Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και γω από νωρίς πλάκωσε παρέα στο σπίτι για καφέ.

Τα υποθέτα δε με βοήθησαν αντίθετα μου ενίσχυσαν την ενόχληση νομίζω. Αυτό με τους μύκητες το σκεφτόμουν και γω δηλαδή από το να τους εξοντωσω και να αναπτυχθει κανένα μικρόβιο καλύτερα να τους έχω. Αλλά ας δω τι θα βγάλει η καλλιέργεια μην δεν είναι και μύκητας και είναι τίποτε άλλο. Εγώ lactacid έχω αλλά είπε η γιατρός αν είναι κάτω από 5 να το αλλάξω για να γίνει αλκαλικό και που πρότεινε το σαπούνι των υποθετων

AoL1p3.png

Θα βγούνε αύριο το μεσημέρι!μακάρι να είναι μόνο μύκητες!!!

Σήμερα έφτιαξα τηγανιτές πιπεριές μελιτζάνες πατατουλες με ρίγανη και φέτα τριμμένη. Κάνω δοκιμές για το έντερο αν φάω χωρίς να βογγιξω είμαι σε καλό δρόμο με το μαγνήσιο...

Πλησιάζουν οι αυχενικες σας αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά στο β τριμηνοοοοοοο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Μόνο μύκητες θα είναι θα το δεις!! Μην μου αγχωνεις τον μπεμπακο!!

Ναι άντε να φύγουμε κ εμείς απ το πρώτο τρίμηνο εύχομαι όλα να πάνε καλά!!

Ωραία τα λαχανικά σου ειδικά ή πατατουλα με την ρίγανη μου δινεις ιδέες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Λίγο έμεινε θα είμαστε όλες στο β τριμηνο με πολύ καλά αποτελέσματα!!!!! Έφαγα έσκασα και προσπαθώ να μη σκέφτομαι τις παρενέργειες!!!! Χαχαχα!!!!

Εγώ έχω αρχίσει να ψιλοσκεφτομαι τη β επιπέδου. Ωραία περίοδος η εγκυμοσύνη αλλά με τόσες εξετάσεις κάτι παθαίνω.... Αυτές δε θα μου λείπουν καθόλου!!

Γίνονται ωραία τα τηγανητά με στρογγυλή πατατουλα και ριγανη

AoL1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια :)

Αύριο πρωί έχω την εξέταση.. Ουφ θα μου πάρουν πάλι αίμα το σιχαίνομαι :( μπορεί να μάθουμε κ το φύλλο του μωρού :) :) αχ τι καλά. ..

Σήμερα θα φάω σνιτσελ με μανιτάρια μπορεί κ ρύζι και σαλάτα ας εκμεταλευτω της μαγειρικες ικανότητες του άντρα μου..

Α όσο και για ασφάλεια δεν μου κάνουν ούτε και ιδιωτική γιατί στην Ελλάδα δεν είχα ασφάλεια άλλη βλακεια.. δλδ άμα ήσουν άνεργος ποτέ δεν θα πάρεις ασφάλεια εδώ.. η λύση είναι να παντρευτω με το αγόρι αλλά έχουμε εκκρεμότητες με χαρτιά από Ελλάδα αντε βγάλε άκρη τώρα.. Άμα η γέννα στην Ελλάδα κοστίζει 3000 χιλιάρικα εδώ είναι τα τριπλασια με βλέπω να γεννω στο σπίτι με μαια. Στην περιοχή μου έχει κ μια Ελληνίδα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Taniou λιγες ωρες υπομονη και θα δεις το μπεμπε!!!! Εμεις Jo υπομονη εως και τη Δευτερα και λιγο μετα να κ το fountouki αντε σιγα σιγα να τελειωνει το τριμηνο!!!! Κοριτσια τι θα γινει με αυτη την ζεστη σκεφτητε λιγο να μασταν στο τελος οπως τα κοριτσιακια που γεννανε αυγουστο πωπω δυσκολα ειναι εμεις βεβαια θα γκρινιαζουμαι τοτε για το κρυο αλλα νομιζω το προτιμω απο αυτη τη ζεστη ,οσο για τους μηκυτες και εγω για γιαουρτι ξερω οτι βοηθαει παρα πολυ !!η αποτριχωση νομιζω επιτρεπεται κανονικα με τη βαφη με τα μαλλια τι θα γινει ????εγω ειμαι ξανθια και η ριζα μου ειναι τραγικη κοντευει να φτασει στο αυτι χαλιααααα ελπιζω οταν τελειωσει αυτο το τριμηνο να τα βαψω !

11pSp3.png

Taniou λιγες ωρες υπομονη και θα δεις το μπεμπε!!!! Εμεις Jo υπομονη εως και τη Δευτερα και λιγο μετα να κ το fountouki αντε σιγα σιγα να τελειωνει το τριμηνο!!!! Κοριτσια τι θα γινει με αυτη την ζεστη σκεφτητε λιγο να μασταν στο τελος οπως τα κοριτσιακια που γεννανε αυγουστο πωπω δυσκολα ειναι εμεις βεβαια θα γκρινιαζουμαι τοτε για το κρυο αλλα νομιζω το προτιμω απο αυτη τη ζεστη ,οσο για τους μηκυτες και εγω για γιαουρτι ξερω οτι βοηθαει παρα πολυ !!η αποτριχωση νομιζω επιτρεπεται κανονικα με τη βαφη με τα μαλλια τι θα γινει ????εγω ειμαι ξανθια και η ριζα μου ειναι τραγικη κοντευει να φτασει στο αυτι χαλιααααα ελπιζω οταν τελειωσει αυτο το τριμηνο να τα βαψω !

Ναι το γιαβρι μου να μην κρύβεται μόνο χιχι...

Δεν έχω ιδέα από αποτρίχωση εγώ μια φορά έκανα ουρλιαζα μπας να κάνω για προπόνηση τοκετου :D

ftas όσο για βαφή μαλλιών ξέρω δεν κάνει να βαψης ρίζα άμα δλδ σε κάνουν κάτω από ρίζα μπορείς... Βέβαια καλύτερα να περιμένεις να μπεις στον 4 μήνα. Εδώ διαβάζω δεν κάνει να βαφής τα νύχια και να βαφεσαι δλδ για γέλια κ κλάματα...

Εγώ έχω τρικολορε μαλλί μαύρα κόκκινα κ κάστανα που είναι κ το φυσικό μου κ για ντεκόρ έχω δέκα άσπρες. .. Ας είναι καλά το μωράκι όμως :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια :)

Αύριο πρωί έχω την εξέταση.. Ουφ θα μου πάρουν πάλι αίμα το σιχαίνομαι :( μπορεί να μάθουμε κ το φύλλο του μωρού :) :) αχ τι καλά. ..

Σήμερα θα φάω σνιτσελ με μανιτάρια μπορεί κ ρύζι και σαλάτα ας εκμεταλευτω της μαγειρικες ικανότητες του άντρα μου..

Α όσο και για ασφάλεια δεν μου κάνουν ούτε και ιδιωτική γιατί στην Ελλάδα δεν είχα ασφάλεια άλλη βλακεια.. δλδ άμα ήσουν άνεργος ποτέ δεν θα πάρεις ασφάλεια εδώ.. η λύση είναι να παντρευτω με το αγόρι αλλά έχουμε εκκρεμότητες με χαρτιά από Ελλάδα αντε βγάλε άκρη τώρα.. Άμα η γέννα στην Ελλάδα κοστίζει 3000 χιλιάρικα εδώ είναι τα τριπλασια με βλέπω να γεννω στο σπίτι με μαια. Στην περιοχή μου έχει κ μια Ελληνίδα :)

Καλή επιτυχία αύριο, Τανίου! Μην το σκέφτεσαι το αιματάκι, σκέψου που θα δείτε το μωρό σας και θα μάθετε και τι είναι επιτέλους!!!

Καλά κι εκεί δεν πάτε πίσω με τις ασφάλειες, αλλά εδώ τα 3.000 είναι με ασφάλεια!!! Χωρίς, ασ' το καλύτερα!

ΦΤΑΣ μου, έφτασε η ώρα και για μας!!! Τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ και χαίρομαι πάρα πολύ! Με τη δουλειά μες στην εβδομάδα δεν είχα καταφέρει να το συνειδητοποιήσω, αλλά τώρα αρχίζω και το περιμένω πώς και πώς!

Νομίζω ότι γεννάμε σε πολύ καλή περίοδο, ούτε ζέστες, τις περνάμε τώρα που είμαστε ανάλαφρες και δεν υποφέρουμε, και όταν γεννηθούν τα μωράκια μας και μέχρι να πάνε 4-5 μηνών να ξεπεταχτούν τσουπ ήρθε η άνοιξη και το καλοκαίρι και θα τα τρελάνουμε στις βόλτες! Καλύτερα δεν γίνεται νομίζω! Το μόνο που με χαλάει με το καλοκαίρι στο πρώτο τρίμηνο είναι που δεν μπορώ να βολτάρω σε μαγαζιά μες στη ζέστη, αλλά το αφήνω για 2ο τρίμηνο που θα χρειάζομαι και πραγματικά τα καινούρια ρούχα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τσααααα!!!!!Άντε κοριτσάκια και περνάνε οι μέρες!!

Βαλέντίνα εσύ έχεις ξεφύγει!!!!Σε μια βδομαδούλα μπαίνεις στον πέμπτο!!!

Τανιου μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!!Θα περιμένουμε νέα σου!!!Είσαι καλύτερα??

Σήμερα έχει τραγική ζέστη!!Λείπει και ο άντρας μου και δεν είχα όρεξη για μαγειρέματα!!Πάλι φιδέ έφαγα!!Δεν έκανε όμως και πολλά και τώρα χτύπησα και ένα πατατάκι με ρίγανη!!

Τα μαλλιά,όπως και τα νύχια μου χε πει ο γιατρός μετά το τρίμηνο μπορώ να τα βάψω...το μαλλί με φυτική βέβαια!!Ευτυχώς εγώ τα έχω μαύρα και ξεθωριάζουν όλα μαζί κ δεν φαίνεται ρίζα...οπότε μπορώ να το καθυστερήσω λιγάκι ακόμα!

5cPOp3.png

Τανιου καλή καλή επιτυχία!!!!

Όντως σε μια βδομάδα μπαίνω στον 5ο ο γιατρός από το πρώτο τρίμηνο με αφηνε να βάφω νύχια μαλλί δε βάφω αν και μεγαλοκοπελα άσπρες δεν έχω. Το φυσικό μου είναι καστανό σκούρο το κάνω και ένα σκαφτο καρέ και δεν ασχολούμαι πολύ. Από βάψιμο δεν με περιόρισε πάλι τα κραγιονακια τα Mac μου δε τα στερηθηκα.

Το μεσημέρι μου λέει η κουμπαρά μου μήπως δεν ήταν τσουτσούνι αλλά ομφάλιος λώρος. Αν ήταν έτσι η γιατρός δε θα το έβλεπε??? Αφού ξεχώριζε το είδα και γω. Πάντως γύρισε τη μούρη του στον υπέρηχο και όλη την ώρα το έβλεπα είχε κάτι μεγάλα ματια και μια φάτσα σαν μύγα. Στη β επιπέδου ελπίζω να έχει γίνει ανθρώπινη η φάτσα του... Χα χάχα!!!!

Δεν περνάν και οι ώρες για την καλλιέργεια...πφφφφ

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...