Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα χαζομανουλες! Εμεις αν ειναι αγορι μαλλον Δημητρης του πεθερου που δε ζει , αν ειναι κοριτσι Ιωαννα της πεθερας η Στελλα του μπαμπα μου που παλι δε ζει..

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάθυ μου το ονομα Θεόδωρος η Θεοδώρα είναι αυτό που θα ήθελα να δώσω στο δικό μου γιατί πραγματικά πιστεύω ότι είναι δώρο θεού!! Αλλά.....

Όλα τα ονόματα είναι ωραία αλλά αν είναι να υπάρχει γκρίνια και απ τους δύο δινεις ένα ότι θέλεις που θα διαλέξεις με τον άντρα σου και το βουλωνουν και οι δυο πλευρές κ τελειωνει!! Προς το παρόν όλοι είναι σύμφωνοι ότι τα πεθερικά μου έχουν προτεραιότητα και δεν θα κάνω την κακιά νύφη άλλωστε είναι πολύ καλοί μαζί μου και με φροντίζουν οπότε θα τους κάνω να χαρούν!!

Πάντως εγώ είμαι της άποψης ότι το όνομα που θα έχει το παιδάκι μου θα είναι του Αγίου που θα έχει το όνομα αλλά και την χάρη του!

Γερά μωρακια πάνω απ όλα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Δεν μ αρέσει κ το Ηρακλής γιατί δεν γιορτάζει του πατέρα που δεν ζει δεν μπορώ να το βάλω γιατί είναι James μετάφραση στα ελληνικά νομίζω είναι Ιακώβος. Άμα ήταν σκωτσεζος ο άντρας μου θα βάζαμε το όνομα του δλδ Δημήτρης παντού αλλάζουν τα έθιμα. Πάντως ήθελα πάντα το όνομα του γιου μου να το διαλέξω εγώ γιαυτό ο κόσμος να χαλάσει θα βάλω δύο ονόματα και θα τον φωνάζω με εκείνο.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ε ναι το θεμα ειναι να σου αρεσει κιολας το ονομα που θα δωσεις στο παιδι σου. Οχι να δωσεις ενα ονομα που δεν σου αρεσει και μετα να μην θες να το φωναξεις με το ονομα του. Ευτυχως τα πεθερικα μου εχουν καλα ονοματα. Αν ειχαν κανενα που δεν μ αρεσει θα ζοριζομουν κι εγω.

HmwTp3.png

Ναι μαλλον τελη δεκεμβρη θα γεννησω αλλα ειπα σαν τη Βαλεντινα να μην αλλαξω ομαδα μιας και γνωρισα εσας! Φουντουκι αστα να πανε μας παιδευει. Νομιζω περιμενει το μπαμπα! Επειδη τους υπερηχους τους κανω στο Ελενα ο καλος μου απαγορευεται να μπει. Β επιπεδου ομως εκλεισα σε κεντρο να την κανω και θα δει και ο μπαμπας.

Παντως μη μιλατε αλλο για φαγητο. Εχω φτασει τα

+2 κιλα. Το νινακι προχθες ηταν 194 γραμμαρια οποτε ολα τα υπολοιπα δικα μου. Βεβαια πλεον η κοιλιτσα φαινεται! Μαλιστα μια κυρια στην τραπεζα εκανε φασαρια να περασω μπροστα και ενω θα περιμενα καμια ωρα στο νερο τελειωσα σε 5 λεπτα! Εχει και τα καλα του χαχαχα

Αμάν στο παίζει δύσκολος-ή!!! Γιατί στο Έλενας δεν σας αφήνουν να μπεί; εμείς στο Αττικό κανονικά μπαίνει ο άντρας μου! Και εγώ +2 είμαι από κιλά οπότε πάμε πολύ καλά! Γιατί έχουμε περάσει και την 16η εβδομάδα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αμάν στο παίζει δύσκολος-ή!!! Γιατί στο Έλενας δεν σας αφήνουν να μπεί; εμείς στο Αττικό κανονικά μπαίνει ο άντρας μου! Και εγώ +2 είμαι από κιλά οπότε πάμε πολύ καλά! Γιατί έχουμε περάσει και την 16η εβδομάδα!!!

Μαλλον επειδη οι υπερηχοι εκτος α και β επιπεδου γινονται στο τμημα που γινονται και οι εισαγωγες για τοκετο και ειναο μονο γυναικες

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

ο πρωτος μου γιος πηρε το ονομα του πεθερου, Παναγιωτης...τωρα εχουν σειρα οι γονεις μου...αμα οντως ειναι αγορι Σπυρος και σε περιπτωση κοριτσιου Στελα και τα δυο μου αρεσουν...παλι καλα δεν εχουμε περιεργα ονοματα στην οικογενεια...

Παντα με το ονομα δεν μπορεις να αποφυγεις τις γκρινιες, οποτε κανεις αυτο που ειναι στην παραδοση και τελειωνει η ιστορια...

Εγω στις 3/8 εχω εξετασεις αιματος και ουρα και στις 21/8 εχω την β επιπεδου...

Δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου περασε γρηγορα ο καιρος ποτε πηγα 4 μηνων δεν καταλαβα...εγω φυσικα εχω και τον μικρο να ασχολομαι...

Θελω μεσα στην εβδοαμδα να παω και λιγο jumbo να παρω κατι μπιμπερο για τον μικρο μου και μια πισινουλα....

Εχετε τιποτα συμπτωματα???Εγω ακομα τιποτα δεν καταλαβαινω οτι ειμαι εγκυος...

Σημερα τι φαγακι εχετε????Εμεις συκωτι που περιεχει και σιδιρο με πατατουλες και σαλατουλα...και ο μικρος μου ακομα καλυτερο ψαροσουπα πρωτη φορα θα φαμε...ανυπμονω για αντιδρασεις!!!!

Οι κοιλιτσες μεγαλωσαν καθολου??Οποτε ευκαιρισω θα βαλω και εγω μια φωτο μου!!!!

Φιλακια πολλα καλο μεσημερι να εχετε!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Χαιρετω τις ομορφες μανουλες... Τι κανετε;;;; Αντε κοριτσακια μου σημερα οσες εχετε γιατρο περιμενουμε αποτελεσματα...

Κουτσουνι τι καλα. Ορισες και εσυ β επιπεδου. Ποσες βδομαδες θα εισαι τοτε;; Εμεις αργουμε ακομα. Κατα τον Σεπτεμβρη μαλλον θα κανουμε...

Εμεις ειχαμε λαικη σημερα και ψοφησα μεσα στην ζεστη... Δεν ξερω και τι να μαγειρεψω... Μαλλον κανενα κριθαρακι θα κανω...

HmwTp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Μόλις έφαγα σαρδελιτσες με σαλατουλα!! Εχθες το βράδυ είχα ανακατοσουρες όπως επίσης κ σήμερα το πρωί!!

Να μην πω για τους πονοκεφάλους και χθες και σήμερα κοντευει να μου φύγει το κεφάλι!!

Τα κορίτσια με τις εξετάσεις που είναι σήμερα??

Καλή επιτυχία jo και ftas καλά αποτελέσματα!!

Κουτσουνι εχεις τον μικρουλη σου και έχεις γεμάτη μέρα!! Εγώ από την πολύ κλεισούρα στο σπίτι τις νιώθω τις μέρες κάποιες φορές να μην περνάνε!! Άντε την πέμπτη να πάω να δω το νινακι να τον ρωτησω να πάω για κανένα μπανακι να φύγουμε λίγο!!

Καλή ορεξη σε όλες! Περιμένουμε νεακια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!Πάλι χάθηκα!!Ήταν λιγάκι δύσκολες αυτές οι μέρες....τσακώθηκα με τον άντρα μου,με την πεθερά μου...γενικά δεν ήταν πολύ καλό το κλίμα τελευταία!!Ελπίζω αυτή η βδομάδα να ξεκινήσει καλύτερα!!Είχα και τη γιορτή μου το σάββατο...είμαι καλοκαιρινή Αννούλα εγώ!!Οπότε να με χαίρεστε!!

Ζέστη τραγική σήμερα!!Το απόγευμα θα τη ρήξουμε τη βουτιά μας μάλλον!!Από φαγάκι εγώ ρολό κοτόπουλο και πατατατούλες στο φούρνο διαίτης....με κρέμα γάλακτος!!

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που έχουν την αυχενική τους σήμερα!!Άντε φουντούκι κοντεύεις κι εσύ!!Εγώ ακόμα ως τις 14 έχω μέλλον!!Ευτυχώς αρχές του μήνα θα ρθουνε η αδελφή μου με τον άντρα της και το μικρό...θα κουραστώ λιγάκι βέβαια γιατί θα μείνουν σπίτι μου και το καθαρματάκι της είναι δύο χρονών,αλλα έχω να τη δω 8 χρόνια σχεδόν και είμαι πολύ χαρούμενη!!Θα κάνουμε και πρόβα να δω αντιδράσεις του μικρού μου με άλλο μωρό στο σπίτι....

5cPOp3.png

Ααα να σας ρωτήσω....η πητ μας είναι αυτή που μας δίνει στην αρχή ο γιατρός ή η πητ της αυχενικής??Μου πε μια φίλη μου ότι μετράμε με βάση την αυχενική και τα χω μπερδέψει....

5cPOp3.png

Κορίτσια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήγαμε εξοχικό, κάναμε τα μπανάκια μας κι ήταν τέλεια!!! Και σήμερα πήγαμε για αυχενική!!!

Το μπεμπούλι μας τέλειο, τα έλεγξε όλα ο ντοκ, τριγλωχίνα βαλβίδα, αυχενική (1,5), φλεβώδη πόρο, ρινικό οστό, μας μέτρησε όλα μας τα δαχτυλάκια, τα οστά στα ποδαράκια και στα χεράκια του, το στομαχάκι του, τον εγκέφαλο, την καρδιά με τις δυο κοιλίες της, το αίμα και πώς κυκλοφορεί, τις μητριαίες αρτηρίες μου, την περίμετρο του κεφαλιού του και την ενδοκρανιακή διαφάνεια!!! Μιλάμε όλα μα όλα και όλα τέλεια! Τα μέτρησε όλα 3 φορές τουλάχιστον! Με έβγαλε ακριβώςω 12+3, δηλ. όσο είναι η σύλληψη που την ξέρω και η πητ μου παραμένει η ίδια!!!!

ΚΑΙ.............έχουμε μπεμπουλάκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue: Άλλη μια αγορομάνα τρελή και περήφανη στην παρέα μας, καλά ο άντρας μου δε έχει χεστεί!!! Πρώτα χαρήκαμε τρελά με τα αποτελέσματα και μετά χαζοχαρήκαμε με τον μπέμπη μας!

Και το καλύτερο ότι χθες στην παραλία συναντήσαμε μια φίλη με τον 4 μηνών γλυκό μπεμπάκο της που τον έκανε το μπανάκι του στη θάλασα για 2η φορά και ξετρελάθηκα που συνειδητοποίησα ότι έτσι θα 'μαστε κι εμείς του χρόνου το καλοκαίρι!!! Ο μπεμπούλης το απολάμβανε και γελούσε, πολύ κοινωνικός!

Αυτά τα δικά μου!!! Περιμένουμε τώρα τη ΦΤΑΣ και το φουντούκι!

Jo εσύ για έναν στρατό τρως :P εγώ έφαγα το πρωί τοστ κασερι και ένα νεκταρινη... Το κακό είναι δε μπορώ να κούνηθω για να γίνουν καύσης άρα όλα πάνε κοιλιά και μπούτια πρόσεχε της ραγαδες είναι υπουλες η ατιμες. ..

Χαχαχα, οι μερίδες μου είναι σαν σπουργιτάκι που λέει κι ο άντρας μου!

Και για να μην αγχώνεστε για τα κιλάκια, χθες η κοπέλα που συνάντησα μου είπε ότι ούτε 1,5 μηνός δεν φαίνομαι, βασικά εγώ της είπα ότι είμαι έγκυος, και ότι μπαίνω 4ο δεν με κάνει με τίποτα! Χαχα, χάρηκα εγώ! Και ο γιατρός σήμερα μου είπε ότι πρέπει να παίρνω τουλάχιστον 4 κιλά/τρίμηνο και ότι είμαι τέλεια! Αυτά! Οπότε απολαύστε το αν έχετε το περιθώριο και κατά βάση υγιεινή διατροφή με ποικιλία!

vLmAp2.png FMoxp2.png

τι τελεια νεακια...

κιαλο αγορακι πωπω χαμος γεμισαμε τσουτσουνακια, μου φαινεται ειναι η χρονια του αγοριου...!!!

Annoula 01 στο χαρτι της αυχενικης σου γραφει καπου ΠΗΤ ειναι η 100% σιγουρη...Ο γιατρος μας μας λεει μια ημερομηνια με βαση την ημερομηνια συλληψης που του εχουμε πει εμεις...αλλα στην αυχενικη φαινεται ποσο ειναι το μωρακι και ποτε ακριβως εγινε η συλληψη

Kathie90 στην β επιπεδου θα ειμαι 20 εβδομαδων ( 5 μηνων ) τοτε γινετε αυτη η εξεταση...ολες τοτε θα την κανουμε...σιγα σιγα ολες πλησιαζουμε...

Εκει να δειτε πως θα τρελαθητε δεν σας λεω τιποτα...θα δειτε ενα κανονικο μωρο...ακομα και τα ματια του ειναι λιγο τρομαχτηκα αλλα φανταστικη εικονα...ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ!!!!!

Χαιρομαι που περνατε ολες ομορφα και παντα ετσι να ειστε..!!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσούνι μου, σ' ευχαριστώ!!! Χαχαχα, πολλά τσουτσουνάκια!

Εμείς κλείσαμε και β΄επιπέδου, μας είπε ότι το ιδανικό είναι να γίνει μεταξύ 21ης και 22ης εβδομάδας (αν και γίνεται και μέχρι 24η). Τη β΄ επιπέδου την κλείσαμε για 1/10.

Όπως τα λέει το Κουτσούνι είναι με τις πητ! Η αυχενική καθορίζει το οριστικό! Α, μας έδωσε και 70 φωτογραφίες για να τις δει και ο γιατρός μου (γιατί αυτός ήταν ειδικός για αυχενικές κλπ) και ένα dvdάκι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...