Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερουδια!!!!

Πρωί πρωί βλέπω πιάσαμε ευτυχώς γενική κουβέντα φαγητών δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες.

Τα χαρτιά μου φυσικά θα τα κάνω το θέμα είναι τι κάνεις περιοχές θα δηλώσω ώστε να μην είναι απογορευτικεςνα πάω.

Εγώ γενναω τέλη Δεκεμβρίου λογικά β επιπέδου θα κάνω και τέλη Αυγούστου βαριά αρχές Σεπτεμβρίου αλλά ομάδα δεν αλλάζω. Εμείς ξεκινήσαμε μαζι:tongue:

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοείται, Βαλεντίνα, ούτε να το σκέφτεσαι ν' αλλάξεις :tongue:

Γενική κουβέντα για την ώρα, αργότερα θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες :mrgreen:

Να δηλώσεις στεριά μόνο πέριξ της Θεσσαλονίκης! Και βλέπεις τι θα κάνεις, και για 2 χρόνια να αποκλειστείς πάντως δεν είναι τόσο φοβερό (πέρα απ' το οικονομικό) γιατί θα ξεπεταχτεί λίγο ο μπεμπούλης σου. Μια φορά θα το ζήσεις! Το οικονομικό θα το λύσετε, στην αρχή είναι πιο υποφερτά τα έξοδα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αααα βλεπω ολες στη διαιτα. Και εγω εφαγα μια ο Θεος να την κανει μπουγατσα. Κοριτσια ξερετε τι επαθα;;; Πανω στις ρωγες ειχα κατι μικρα ασπρα σαν πληγη. Και τωρα που μπηκα θαλασσα με ετσουξαν. Και βγαινοντας ειδα οτι εγιναν καφε. Οπως οταν τρεφει μια πληγη. Καπως ετσι. Τι λετε για αυτο;;;;

HmwTp3.png

Γεωργία, όντως, εσύ είσαι 5ο δηλ; Γεννάς όντως Ιανουάριο; Καλή επιτυχία τώρα για τη β΄επιπέδου, εκεί σίγουρα θα δείτε φύλο.

Ναι μαλλον τελη δεκεμβρη θα γεννησω αλλα ειπα σαν τη Βαλεντινα να μην αλλαξω ομαδα μιας και γνωρισα εσας! Φουντουκι αστα να πανε μας παιδευει. Νομιζω περιμενει το μπαμπα! Επειδη τους υπερηχους τους κανω στο Ελενα ο καλος μου απαγορευεται να μπει. Β επιπεδου ομως εκλεισα σε κεντρο να την κανω και θα δει και ο μπαμπας.

Παντως μη μιλατε αλλο για φαγητο. Εχω φτασει τα

+2 κιλα. Το νινακι προχθες ηταν 194 γραμμαρια οποτε ολα τα υπολοιπα δικα μου. Βεβαια πλεον η κοιλιτσα φαινεται! Μαλιστα μια κυρια στην τραπεζα εκανε φασαρια να περασω μπροστα και ενω θα περιμενα καμια ωρα στο νερο τελειωσα σε 5 λεπτα! Εχει και τα καλα του χαχαχα

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

καλημερα κοριτσια μου...ηρθα και εγω, βρηκα ιντερνετ επιτελους...!!!

Περναμε πολυ ωραια, ξεκουραζομαι κιολας...

Εχω τρομερο προβλημα με την τουαλετα, το εντερο μου θα σκασει...εχ ερθει απο τις 16 του μηνα στους γονεις μου, και χθες κατι λιγο εγινε...σημερα θα παω επειγοντως στο φαρμακειο για βοηθεια...

δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες...αλλα καπου ειδα κιαλο αγορακι περιμενουμε...

Εσεις τα νεα σας, πως πανε οι ζεστες???

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα μου έρχεται ή ώρα να μπω σε λεπτομέρειες χαχαχαχαχαχα λοιπόν σήμερα το μενού έχει σνιτσελ κοτόπουλο με σαλάτα από το πρωί έχω φάει πολύ τυροκαυτερη δεν μπορώ να την σκέφτομαι στο ψυγείο!! Πλησιάζει ή β επιπέδου κ για σένα θα είναι όλα τέλεια!!

Βάλε στερια καλύτερα θα είναι δύσκολα με το βρεφακι μωρέ θα πιεζεσαι πολύ!!

Κορίτσια δεν έχετε να πάτε πουθενά κ εμείς με την jo είμαστε Φεβρουαρίου και από την αρχή έσω κολλησαμε εδώ!!

Κάθυ μου μην φοβάσαι για τις μεταβολές του στήθους μέσα στο πρόγραμμα κ εμένα είναι σαν εσένα τα εξογκώματα και τελευταία είναι πολύ ξέρες οι θηλές πρέπει να αρχίσω να βάζω καμία κρεμουλα!!

Και πολύ φλέβα φαίνονται παρά πολύ σε όλο το θώρακα και γύρω από το στήθος!!

Γεωργία το νινι όσο προχωράνε οι μήνες θα πέρνει παρά πολύ βάρος και θα φουσκωνεις συνέχεια από εδώ κ πέρα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουτσουνι μου χάθηκες!! Λοιπόν από έντερο συμπασχουμε παρε χυμούς ,ακτινίδια πριν τον ύπνο δύο φάε και τρία αν μπορείς μ έχουν σώσει κ επίσης φακή πολύ νιποστιμη κ δραστικη!! Χαίρομαι που ξεκουραζεσαι το χρειαζεσαι και φροντίδα απ την μανούλα άλλο πράγμα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

(Taniou συγνώμη) αλλά δεν μπορώ να μην πω πόσο έσκασα σήμερα στη μανουλίτσα μου!!! Φάγαμε ένα καταπληκτικό γιουβετσάκι με κοτόπουλο απ' τη γιαγιούλα αλανιάρικο και μετά εκμέκ παγωτό! Και πήρα και πράγματα που έστειλε η γιαγιά μου για το δισέγγονό της στην κοιλιά χωριάτικα: αυγουλάκια, κορόμηλα, κοπανιστή, αχλάδια, ψωμί ζυμωτό και τυρόπιτα! Χαχαχα, να με συγχωρείτε, αλλά τα βλέπω τα κιλά να έρχονταιιιιιι! Ειδικά αυτή η κοπανιστή είναι κόλαση!!! :tongue:

Jo εσύ για έναν στρατό τρως :P εγώ έφαγα το πρωί τοστ κασερι και ένα νεκταρινη... Το κακό είναι δε μπορώ να κούνηθω για να γίνουν καύσης άρα όλα πάνε κοιλιά και μπούτια πρόσεχε της ραγαδες είναι υπουλες η ατιμες. ..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Τανιου μου σου σταμάτησε το αίμα? Πάντως μην υπερβαλης με την ξάπλα λίγο μέσα στο σπίτι γυρνά να ξεμουδιαζεις!! Υπομονή για το μωρακι!!

Ναι δεν έχω άλλο αλλά δεν μου είπε ο γιατρός μου να σηκώθω βέβαια περπαταω λίγο αλλά κουράζουμαι πάρα πολύ εύκολα..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αχ εσύ χαζομανουλα Τανιου!!

Μία φίλη μου είχε πει θα πάθεις έρωτα με τον γιο σου ε η συνέπειες με χτυπάνε. . Βέβαια μετά από τρεις ανηψιες κάνω τον πρώτο γιο τον έχει ερωτευτεί ακόμα και το σόι :)

Πάντως ένα μελάνο σημείο είναι ότι πρεπει να βάλω του πεθερου το όνομα και δεν μ αρέσει είναι Ηρακλής. Δεν αλλάξει όπως ούτε το δικό μου όνομα μου αρέσει γιατί δεν αλλάξει.. Πάντως λέω τον άντρα μου δικό μου γιος δικό το όνομα εσείς τι ονόματα σκέφτεστε? ??

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εμάς αν είναι αγοράκι φυσικά θα μπει στου πεθερού μου Νικος για το κοριτσάκι θα είναι διπλό όπως φαίνεται θα δώσω και της Παναγίτσας οπότε θα είναι Ευμορφια Μαρία!

Ναι τα αγοράκια είναι πολύ κοντά με την μανούλα!! Μεγάλος έρωτας όντως!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσακια μου. Τι κανετε;;;;; Και εμεις του πεθερου θα δωσουμε. Θοδωρης ειναι. Ενταξει και το Αγγελος του πατερα μου θα μου αρεσε πολυ. Αλλα πρωτο εγγονι δεν υπηρχε περιπτωση να παρει δικο μας ονομα. Αν ηταν κοριτσι ηθελα να το πω Αγγελικη και οχι Ειρηνη στην πεθερα μου. Αλλα θα σφαζομασταν πιστευω..

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...