Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντινα ειναι λιγο μπερδεμα. Αλλα γιατι δικαιουσαι μονο τοσους μηνες αδεια;; Αφου στο δημοσιο παιρνεις και 1 χρονο αδεια. Εδω παιρνουν ακομα και οι συζυγοι αδεια λοχιας. Εσυ θα αποφασισεις το καλυτερο για σενα. Αλλα νομιζω πως εχει δικιο ο αντρας σου...

Κοριτσακια περιμενουμε αποτελεσματα!!!!!!

Γιατί είμαι αναπληρωτρια, οπότε ισχύουν αλλά!!!

Littlestar μπράβο!!!!!!!! Να είναι καλά τα μικρούλια σου να συνεχίσουν έτσι!! Τα σεταρισες ε??? Αγόρι κορίτσι!!

AoL1p3.png

Τέλεια littlestar!!!!!Καλά μέχρι στιγμής έχω πέσει μέσα σε όλα!!Αν και το φουντουκάκι μας έχει αγοράκι,νομίζω πια πως πρέπει να ασχοληθώ επαγγελματικά!!Βρε να χω το χάρισμα και να μην το ξέρω πιο νωρίς???

Αχχχχ τρελένομαι με το γαλαζοροζουλί μας πινακάκι!!!Άντε ως τις 14 να πάρω κι εγώ χρώμα!!!!

5cPOp3.png

Τέλεια littlestar!!!!!Καλά μέχρι στιγμής έχω πέσει μέσα σε όλα!!Αν και το φουντουκάκι μας έχει αγοράκι,νομίζω πια πως πρέπει να ασχοληθώ επαγγελματικά!!Βρε να χω το χάρισμα και να μην το ξέρω πιο νωρίς???

Αχχχχ τρελένομαι με το γαλαζοροζουλί μας πινακάκι!!!Άντε ως τις 14 να πάρω κι εγώ χρώμα!!!!

Χαχαχα αννουλα να το ψαξεις μηπως εχεις χαρισμα!!! Για εμενα τι προβλεπεις;;;;

Αχ littlestar τελεια!!!! Θα εχεις και τα δυο!! Μπραβο!!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου συγνωμηηηη άργησα λίγο στη μανούλα!!

Λοιπόν όλα τέλεια και οι μετρήσεις και ολαααα!! Δεν μας έκανε τη χάρη να ανοίξει τα ποδαράκια και δεν φαινόταν τίποτα!! Εγώ στο πινακακι θα συνεχίσω με το ίδιο χρωμα μέχρι τον επόμενο υπέρηχο!!

Μου φτάνει που είναι καλά και ζωηρο κουνιόταν συνέχεια τεντωνοταν και ήταν πολύ απολαυστικο φανταστική εξέταση ή οθόνη σου το δείχνει μεγάλο ένα ήταν μόλις 6,19 εκατοστά!!

Έδωσα και αιματακι αύριο θα είναι έτοιμα ! Χαρηκα παρά πολύ!! Μου φύγε ένα βάρος!! Μπορώ να γράφω ώρες για τα συναισθήματα όταν το ειδα ολόκληρο ανθρωπάκι!! Τώρα ραντεβού 24 Αυγούστου!!

Με τρέλανε με τα κιλά αλλά εγώ γελουσα αφού του λέω πεινάω να μην τρώω?? Την άλλη φορά μου είπε θα ήθελα να είσαι στα ίδια και του είπα δεν υπόσχομαι!!

Littlestar φανταστικό δυδιμο τα μωρακια σου συγχαρητήρια εύχομαι να συνεχίσουμε όλες με τέτοια νέα!!

Σας λατρευωωωωωωω!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχ τι ωραια νεα τα διδυμακια μας με το καλο τα μωρακια μας να ναι γερα !!!εισαι τυχερη τι ωρ.αια που ειναι ενα κ ενα !!!!!

Fountouki αφου ειπες δεν θα κανεις πολλες βολτες γιατι μας κρατας σε αγωνια να δειτε που καπου ειναι και τρωειιιιιι και μεις εδω ξεροσταλιαζουμε χαχαχα

11pSp3.png

Χαχαχαχαχαχα ftas μου γραφαμε μαζί!! Όχι δεν πηγα να φάω δεν έφαγα τίποτα λίγο ρυζακι έφαγα τώρα που γύρισαν!! Ααααα μου έκοψε και την προγεστερόνη !! Ουφ ευτυχώς γιατί έχω γίνει μπαλόνι με την δυσκοιλιότητα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ρε φουντουκι ταυτοχρονα γραφαμε τι ωραια κ συ που ειδες το νινακι σου δεν πειραζει που δεν μας ανοιξε ποδαρακια την αλλη φορα γερο να ναι κοριτσι μου !αντε καλα αποτελεσματα και στο αιμα κ ολα καλα !!!!!τι εφαγες και αργησες να γυρισεις πες αληθεια τωρα !!!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Και παλι ταυτοχρονα γραφαμε αντε τυχερουλα θα ξεπρηστεις μονο εγω θα συνεχισω να παριστανω το μπαλονι

Καλα ρε με απογοητευσες μετα απο τετοια χαρα μετα απο τετοια συναντηση απλα ρυζι ????

Τι εγινε τον φοβηθηκες τον γιατρο;;; Μην μασας απολαυσε το μαλλον ταιριαζει να ΜΑΣΑΣ !!!! Χαχαχα

11pSp3.png

Αντε βρε φουντουκιιι και μας εφαγε η αγωνια... Τελεια!!! Τωρα δεν νιωθεις πιο αναλαφρη;;;; Δεν πειραζει που θα σε κρατησει λιγο ακομα σε αγωνια το μικρουλιιι... Γερο να ειναι...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...