Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερούδια, κούκλες!!!

Ε, Κάθυ, καιρός ήταν να πεταχτεί κοιλίτσα επιτέλους!!! Η πεθερά, ακούς εκεί που έχει και γνώμη, τς τς τς.

Εμένα η μαία του γιατρού της αυχενικής χθες μου είπε τέλη 4ου να περιμένω κοιλίτσα. Κι εγώ στα +3 είμαι ακόμα, κόλλησα εκεί, ήταν μάλλον που άρχισα να τρώω βραδινό με την εγκυμοσύνη και τα πήρα γρήγορα γρήγορα τα 3. Ισορρόπησα. Θα πάρω άλλα 3 στο 2ο τρίμηνο και τα υπόλοιπα θα τ' αφήσω για το τελευταίο, γιατί εκεί θα μπαίνουν βροχή, είτε τρώμε είτε όχι.

ΦΤΑΣ μου, σε διορθώνω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 διδυμάκια

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερουδια καλημερουδια!!!! Ευχαριστώ για τις ευχές εύχομαι σε όλες μας υγεία και σε αυτούς που αγαπάμε με το καλό να κρατήσουμε τα μωρά μας αγκαλιά να τα δούμε να μεγαλώνουν γερά και να τα καμαρώνουμε.

Είχα σήμερα δουλειές περπάτημα αρκετά από νωρίς και τώρα νιώθω βάρος χαμηλά στον κόλπο όπως όταν περιμένουμε περιόδο. Καινούριο αυτό... Πφφφφ....

Εγώ που δεν παίρνω κιλά να ανησυχήσω???? Δε θα έπρεπε να παίρνω αφού τρώω???? Τωρα κλείνω τον 4ο χαζοφαινεται λίγο η κοιλιά!

AoL1p3.png

Βαλεντίνα, χρόνια σου πολλά και σήμερα!!! Να περάσετε τέλεια! Ξεκουράσου και λίγο όμως, ε!

Αν δεν αύξησες τις ποσότητες που τρως, γιατί να πάρεις; Τα κιλά αυτού του τριμήνου είναι όλα δικά μας + κατακράτηση. Από 4ο η κοιλιά, τέλη!

Εμένα χθες στην αυχενική ο μπεμπάκος μου ήταν μόνο 8 γραμμάρια! Ούτε μια κουταλιά του γλυκού ο μικράκος μου :tongue: Εντάξει, ενδεικτικά το βγάζουν βέβαια, δεν το ζυγίζουν ακριβώς, αλλά και πάλι, πολύ πολύ ανάλαφρος, αφού ο ντοκ μου είπε ότι σε αυτή τη φάση οι κινήσεις του είναι αντανακλαστικές (δεν ελέγχει ακόμα τους μυς του ούτε τις κάνει συνειδητά) και μάλιστα ότι λίγο το αμνιακό υγρό να κινηθεί ή το έντερό μου, τον παίρνει η μπάλα και τον μπεμπάκο και κινείται! Δηλ. δεν αποφασίζει ν' αλλάξει στάση από μόνος του!

Αχ, θα 'θελα κάθε μέρα να κανα μια αυχενική, έτσι 1 ώρα να τον έχω να τον βλέπω!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo πραγματικά είναι μαγεία!!!! Εμάς είναι 140 γρ. Γελούσε η γιατρός μου λέει μπαμπατσικος για τις βδομάδες του. Όχι δεν έχω αυξήσει τις ποσότητες που τρώω όπως έτρωγα και με τη ζέστη μη πω και λίγο λιγότερο!!

Σήμερα είπα να τελειώνω τις πιο πολλές εξωτερικές δουλειές που είχα ώστε δύο βδομάδες που θα είμαστε διακοπές να μην έχω εκκρεμότητες. Ενημερώθηκα ότι μπορώ να πάρω άδεια κύησης, λοχειας και ανατροφης οπότε να μην πάω καθόλου σχολείου και να κάτσω πρώτα ο Θεός με τον μπέμπη όταν με το καλό γεννηθεί. Οπότε θα δηλώσω τα πάντα δεν την ξαναπατάω όπως πέρυσι με 2 περιοχές. Κατά τα άλλα να σας πω και το μενού. Ντελιβερι κοτόπουλο ψητό και το βράδυ που θα μαζευτούμε θα έρθουν τα καλά!!! Και cheesecake από τα χεράκια του άντρα μου που τα πετυχαίνει τα γλυκά!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές να μη ξεχάσω!!!!! Με το καλό όλες να έχουμε τελειομηνες κυησεις και να λέμε πόσο μεγάλωσαν τα μωρά μας και πόσο γάλα ήπιαν!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Μμμμμ....τυχερούλα με τον αντρούλη!!! Μπράβο!!! Και το μωρουλάκι μπαμπάτσικο, αλλά η μαμά στυλάκι!

Αύριο βράδυ θα 'χουμε και μεις τα ίδια, μπαλκονάτη μάζωξη σπίτι να γιορτάσουμε τα νέα για τον μπέμπη με την παρέα! Κι εμείς ντελίβερι και λίγα ψιλά από δω, δεν έχω σκοπό να κουραστώ. Σήμερα κάναμε όλο το σπίτι, δηλ. ο άντρας μου τα έκανε όλα, εγώ έκανα ένα ξεσκόνισμα, και κατά τ' άλλα κλεισμένοι με το αιρκοντίσιον. Εσύ μην το παρακάνεις με τις εξωτερικές δουλειές, έχετε καύσωνα εκεί; Εδώ βράζουμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα αν κ προς το καλησπερα παμε!εγω αν κ έχασα 2 κιλακια η κοιλιτσα μου φαινεται απο νωρις.φταιει οτι ειμαι αδυνατη κ ειναι κ δυο.

Αχ σε καταλαβαινω ζωζεφινα κ εγω εναν υπερηχο στο σπιτι θα ηθελα να εχω κ ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλα...

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Jo μου βαζε το dvd να το βλέπεις και να το χαίρεσαι συνέχεια!! Πρέπει να είναι τέλεια η στιγμή της αυχενικής!! Πάντως εγώ το αισθάνομαι ότι έχω κάνει κατακράτηση και στην προηγούμενη εξωσωματική που επερνα πάλι ορμόνες είχα πάθει τρομερή κατακράτηση ο γιατρός τρελάθηκε αλλά τότε δεν μου ειχε πει να μην τρώω αλμυρά!!

Βαλεντίνα μου τι ωραία που δεν έχεις βάλει κιλά !! Και τι τέλειος ο μπουμπουκακος σου θα είναι φουσκωτουλης και θα πέσει πολύ τσίμπημα!! Καλά να περάσετε και ξεκουρασου λίγο!! Από το τζιζκεικ ήδη αισθάνομαι ότι το τρώω ΑΧ μ αρέσει πολύ!!

Εγώ μόλις έφαγα μακαρονακια με σάλτσα λαχανικών κολοκυθάκια, μελιτζανουλα , πιπεριά, κρεμμυδακι ,σκορδακι , ντοματουλα και τριμμένο κασέρι από πάνω μμμμμμμμ πεντανοστιμο!!

Σας λιγοσα???? Χαχαχαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 διδυμάκια

Ftas εγώ εσύ και η Αννουλα ίδια μέρα θα γεννησουμε θα έχει πλάκα :)

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ :) :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλα εγω γενικα βαζω πολυ ευκολα κιλα. Γυμναστικη και τετοια δεν κανω οποτε τα χανω και δυσκολα. Αλλα σας ειπα αφου εχασα ηδη μια φορα 20 κιλα δεν αγχωνομαι. Λαστιχο το σωμα μου....

Εγω γεμιστα κανω. Και μυριζουν τοοοοσο ωραια. Μου εχουν σπασει την μυτη. Με τυρακι και ντοματουλα τα θεωρω το υπερτατο καλοκαιρινο φαγητο...

Εγω ακομα γραμμαρια του μπεμπη δεν ξερωωωω.... Ελπιζω να μαθω την αλλη φορα.

Jo ποσους σφιγμους ειχατε στην αυχενικη;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Είχαμε 161 παλμούς! Ήμασταν 6 εκατοστά!

Εμείς μακαρόνια με κιμά σήμερα! Ό,τι πρέπει για τον καύσωνα, ελαφρύ φαΐ!!! :shock::shock::shock:

Εμείς σήμερα θα φάμε κινέζικο :) γιαμ γιαμ

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εδώ βράζει το σύμπαν!!!!!! Και μεις μέσα αγκαλιά με το κλιματισμό!!!! Συνεχίζω να έχω το βάρος στον κόλπο ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτα γιατί το βράδυ έχουμε και τη μάζωξη. Ίσως είναι και από την αλλαγή του μήνα που πλησιάζει!!!!

Θα βάλω και γω κιλά που θα πάει....Χαχαχαχα

Τανιου μου ευχαριστώ πολύ!!! Με το καλό να σηκωθείς από το κρεβάτι σύντομα!!!!!!

AoL1p3.png

Βαλεντινα ετσι σαν βαρος νιωθω κι εγω. Χαμηλα πιο κατω απο την κοιλια. Σαν να κατεβηκε το μωρο εκει και να εχω βαρος. Μπορει απο την κουραση και την ζεστη να ειναι.

HmwTp3.png

Γεια σας γεια σας!!!

Χρόνια σου πολλά Βαλεντίνα μου!!Τπυ χρόνου θα γιορτάζεις αγκαλιά με τον μπεμπάκο σου!!

Κι εγώ από χτες έχω κάτι ενοχλησούλες στην κοιλίτσα....όλα μεγαλώνουν εκεί μέσα...!!Και ξαφνικά παραφούσκωσα!!Όλα μου τα ρούχα με ενοχλούν!!Σήμερα φάγαμε ελαφρά....κριθαράκι!!Το βράδυ θα φάμε έξω...μας έχει τραπέζι η γιαγιά του άντρα μου και είπα να κρατήσω χώρο!!Χτες το βράδυ ένιωσα ένα μικρούλι χτυπηματάκι...!!Λέω πως ήταν το μικρούλι!Και το γιο μου τόσο περίπου τον ένιωσα...από τις 16 εβδομάδες και μετά τον ένιωθα κανονικά!!

Τανιου μου εμένα η νέα μου πητ βάση αυχενικής είναι 19-1.Εμένα μου χει κολλήσει πως θα γεννήσω 16 που είναι τα γενέθλιά μου!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...