Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Όχι για δίαιτα αλλά για μύκητες!! Και εγώ μια μπυροκοιλια άλλο πράγμα άστα κ τα έντερα μου έχουν τρελαθεί αφήστε τα!!

Εγώ με την δουλειά έχω ξενοιασει θα γυρίσω όπως το κόβω από του χρόνου Σεμπτέμβριο με Οκτώβριο!!

Βαλεντίνα είσαι δύσκολα έχω μια φίλη που πηγαίνοερχεται στα νησιά κάθε χρόνο έχει κ ένα παιδάκι που το παίρνει μαζί της ο άντρας της είναι στην αστυνομία στην Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να φεύγει και τον παίρνανε τον χειμώνα χωρια το παιδί της φέτος γυμνάσιο και δεν τον πήρε μαζί της Λευκάδα μέσω υπολογιστή τον διάβαζε!! Άσε ιστορίες για άγριους!!

Εγώ θα σου έλεγα να κατσεις δύο χρονακια με το νινι αν βγαινετε φυσικά γιατί θα είναι δύσκολα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα αρχίσω να σας απαγορευω να μιλάτε για φαΐ έβαλα 3 κιλά :(

Εμείς δεν θα πάμε διακοπές φέτος και να θέλω να έρθω Ελλάδα δεν μπορούμε γιατί πήγαν τα εισιτήρια 800ευρω πάνε έλα με easyjet και μετά είναι η διαμονή Ελλάδα φαΐ να πάρουμε πράγματα στο μωρό πολλά έξοδα του χρόνου μαζί με τον μπαμπη... Αγορομανες όλες θα έχει πλάκα θα μας βάλουν στης κακίες πεθερές χαχαχαχα... Εμενα το αγόρι μου λέει θα γεννηθεί το μωρό και εμενα καθόλου σημασία δεν θα μου δίνεις.. μου έρχεται να τον δείρω γιατί στεναχωριθηκε γιατί ήθελε κοριτσάκι και του λέω εσύ φταις χαχαχα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

(Taniou συγνώμη) αλλά δεν μπορώ να μην πω πόσο έσκασα σήμερα στη μανουλίτσα μου!!! Φάγαμε ένα καταπληκτικό γιουβετσάκι με κοτόπουλο απ' τη γιαγιούλα αλανιάρικο και μετά εκμέκ παγωτό! Και πήρα και πράγματα που έστειλε η γιαγιά μου για το δισέγγονό της στην κοιλιά χωριάτικα: αυγουλάκια, κορόμηλα, κοπανιστή, αχλάδια, ψωμί ζυμωτό και τυρόπιτα! Χαχαχα, να με συγχωρείτε, αλλά τα βλέπω τα κιλά να έρχονταιιιιιι! Ειδικά αυτή η κοπανιστή είναι κόλαση!!! :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Αμάν jo τι μου κανείς!!!! Και είμαι κ χαλιά με το έντερο μου!! Εγώ απ όλα αυτά μπανισα το ζυμωτό και την τυροπιτα για την ώρα!!

Αφήστε τα κιλά να έρθουν δεν μπορούμε να τα αποφεύγουμε συνέχεια!!

Αχ εγώ έχω όρεξη αλλά αυτό το ρημαδι το έντερο μου μ έχει ταράξει!!

Πανάκριβα Τανιου τα εισητήρια !! Φαντάζομαι είναι λόγο καλοκαιριού!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσακια μου. Τι κανετε;;; Βαλεντινα ειναι ρισκο. Εγω παντως θα το επαιρνα. Θα εκανα τα χαρτια μου.

Εγω παντως κοιλια εκανα. Τα 6 κιλα πηγαν σε κοιλια και στηθος.

Jo εισαι κακουργα να το ξερεις...

Εμεις ηρθαμε θαλασσα στην κουνιαδα μου και τον φιλο της. Προς Λαρισα μερια να κανουμε κανενα μπανακι επιτελους!!!!!! Εσκασε ο μπεμπης και ζητουσε παραλια...

HmwTp3.png

Kαλημέρα, κοριτσουδάκια μου!!!

Αχ, το ξέρω ότι είμαι κακούργα, αλλά μόλις είχα γυρίσει και τα 'χα όλα πολύ φρέσκα στο μυαλό μου! Χαχαχα, δηλ. μετά το φαΐ ξανατρώω στη φαντασία μου, έλεος!!!

Χθες πήγαμε ένα σινεμαδάκι θερινό που πολύ το φχαριστήθηκα γιατί είχε απίστευτη δροσιά, ενώ σε όλη την Αθήνα έβραζε ο τόπος. Και αντιστάθηκα σε όλες τις βλακείες που πουλάει το μπαρ, μόνο μια σουρωτή ήπια! Πάνε εκείνες οι εποχές που τσακίζαμε μπυρίτσες και νάτσος :?

Σήμερα ετοιμαζόμαστε για μπανάκι και θα γυρίσουμε αύριο βράδυ, εγώ δεν ξέρω αν θα μπω βέβαια. Αναλόγως πόσο καθαρή θα μου φανεί η θάλασσα. Χθες ο σύζυγος είχε κακό σκοπό και το εκμεταλλευτήκαμε και τώρα νιώθω τύψεις γιατί φοβάμαι ότι παρατέντωσα το μωράκι μου στην κοιλιά, τελοσπάντων, ελπίζω όλα να 'ναι καλά και τη Δευτέρα να είναι όλα στη θέση τους με το μωράκι μου σώο.

Εσείς τι σχεδιάζετε; Πώς είναι τα κέφια;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Πωπω κοριτσια ειχα να μπω 3 μερες και διαβαζα μια ωρα!!! Γεμιζουμε αγορια βλεπω!! Εγω ειχα ουρολοιμωξη, ευτυχως περασε, εκανα υπερηχο το νινακι μπρουμητα!!!!! Φυλο δεν ξερουμε ακομα!! Εκλεισα β επιπεδου 27 αυγουστου! Αντε να περιμενω ενα μηνα!! Απο εξετασεις επρεπε να εχω ζαχαρο 80-90 και εχω 50!! Ελπιζω να διορθωθει!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά θα είναι jo μου το ζουζουνακι σου ζωηρο και χαρούμενο που ή μανούλα με τον μπαμπά είναι τόσο αγαπημένοι!!

Καλό μπανακι και να προσέχετε κορίτσια!!

Εμείς το βραδακι βόλτα ελπίζω όχι πάλι για φαγητό αλλά για καμία σουρωτη για μένα και μπύρες ο καλός μου!! Θα δείξει!!

Εγώ περιμένω την σαββατιανη μπουγάτσα την καθιερωμένη !!

Πήγε να ψωνισει ο καλός μου και θα μου φέρει λιχουδιές!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεωργία μου μια χαρά το νινακι!! Αχ όλο ναζια σας κάνει και δεν σας αφήνει να δείτε τα προσόντα του!! Αχ

Πολύ προχωρημένη εσύ εκλεισες κ β επιπέδου!! Εύχομαι να είναι όλα μια χαρά κ να σας δείξει επιτέλους το τσουτσουνακι ή το παπακι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μια χαρά θα είναι jo μου το ζουζουνακι σου ζωηρο και χαρούμενο που ή μανούλα με τον μπαμπά είναι τόσο αγαπημένοι!!

Καλό μπανακι και να προσέχετε κορίτσια!!

Εμείς το βραδακι βόλτα ελπίζω όχι πάλι για φαγητό αλλά για καμία σουρωτη για μένα και μπύρες ο καλός μου!! Θα δείξει!!

Εγώ περιμένω την σαββατιανη μπουγάτσα την καθιερωμένη !!

Πήγε να ψωνισει ο καλός μου και θα μου φέρει λιχουδιές!!

Ααααχ, αυτή η μπουγάτσα τι μας έχει κάνει!!! Και δεν υπάρχει κάτι τόσο καλό εδώ κάτω! (Προχθές έψαξα και βρήκα σάντουϊτς παρεμπιπτόντως :mrgreen:, μου είχε καρφωθεί)

Καλά να περάσετε στη βόλτα, εμένα δυστυχώς ο άντρας μου δεν πίνει, άντε να μοιραζόμασταν παλιά μια μπύρα μαζί, και αναγκαστικά όλο φαγητό είναι η έξοδος ή περπάτημα ή σινεμά, δηλ. αν εξαιρέσεις το περπάτημα όλα τ' άλλα περιλαμβάνουν φαΐ). Αλλά σκέψου τι ωραία συνδυάζεται η σουρωτή με μεζεδάκια, χαχαχαχ! :mrgreen:

Πλησιάζουν τα γενέθλιά σου και θα πάρεις το πιο όμορφο δωράκι ever!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Χαχαχαχαχαχα jo μου σίγουρα πρέπει κάτι να τσιμπας με την σουρωτη!!

Χθες έκανα γουρουνια το βράδυ έφαγα μισό σάντουιτς πίτα γύρο κ μισό ψωμάκι με πανσετουλα!! Σήμερα καμία πίτσα για να μου φύγει από την ιδέα αυτή που εφαγες το προηγούμενο Σάββατο!!

Έχεις την τυρόπιτα της γιαγιακας εσύ!!

Εφαγες κ το σαντουιτσακι σου χθες μια χαρά!!

Ανυπομονησία μεγάλη έχω για το δωράκι !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...