Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κορίτσια, είμαστε πολύ πολυλογούδες, ε!!! Έχουμε γράψει ήδη πολλαπλάσια από μανούλες Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου!!! :tongue:

Χαχαχα είμαστε καλή παρεουλα... Jo

Βαλεντίνα τότε όλα καλά :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαστε η καλύτερη παρέα λέμε. Καλά έχω πλακώσει και τις γιαχνί που περίμεναν από το μεσημέρι. Αύριο θα αγκομαχαω σίγουρα.

Ρέ κορίτσια θα έβλεπα τον μπέμπη 17+ κάτι με τον γιατρό στη Θεσσαλονίκη. Τώρα λόγω του εντέρου το είδα ήδη τώρα μου έγραψε Η γιατρός και εξετάσεις να πάω και στον δικό μου??? Να του πω να με δει κατευθείαν στη β επιπέδου????

AoL1p3.png

Αυτό σκέψου το σε καμιά βδομάδα που πάλι θα θες σαν τρελή να δεις το μπέμπη σου! :tongue: Εγώ θα πήγαινα ξανά

Βάζε μου ιδέες νταρλιγκ δε θέλω και πολύ!!! Χαχαχα

Βασικά σκέφτομαι πως με το γιατρό θα τσουρομαδηθουμε γιατί λόγω ηλικίας θέλει να κάνω αμνιο. Θα ακουστω μέχρι τη την Αθήνα ΣΕ λέω!!!

AoL1p3.png

Βάζε μου ιδέες νταρλιγκ δε θέλω και πολύ!!! Χαχαχα

Βασικά σκέφτομαι πως με το γιατρό θα τσουρομαδηθουμε γιατί λόγω ηλικίας θέλει να κάνω αμνιο. Θα ακουστω μέχρι τη την Αθήνα ΣΕ λέω!!!

Αυτήν την εξέταση και να μου πουν να την κάνω λόγου ηλικίας δεν την κάνω γιατί έχω διάβασει προκαλεί αποβολή μακριά από εδώ.. Εξάλλου επιλογή μας είναι δεν αποφασίζει ο γιατρός για εμάς....

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εννοείται δε θα την κάνω εφόσον δεν υπάρχει κάτι παθολογικο!!!! Εντομεταξυ βρωμομυκηκες έχω το καταλαβαίνω. Όπως δρα το υπόθετο με γαργαλάει με μικρή φαγούρα σαν να τους εξοντώνει!!

AoL1p3.png

Εννοείται, Βαλεντίνα, να καταλήξεις σε αυτόν που δεν σε αγχώνει από υπερβολή! Αυτήν την εμπιστεύεσαι; Τι λέει για άμνιο; Αν σου λέει δεν χρειάζεται, κράτα την, αλλιώς ψάξε από τώρα και για να έχεις έναν ακόμα γιατρό Θεσσαλονίκη για όταν πάτε εκεί, για backup, δεν νομίζω ότι θα τσακωθείτε που λες, αλλά πρέπει να σου ταιριάζει η φιλοσοφία του γιατρού σου για να μη δίνεις και μάχες μαζί του τώρα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια καλησπέρα,

αυτά τα υπόθετα τα δίνουν γιατί όλες λίγο πολύ έχουμε κάνει μύκητες λόγω των πολλών υγρών και ας μην το έχουμε καταλάβει.

Εγώ έχω φαγούρα μίλησα με τον ιατρό και μου είπε πως και εγώ θα πάρω υπόθερα για τους μύκητες και για το ουρεόπλασμα να μην ανησυχώ καθόλου και θα τα πούμε από βδομάδα αλλά μάλλον δεν θα πάρω κάτι, είναι φυσιολογικό μου είπε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαλεντίνα είσαι πολύ τυχερουλα που θα πας πολύ γρήγορα κ στον άλλο γιατρό μην τον ακυρώνεις !! Και Άστον να λέει πες του ότι αποφασισες να μην την κανείς και τέλειωσε!! Πως λέγονται τα υπόθετα? Εγώ έχω μόνο εξωτερικά φαγούρα κ όχι να τρελαθω αλλά όπως καταλαβαίνεις το μυαλό μου είναι συνέχεια από την μέση και κατω χαχαχαχαχαχα και το παραμικρό να νιώσω ψαχνομαι σαν την τρελή!

Βιργινία κ εγώ λόγω τον υγρών έχω αυτή τη φαγουριτσα τη μικρή πολύ υγρασία ρε παιδί μου !!

Jo εμείς μέχρι το Φεβρουάριο θα κάνουμε και διατριβή από τώρα τα έχουμε αναλύσει όλα!!

Πολύ φούσκωμα έχω πάλι τι θα γίνει μ αυτό το έντερο μου επιτέλους!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τα υποθετα λέγονται alkagin και είναι για να γίνει το ph λίγο πιο αλκαλικό. Εγω εχω καπου καπου εσωτερική φαγούρα. Θα τα βάλω 5μερες και ανάλογα τη θα δώσει η καλλιέργεια την Παρασκευή θα πάρω θεραπεία αν χρειαστεί. Ρώτησα επιπλέον δύο γιατρούς για την αμνιο και ήταν κάθετα αντίθετοι με τα ποσοστά μου. Μα και ο γιατρός μου λέει άριστα τα ποσοστά αλλά είσαι 38 ε και?? Η μαμα μου με έκανε στα 45!!! Είναι μην σου τυχει

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Bonjour κουκλακια!!

Κάθομαι μπαλκόνι κ δροσιζομαι σε λίγο δεν θα αντεχεται έξω οπότε το εκμεταλλεύομαι τωρα!

Λοιπόν αυτό το alkagin τι σαπουνακι μου το είχε δώσει παλιά μια γυναικολόγος που πηγα με κολπιτιδα μυκητιαση και όλα τα καλά τα είχα πάθει μαζεμένα ! Μου είχε δώσει αυτό μαζί με μελάνι κ εβαζα με βαμβάκι κ κολπικά υπόθετα εκατό ώρες μέσα στο μπάνιο γιατί οι πλύσεις κ το μελανι ήταν πρωί βράδυ!! Κ από τότε έπαιρνα πάντα αυτό το σαπούνι κ πλενομασταν οικογενειακώς!! Τώρα τελευταία έκανα την βλακεία κ το αλλαξα πήρα ένα της frezyderm κ δεν ξέρω χαλασα το ph ή από την υγρασία μου εμφανίστηκε ή φαγούρα δεν ξέρω αν πρέπει να ρίξω το φταίξιμο στο σαπούνι!!

Πάντως διαβάζω ότι πολλοί γυναικολογοι αν είναι από μύκητες ή φαγούρα δεν δίνουν κάτι γιατί οι μύκητες εμποδίζουν τα μικρόβια να αναπτυχθούν στον κόλπο!!

Σήμερα έχεις τόση ενόχληση όσο είχες ή έκανε δουλιτσα το υποθετακι?

Εγώ έχω κ θέμα και με την αποτρίχωση γιατί μέχρι τώρα έκανα κερί κ είχαν αραιώσεις πολύ κ τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός μήπως κ μου επιτρέψει να κάνω κερί δεν θέλω να βάλω ξυράφι κ βγαίνουν γρήγορα κ με πιάνει κ φαγούρα όταν βγαίνουν ! Ο άντρας μου με κοροϊδεύει μου λέει Ταρζάν θα βγει με τόση ζούγκλα χαχαχαχαχαχα βέβαια το κουρευω αλλά τι να σου κάνει!!! Ή τρίχες πάντως κρατάνε υγρασία κ περιμένω πολύ ώρα να στεγνωσω κ μετά να βάλω εσώρουχό!!

Αυτααααα τώρα μυριζω το φαγητό από τον απορροφητηρα της πεθεράς μου κριθαράκι με μοσχαράκι στην κατσαρόλα!!

Εσεις σημερα!?

Tbinp3.pngNttep2.png

Bonjour κουκλακια!!

Κάθομαι μπαλκόνι κ δροσιζομαι σε λίγο δεν θα αντεχεται έξω οπότε το εκμεταλλεύομαι τωρα!

Λοιπόν αυτό το alkagin τι σαπουνακι μου το είχε δώσει παλιά μια γυναικολόγος που πηγα με κολπιτιδα μυκητιαση και όλα τα καλά τα είχα πάθει μαζεμένα ! Μου είχε δώσει αυτό μαζί με μελάνι κ εβαζα με βαμβάκι κ κολπικά υπόθετα εκατό ώρες μέσα στο μπάνιο γιατί οι πλύσεις κ το μελανι ήταν πρωί βράδυ!! Κ από τότε έπαιρνα πάντα αυτό το σαπούνι κ πλενομασταν οικογενειακώς!! Τώρα τελευταία έκανα την βλακεία κ το αλλαξα πήρα ένα της frezyderm κ δεν ξέρω χαλασα το ph ή από την υγρασία μου εμφανίστηκε ή φαγούρα δεν ξέρω αν πρέπει να ρίξω το φταίξιμο στο σαπούνι!!

Πάντως διαβάζω ότι πολλοί γυναικολογοι αν είναι από μύκητες ή φαγούρα δεν δίνουν κάτι γιατί οι μύκητες εμποδίζουν τα μικρόβια να αναπτυχθούν στον κόλπο!!

Σήμερα έχεις τόση ενόχληση όσο είχες ή έκανε δουλιτσα το υποθετακι?

Εγώ έχω κ θέμα και με την αποτρίχωση γιατί μέχρι τώρα έκανα κερί κ είχαν αραιώσεις πολύ κ τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός μήπως κ μου επιτρέψει να κάνω κερί δεν θέλω να βάλω ξυράφι κ βγαίνουν γρήγορα κ με πιάνει κ φαγούρα όταν βγαίνουν ! Ο άντρας μου με κοροϊδεύει μου λέει Ταρζάν θα βγει με τόση ζούγκλα χαχαχαχαχαχα βέβαια το κουρευω αλλά τι να σου κάνει!!! Ή τρίχες πάντως κρατάνε υγρασία κ περιμένω πολύ ώρα να στεγνωσω κ μετά να βάλω εσώρουχό!!

Αυτααααα τώρα μυριζω το φαγητό από τον απορροφητηρα της πεθεράς μου κριθαράκι με μοσχαράκι στην κατσαρόλα!!

Εσεις σημερα!?

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Βαλεντίνα, και στη δική σου περίπτωση δεν είναι να μη σου τύχει, γιατί το έλεγξες με αυχενική κ με αιματολογικές. Ενώ στην εποχή των μαμάδων μας δεν υπήρχαν τέτοιες διαγνωστικές μέθοδοι τόσο καλές, όπως οι υπέρηχοι οι τόσο προηγμένοι και η αυχενική. Οπότε μια χαρά!

Φουντούκι, καλημέρα! Μυρίζεις τον απορροφητήρα σαν τζάνκι πρωί πρωί, χαχαχαχα! Εγώ μόλις έφαγα πρωινό γιατί χθες ξενυχτίσαμε. Η υγρασία όντως δεν βοηθάει, αλλά κι εγώ έχω πολλά υγρά, αλλά μύκητες ή ουρολοίμωξη δεν έχω πάθει ποτέ. Δεν πλένομαι όμως καθόλου με προϊόντα που επηρεάζουν το ph, απλό νεράκι και τίποτα άλλο. Ούτε φαγούρα έχω ή κάτι τέτοιο.

Για το κερί στο μπικίνι πάντως εμένα δεν μου το έχει απαγορεύσει, αντίθετα, σε σχέση με τις άλλες αποτριχώσεις το προτιμάει. Και σκέφτομαι τώρα που δεν νιώθω τίποτα ιδιαίτερο θα το κάνω, μετά με την κοιλιά μάλλον θα το σταματήσω.

Κι εγώ μπαλκόνι θα τη βγάλω σήμερα γιατί έχει πολλή δροσιά ευτυχώς και το απογευματάκι λέω να κατηφορίσω για έναν καφέ με μια φίλη μου! Τη Δευτέρα αυχενική!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Άντε εεεεε κοντοζυγωνεις !!!!! Εγώ πάλι τελευταία και κατά ιδρωμενη κανονιστε κίνημα συμπαράστασης!!! Χαχαχαχαχαχα λαγωνικό έχω γίνει τίποτα δεν μου ξεφεύγει!!

Όλα θα πάνε τέλεια πρώτα ο θεός θα καταλήξουμε σε λίγους μήνες να συζητάμε για το πόσες φορές θα ξυπνάμε τη νύχτα για να ταισουμε τα θρεφταρακια μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Άντε εεεεε κοντοζυγωνεις !!!!! Εγώ πάλι τελευταία και κατά ιδρωμενη κανονιστε κίνημα συμπαράστασης!!! Χαχαχαχαχαχα λαγωνικό έχω γίνει τίποτα δεν μου ξεφεύγει!!

Όλα θα πάνε τέλεια πρώτα ο θεός θα καταλήξουμε σε λίγους μήνες να συζητάμε για το πόσες φορές θα ξυπνάμε τη νύχτα για να ταισουμε τα θρεφταρακια μας!!

Χαχαχαχα, με τέτοιες μανάδες που θα 'χουν θρεφταράκια θα 'ναι σίγουρα!!!!!!

Σε 3 μερούλες μετά από μένα δεν είσαι κι εσύ; Την έφαγες τη βδομάδα και τώρα μετράς αντίστροφα!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...