Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα αγάπες!!

Τανιου μια χαρά ο μπεμπακος σου κ εσένα εύχομαι όλα καλά από δω και πέρα!! Μην σε αγχωνει τίποτα!!

Κάθομαι πάλι μπαλκονακι που άλλου να πάω ή έρημη ευτυχώς ο αντρουλης έχει άδεια δύο εβδομάδες από Δεύτερα οπότε θα με σεργιανισει λίγο να ξεφυγω λίγο μέχρι την πέμπτη που έχω την αυχενική περιμένω πως κ πως!!

Τι κανετε οι υπόλοιπες??

Άντε jo περιμένουμε εσένα και την ftas την Δεύτερα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Εχω 1 2 μερες να μπω. Διαβασα τα νεα σας. Τανιου τωρα θα εχεις τελειωσει απο τον γιατρο. Περιμενουμε να μας πεις..

Βαλεντινα δεν νομιζω στις εβδομαδες που εισαι να μπερδευε καποιος γιατρος την τσουτσου με τον λωρο. Εξαλλου ο λωρος ειναι πολυ μεγαλυτερος και ξεχωριζει...

Jo, Ftas & Φουντουκι εφτασε η εβδομαδα σας.. Με το καλο να κανετε την αυχενικη να δειτε τα μπεμπακια σας και να εχετε καλα αποτελεσματα.

Η Θεανω χαθηκε απο οταν ηρθε Ελλαδα. Θα βαφτισε και το παιδακι της ηδη.

Τα δικα μου τα νεα ειναι οτι τελικα κλεισαμε Λευκαδα διακοπες 5 μερες και πολυ χαιρομαι για αυτα. Και επισης πηρα τις αιματολογικες της αυχενικης. Ο μικροβιολογις ειπε οτι ειναι πολυ καλες. Εγω δεν εμεινα ευχαριατημενη. Θα παρω και τον γιατρο μου βεβαια. Για την τρισωμια 21 μου δινει 1/4810 και για τις 18&23 μου δινει 1/16513. Στην 21 δεν μου αρεσαν τα αποτελεσματα.

HmwTp3.png

Καλημερουδια!!!!

Με το καλό ο μπέμπης!!! Θα πήξουμε στο σωβρακο!!! Χαχχα

Εμείς την άλλη Παρασκευή φευγουμε για 2βδομαδες!!! Χαλκιδικουκα σου έρχομαι!!!!

Κάθυ από το μικροβιολογικο σου είπαν κάτι????

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Κάθυ μια χαρά είναι τα αποτελέσματα σου μην λες έτσι!! Ξέρω κοπέλα που είχε 1/300 και γέννησε υγιεστατη μπεμπουλα!!

Σκεφτητε ότι κάποτε δεν είχαν ούτε καν τον απλό υπέρηχο!! Τέλεια κορίτσια τα νέα σας!!

Βαλεντίνα βγήκαν τα αποτελέσματα σου??

Τι ωραία ή χαλκιδικαρα θα πάω κ εγώ αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα βουτηξω κ θα ζηλευωωωω!! Αλλά τουλάχιστον θα κάνει ο αντρουλης να ξεσκασει λίγο γιατί έπηξε στη δουλειά ενώ εγώ αραχτη στο σπίτι!!

Τι τρώτε σήμερα??

Tbinp3.pngNttep2.png

Από το μικροβιολογικό μου είπαν ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια. Και σκέψου ότι το μωρό το βγαζει 14&1 ενώ εγώ ήμουν 13&3 όταν το έκανα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κι αυτό. Ενώ δηλαδή κανονικά η αυχενική γίνεται μέχρι 13&6.

HmwTp3.png

Μου λείπει η Χαλκιδική. Αλλά φέτος είπα να μην πάμε κάπου κοντά. Αν όχι του χρόνου την άλλη χρονιά πρώτα ο Θεός μπορούμε να πάμε με τον μπεμπούλη στα όμορφα νερά της Χαλκιδικής να πλατσουρίσουμε. Βέβαια φοβάμαι ότι θα μετανιώσω που προτιμάω το κρύο Ιόνιο από την Χαλκιδική φέτος.

HmwTp3.png

Καλημέρα, κορίτσια μου!!! Αγορομάνες όλες! Θα πήξουμε στο σώβρακο όντως, χαχαχα! Τανίου, με το καλό το αγόρι σου, θα γίνει ο έρωτάς σου, θα το δεις!!!

Φουντούκι και ΦΤΑΣ, σ' εμάς πέφτει το βάρος για τις μπουμπούδες παρακαλώ!!!

Κάθυ μου, κι εμένα μια χαρά τα ποσοστά μου φαίνονται! Κι εγώ έχω περίπτωση με 1/15 που το μωρό ήταν υγιέστατο! Έκαναν άμνιο τα παιδιά βέβαια, αλλά μιλάμε ότι τους είχε τρομοκρατήσει αυτό το ποσοστό και τελικά δεν είχε καμία μα καμία βάση. Και σ' εσένα μιλάμε για 4 χιλιάδες! Εγώ έχω αποφασίσει ότι θα αγχωθώ από εκατοντάδες και κάτω και ίσως τότε να σκεφτώ την άμνιο. Για χιλιάδες ούτε που το σκέφτομαι.

Πού κλείσατε τελικά στη Λευκάδα; Ρίξε κι εδώ καμιά ιδέα, γιατί ούτε κι εμείς ξέρουμε. Για τέλη Αυγούστου θα ψάξουμε εμείς αλλά είμαι ανάμεσα σε πόλη Λευκάδας ή σε καμιά παραλία κοντά;

Για φαγητό εμείς σήμερα μανούλα και αύριο πεθερούλα! Χαχα, καλά τα έχουμε κανονίσει. Και σινεμαδάκι πάλι το βράδυ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!!! Είμαι και Χαλκιδικιωτισσα βέβαια από την πλευρά της μαμάς μου δε ξέρω αν παίζει ρόλο κι αυτό αλλά από τα παιδικά μου χρόνια έχω τέλειες αναμνήσεις και μεγαλώνοντας ξενύχτια ατελείωτες ώρες θάλασσα... Χαμοζζζζζ. Αλλά φέτος θάλασσα δε σκοπεύω να μπω!!!

Τα αποτελέσματα πάω σε λίγο να τα παρω

Κάθυ και γω πιστευω μια χαρά είναι τα αποτελέσματα μιλάμε για χιλιάδες!!!!!

Σήμερα φτιάχνω μοσχαράκι με ρύζι!!! Μμμμμ....

AoL1p3.png

Καλέ φανταζεστε να έχουμε όλες αγόρια?? Χαχαχαχαχαχα πολύ γέλιο θα πέσει !!

Ή Άννουλα μου φαίνεται θα έχει κοριτσάκι αν κ δεν της είπε με σιγουριά !!

Μια χαρά σήμερα περιποίηση από τις μανάδες!! Εγώ λέω να φάω αυγουλακια σήμερα μας ήρθαν φρέσκα φρέσκα κ τα λιμπιστικα!!

Τι όμορφη εβδομάδα ερχεται!!

Εμένα κιόλας είναι και τα γενέθλια μου 3 Αυγούστου οπότε το δωράκι μου θα το δω 3 μέρες νωρίτερα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τέλειο Βαλεντίνα μου θρεπτικό το φαγακι για το νινακι!!

Άντε να μας πεις τα αποτελέσματα αν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι μύκητες!!

Κ εγώ δεν θα μπω φέτος καθόλου απ ότι φαίνεται με θορύβησαν λίγο οι μύκητες αλλά θα κάνω κ εγώ μια καλλιέργεια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Λέτε να είμαι υπερβολική ρε κορίτσια;;; Μακάρι... Και παίρνω και τον γιατρό και δεν το σηκώνει.

Κάντε κόρες γιατί χανόμαστε!!!!!!!! Τι θα απογίνουν τα παλικάρια μας;;;;;

Εγώ έχω και μακαρόνια με σάλτσα και μπριζόλες με πατάτες. Άρα δεν έχω μαγείρεμα.

Λευκάδα κλείσαμε στην Λυγιά. Είναι ανάμεσα στην Λευκάδα και το Νυδρί. Στην πόλη της Λευκάδας δεν κοίταξα καν γιατί δεν έχω ακούσει και τίποτα για την παραλία. Αλλά η Λυγιά είναι 5χλμ από Λευκάδα και 9 από Νυδρί. Φυσικά γύρες θα κάνουμε. Επίσης ωραία παραλία είναι το Κάθισμα που είναι πιο βόρεια από την Λευκάδα. Και από Νυδρί ξεκινάνε ημερήσιες κρουαζιέρες σε νησιά του Ιονίου (Ιθάκη, Σκορπιό κλπ) και κάνει στάση στις παραλίες 1 ώρα για βουτιά. Αξίζει από ότι κατάλαβα. Αυτά έμαθα από φίλους που πήγαν την προηγούμενη βδομάδα. Η Λευκάδα είναι ωραία το βράδυ για βόλτα. Το Νυδρί είναι πιο χαλαρό. Και στο Πόρτο Κατσίκι που ειναι τέλεια δεν είναι για μας. Έχει και κατηφόρα και πολλές σκάλες...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...