Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ηρθε η πρωτη νυφη γιατους γαμπρους κ ειναι η δικια μου !!!!!κοριτσια εχω τοσα πολλα να σας πω που δεν ξερω απο που να ξεκινησω τα καλα νεα ειναι οτι εχουμε μπεμπα ,η αυχενικη ολα σουπερ στο 1,4 με εβγαλε λιγο πιο προχωρημενη ειμαι 13 εβ κ 6 ημερων ,!!!!!!αλλα απο εχθες ειμαι χαλια το βραδυ ειδα καφε υγρα πηρα την γιατρο συναντηθηκαμε στη κλινικη ειδαμε το νινι οτι ηταν καλα κ ειπαμε οτι περαιτερω θα τα λεγαμε σημερα με την αυχενικη ,το βραδυ ειχα και ελαχιστο αιμα(στο χαρτι το ειδα ) και απο τοτε μονο πολυ λιγα καφε αλλα με πονακια στη κοιλια

Σημερα ειδαμε οτι δεν υπαρχει ουτε αποκολληση ουτε τπτ αλλα ο πλακουντας ειναι πολυ πολυ χαμηλα στη μητρα κ ισως το αιματακι απο εκει ισως κ οχι γενικα ψαχνομαστε με εστειλε κ για εξετασεις για θρομβοφιλια κτλ και μου ειπε ΞΑΠΛΑ εντελως ουτε καν μαγειρεμα πωπω κοριτσια. Τι κλαμα εχω ριξει δεν λεγεται ,τι αγχος μακαρι να πανε ολα καλα με την μπεμπα μου !!!που ηταν τοσο ζωηρη και μας τα εδειξε ολα !!!!!

Jo μπραβο κοπελα μου χαιρομαι με τα ωραια σου νεα με τον αγοραρο

11pSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΦΤΑΣ μου, το πρώτο ροζάκι στην παρέα μας!!! Σίγουρα θα 'ναι και τυχερό!!! Να μην ανησυχείς, κοπέλα μου, όσο μπορείς! Δεν μπορεί η πρώτη μας μπεμπούλα να πάθε τίποτα! Θα ξαπλώσεις όσο σου πει και όπως σου πει, χέστηκες για το μαγείρεμα, θα βρείτε λύση, η μπεμπούλα να 'ναι καλά! Σημασία έχει ότι τα ουσιαστικά ήταν όπως έπρεπε, γιατί αιματάκι είναι πολύ συχνό στις εγκυμοσύνες και στο τέλος όλα καλά πάνε γιατί σήμερα οι γιατροί τα εντοπίζουν από πολύ νωρίς όλα. Σου έδωσε και προγεστερόνη να παίρνεις;

Μας βάζω και στο πινακάκι μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1...μπεμπούλα
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Α, και είδα ότι πιάσαμε τη συζήτηση με τα ονόματα! Εμείς είμαστε μάλλον οι μόνοι που θα δώσουμε ό,τι όνομα μας αρέσει; Οι γονείς μας μάς έδωσαν κι εμάς άσχετα ονόματα που τους άρεσαν και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, παρ' όλο που τους γονείς μας κι οι δυο τους υπεραγαπάμε! Αλλά ονόματα θα δώσουμε πιο σύγχρονα και εντελώς της επιλογής μας!

Για κορίτσια είχα άπειρες ιδέες, για αγόρι τώρα θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε! Τα ξενικά δεν μας αρέσουν καθόλου, οπότε από ελληνικά θα κάνουμε την έρευνα μας και σε όσα καταλήξουμε θα δούμε και τι "κολλάει" στο μουτράκι του μπεμπάκου μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

[Jo αντε κ εσύ αγορομανα χε χε όλα καλά τελικά όμορφα!!!! είσαι η κορμαρα της παρέας μάλλον :)

ftas αντε κ το πρώτο μας κοριτσάκι μην αγχώνεσαι η μικρή σ είναι μια αγωνιστρια το μόνο που θέλεις είναι πολύ ξεκούραση ξαπλα ούτε νάσαι σε καθηστη θέση. Είχα και εγώ αίμα κ σε καταλαβαίνω τι τρελό άγχος κ φόβο έχεις μην ανυσηχεις καθόλου για της δουλειές του σπιτιού να σηκώνεις μόνο για τουαλέτα και κανένα ντουζακι. Το καφέ αίμα πάει να πει παλιό. Ξαπλαρε και μην φοβάσαι μια εβδομάδα ξαπλωσα εγώ και είμαι μια χαρά. Α και τα νέα μου με επιτρέπει ο γιατρός να ταξιδεψω αλλά ανά 3 ώρες στάση και μου επιτρέπει να πάω θάλασσα αλλά να μην κάθομαι στον ήλιο.. .

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Τανίου, δηλ. όλα καλά πάλι! Τέλεια!

Ρε κορίτσια, σκεφτόμουν ότι με τόσα αγόρια εμείς θα τα λέμε μέχρι την εφηβεία τους, χαχαχα! Παράλληλα και με τα ίδια θέματα θα πηγαίνουν οι πορείες τους! Πραγματικά, νομίζω και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες να έχουν κορίτσια δεν φτάνουν για να ισορροπήσουμε!

(Μ' έχει πιάσει λογοδιάρροια απ' τη χαρά μου, σταματάω την πολυλογία γιατί δεν θα βγάζετε άκρη με τα μηνύματα)

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ααααααααα ααααα ζηλευωωωωωωωω...

Αλλά και χαιρομαιιιιιιι πολύ για τα μωρακια σας κορίτσια μου!!

Jo μου με το καλό το αντρακι σας !! Συγχαρητήρια !!! Πολύ ωραία νέα!! Μα πόσοι άντρες θα μαζευτούν χαμοοοςςς!!

Λοιπόν για πες πόση ώρα σου έκανε? Τι είχες φάει πριν? Κουνιόταν για να το μέτρηση από την κορυφή ως τα νύχια?

FTAS με το καλό ή νυφουλαα!! Χαχαχαχαχαχα είναι μια χαρά το νινακι σου και μην στεναχωριεσαι καθόλου σε λίγο καιρό ούτε που θα θυμάσαι ότι είχες τα λίγα καφέ κ το αιματακι!! Θα σου περάσει γρήγορα!!

Για θρομβοφιλια θα κανω κ εγώ εξέταση την παρασκευη κανω όμως ήδη αντιπικτηκες !! Μην μου ανυσηχεις κ στεναχωρεις την μικρούλα σου!!

Λοιπόν τώρα άρχισε από σήμερα να με χαιδευετε λίγο γιατί έμεινα ή μόνη χωρίς αυχενική!!

Εύχομαι σε όλες μας τέτοια αποτελέσματα πάντα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κοριτσια σας ευχαριστω μου δινετε κουραγιο βασικα συνεχιζω την προγεστερονη ,,

Taniou μου αρα ολα πανε καλυτερα !!!! Αντε πανε για καμια βουτια

Αντε fountouki δωσε στο λαο κοριτσι γιατι θα με φανε οι αγορομανες συμπεθερες να εχω να διαλεγω. Χαχαχα γερα να ναι τα μωρακια μας κ να εχουμε υπομονηηηηηηηηηηηη

11pSp3.png

Μετα οταν λεω οτι μαζευετε στρατος με λενε παρανοικη....

Κοριτσια μου τελεια με τις αυχενικες σας!!!!!!! Μπραβο και στις 2 σας!!!!! Πως και πως περιμεναμε τα νεα σας!!!! Τωρα θα χαζευετε πολλες φορες τα dvd....

Και επιτελους εμφανιστηκε και η πρωτη νυφη!!!!!!! Αντε γιατι πηξαμε στα τσουτσουνακια!!!!!!

Γερα να ειναι ολα τα νινακια μας.

Αννουκα κουραγιο. Οι ορμονες φταινε για ολα... Και εγω υστερικοτατη εχω γινει...

HmwTp3.png

Φουντουκι κανε υπομονη.... 3 μερες εμειναν. Εγω παντως στην αυχενικη ειχα φαει 4 5 φετες με μερεντα το πρωι (οπως καταλαβαινετε τσιμπαω ελαφρια το πρωι). Δεν ξερω αν επαιξε αυτο ρολο...

Τανιου αντε περνανε οι μπορες. Ολα καλα... Περνανε ολα στο παρελθον και τα ξεχναμε.

Ετσι να το βλεπεις κι εσυ Φτας...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααα τελεια!!!!! Πηξαμε στα αγορακια!!! Καπου διαβασα οτι οι εγκυμοσυνες του 15 θα κρυβουν συνηθως αγορακια αλλα τωρα καταλαβαινω! Με το καλο και η πρωτη μας μπεμπουλα!! Σιγουρα θα πανε ολα τελεια! Φουντουκι αντε περιμενουμε και εσενα να μας πεις τα ευχαριστα! Παντως κοριτσια ζηλευωω. Πρεπει να περιμενω 1 μηνα για να δω ξανα νινακι και να μαθουμε φυλο. Αλλα ςα ειναι καλα το μπεμπακι κι ας μας παιδευει λιγακι!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Χαχαχαχαχαχα φτας γελαω μόνη μου σαν την χαζή!! Άσε οι συμπέθερες με τα αγόρια τους σαν τις τρελές !!

Θα δούμε την πέμπτη αν μας το δείξει!!

Κάθυ κ εγώ θα φάω μερεντα πριν πάω να το ξυπνησω λίγο για να κουνιεται !!χιχι

Πάντως κ εγώ πολλά νεύρα αφού ώρες ώρες δεν βγαινω απ το σπίτι γιατί δεν ξέρω ποιον θα πάρει ή μπάλα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεωργια και εμεις 13 του μηνος εχουμε ξανα ραντεβου και ανυπομονω...

Φουντουκι φαε... Αρεσουν στα νινακια τα γλυκα ετσι κι αλλιως.

Εγω ανυπομονω να αρχισουμε να τα καταλαβαινουμε... Κοριτσια για το εντερο πιειτε χαμομηλι. Βοηθαει...

HmwTp3.png

Κάθυ ναι οντως κ εγώ χαμομήλι όταν με πιάνει και είμαι μια χαρά!!

Θα πάρω σήμερα κιόλας θα φάω κ αύριο το πρωί με ζεστό φρέσκο ψωμάκι ή πεθερά μου πάει από το ξημέρωμα κ το παίρνει βαλλα επειδή ξυπναω πιο αργά το βάζω στην τοστιέρα κ γίνετε μουρλια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Kορίτσια μου, εγώ δεν είχα φάει τίποτα γλυκό, τον είχα ρωτήσει πριν το ραντεβού και μου είπε δεν χρειάζεται! Ο υπέρηχος της αυχενικής είναι σούπερ ντούπερ, δεν χρειάζεται να κουνιέται το νινάκι για να το μετρήσει, κάνει και εγκάρσιες τομές και στρίβει και όλα τα κάνει και τα μετράει χωρίς να ταραχτεί το μωράκι. Εμάς ήταν ξαπλωτό όπως πάντα και όλα τα μέτρησε, και τη σπονδυλική στήλη από κάτω του και τα δαχτυλάκια του όλα, τα μάτια του μέσα από τα κλειστά βλέφαρα, τις κοιλίες της καρδιάς. Α! και έλεγξε κι εμένα, τις μητριαίες αρτηρίες μου που είναι πολύ σημαντικό γιατί αιματώνουν το μωράκι και τον τράχηλο πόσο μακρύς είναι. Και μου είπε ότι έχω οπίσθιο πλακούντα (που το ήξερα δηλ. απ' τον γιατρό μου) και ότι αυτό σημαίνει ότι θα το ακούσω νωρίς να κλωτσάει!

Φουντούκι μου, άντε τώρα με το καλό και σ' εσένα!

Από νεύρα να σας πω ότι εμένα με φοβόμουν και έλεγα ότι θα τον τρελάνω τον άντρα μου, αλλά αν εξαιρέσετε κάνα κλάμα για γελοία πράγματα που ρίχνω σε κάνα σινεμά ή σε καμιά διαφήμιση πάμπερς, νεύρα δεν έχω ως τώρα ευτυχώς! Ελπίζω έτσι να πάει γιατί τον αντρούλη μου σκέφτομαι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...