Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ευχαριστώ Αννουλα μου!!!!! Όλα τα καλά και σένα σένα!!!!

Εγώ δεν το νιώθω όλο αυτό στην κοιλιά αλλά στον κόλπο ακριβώς όπως όταν έρχεται περίοδος μέχρι και στους μοιρους το νιώθω. Και ξύπνησα τοσοοο ανάλαφρη σήμερα αι στο καλο

Και γω νομίζω Αννουλα το ένιωσα το μπεμπακι. Του κάνω και τοκ τοκ να δω αν αντιδράσει... Είμαι για δέσιμο το ξέρω!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα Βαλεντίνα του χτυπάς την πόρτα ε??Ο παλιός μου γυναικολόγος έλεγε εγκυμοσύνη χωρίς πονάκια δεν υπάρχει!!Τι να κανουμε....θα κάνουμε υπομονή ωσπου να περάσει ο καιρός!!

5cPOp3.png

Τι ωραία κορίτσια που νιώθετε τα μικρούλα σας!!

Βαλεντίνα μου χαλάρωσε λίγο τώρα κ άστα στον αντρουλη σου την ετοιμασία μην ζοριζεσαι !!

Αννουλα τι θα φάτε?? Έχει κόσμο το νησι? Μετέφερε μας λίγο στο κλίμα του!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσια,

Τι κανετε βλεπω οι περισσοτερες περιμενετε αγορακια. Εγω ειμαι διακοπες ακομα. Δεν εχω ιντερνετ. Δεν εχω παει στον γιατρο. Θα σας ενημερωσω. Φιλια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Γεια σας γεια σας!!!

Χρόνια σου πολλά Βαλεντίνα μου!!Τπυ χρόνου θα γιορτάζεις αγκαλιά με τον μπεμπάκο σου!!

Κι εγώ από χτες έχω κάτι ενοχλησούλες στην κοιλίτσα....όλα μεγαλώνουν εκεί μέσα...!!Και ξαφνικά παραφούσκωσα!!Όλα μου τα ρούχα με ενοχλούν!!Σήμερα φάγαμε ελαφρά....κριθαράκι!!Το βράδυ θα φάμε έξω...μας έχει τραπέζι η γιαγιά του άντρα μου και είπα να κρατήσω χώρο!!Χτες το βράδυ ένιωσα ένα μικρούλι χτυπηματάκι...!!Λέω πως ήταν το μικρούλι!Και το γιο μου τόσο περίπου τον ένιωσα...από τις 16 εβδομάδες και μετά τον ένιωθα κανονικά!!

Τανιου μου εμένα η νέα μου πητ βάση αυχενικής είναι 19-1.Εμένα μου χει κολλήσει πως θα γεννήσω 16 που είναι τα γενέθλιά μου!

Δλδ θα έχεις πιο νωρίς το μπεμπακι σου :) τι καλά να γεννηθεί στα γενέθλια σ θα τα γιορταζεται μαζί μετά :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μετραω αντίστροφα τις ώρες πλέον για να πάω να δω το παιδάκι μου!! Ουφ ας περάσουν γρήγορα οι ώρες!!

Τι κανετε σήμερα? Εγώ κάθομαι μπαλκονακι και ρεμβαζω όσο έχει δροσιά μετά αγκαλιά με το κλιματιστικό!!

Σήμερα το μενού έχει φακή που τόσο μου έλειψε!! Ελπίζω να μην με φουσκώσει σαν μπαλόνι!!

Η Θεανώ θα καλοπερναει φαίνεται!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε; Δροσίζεστε με τα κλιματιστικά;

Εγώ πρωί πρωί πήγα για γενικές εξετάσεις και μετά στους γονείς μου και τους έβαλα το dvd με τον μπέμπη!!! Αχ, τα είδα όλα με την ησυχία μου και τα διέκρινα καλύτερα! Διέκρινα και το τσουτσουνάκι χάρη στον μπαμπά μου που το πήρε χαμπάρι, γιατί αν περίμενα από μένα...:cool:

Μάλλον βρήκαμε και ονοματάκι, ένα είναι που αρέσει σ' εμένα και στον άντρα μου, οπότε θα το κατοχυρώσουμε!

Ο μπαμπάς μου έχει ξετρελαθεί γιατί μια κόρη έχει, εμένα, οπότε ο μπέμπης του ήρθε κουτί! Η μαμά μου καλά, θα τρελαινόταν έτσι κι αλλιώς! Κάναμε ήδη και σχέδια για τα μπανάκια του χρόνου το καλοκαίρι με τον μπέμπη που θα 'χω την άδεια ανατροφής!

Θεανώ, μήπως ήρθε η ώρα του μπέμπη; Εδώ μόνο τσουτσουνάκια ξεφυτρώνουν! Και μια πριγκιπισσούλα που έχουμε ως τώρα από τη ΦΤΑΣ!

Φουντούκι, για πότε είναι η αυχενική; Σήμερα ή αύριο; Ώρα;

Μόλις γύρισα κάναμε και τα μπαλκόνια και δροσιστήκαμε, αλλά τώρα πάλι μέσα στο κλιματιστικό! Φιλάκια και να προσέχετε με τους καύσωνες!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo μου αύριο!! Αλλά από σήμερα τις μετραω είμαι πολύ ανυπόμονη!! Τι να κανωωωωω ΑΧ! Φαντάζομαι χαρά οι παππούδες ε ρε γλέντιαα!!

Με τα κλιματιστικά και μέσα για πουθενά δεν είναι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Jo μου αύριο!! Αλλά από σήμερα τις μετραω είμαι πολύ ανυπόμονη!! Τι να κανωωωωω ΑΧ! Φαντάζομαι χαρά οι παππούδες ε ρε γλέντιαα!!

Με τα κλιματιστικά και μέσα για πουθενά δεν είναι!!

Αχ, σε καταλαβαίνω! Εδώ εγώ και έχω αγωνία, σήμερα ξύπνησα και λέω λες να 'ναι σημερα η αυχενική των κοριτσιών; Χαχαχα! Όλα τέλεια θα είναι, αλλά περιμένουμε ή να κάνουμε ομάδα ποδοσφαίρου ή να 'χουμε και δυο-τρεις μπουμπούδες στα ώπα ώπα εδώ μέσα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις κοιλιτσες! αχ φουντουκακι ποσο σε καταλαβαινω κ εγω ετσι....

προσπαθω να διαβασω ολα τα παλια που εχετε γραψει αλλα τον ατελείωτο εχουν....

σημερα ειναι τα στομαχικα μου καλυτερα κ εφαγα κ 1 μπανανα κ ειμαι σουπερ χαρουμενη...μακαρι να κρατησει....

λες να μας δωσει κ εμας κανενα dvd?πολυ θα το ηθελα....

α και ερωτηση: στην αυχενικη απο κατω το ειδε η κοιλιακα?

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Γεια σου, littlestar! Διακοιλιακά! Σου ελέγχει έτσι και τον τράχηλο και όλα, απ' την κοιλιά!

Μόλις μου έστειλε κι εμένα τα ποσοστά μου από τις βιοχημικές, για τις τρισωμίες 13 και 18 είναι μικρότερα από 1/20.000 και για το 21 1/11.500! Μια χαρά! Καλά αποτέλεσματα και σ' εσάς αύριο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo μου φανταστικά τα αποτελέσματα σου μπράβο βρε κορίτσι!! Το νινακι τούρμπο!!

Ξέρω ότι καταλαβαίνουμε ή μια την άλλη εδώ μέσα!!

Littlestar είμαστε στην ίδια μοίρα και καλά που ήρθες γιατί θα ήμουν ή μόνη που δεν έκανα την αυχενική!!

Λοιπον όλα θα είναι μια χαρα αυριο μην αγχωνομαστε και στεναχωρουμε τα μωρακια!! Εντάξει σίγουρα μια αγωνία την έχουμε όπως όλες μας!!

Εσυ θα ξετρελαθεις και με τα δύο θα είναι τέλεια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουκλιτσες λιγο ακομα υπομονη περιμενουμε με αγωνια αυριο τα νεα σας !!!!τι ζεστη ειναι αυτη ρε κοριτσια

Jo σουπερ τα αποτελεσματα τουρμπο το νινι !!εγω με την ξαπλα ειμαι αστα να πανε προσπαθω οσο μπορω να ξεκουραζομαι αλλα με εχει φαει το αγχος ελπιζω να πανε ολα καλα με τη μπεμπα τα πονακια συνεχιζονταινκαι εχω ελαχιστα καφε αλλα κοριτσια απο το φοβο μου δεν παω τουαλετα φοβαμαι να σφιχτω και εχω πρηστει απιστευτα τωρα και με το σιδηρο φανταζομαι θα γινει χαμος για κανα κλισμα με βλεπω στο τελος ο αντρουλης μου ευτυχωσπς με βοηθαει πολυ και κανει τα παντα κ καθε φορα πουβγαινει αγορα ολα κ κατι παιρνει για τη μπεμπα χθες πηρε ενα φορμακι μια φουξ χτενα κ κατι παπακια για το μπανιο ,πλακα εχει !!!!!

11pSp3.png

Ftas μου τι καλός ο αντρουλης μωρέ θα τρελαθεί με την μπουμπου θα του πάρει το μυαλό ή κόρη!! Θα είναι μια χαρά ή μικρούλα μην στεναχωριεσαι σε παρακαλώ και μην αγχωνεσαι γιατί δεν του κανείς καλό!! Άντε μην στεναχωρεις την μοναδική νυφουλα που έχουμε !!

Να δούμε αύριο θα σκάσει άλλη ή θα δούμε κ εμείς τσουτσουνακια?

Κ εμείς ειπαμε αυρι ο μετά τον γιατρό να πάμε μια βόλτα να πάρουμε καμία ιδέα για καροτσάκι και καθισματακι αυτοκινήτου τιμες σχέδια κτλ.

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...