Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

πωπω τανιου εγω τρελαινομαι για φακιδες!!!κουκλι θα ειναι!!!!

καλα το ενα κ ενα ειναι το καλυτερο σεναριο για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!λετε η κορη μου να με κανει τοσο χαλια?αχ μακαρι.....

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω τανιου εγω τρελαινομαι για φακιδες!!!κουκλι θα ειναι!!!!

καλα το ενα κ ενα ειναι το καλυτερο σεναριο για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!λετε η κορη μου να με κανει τοσο χαλια?αχ μακαρι.....

Μακάρι να έχεις ένα κ ένα και να ναι φρονημα κ ήσυχα είχα κάνει νταντά σε δίδυμα που δεν ήταν και όμοια δύο κοριτσάκια και ήταν πάρα πολύ καλουλια τα χρυσά μου :)

Η φακιδες εδώ στην Γερμανία δεν είναι σπάνιο φαινόμενο πάντως. Τα δικά μ ευτυχώς φύγανε μεγαλώνοντας.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλωσήρθες διδυμομανούλα!!!

Κορίτσια μπράβο και στις 2 σας.. άντε επιτέλους η 1η νύφη!! Τον πιο όμορφο θα διαλέξει!!όλα τέλεια θα πάνε!χαχαχα

Με την ζέστη δεν την παλεύω καθόλου!!εσείς??

Και θέλω να φάω και ότι "βρωμιά" υπάρχει!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άννα, αν θες να σε βγάζει κανονικά άλλαξε την τελευταία περίοδο, δεν έχει σημασία ότι δεν είναι αλήθεια, σημασία έχει να σου βγάζει σωστές εβδομάδες! Παίξε με τις ημερομηνίες τελευταίας περιόδου μέχρι να σου βγει!

Τέλειες οι φακιδούλες, εγώ έχω κάθε καλοκαίρι κι ο άντρας μου με φωνάζει μικρή του γαλλιδούλα!

Άννα, δεν το αποκλείω να φυτρώσει κανένα τσουτσουνάκι με το σερί που έχουμε εδώ μέσα! χαχαχα! Κι εγώ διαίσθηση για αγόρι είχα, όλοι γύρω μου μου έλεγαν κορίτσι, αλλά της μαμάς μετράει η διαίσθηση! Ένιωθα ότι έτρωγα πολύ και το απέδιδα στο γιο! :mrgreen:

Βιργινία, ούτε εσείς είδατε φύλο;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Όταν άντρας μου έμαθε για το γιο κατά συγκινήθηκε. Μου λέει μετά μήπως να ήταν κορίτσι να μας δώσει και ένα ποτήρι νερό???

Αύριο είναι της Ειρήνης της Χρυσοβαλαντου ήμουν ταμενο!!!!!

Ftas η κόρη είναι τσαούσα δε την πτοούν ούτε καφέ ούτε τίποτα!!!!! Και με αυτή τη ζέστη δεν είναι και για πολλά άσε να σε φροντίζουν μπόρα είναι θα περάσει!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ααααααααα καλώς την συμπασχουσα!!! Littlestar με το καλό τα διδυμακια σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να τελειώσουν οι αγωνίες σου σύντομα!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ έγκυος από εξωσωματικουλα 2 έκανα εγώ και μια σπερματεγχυση και επειδή υπάρχει μεγάλος αγώνας άγχος και πολλά αλλά για να πετύχουμε τον στόχο υπάρχει και άγχος να πάνε όλα καλά και να ζήσουμε επιτέλους το όνειρο!!

Εμένα ή πρώτη μου χοριακη ήταν 352 και ή δεύτερη μετά από 4 μέρες 7242 κάι ειμασταν σίγουροι ότι ήταν δύο αλλά στον υπέρηχο είδαμε ένα σάκο και μια καρδουλιτσα τελικά ήταν ένα και πιάστηκε για τα καλά το πουλάκι μου!!

Κ εγώ 30/7 την πέμπτη αυχενική και ανυπομονω μαζί σου !! Τι ώρα έχεις εγώ 6 το απόγευμα!!

Για πες κάτι άλλο παίρνεις φάρμακα? Εγώ κάνω αντιπικτηκες και παίρνω και ουτροτζεσταν !

Να μπαίνεις να τα λέμε είμαστε τέλεια παρεουλα εδώ και επίσης δίνουμε κουράγιο ή μια την άλλη!!

Βαλεντίνα μου χρόνια πολλα από τώρα θα σου τα πούμε κ αύριο!! Να είσαι γερή με το καλό του χρόνου να γιορτασεις με τον ζουζουνακο σου !!

Jo κ εγώ έχω φακιδουλες και το καλοκαίρι από τον ήλιο γίνονται πιο έντονες!! Κάποτε δεν της ήθελα τώρα μ αρέσουν!!

Αχ πηγα μια βόλτα στην αδερφή μου το απόγευμα και με τρέλανε εκείνο το αγοράκι της θέλω να τον πάρω για δικό μου έχει ένα στοματακι όλο μαλαγανιες είναι θέλω να τον ζουπιξω με μανία! Αλλά δεν τολμαω γιατί μεγάλωσε και θα μου δώσει καμία κλωτσιά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Littlestar καλως ηρθες!!! Οι προσπαθειες σας ανταμειφθηκαν εις διπλουν!!! Με το καλο τα νινακια σας. Και εγω σου ευχομαι να ειναι 1 και 1. Να γευτεις την χαρα και των 2 φυλων. Μα πανω απο ολα γερα να ειναι...

Περιμενουνε τις αυχενικες σας την Πεμπτη...

Ελα Αννουλα σειρα εχει το κοριτσακι... Παλι τσουτσουνακι να φυτρωσει;;;;

Βαλεντινα αφου κερνας αυριο ολες σε σενα... Με το καλο...

Εγω κοριτσια εχω απο χθες πονακια χαμηλα. Δεν ξερω ισως να κουραστηκα λιγο παραπανω...

HmwTp3.png

Κάθυ μου ξεκουρασου και μην βγαίνει στην λαϊκή με τόση ζέστη!!

Επίσης μπορεί να μεγαλώνει ή μήτρα γι αυτό να εχεις ενόχληση πάντως εσύ άραξε για να είσαι ήρεμη και μην φοβάσαι όλα θα είναι μια χαρουλα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ευχαριστω κοριτσάκια μου!!!! Να ειστε καλά να ααγκαλιασετε τα ζουζούνια σας!!

Κάθυ και γω όταν κουραστώ το παθαίνω αυτό+μεγαλώνει και η μήτρα! Με ρέγουλα να κάνεις ότι κάνεις τώρα ειδικά με τις ζεστές!

AoL1p3.png

Εγω παντα ηθελα να εχω φακίδες. Βγαζω λιγρς το καλοκαίρι αλλα σε 2-3 μερες εξαφανιζονται.

Πωπω φουντουκακι τουρμπο η χοριακη σας.εμας ηταν 263 κ μετα απο 4 μερες 2890.να σου πω την αληθεια δεν πιστευα καν οτι θα ειναι διδυμα μετα απο τοσα μηδενικα κ ελεγα σιγα μην πιασουν κ τα δυο.στον υπερηχο ειχα μεινει καγκελο νομιζα οτι καποιο λαθος ειχε γινει. Κανω κ εγω αντιπηκτικες αλλα προληπτικα γιατι δεν εχω θρομβοφιλια απλα σε ενα που δεν θυμαμαι πως λεγεται ημουν ετεροζυγη κ θα κανω μεχρι την 12η βδομαδα.φυσικά ουτροτζεσταν,το τ4 για τον θυροειδη μου κ φελισιν.κ σιδερο πρεπει γιατι εχω 35 αιματοκρίτη αλλα τωρα με τους εμετους δεν το αντεχω κ μου ειπε οταν ηρεμησω να το ξαναρχισω.την πεμπτη εχουμε στις 2.30 στον Λίβανο μας τον ειπαν απο το κεντρο.

Σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Κάθυ, κι εγώ τσιμπηματάκια τις τελευταίες 3-4 μέρες έχω χαμηλά! Η μήτρα είναι που μεγαλώνει! Ήρθε η ώρα μας να κάνουμε κοιλίτσα εγκύου και να φαίνεται παντού, άντε γιατί μου 'ρχεται να βγω να το φωνάζω σε όλους. Μην ανησυχείς. Πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με κούραση αν το νιώθεις έτσι απαλά και σαν τσιμπηματάκι φευγαλέο. Εγώ τα έχω, αλλά δεν κουράζομαι καθόλου, αν εξαιρέσεις λίγο κολύμπι και λίγο σεξ, χεχε, πάντως δεν έχω κουραστεί, οπότε φυσιολογικό είναι.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμενα παντως αρχισε να πετιεται η κοιλιτσα... Η πεθερα μου παντως ειχε πει απο την αρχη οτι θα κανω κοιλαρα... Εγω προσπαθω λιγο να το βουλωσω γιατι τα 6 κιλα ειναι πολλα θεωρω...

Μεγαλωνει και η μητρα αλλα το νιωθω καπως διαφορετικα απο αλλες φορες... Γι'αυτο λεω ισως να ειναι και απο την κουραση η την ζεστη...

HmwTp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Πως ειστε σημερα;;; Χρονια πολλα Βαλεντινα!!! Να χαιρεσαι την γιορτη σου!!!!! Με το καλο να ερθει το νινακι σου και του χρονου να γιορταζεις μαζι του !!!! Καλα να περασεις σημερα!!!!

HmwTp3.png

Καλημερουδιααα!!

Littlestar ναι ή χορικη εκτοξεύτηκε και χαρά μας μαζί γιατί κ εγώ δεν πίστευα ότι θα έχω μείνει δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε στήθος τίποτα και λέω πάει κ αυτή ή προσπαθεία αλλά μας την έκανε την έκπληξη το γλυκουλακι μου!!

Χρόνια πολλά Βαλεντίνα να είσαι γερή και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!! Τα καλύτερα σου εύχομαι!!

Κάθυ μου 6 κιλά εε?? Χαμός κ εγώ έχω πάρει 3 κιλά άντε να δούμε που θα φτάσουμε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Littlestar καλως μας ηρθατε και οι 3 !!!με το καλο τα μωρακια σας

Βαλεντινα μου χρονια σου πολλα γερη δυνατη με το καλο το νινακι !!!!!!!

Kathie και εγω μια απο τα ιδια εχω πονους χαμηλα δεν ξερω απο τι ειναι οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι

Αντε σιγα σιγα πλησιαζουμε και για τις υπολοιπες αυχενικες λιγο ακομα υπομονη κοριτσια

Αντε βοηθηστε κ οι υπολοιπες ας ερθει καμια νυφουλα ακομα δεστε το πινακακι ποσο μονη ειμαι θελω λιγο ακομα ροζ στο πινακακι

Jo μου αλλαξε την πητ για 26.01.16 κονταροχτυπιεμαι με την taniou μιαμερα διαφορα !!!

Οσο για τα κιλακια χαλαλι μας !!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...