Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσακια;;; Καψα σημερα!!! Πηγα Κοζανη για λειζερ εκανα και μια βολτα στα μαγαζια να δω φορεμα για την βαφτιση.

Αντε κοριτσακια!!! Τυχερουλες που θα δειτε τα νινακια σας αυριο!!! Ολα καλα θα πανε!!! Αντε μπας και εχουμε καμια τσουπρα ακομα!!!

Jo πολυ ωραια αποτελεσματα!!!! Συγχαρητηρια!!!! Εσυ σε αδεια εισαι τωρα;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φτας μην τα φοβασαι τα καφε.ενα μηνα σχεδον εχω μετα την αιμορραγια κ σε καταλαβαινω. αυτον το φοβο να πας στο μπανιο. τον εχω πριξει τον γιατρο μου αλλα οσο ειναι καφε η μαυρο αιμα δεν μας πειραζει,το κοκκινο φρεσκο δεν θελουμε.που ακομα κ αυτο μπορει να συμβει γιατι κ εγω τετοιο ειχα κ πηγα κλαιγοντας στο νοσοκομειο σιγουρη οτι απεβαλα κ ομως ηταν εκει τα σκατουλια κ σημερα μπηκα 12η βδομαδα!!!!γιουπι!!! τωρα για την τουαλετα καλο ειναι να μην σφιγγεσαι,τρωγε οτι πιστευεις οτι θα σε βοηθησει. εγω χτες ημουν τουμπανο γιατι ειχαν περασει 3 μερες κ μιλησα με την μαια μου και μου ειπε να βαλω υποθετο γλυκερινης. το γκουκλαρα κ διαβασα οτι προκαλει συσπασεις κ φρικαρα κ την ξαναπηρα αλλα ουτε καν.μια χαρα πηγα στο μπανιο πολυ ηρεμα. κ μου εδωσε κ ενα λαδι παραφινης θα το δοκιμασω απο σημερα...βεβαια την κοιλια μου εξακολουθω να την νιωθω τουμπανο κ πρεπει να συνηθισω σιγα σιγα οτι εχει κ 2 ζουζουνια μεσα.

τι καλα που σε βοηθαει ο αντρας σου. εγω γελαω με το σουπερ μαρκετ.γιατι παντα πηγαινα εγω κ τωρα που παει αυτος φερνει οτι να ναι.κ πλεον βγαζει φωτογραφιες π.χ το αζαξ μου στελνει κ με ρωταει.αυτο?

jo τελεια τα νουμερα σας!!!τι καλα!!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Εγώ σήμερα έχω άδεια γιατί έκανα τις εξετάσεις αίματος, γενικώς δουλεύω όμως! Ακατάστατες ώρες, άλλοτε πρωί άλλοτε απόγευμα.

ΦΤΑΣ μου, όλα τέλεια θα είναι και μη φοβάσαι, ό,τι κάνεις μες στο σπίτι (εκτός από δουλειές φυσικά) μη σε φοβίζει, απλές βόλτες πάνω κάτω και τουαλέτα, μη φοβάσαι. Το ξέρω πολύ δύσκολο, λογικό είναι.

Φουντούκι μου, έτσι πρέπει να το γιορτάσετε αύριο!!! Με ψώνια για το μπεμπάκι! Που θα ξέρουμε και τι θα είναι αύριο!

Κάθυ μου, κι εσύ ψώνια; Σας ζηλεύω! Ανυπομονώ κι εγώ να πάω για τον μπέμπη και για μένα, αλλά περιμένω λίγο τη ζέστη να πέσει να βγαίνω βόλτες.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Που χαθηκατε κοριτσια;;;; Εγω εκανα ενα μπανιο και πηρα μια 2ωρη σιεστα. Δεν την παλευα καθολου.... Επισης εχω απο την Κυριακη που με πιανουν πονοκεφαλοι και δεν ξερω πως να ηρεμησω. Πινω χαμομηλι μου περναει λιγο και μετα ξανα παλι. Και δεν θελω να παρω χαπι...

HmwTp3.png

Γεια σου, Κάθυ μου! Είχα κι εγώ τις πρώτες εβδομάδες πονοκεφάλους για καμιά βδομάδα σταθερά κάθε απόγευμα. Σαν βαρύ κεφάλι, όχι εστιασμένο πόνο σε ένα σημείο, σε όλο το κεφάλι. Δεν έπαιρνα τίποτα δυστυχώς γιατί δεν ήθελα, απλά έκανα υπομονή. Και τελικά εξαφανίστηκαν την επόμενη εβδομάδα. Μήπως είναι κι απ' τον ήλιο το πρωί που βγήκες ή απ' τον ύπνο; Κάνε υπομονή, αλλιώς νομίζω και το ντεπόν επιτρέπεται αν δεν αντέχεις καθόλου.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Jo τελεια αποτελεσματα!!! Βαλεντινα χρονια πολλα, παντα ευτυχισμενη και του χρονου με το νινακι αγκαλια!! Διδυμομανουλα καλως ηρθες και ευχομαι να πανε ολα τελεια!!! Αντε και εσυ Φουντουκι ολα τελεια αυριο!!

Εγω κοριτσια εχθες ειχα παει για ψωνια με τη μελλουσα κουμπαρα , εψαξα παπουτσια για το γαμο αλλα δε βρηκα κατι. Μεταξυ αλλων πηγαμε και jumbo γισ κατι πραγματα, εβλεπα τα μωρουδιακα αλλα ρε κοριτσια ακομα φοβαμαι να αγορασω το οτιδηποτε.. νομιζω οτι μονο μετα τη β επιπεδου σε 4 βδομαδες θα ηρεμησω! Η κοιλιτσα εχει μεγαλωσει και παιρνει σχημα :P παντως κι εγω νιωθω ωρες ωρες βαρος χαμηλα.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Γεωργία μου, υπομονή, φτάνει η ώρα σας για τα ρουχαλάκια! Και μετά επιπλάκια, πορτ μπεμπέ, καθισματάκια, ούυυυ, έχεις χρόνο να τα κάνεις όλα. Το έχεις νιώσει το μωράκι σου; Εύχομαι να το νιώσεις σύντομα να ηρεμείς καθημερινά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεωργία μου, υπομονή, φτάνει η ώρα σας για τα ρουχαλάκια! Και μετά επιπλάκια, πορτ μπεμπέ, καθισματάκια, ούυυυ, έχεις χρόνο να τα κάνεις όλα. Το έχεις νιώσει το μωράκι σου; Εύχομαι να το νιώσεις σύντομα να ηρεμείς καθημερινά!

Κλωτσια δε νομιζω πως εχω φαει ακομα. Που και που νιωθω χαμηλα στην κοιλια κατι σαν να γουργουριζει η κοιλια μου αλλα δεν εχω ιδεα.αν ειναι απο το εντερο ή απο το μπεμπετο. Αχ δεν εχω ιδεα χαχαχα

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Κάθυ μου από πονοκεφάλους χαμός φρικτούς προχθες δεν αντεχα με τίποτα ήπια χαμομήλι αλλά τίποτα και πήρα μισό ντεπον γιατί φοβάμαι αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μπορείς να παίρνεις μέχρι 3 την μέρα !! Ε καλά σιγά μην πάρω μόνο αν δεν υποφερεται!! Είναι από τις ορμόνες ο πονοκέφαλος!!

Κορίτσια με τα καφέ μην στεναχωριεστε κ εγώ είχα την 9 εβδομάδα ξαπλωσα και με τα χάπια σε λίγες μέρες δεν ειδα ξανά και να μην ξαναδώ ξουτ ξουτ!! Θα περάσει θέλει ξεκούραση και όλα μια χαρά!!

Πηγα στην μανούλα το απόγευμα κ είχε πολλές λιχουδιές έφαγα κ κάτι πατατακια και κάτι αλλά αλμυρά σνακ κ έχω τύψεις!! Αύριο θα με ζυγίσει κιόλας ..

Λοιπόν αύριο από νωρίς θα κάνω κουρά θα φτιαχτω και θα περιμένω να πάω στο μπεμπακι!!

Κορίτσια μου αλήθεια σας αγαπώ κ ας μην σας ξέρω έτσι που μ ανεβαζετε ψυχολογικά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κάθυ μου από πονοκεφάλους χαμός φρικτούς προχθες δεν αντεχα με τίποτα ήπια χαμομήλι αλλά τίποτα και πήρα μισό ντεπον γιατί φοβάμαι αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μπορείς να παίρνεις μέχρι 3 την μέρα !! Ε καλά σιγά μην πάρω μόνο αν δεν υποφερεται!! Είναι από τις ορμόνες ο πονοκέφαλος!!

Κορίτσια με τα καφέ μην στεναχωριεστε κ εγώ είχα την 9 εβδομάδα ξαπλωσα και με τα χάπια σε λίγες μέρες δεν ειδα ξανά και να μην ξαναδώ ξουτ ξουτ!! Θα περάσει θέλει ξεκούραση και όλα μια χαρά!!

Πηγα στην μανούλα το απόγευμα κ είχε πολλές λιχουδιές έφαγα κ κάτι πατατακια και κάτι αλλά αλμυρά σνακ κ έχω τύψεις!! Αύριο θα με ζυγίσει κιόλας ..

Λοιπόν αύριο από νωρίς θα κάνω κουρά θα φτιαχτω και θα περιμένω να πάω στο μπεμπακι!!

Κορίτσια μου αλήθεια σας αγαπώ κ ας μην σας ξέρω έτσι που μ ανεβαζετε ψυχολογικά!!

Φουντουκακι μου γλυκό ένας ενήλικας πρέπει να περνει 2 ντεπον για να περάσει ο πονοκέφαλος αλλά είναι ίσως κ σύμπτωμα της εγκυμοσύνης και εγώ έχω που κ που έχω διαβάσει ότι αντιμετώπιση γίνεται κ φυσικά δλδ κρύο νερό στο κεφάλι. Αλλά αδύνατο να το κάνω εγώ θα μουδιασει το κεφάλι μου.

Να μην ξαναδούμε αίμα ξουτ ξουτ μακρυά!!!!

Εγώ κάνω προετοιμασιες ερχόμαστε Ελλάδα :) :) :) βέβαια θα με χάσετε για λίγο καιρό αλλά θα ξέρετε αραζω σε κάποια παραλία κ τρώω πιτογυρα κάθε μέρα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Τανιου μην με κανείς κ ζηλεύω!! Τς τς τς ακου εκεί θα αραζει σε παραλία και θα τρώει πιτογυρα καλά δεν ντρεπεσαι??!! Πλακιτσα κάνω εύχομαι να περάσεις τέλεια και να χαλαρωσεις!!

Τα κορίτσια μας από Γερμανία και τα δύο θα τα χάσουμε για λίγο καιρό!!

Για τον πονοκεφαλο κάνω πολύ υπομονή περιμένω και μέρες να μου περάσει αλλά αν συνεχίζεται μετά δεν είμαι ο εαυτός μου εξάλλου ο γιατρός μου είπε να πάρω!! Απλά δεν θέλω να παίρνω γιατί νιώθω τύψεις μετά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τανιου μην με κανείς κ ζηλεύω!! Τς τς τς ακου εκεί θα αραζει σε παραλία και θα τρώει πιτογυρα καλά δεν ντρεπεσαι??!! Πλακιτσα κάνω εύχομαι να περάσεις τέλεια και να χαλαρωσεις!!

Τα κορίτσια μας από Γερμανία και τα δύο θα τα χάσουμε για λίγο καιρό!!

Για τον πονοκεφαλο κάνω πολύ υπομονή περιμένω και μέρες να μου περάσει αλλά αν συνεχίζεται μετά δεν είμαι ο εαυτός μου εξάλλου ο γιατρός μου είπε να πάρω!! Απλά δεν θέλω να παίρνω γιατί νιώθω τύψεις μετά!!

Μου έχει λείψει η Ελλάδα πάρα πολύ και καλοκαίρι είναι τέλεια :) μην ζηλεύεις βρε εγώ θα κάνω κ*λο ναααααα :Dχαχα

Όσο για το ντεπον μην νιώθεις τύψεις αφού το επιτρέπει ο γιατρός αυτός ξέρει καλύτερα από όλες της συμβουλές που μπορούμε να δώσουμε αλλά βάλε κάποιον να σε ξεματιασει μπορεί να ναι κ μάτι για να μην φεύγει....

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Και εγω υπομονη κανω... Δεν θελω να παρω κατι... Αν και ξερω οτι 1 ντεπον μου φτανει. Πινω γαλα πινω χαμομηλι. Και κανω υπομονηηηη....

Τανιου τι καλααα... Ποτε με το καλο ερχεστε;;;; Αντε να ερθετε και να περασετε τελεια οι 3 σας!!!

Φουντουκι ετσι ειναι.. Δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη... Γινομαστε φιλες κι ας μην γνωριζομαστε...

HmwTp3.png

Και εγω υπομονη κανω... Δεν θελω να παρω κατι... Αν και ξερω οτι 1 ντεπον μου φτανει. Πινω γαλα πινω χαμομηλι. Και κανω υπομονηηηη....

Τανιου τι καλααα... Ποτε με το καλο ερχεστε;;;; Αντε να ερθετε και να περασετε τελεια οι 3 σας!!!

Φουντουκι ετσι ειναι.. Δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη... Γινομαστε φιλες κι ας μην γνωριζομαστε...

Την Παρασκευή ξεκινάμε για Ελλάδα και ακόμα βαλίτσα δεν έχω ετοιμάσει :D θα ναι μια μικρή περιπέτεια οι τρεις μας στην Ελλάδα και δεν έχουμε πει τπτ στους συγγενείς μας θα ναι έκπληξη!!!

Βρήκα κ ένα άρθρο από γιατρό για της συσπασεις :

http://www.imommy.gr/egkimosini/article/407/ola-osa-prepei-na-kserete-gia-tis-syspaseis/

Λατρεύω να γνωρίζω πράγματα δλδ έχω ψύχωση να τα γνωρίζω ολα..

Καθυ μην ανυσηχεις σε λίγους μήνες θα είμαστε όλες με τα μωρακια μας αγκαλιά υπομονή μέχρι τότε :)

Πάντως θα με τρελανουν στην Ελλάδα με τα μη κάνεις αυτό και το άλλο και άμα με δουν να τρώω σοκολάτα θα με κυνηγάνε..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημερουδιαααααα!!!!!Τι κάνετε κορίτσια??

Τι ωραία μέρα σήμερα!!!Άντε τελειώνουμε με τις αυχενικές!!Για να δούμε....πόσα ακόμα τσουτσπυνάκια θα προστεθούν στην παρέα μας??Καλή επιτυχία κορίτσια!!Όλα να πάνε τέλεια!!!!

Χτες είπα να κάνω και γω ένα κανονικό μπανάκι στη θάλασσα μετά απο 3 μήνες!!Άλλαξα αμέσως μαγιό,αλλά απο το βράδυ έχω έντονο τσούξιμο...όχι σαν ουρολήμοξη...κολπικά το νιώθω....πολύ όμως..!!Τι να ναι πάλι??

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...