Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο φουντουκακι!φανταστικο ε?αχ κ εμεις τοσο ειμαστε 6,1 ο μικρος κ 6,3 η μικρη.αχ ποσο μ αρεσει που δεν τα λεμα πια το μωρο Α κ το μωρο Β! Δεν πειραζει σας κραταει σε αγωνια.

Εμενα ειχαν λυσσαξει ολοιοτι εχουμε 2 αγορια κ το ειχα πιστεψει.οποτε βεπουμε το 1ο οτι ειναι αγορι οκ εγω ηρεμη καμια εκπληξη.ε μετα το 2ο εκανε κολπα κ με το που λεει κοριτσι τρελαθηκα απο την χαρα μου!!!ηθελα να χοροπηδαω στο ιατρείο! Ο αντρας μου ε ηθελε δυο γιους αλλα δεν τον χαλασεκ η κορη.ελπιζω να μην μαςκανει κανενα κολπο κ στον επομενο υπερηχο ειναι αγορακι....χαχα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Φουντούκι τρως και ψευδεσαι και τρως!!!!! Και γω πιστεύω τόσες ώρες στη μαμα μάλλον ήσουν ποοοοολυ απασχολημένη και από τη χαρά σου άνοιξε πιο πολύ η όρεξη!!!!!! Τέλεια όλα μπράβο!!!!!! Και γω έπαιρνα προγεστερονη γιατί έκανα ανεπάρκεια ωχρου σωματιου πριν μείνω έγκυος ξεκινούσα δηλαδή νωρίς με καφέ και την πήρα τώρα προληπτικά. Άλλος άνθρωπος θα νιωσεις τώρα που την κόβεις!!!! Μπράβο το νινί σούπερ!!

AoL1p3.png

χαχα, πάει τώρα, δεν θα πιστεύουμε πια η μια την άλλη με το φαΐ!!! :mrgreen::mrgreen: Σήμερα είχα κι εγώ κάτι αναγούλες όλο το απόγευμα ως το βράδυ και έφαγα τελικά χόρτα με πολύ λεμόνι και μπορείς να πεις ότι κάπως συνήλθα. χαχαχα, ελπίζω να με πιστεύετε, ε;

Φουντούκι, τέλεια τα νέα σας! Μπράβο που είναι γερό το νινί, αυτό μετράει, θα έχουμε και λίγο σασπένς για την επόμενη φορά! Κι εγώ 24 Αυγούστου το επόμενο ραντεβού! Πάντα γερό να είναι το μπουμπουκάκι σας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια μου ευχαριστώ παρά παρά πολύ!!

Ναι jo όντως δεν θα πιστεύουμε ή μια την άλλη αφού δεν έχουμε αφήσει και τίποτα που να μην δοκιμασαμε απ όλα έχουμε φάει !!

Κοιμηθηκα σαν πουλάκι ξεραθηκα!! Είδα το νινι και ηρεμησα μάλλον !!

Χαχαχαχαχαχα Βαλεντίνα εντάξει το παραδεχομαι τρώω αλλά χθες δεν έφαγα το στριμμενο έντερο μου μ έπιασε πάλι και δεν με άφησε!! Σήμερα είμαι μια χαρα!! Πάντως τον είπα ότι είμαι πρισμενη και από την προγεστερόνη και μου λέει τώρα δεν την χρειαζεσαι την κοβεις και την άλλη φορά δεν θα έχεις καμία δικαιολογία!!

Σήμερα θα φάω σπανακορυζο με μπόλικο λεμονακι!!

Εσεις τι κανετε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια εχω ορεξη για ζυμαρικο σημερα. Σκεφτομουν η καρμποναρα η μακαρονια με κιμα. Νικησε η καρμποναρα γιατι Κυριακη λεω να κανω κεφτεδακια... Εχει φυγει και η γιαγια διακοπες κι ετσι μαγειρευω και για τον πεθερο μου. Και το ΣΚ θα ερθει και ο κουνιαδος μου κι ετσι κανω προγραμμα!!!

Χθες πηραμε και τον σταυρο για το βαφτιστηρι μας. Παραγγειλαμε και τις βερες μας. Δεν ειχαμε κανει στον αρραβωνα βερες μονο δαχτυλιδι. Κι σιγα σιγα ετοιμαζομαστε και για τον πολιτικο...

HmwTp3.png

Με το καλό Κάθυ μου πάντα αξία νονά και με το καλό ο γάμος εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό ο μπεμπακος!!

Τι ωραία που είναι να διαλέξεις κοσμήματα τρελαινομαι!!

Καρμοναρα εεεεε?? !Ε μανιτάρια κρέμα γάλακτος τυρακι τι άλλο τι άλλο?? Φτιαξεμαι λίγο ακόμα να μην θέλω να το δω το σπανάκι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα, μανουλίτσες!!!

Φουντούκι, τα χαλάμε τελευταία κι οι δυο, πολύ στην υγιεινή το ρίξαμε! Κι εγώ για πρωινό (μετά τα βραδινά χόρτα) ξύπνησα με μια τρελή πείνα και έφαγα ένα μεγάλο μπολ με κουάκερ και λιναρόσπορο και κομμένα δαμάσκηνα μέσα να δώσω ενέργεια στον μπεμπούλη μου.

Κάθυ μου, προκομμένη κοπέλα! Μπράβο που μαγειρεύεις για τόσους ανθρώπους! Εμείς σήμερα κουνελάκι στιφάδο από τη γιαγιά θα φάμε, λίγο βαρύ για τα γούστα μου, αλλά αγαπημένο του αντρούλη οπότε θα το υποστώ.

Καλοφώτιστο το βαφτιστήρι σας!!! Ό,τι χρειαστείς για τον πολιτικό ρώτα με, τα έχω πολύ πρόσφατα.

Α! χθες πήραμε και τις φωτογραφίες απ' το γάμο μας, πολύ συγκινήθηκα πάλι, είμαι σε όλες με ένα τεράστιο χαμόγελο, μόλις είχαμε μάθει για το μπεμπάκι μας και τώρα πρέπει να κάτσω να διαλέξω. Αλλά μάλλον από Σεπτέμβρη θα την αφήσω αυτή τη δουλειά.

Με το καλό ο γάμος, Κάθυ, να τον απολαύσεις!!!

Από σήμερα το βράδυ, κορίτσια μου, δροσίζει επιτέλους!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo μου κ εγώ το πρωί τοστακι και γιαούρτι με μουσλι και αποξηραμένα φρούτα!! Το στιφάδο μ αρέσει παρά πολύ !!! Ε το σαββατοκύριακο όλο και κάτι έτοιμο θα φάω πάλι αααα όλα κ όλα!! Είναι λίγο δύσκολο να διαλέξεις φωτό γάμου έκανα σχεδόν 7 μήνες να διαλεξω για μένα και για τις μανάδες και όχι σ αυτή δεν είμαι καλή εγώ βγάλε την άλλη με πριξανε!!

Το πρωί έπιασε μια μπόρα με αστραπές το χαρηκα με νανουριζε κ ή βροχή!!

Τι θα κανετε σκ? Θα χαθητε παλιιιι??

Tbinp3.pngNttep2.png

Ξεχασα να παρω κεφαλοτυρι.... Ελεος... Με τετοια ζεστη που μυαλο... Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας.... Ευχομαι και σε εσας τα καλυτερα με το καλο τα νινακια μας...

Αχ Jo αν σου πω οτι τρεχω με τα χαρτια. Χθες πηγα στο δημαρχειο να ρωτησω αν γινεται να βγαλω εδω την αδεια μιας που δεν εχω τα χαρτια μου εδω. Μου λενε αν φερεις 2 μαρτυρες να πιστοποιησουν οτι μενεις εδω γινεται. Σημερα πηγα με τους μαρτυρες και η ιδια θπαλληλος σημερα της εκοψε να παρει στον αντιδημαρχο να ρωτησει αν γινεται αυτο. Και της ειπε οχι. Και εφυγα με κατι νευρα... Αρα πρεπει να τρεχω Θεσσαλονικηη.... Μεσα στην ζεστη...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Πω πωωω, σε ταλαιπώρησαν μέσα στη ζέστη, έλεος! Να φανταστείς κι εμείς ταλαιπωρηθήκαμε γιατί ψάχναμε δήμο εδώ Αθήνα που να τελεί τον πολιτικό απόγευμα γιατί είχαμε καμιά 100στή καλεσμένους, μέχρι να βρούμε έβαλα δυο-τρεις φορές τα κλάματα! Έσκασα μέχρι να βρω, αλλά στο τέλος το βρήκα και έγινε σε μια όμορφη αίθουσα. Αλλά πολύ κουραστική η διοργάνωση μου έπεσε και μόλις έγινε ο γάμος ανακουφίστηκα!

Εμείς ΣΚ για μπανάκια πάλι!

Ρε κορίτσια, πήρα σήμερα τις γενικές αίματος, ο αιματοκρίτης μου από 43 έπεσε στο 37 και έπαιρνα και φολικό. Νορμάλ μου είπε ο γιατρός. Τεσπα. Και αιμοσφαιρίνη από 14 πήγε 12, πάλι καλή μου είπε και σίδηρο δεν θα μου δώσει. Ελπίζω να κάνει το σωστό! Μου είπε από 3ο τρίμηνο θα ξανανέβουν όλα. Και σάκχαρο στην εξέταση μου λέει ΟΧΙ, δεν έχω δηλαδή, αλλά δεν λέει κάποιο νούμερο. Εσάς έγραφε πόσο σάκχαρο έχετε;

Τελοσπάντων, εγώ περισσότερο κρέας δεν μπορώ να τρώω ούτε γαλακτοκομικά πρόκειται να κόψω και ας ελπίσουμε όντως ν' ανέβει το 3ο τρίμηνο.

Α! Σήμερα μάλλον μπήκα κι εγώ στο 2ο τρίμηνο βάσει εβδομάδων!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Με ταλαιπωρουν για πραγματα που αν ειχαμε ενα κρατος συγχρονο θα γινοντουσαν με ενα κλικ.

Jo μην ανησυχεις. Φυσιολογικο ειναι. Ο μικροβιολογος εκατσε και μου ειπε τι να περιμενω να πεσει και τι να ανεβει. Πχ τα λευκα θα εχουν ανοδο. Εγω σακχαρο δεν εκανα νομιζω...

Αντε με το καλο.. Σε λιγες μερες αλλαζεις και συμφωνα με την ΠΗΤ. Εγω οταν θα παμε διακοπες θα εχω μπει στον 5ο και μου φαινεται τοσο παραξενο...

Σε καταλαβαιβω για αυτα που λες για την οργανωση. Τα περασα μια οταν εγινα κουμπαρα που βοηθησα πολυ στην οργανωση. Και τωρα σαν νονα εχω οργανωσει μονη μου ολη την βαφτιση...

HmwTp3.png

Τι ηλιθιοι που σε ταλαιπωρησαν ετσι!αν δεν ξερεις τι το ανοιγεις το στομα σου?πολυ με εκνευριζουν αυτα!

Εγω σημερα πηγα για ψωνια στα mothercare!πολυ το χαρηκα!ειχα να παω καπου εκτος απο τον γιατρο ενα μηνα!πηρα σουτιεν εγκυμοσυνης γιατι δεν αντεχω αλλο τις μπανελες κ κατι δωρακια!πωπω τελεια ειναι εκει μεσα!

Κοιταξα τις εξετασεις που εκανα,σαχραρο δεν βρηκα μονο γλυκοζη γραφει δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...