Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!! Τι κανετε;;; Αντε Τανιου με το ενα ποδι στην Ελλαδα ειστε!!!! Πολυ ωραια!!!!

Αννα δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα εγω τις προαλλες που ενιωθα τσουξιμο και φοβομουν για ουρολοιμωξη πλυθηκα λιγο με χαμομηλι και ηρεμησα...

Κοριτσια 2 μεινατσ για τις αυχενικες!!! Αντε με το καλο να τις κανετε!!!! Περιμενουμε αποτελεσματα!!!! Αντε σιγα σιγα θα βαλουμε πλωρη για τις β επιπεδου...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες !!

Ελπίζω σήμερα να μην σκασουμε πάλι!! Εγώ αντεχω γενικά την ζεστη το κρύο δεν μπορώ αλλά ο αντρουλης σκάει απ τη ζέστη!!

Είχες το βράδυ αργησα να κοιμηθώ είχα ταχυπαλμια και σήμερα το πρωί τώρα ειμαι καλά!! Μπορεί να είναι και από την αγωνία μπορεί να είναι κ από το νινι έχω πολλούς σφυγμους εδώ και 3 μέρες!! Αλλά σήμερα θα τα ξεδιαλυνουμε όλα!!

Σήμερα θα φάμε πιπεριές γεμιστές και φυσικά ντομάτες τόση ντομάτα δεν έχω φάει καμία άλλη χρόνια!!

Το βράδυ έφαγα 2 αυγουλακια βραστά κ λίγο τυρακι αλλά ή γειτόνισσα έκανε πίτσα και μου έφερε εκεί γύρω στη 10 μισή με σκέφτονται εδώ τα κορίτσια μου εφαγα ένα κομματάκι και τα υπόλοιπα σήμερα!! Πάω γυρεύοντας για κραξιμο σήμερα με τα κιλά !!

Κορίτσια εγώ γι αυτό φοβάμαι το μπανακι στη θάλασσα αλλά μην στεναχωριεστε κάνε καμία πλύση κ εσύ με χαμομήλι Άννουλα μου και θα είσαι καλύτερα όλα είναι πολύ ευαίσθητα εκεί κάτω!!

Ή Βαλεντίνα δεν εμφανίστηκε χθες που είναι όρο??

Jo μου πως περάσετε χθες με την μάζωξη ! Ελπίζω να μην κουραστηκες πολύ!!

Littlestar έτοιμη για σήμερα?? Όλα θα είναι μια χαρά είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη!! Άντε υπομονή λίγες ώρες έμειναν!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντουκακι δεν έκλεισα ματι.μια με πονουσε το κεφαλι μου,μια με πονουσε η κοιλια μου,μια η καρδια μου πηγαινε σαν ταμπουρλο.ολα απο το αγχος μου ειμαι σιγουρη... το ξερω οτι δεν κανει κ πως θα την βγαλω τοσο καιρο που εχουμε ακομα αλλα δεν μπορω να ηρεμήσω. Ελπιζω μετα να ειμαι καλυτερα....

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Αχ κ εγώ χθες πήγε 3 τελευταία φορά που ειδα το ρολόι είχα μια ταχυπαλμια άλλο πράγμα και τσιμπιματακια από κάτω!! Σε νιώθω σήμερα θα ηρεμησουμε μην μου στεναχωριεσαι θα δεις τα μωρακια σου υγιέστατα να κάνουν παρεουλα μέσα στη κοιλιτσα και θα ξετρελαθεις !! Εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι θα είναι τέλεια τα αποτελέσματα!! Οασο περνάει ο καιρός θα ηρεμεις θα τα βλέπεις να !μεγαλώνουν και θα είσαι μια χαρουλα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

αντε κοριτσια με το καλο σημερα με τις αυχενικες περιμενουμε νεαααααα,fountouki απολαυσε την πιτσα κ μην αγχωνεσαι για το βαρος εσυ 2 μετρα γυναικα

taniou καλο ταξιδι κ να περασετε ομορφα

βαλεντικα ελπιζω να περασες καλα χθες αντε μπες να μας πεις νεα

Annoula 01 και εγω ξερω οτι το χαμομηλι βοηθαει ,δοκιμασε το αλλωστε φυσικο ειναι δεν εχεις τιποτα να χασεις

οσο για τους πονοκεφαλους αν δεν αντεχεται ο πονος κανα depon που κ που δεν πειραζει

littlestar για τα πονακια σε καταλαβαινω κοριτσια τρελο αγχος κανε υπομονη θα πας σημερα θα δεις τα μπεμπε και ολα θα ειναι καλα κ θα δουμε τι θα πει ο doc για τα πονακια ,μπορει απλα να μεγαλωνει η μητρα

καλα πλακα που εχω ,στις συμβουλες καλη ειμαι αλλα εγω δεν μπορω να ηρεμησω τοσες μερες ,αλλα τα κοριτσακια εδω μου δωσαν πολυ κουραγιο κ θετικη ενεργεια

ολα θα πανε καλαααααααααααααααααααααααααααααααααα

περιμενουμε νεα !!!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

οχι αλλα αν παω να προσπαθησω να ενεργηθω θα εχω σιγουρα για αυτο δεν παω απο την κυριακη εχω να παω το πρηξιμο φανταζεσαι κ μεσα σε ολα αυτα απο προχθες βραδυ και εμετους αλλα νομιζω με αναγουλιαζει ο σιδηρος ειναι υγρο οχι χαπι θα την παρω τηλ να μου το αλλαξει

αντε αστα αυτα κοιτα να κοιμηθεις λιγακι να εισαι ξεκουραστη και φρεσκια για τη μεγαλη συναντηση ουτε 6 ωριτσες δεν εμειναν !!! κοιμησου λιγο να περασει κ πιο γρηγορα η ωρα σε αφηνουμε να πας κ μια βολτιτσα αλλα εστω και αργα θα περιμενουμε τα νεα

εσυ littlestar τι ωρα εχεις ραντεβου ???

11pSp3.png

Χαχαχαχαχαχα θα ρίξω έναν υπνακο σίγουρα!! Ευχαριστώ πολύ !! Ή littlestar έχει 2μιση πιο νωρίς θα έχουμε νέα από τα διδυμακια μας !!

Θα σας γράψω γρήγορα με τέτοια ζέστη δεν θα αντεξω να κάνω και πολλά πράγματα!!

Μην φοβάσαι να πας τουαλέτα γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολα! Μην σφιγκεσαι απλά κάτσε λίγη ώρα και θα σου έρθει πιστεύω!! Παντως το πριξιμο είναι κ από τα utrogestan κ εγώ σαν μπαλονάκι είμαι!!

Εμένα το χάπι μου έφερνε περισσότερη δυσκοιλιότητα απ ότι το υγρό που παιρνω τώρα!! Ρώτησε την κ θα σου δώσει το κατάλληλο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φτας μου καλα ολες για συμβουλες καλες ειμαστε κ σε μας τιποτα....χαχα...για αυτο βοηθαει να τα ακουμε απο αλλους. Ο σιδηρος πεφτει βαρης πάντως. Εμενα μου ειπε οσο ακομα κρατανε οι αναγουλες να τον σταματησω κ στο επομενο τριμηνο θα μου δωσει μπολικα. Εχεις πολυ χαλια αιματοκριτη? Παντως ρε κοριτσι δεν κανει απο την κυριακη μην φοβάσαι κ το καφε λιγο να τρεξει ειναι παλιο αιμα που θα εφευγε ετσι κ αλλιως.δεν φταις εσυ για κατι.φαει λιγο μελι το πρωι με ενα ποτηρι νερο η δαμασκινα η ακτινιδια η οτι σε βοηθαει κ πηγαινε στο μπανιο κ χαλαρωσε.παρε ενα περιοδικο η το κινητο(εγω παιζω candy crush,μην γελατε) ετσι ωστε να ξεχαστεις γιατι ειναι κ ψυχολογικο.αντε παω να κανω ντουζακι κ να ετοιμαζομαι σιγα σιγα...

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Γεια σας, τσουπρίτσες μου!!! Αχ, τι ζέστη είναι αυτή σήμερα;;;;;; Θα λιώσουμε!!! 38 βαθμούς εδώ που είμαι που είναι βουνό! Έλεος!

Φουντούκι μου, σε 5 ωρίτσες βλέπεις το νινί σου!!! Αυτό μετράει, όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε! Μη σε αγχώνουν και τα κιλάκια τώρα. Κάποιοι γιατροί έχουν λόξα και μπορεί να σε πρήζουν σε όλη την εγκυμοσύνη και στο τέλος εσύ μια χαρά να 'χεις πάρει μόνο 10 κιλάκια.

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία χθες, όλοι με βοηθάνε και με προσέχουν, αλλά όλα τα κάνει ο άντρας μου κατά βάση, εγώ πιο πολύ βοηθός είμαι. Μόνο κάτι ψιλολόγια έψησα και σαλάτες, τα άλλα όλα τα πήραμε απ' έξω. Περάσαμε πολύ ωραία, αν εξαιρέσετε ότι και 12 το βράδυ δεν φυσούσε καθόλου!

Λιτλσταρ, θα βλέπεις τα μωράκια σου σε λίγο! Εύχομαι να είναι όλα τέλεια, αγκαλιασμένα αδερφάκια και να μπεις να μας πεις όμορφα νέα.

Τανίου, καλώς να μας έρθετε!!! Να χαλαρώσεις, να κάνεις μπανάκια και από Σεπτέμβρη να γυρίσεις ανανεωμένη και με ηθικό υψηλό!

ΦΤΑΣ μου, ας είναι καλά η μπέμπα σου και παίρνεις κι ένα υπόθετο πού και πού, δεν χάθηκε ο κόσμος. Αυτό είναι δευτερεύον, πραγματικά.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Σας γράφω τα νέα μου βιαστικά και θα μπω αργότερα να διαβάσω αναλυτικά. Πήρα στο υπουργείο τηλ το πρωί. Δικαιούμαι 9 βδομάδες άδεια λοχειας και 4μηνες ανατροφης ανευ αποδοχών και άνευ μορίων.Αυτο με σταμάτησε και έχω ζαλιστεί στη σκέψη τι να ριμαδοδηλωσω. Ο άντρας μου είναι αντίθετος να δηλώσω όλη την Ελλάδα αλλά μόνο βόρεια και Ηράκλειο Κρήτης. Εκεί που προσεγγιζω δηλαδή και στο Ηράκλειο έχω φίλους που θα τους εξουσιοδοτησω. Γιατί πχ με παίρνουν Ρόδο. Θα πρέπει να πάω μια μέρα να παρουσιαστώ κι αν δεν πάρω την τετραμηνη άδεια θα πρέπει να γυρίσω στο σχολείο. Από την άλλη λέω να πάρω το ρίσκο να εξαντλησω όλες τις άδειες και αν δεν κάτσει να πάρω την ανατροφης και να κάτσω στα αβγά μου. Στα δε δισπροσιτα που δούλευα με ρύθμιση του ο μ@λ@κ@ς ο Λοβέρδος και έτρεχα εγώ στους επικίνδυνους δρόμους με χιόνι και - 19.Αναθεμα τα μυαλά του. Μη πω τίποτα χειρότερο!!! Αυτά τα νέα μου σας ζαλισα

AoL1p3.png

Βαλεντινα ειναι λιγο μπερδεμα. Αλλα γιατι δικαιουσαι μονο τοσους μηνες αδεια;; Αφου στο δημοσιο παιρνεις και 1 χρονο αδεια. Εδω παιρνουν ακομα και οι συζυγοι αδεια λοχιας. Εσυ θα αποφασισεις το καλυτερο για σενα. Αλλα νομιζω πως εχει δικιο ο αντρας σου...

Κοριτσακια περιμενουμε αποτελεσματα!!!!!!

HmwTp3.png

Γεια!γυρισαμε κ εμεις!!!ολα σουπερ ολες οι μετρησειςμας φυσιολογικες αυριο θα βγει κ το αιμα αλλα λογικα ολα καλα.ο μπεμπης μας δεν μας ζορισε καθολου,ουτε που κουνηθηκε.η δεσποινίδα (με μια μικρη επιφύλαξη) εκανε τσαλιμακια κ δεν καθοταν ησυχη ολο πλατη μας γυριζε....10 ωρες μεχρι να μετρησουμε την μυτη της!πηραμε κ dvd για την συλλογη μας!πωπω υπεροχη εξέταση φαινονται ολοκληρα παιδια!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Γεια!γυρισαμε κ εμεις!!!ολα σουπερ ολες οι μετρησειςμας φυσιολογικες αυριο θα βγει κ το αιμα αλλα λογικα ολα καλα.ο μπεμπης μας δεν μας ζορισε καθολου,ουτε που κουνηθηκε.η δεσποινίδα (με μια μικρη επιφύλαξη) εκανε τσαλιμακια κ δεν καθοταν ησυχη ολο πλατη μας γυριζε....10 ωρες μεχρι να μετρησουμε την μυτη της!πηραμε κ dvd για την συλλογη μας!πωπω υπεροχη εξέταση φαινονται ολοκληρα παιδια!!!

Aχου, το πιο τέλειο νέο, ζευγαράκι γλυκά αδερφάκια!!!!!!! :tongue::tongue::tongue: Με το καλό κι οι αιματολογικές!!! Μπράβο σας!!! Με το καλό να τα κρατήσετε γερά στην αγκαλιά σας! Ο άντρας σου τι λέει; Πέταξε απ' τη χαρά του, και γιόκας και κόρη μ' ένα σμπάρο!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...