Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες !!

Σκέφτομαι τον γιατρό μου και γελαω γιατί έβαλα κ άλλο κιλό και θα πάθει εγκεφαλικό!! Και πως να δικαιολογηθω? Χαχαχαχαχαχα ή φάτσα του έχει πολύ πλάκα όταν βλέπει τα κιλά!! Και μην φανταστητε 64 κιλά με 1,78 βέβαια ύπαρξα και πιο αδύνατη αλλά με τόσες ορμόνες τι να κάνω πριζομαι!!

Πολύ κουράγιο πήρα με τις αυχενικες σας κορίτσια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

ftas μου τα έχω ψάξει όλα στο ίντερνετ και θα εσκαγα άμα δεν μαθαίνα σχεδόν όλες μπαίνοντας στην 13 εβδομαδα δλδ τέλους τρίτου μήνα έχει αίμα είναι από την κουράσει πιο πολύ το σώμα σ σε προειδοποιεί πάντα άρα μην φοβάσαι ξαπλωσε πάρε τον κινητό κ σερφαρε ασταμάτητα καλό είναι να ψάχνεις περί θηλασμού και για νεογέννητα όχι κακές ιστοριες έχω βρει ένα σιτε με τοκετους και διαβάζω κ ξεχνάω τα πάντα :)

http://www.eimaimama.gr/category/istoriestoketou/

Κορίτσια είμαι μια χαρά τώρα απλωσα ρούχα σήμερα κ μαγειρεψα πήγα και για ψώνια αγόρασα ένα λαδακι σαν το baby oil αλλά άλλη μάρκα με aloa vera για της ραγαδες μυρίζει κ απίθανα :) το όνομα του είναι penaten.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

γεια σας!με θελετε στην παρεα σας?

ειμαι 33, μενω στην αθηνα, 11η εβδομαδα κ 5 ημερες κ εχω διδυμακια μετα απο την 5η μου εξωσωματικη. η πητ μου ειναι 10/2 αλλα αποκλειεται να φτασουμε στον φεβρουαριο.

απο την 7η βδομαδα ειχα πολλα καφε κ στις 5 ιουλιου ειχα τρελη αιμορραγια αλλα τα μπεμπακια στην θεση τους μεγαλωνουν μια χαρα. ειμαι ξαπλα φυσικα κ πολυ αγχωμενη να εξελιχθουν ολα καλα.το μονο καλο ειναι καθε βδομαδα εκανα υπερηχο κ ειναι τελειο να τα βλεπεις ποσο γρηγορα μεγαλωνουν.

σας ζηλευω που τρωτε ολα αυτα. εγω εχω ολα τα συμπτωματα κ ζαλαδες κ αναγουλες κ εμετους κ πονοκεφαλους κ εχω χασει 2 κιλα. ποσα να παρεις με κρακερακια?

την πεμπτη 30/7 εχουμε την αυχενικη μας κ μετραω ωρες μεχρι να φτασει.

ο αντρας μου θελει σαν τρελος αγορακια οποτε ελπιζω να με κολλησετε ολες οι αγορομανες εδω μεσα...χαχα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Γεια σας λατρειες !!!!Εσκασε μυτη η πρωτη μπεμπα???????? Ποιος γαμπρος θα την πρωτοπαρει ???????

JO γιο και συ ε???? ...αλλος με τη βαρκαααα μας !!!!!!!! χαχχαχα

Εγω αυριο εχω γιορτη και θα μαζευτουμε παρεα σπιτι και εχουμε τωρα το απογευμα ετοιμασιες γλυκων...τ υπολοιπα θ ειναι delivery!!!!!

litllestar καλη συνεχεια !!!! Ο αγωνας σου δικαιωθηκε τα μωρα σου ειναι σουπερ μη φοβασαι τιποτα !!!!!

φουντουκι παιρνεις κιλο την εβδομαδα ή δεν καταλαβα καλα ???εχεις καλο αλλοθι τωρα!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Χαχα, καλώς την!!! Εννοείται πολύ σε θέλουμε στην παρέα μας, διδυμομανούλα, και σου εύχομαι με το καλό να τα φέρεις και στην αγκαλιά σας τα διδυμάκια σας όποτε θέλουν αυτά να έρθουν υγιή και γερά!!! Άξιζαν οι προσπάθειές σας και θα σας χαρίσουν και μια κι έξω δυο αγαπημένα αδερφάκια! Θα σας βάλω στο πινακάκι μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

JO γιο και συ ε???? ...αλλος με τη βαρκαααα μας !!!!!!!! χαχχαχα

Εγω αυριο εχω γιορτη και θα μαζευτουμε παρεα σπιτι και εχουμε τωρα το απογευμα ετοιμασιες γλυκων...τ υπολοιπα θ ειναι delivery!!!!!

Σώβρακο και κλ...νιές λέει ο άντρας μου για να με πειράξει!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και πολλή μπάλα/πίτσα!!!

Αυτά τα λέει για να μου σηκώνεται η τρίχα!!! Εγώ θα παίρνω άδεια για καφέ/σινεμά με φιλενάδες εκείνες τις ώρες!

Με το καλό η γιορτή σου και να περάσετε τέλεια!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1...μπεμπούλα
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 διδυμάκια

vLmAp2.png FMoxp2.png

με το καλο η γιορτουλα σου αυριο βαλεντινα!

ευχαριστω josephine!αχ πολυ χαιρομαι που ειμαι στο πινακακι.ακομα δεν το εχω πιστεψει....αντε να κανουμε την αυχενικη μας να ησυχασω λιγακι...

απο την ημερα της χοριακης ο αντρας μου χαιδευε την κοιλια μου κ φωναζε παιχταρα μου,μολις μαθαμε οτι ηταν δυο αρχισε τα παιχταραδες μου....θα του ερθουν τιποτα κοριτσια κ δεν θα ξερει απο που του ηρθε....χαχα ε μα πιτσα μπαλα?τιποτα αλλο δεν ονειρευονται?

8xhrp3.png

Caa9p3.png

littlest AR καλώς ήρθες στην παρεουλα μας με το καλό να έρθουν τα διδυμακια σου :) ξαπλα όσο μπορείς μέχρι τουλάχιστον να περάσει ο τρίτος μήνας θα στα πει και ο γιατρός σου. Εμείς η αγορομανες δεν έχουμε ούτε έμετους ούτε αναγουλες πολλές απότι συζητάμε μάλλον κοριτσάκια έχεις :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

με το καλο η γιορτουλα σου αυριο βαλεντινα!

ευχαριστω josephine!αχ πολυ χαιρομαι που ειμαι στο πινακακι.ακομα δεν το εχω πιστεψει....αντε να κανουμε την αυχενικη μας να ησυχασω λιγακι...

απο την ημερα της χοριακης ο αντρας μου χαιδευε την κοιλια μου κ φωναζε παιχταρα μου,μολις μαθαμε οτι ηταν δυο αρχισε τα παιχταραδες μου....θα του ερθουν τιποτα κοριτσια κ δεν θα ξερει απο που του ηρθε....χαχα ε μα πιτσα μπαλα?τιποτα αλλο δεν ονειρευονται?

Οοοουυυ και πολλά ακόμα, ποδήλατα, διακοπές, αλλά κατά βάση εμένα ο δικός μου με τρομοκρατεί ότι ο γιος μας θα κάνει πολλά αθλήματα και θα θέλω άπειρο φαΐ για να τον ταΐσω! Εν τω μεταξύ, ο άντρας μου τρώει ελάχιστα για άντρας, απορώ πού τα σκέφτεται και τα λέει!

Τέλεια θα είναι η αυχενική σου, εδώ είμαστε πολύ γουρλίδικη παρεούλα! Εσύ και το φουντούκι μείνατε για αυχενικές και τις έχετε την ίδια μέρα! Αφού είναι με εξωσωματική, τα διδυμάκια σου μπορεί να είναι και δύο διαφορετικών φύλων!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Οοοουυυ και πολλά ακόμα, ποδήλατα, διακοπές, αλλά κατά βάση εμένα ο δικός μου με τρομοκρατεί ότι ο γιος μας θα κάνει πολλά αθλήματα και θα θέλω άπειρο φαΐ για να τον ταΐσω! Εν τω μεταξύ, ο άντρας μου τρώει ελάχιστα για άντρας, απορώ πού τα σκέφτεται και τα λέει!

Τέλεια θα είναι η αυχενική σου, εδώ είμαστε πολύ γουρλίδικη παρεούλα! Εσύ και το φουντούκι μείνατε για αυχενικές και τις έχετε την ίδια μέρα! Αφού είναι με εξωσωματική, τα διδυμάκια σου μπορεί να είναι και δύο διαφορετικών φύλων!

Εμένα ο δικός μου είναι μάλλον από τους ελάχιστους Έλληνες που θέλουν κοριτσάκι :D επειδή εγώ είμαι μισή Ελληνίδα μισή Σκωτσεζα και μικρή ήμουν με φακιδες θα τρελαθώ εάν κάνω κανένα κοκκινομαλικο με φακιδουλες..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τι ωραία νέα!!Τι ωραία νέα!!Γιούπιιιιιιιι!!,!Μπράβο κοριτσάκια!!Όλα τέλεια λοιπόν!!Πάμε δυμαμικά!!!!Ε ρε και μ αυτό το σερί εδώ μέσα μέχρι τον απόμενο υπέρηχο να δείτε που θα φυτρώσει και στο δικό μου τσουτσουνάκι!!jozephine ήμουν σίγουρη ότι έχεις αγοράκι!!Διαίσθηση!!!Μόνο για μένα δεν ξέρω.....

Βαλεντίνα έχεις γιορτούλα.?τι είναι αύριο??Να περάσετε καλά!!

Littlestar με το καλό τα διδυμάκια σου!!Εσένα σε βλέπω για αγόρι κορίτσι ή δύο κορίτσια!!!

Έβαλα στο τικεράκι μου την καινούργια μου πητ καιτώρα με βγάζει παραπάνω σε βδομάδες....χάλια τα κάνα??Έτσι να μετράω δηλαδή τώρα??

5cPOp3.png

Τι ωραία νέα!!Τι ωραία νέα!!Γιούπιιιιιιιι!!,!Μπράβο κοριτσάκια!!Όλα τέλεια λοιπόν!!Πάμε δυμαμικά!!!!Ε ρε και μ αυτό το σερί εδώ μέσα μέχρι τον απόμενο υπέρηχο να δείτε που θα φυτρώσει και στο δικό μου τσουτσουνάκι!!jozephine ήμουν σίγουρη ότι έχεις αγοράκι!!Διαίσθηση!!!Μόνο για μένα δεν ξέρω.....

Βαλεντίνα έχεις γιορτούλα.?τι είναι αύριο??Να περάσετε καλά!!

Littlestar με το καλό τα διδυμάκια σου!!Εσένα σε βλέπω για αγόρι κορίτσι ή δύο κορίτσια!!!

Έβαλα στο τικεράκι μου την καινούργια μου πητ καιτώρα με βγάζει παραπάνω σε βδομάδες....χάλια τα κάνα??Έτσι να μετράω δηλαδή τώρα??

Αννουλα κάνε μας καμία νυφη αλλιώς χανόμαστε :):lol:

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...