξοδα ειναι μια ανασα.

Καλα να περασετε το σουκου, εγω κλασικα στον καναπε μου!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Κάθυ κ εμείς πουθενά θα έρθει ή αδερφή μου το βράδυ με τον γαμπρό μου να ψησουμε!! Δεν πειράζει έχει πολύ δροσια το σπιτάκι μας κ είμαι χαλαρή!!

Ααααααααα έφαγα καρμποναρα σήμερα ζηλεψα από σένα χθες!!

Αυτό με το καθισματακι το ήξερα ότι πρέπει να είναι ανάποδα μου το είχε πει μια συνάδελφός στην δουλειά που είχαμε πιάσει συζήτηση για τέτοια πράγματα!! Είναι πιο ασφαλές κ σ ένα φρενάρισμα απότομο δεν κινδυνεύει ο αυχένας του!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!Διαβάζω τα νέα σας αυτές της μέρες αλλά δεν πρόλαβα να σας γράψω!!!Είχα δουλειές στο σπίτι...ευτυχώς ήρθε και η μανούλα να βάλει ένα χεράκι!!Περιμένω την αδελφούλα μου που θα ρθουνε την τετάρτη και έχω ετοιμασίες!!Κλείσανε και τα σχολεία μας και τώρα έχω τον ζουζούνο όλη μέρα σπίτι!!

Φουντούκι μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!Όλα καλά λοιπόν!!Δεν πειράζει που δεν είδατε φύλο!!Έτσι κι αλλιώς τσουτσουνάκι θα δείτε κι εσείς!!δεν τη γλιτώνουμε εδώ μέσα!!Χαχα!!

Josephine κι εγώ με βδομάδες μετράω!!Κι εγώ βιάζομαι να αλλάζω μήνα!!Εγώ είχα 33 αιματοκρίτη και παίρνω σίδηρο απ την αρχή.Σε λίγες μέρες θα κάνω εξετάσεις,οπότε θα δούμε πάλι!!Όσο για τα καροτσάκια και τα σχετικά εγω είχα καρότσι τρίο με κάθησμα αυτοκινήτου και πορτ μπεμπέ!Στο πορτ μπεμπέ κοίμιζα τον μικρό στην αρχή και σχεδόν ως τον έκτο μήνα..δεν χρειάστικα κάτι άλλο...το κάθισμα αυτοκινήτου το λιώσαμε!Είναι μέχρι 13 κιλά και καθότανε ο μικρός σχεδόν μέχρι δύο χρονών...και τώρα δώδεκα κιλά είναι αλλά δεν μας παίρνει λογω ύψους!!Τώρα έχουμε κανονικό καθισματάκι που είναι για μέχρι 5 χρονών!!Όσο για πραγματάκια τα περισσότερα τα έχω,οπότε αν είναι κοριτσάκι θα χρειαστούμε μόνο ρουχαλάκια!!ααα κι ένα μπανάκι...ηταν το μόνο που είχα πάρει καθαρά για αγοράκι..όλα τα άλλα μας είναι ουδέτερα!Πάντως κορίτσια μου η εμπειρία μου σαν μαμά μου έμαθε ότι τελικά τα μικρά μας δεν χρειάζονται και τρελά πράγματα!!Το γαλατάκι τους,η καραρή τους πάνα και πολύ πολύ αγάπη είναι υπέρ αρκετά!!Μην παρασυρθείρε από όσο θα δείτε στα μαγαζιά και στο ίντερνετ...κι εγώ είχα πάρει ένα σωρό και τελικά έχω ακόμα ολοκαίνουργια πραγματάκια που τα χρησιμοποιήσαμε από λίγο έως καθόλου!!

Σήμερα κι εμείς σπιτάκι...ήρθε ο κουμπάρος μου από Αμερική και θα μαζευτούμε εδώ...πάω να ξεκινήσω να ετοιμάζω και κάτι για να φάμε....δεν ξέρω τι ακόμα...θα επανέλθω με λεπτομέριες!!

Πωπωωωω πολυλογία!!!!Κάθυ,Βαλεντίνα,Littlestar φιλάκιαααα!!!!

5cPOp3.png

Γεια σου Άννουλα μου έμπειρη μανούλα με τις συμβουλές σου!! Εγώ αλήθεια έτσι θα πραξω μετρημένα γιατί είναι και ακριβά και πολλά πράγματα δεν τα χρειάζεται!!

Αυτο με το πολυκαροτσι κ άλλη κοπέλα μου το είπε ότι την έβαζε στο πορτ μπε μπε για ύπνο μέχρι 7 μηνών είναι πολύ βολικό!!

Θα τα βρούμε όλα όταν θα ρθει ή ώρα τους!!

Καλώς να τους δεχτεις και μην κουραζεσαι άσε τους άλλους να σε περιποιούνται!!

Μόνο να μπεις να μας πεις για το φαγητό λεπτομέρειες παρακαλώ!! Φιλία!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαχαχαχαχαχα βρε Γεωργία μου τι ωραιααααα!! Άντε τώρα θα περνεις τα σήματα του και θα ηρεμεις!! Θα πρέπει να είναι μαγική ή αίσθηση !! Ανυπομονουμε και οι υπόλοιπες !!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...