Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμένα πριν από κανένα μήνα μου είχε πει στον επόμενο μήνα μπορείς να μπεις στη θάλασσα αλλά να είναι καθαρή και όχι μεσημέρι! Τώρα έκανε την εμφάνιση της μια ήπια φαγούρα και μου έδωσε κρέμα για μύκητες φαντασου τώρα ειμαι εγώ για μαγιο και θάλασσα!! Αχ ποσό θέλω να αφεθω στην ηρεμία της τρελαινομαι για θάλασσα πέρυσι που πήγαμε πηγαίναμε το πρωί 8 ή ώρα και ήταν τόσο καθαρή κ ήρεμη σαν όνειρο γυρνουσαμε το μεσημέρι κατά της 1 σπίτι τρωγαμε ριχναμε κ έναν υπνακο και το απόγευμα κατά της 6 ξανά κατεβαιναμε θάλασσα μέχρι το σούρουπο!! Το δωμάτιο ήταν μπροστά στην πιο τέλεια παραλία ούτε αυτοκίνητο περνάμε ουτε τίποτα γιατί εδώ που τα λέμε το αυτοκίνητο βράζει το μεσημέρι και δεν μπορείς να μπεις!!

Εύχομαι να περάσετε τέλεια κορίτσια μου όπου και να πάτε είτε μακρυα είτε κοντά !! Ααααααααα να μην ξεχνάτε να μπαινετε να γράφετε !!

Και ναι Κάθυ μου είσαι υπερβολική με την εξέταση είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα!! Μην στεναχωριεσαι !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραια νεα !!!!!χαμος απο αγορακια εγω παντως κοριτσια πολυ ευχαριστως να σας κανω νυφη !!!!!!! Χαχαχαχαχ αν και νομιζω οτι δεν θα μας πει φυλο στην αυχενικη αλλα θα δουμε !!!ε ρε χαμος θα γινει αγορομανες εν δραση. Πωπω απο τωρα σκεφτομαι τις καημενες τις νυφες σας χαχαχαχαχα βεβαια καλυτερα να μην μιλαω μη στο τελος βγω και γω με μπεμπακο!!! θα δουμε γερα παιδια για ολες μας κ ολα καλα !!!!

Ποσο χαιρομαι που ετοιμαζεστε για διακοπουλες και ειδικα κοριτσια η λευκαδα πανεμορφηηηηη αλλα κ σαν τη χαλκιδικη δεν εχει !εμεις μαλλον δεν θα παμε φετος μονο κατι αυθημερον και βλεπουμε γιατι πολλα τα εξοδα εσεις οι νιοπαντρες ειδικα κοιταξτε να το χαρειτε !!! Αληθεια επαφες σας αφηνει ο γιατρος ??? Εμενα μου ειχε πει οχι τωρα μετα την αυχενικη θα την ξαναρωτησω !

11pSp3.png

ΦΤΑΣ μου, εμένα μ' αφήνει και επαφές και θάλασσα και όλα!

Κάθυ, εγώ Λευκάδα τις ξέρω τις παραλίες, είναι υπέροχες, μόνο του Πηλίου βάζω πιο πάνω! Εννοείται και δεν θα κρατηθείς και θα μπεις, θα 'ναι μαρτύριο να πας εκεί και να μη μπεις σε τέτοιες παραλίες! Θα ψάξω κι εγώ για νυδρί. Το χωριό μου είναι απέναντι και τις παραλίες τις ξέρω, όπως και την πόλη, απλώς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να μείνω. Τώρα με τον άντρα μου όμως είπαμε να μείνουμε για να 'χουμε την ησυχία μας από σόγια κλπ. Επίσης, παραλίες ανοιχτού πελάγους εννοείται είναι τοπ, και κρύες είναι γιατί είναι πεντακάθαρες!

Για θάλασσα εμένα οι οδηγίες ήταν οι εξής: όχι 12-5, μόνο πρωί ή απόγευμα, αντηλιακό δεν μας ενδιαφέρει εκείνες τις ώρες για να φτιάχνω βιταμίνη D και όχι η κοιλιά στον ήλιο, μόνο πόδια/χέρια. Δηλ. με λίγα λόγια ή πρωί ή απόγευμα χωρίς αντηλιακό και κάτω από ομπρέλα κάθομαι εγώ και είμαι μια χαρά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Αααα ναι Φουντούκι;; Λογικό τότε... Θέλουμε λίγο προσοχή παραπάνω τώρα...

Βαλεντίνα yuppi!!!!!! Φάε φάε γιαουρτάκιι!!! Και όλα καλά... :) :)

Ftas εμένα ο γιατρός δεν μου απαγόρευσε να κάνω σεξ. Και γενικά δεν μου απαγόρευσε τίποτα....

Εγώ τώρα τον πήρα. Μου είπε ότι είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα. Και να μην ανησυχώ. Και σίδηρο ακόμα δεν θα ξεκινήσω είμαι καλά ακόμα.

HmwTp3.png

Επαφές ξεκίνησα δειλα δειλα αλλά ήπιες είπε ο γιατρός!

Θάλασσα κάνει αλλά πρέπει να είναι καθαρή μαρτύριο να τη βλέπεις και να μην μπαίνεις δεν το συζητώ. Τώρα Χαλκιδική έχω πιο πολλές επιλογές για καθαρές θάλασσες από ότι εδώ που κάποιες είναι με πέτρα και είναι μακρινές και φοβάμαι καμιά γλυστρα!

Κάθυ εσύ που το ζεις σίγουρα ανησυχείς αλλά εμείς απέξω που το βλέπουμε είναι πολύ καλά αποτελέσματα και μη φρικαρεις μες τη ζεστή!!!! Να ακούς τη γριά κουκουβάγια (εμένα δηλαδή νομίζω είμαι η μεγαλύτερη) το νινί είναι μια χαρά θα δεις!!!!!

Πωπω είπα να πάω με τα πόδια ευτυχώς εδώ τα έχουμε όλα δίπλα - γιατί Θεσσαλονίκη το σπίτι είναι διπλα στο βουνό ανηφόρα κατηφόρα μόνο με αμάξι βγαίνει άκρη - κοντεψα να καταρρευσω... Πιασαν ζεστες παλι

Πωπω

AoL1p3.png

Μάλλον γράφαμε ταυτόχρονα Κάθυ!!!!!

Φουντούκι η κοπέλα που δουλεύει στο μικροβιολογικο έκανε ένα κοριτσάκι με εξωσωματική και μου είπε ότι κι αυτή είχε φαγουρες (αμέσως σε σκέφτηκα) και μετά σκέφτηκα πως είτε με εξωσωματική είτε χωρίς την φαγούρα δε θα την γλυτώσουμε με ή χωρίς μύκητες!!

AoL1p3.png

Χαχαχαχαχαχα Βαλεντίνα δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε τέτοια τραβήγματα !! Κ εγώ πλακωνομαι στις πετσες ( μπλιαχ ) πριν απ αυτό ούτε που να δω τέτοια γιαούρτια αλλά τι να κάνουμε στην ανάγκη όλα τα δέχεσαι!!

Πολύ χαρηκα για τις εξετασουλες σου δεν είναι τίποτα!!

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει για εμάς από Θεσσαλονίκη διότι είναι κοντά και έχει φανταστικές θάλασσες ειδικά δεύτερο πόδι! Πέρυσι είχαμε πάει Αμμουλιανή με το καραβάκι εντάξει ήταν ή πιο τελείες διακοπές που είχα κάνει μέχρι τότε! Και έχω πάει κ Κέρκυρα και Σκόπελο και Σκιάθο αλλά αυτές ήταν ή απόλυτη απόλαυση ξεκούραση και θαλασσαρα με αμμουδιά , ζεστά νερά σαν πισίνα ήταν !! Αν σας βολεψει πάτε!! Ααααα κ οικονομικό!!

Ftas κ εμείς φέτος για πουθενά έχουμε να κάνουμε δουλειές σπιτιού να το ετοιμαστουμε για τον χειμώνα να έχουμε μόνο να ψωνισουμε !! Έχουμε βάψιμο κτλ! Χαμός!! Θα πάμε βέβαια αυθημερόν αλλά μέχρι εκεί!!

Κ εμένα επαφές ακόμα όχι!! Το καημενο το αγοράκι μου!! Ααααααααα τι να κάνουμε όλα θέλουν τις θυσίες τους!

Έφαγα τηγανιτά αυγά και τηγανιτές πατάτες με ρίγανη κ φέτα Βαλεντίναααα μου το κολλήσες από χθες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Από το δεύτερο πόδι καταγόμαι φουντούκι!!! Η Αμμουλιανη είναι μαγεία έχουν παιδικοί μου φίλοι σπίτι εκεί. Πριν χρόνια είχαμε μαζευτεί παρέα μεγάλη για 10 μέρες!!!! Λιώσιμο!!!!!

Γιαούρτι με πέτσα έτρωγα το χειμώνα αλλά μετά πήρα στραγγιστό γιατί το βάζω σαν ντρεσσιγκ με μουστάρδα σε κάποιες σαλάτες και λεμόνι και γίνομαι πολύ ορεκτικες!!!

Το βάζω και σε φρουτοχυμους που βάζω στο μουλτι.

Εγώ το πρώτο τρίμηνο τι σεξ δεν το σκεφτόμουν καθότι ο άντρας μου ήταν μακρυά. Ας μη το θυμάμαι που το έφαγα μόνη με τα πεθερικά!!! Να νιώθεις ασφυξία χωρίς να σου κάνουν κάτι ήρθε το τριήμερο του Αγίου πνεύματος θυμάμαι και έμεινε με την ορεξη

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία Βαλεντίνα μου πολύ όμορφα μέρη!!!

Άστα εκείνα μην τα θυμάσαι πάει πέρασαν!!

Εγώ το έφαγα τώρα το γιαουρτακι μου με λίγα καρύδια και λίγα αμύγδαλα ωραίο και δροσερό!!

Από κοιλιτσες πως πάτε βρε κορίτσια??

Tbinp3.pngNttep2.png

Εγώ από κοιλιά λίγα πράγματα τώρα άρχισε κάπως να φαίνεται. Ξεκινάνε οι αιτήσεις αναπληρωτών πέρυσι δήλωσα μόνο 2 περιοχές μιας και προσπαθουσαμε για παιδί και με προσπέρασαν οι πίσω μου. Φέτος δικαιουμαι άδεια αν δηλωσω πιο πολλές παίρνω άμεσα την άδεια. Αν με καλέσουν οκτ είναι το καλό σενάριο αν με καλέσουν όμως Γενάρη που μου έχει τύχει τι κάνω?? Αν δεν πάω έχω διετή αποκλεισμό από τους πίνακες και πάει όλος ο κόπος χαμένος. Εκτος αν γέννησω με καισαρική μες τις γιορτές όπως είπε η γιατρός εδώ πάω όπου με στείλουν και γυρίσω. Αλλά και πάλι να πάρω μαζί μου το βρέφος δε θα μπορω να το αφήσω στην πεθερά δε θέλω... Κι αν θηλάζω μεγαλώνει το πρόβλημα.... Πφφφφφφ

AoL1p3.png

Αντε φουντουκι βλεπω το ριξες στα γιουρτια ,για τους μηκυτες ομως η για διαιτα ??εγω παλι εχω μια ορεξη χαμος και φυσικα ενα πρηξιμο ακομα πιο χαμος αρα και κοιλιτσα ,σαν μπυροκοιλια ειναι !!!xaxa εσυ πως τα πας;;

Balentina αν ομως γεννησεις στις γιορτες θα τα βολεψεις ,ειναι κριμα να φας τον αποκλεισμο !!!!ασε κ εγω με τη δουλειαπολυ αγχος δεν ξερω πως θα τα βολεψω

11pSp3.png

Μωρέ το ζόρι είναι να το αφήσω 10 μέρες αν θηλάζω. Αντε πες αυτό δε το ξέρω. Αν με πάρουν πριν με βλέπω να γενναω σε κανένα νησάκι πάνω σε ψαροκαικο. Λέμε τώρα για να το κάνω λίγο πιο δραματικό... Χαχα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...