Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βαλεντίνα κ εγώ είχα μια μικρή φαγούρα κ μου είπε να βάζω δύο φορές την μέρα τραβικορτ! Τώρα ειμαι καλά δεν έβαλα πολύ 2 μέρες εξωτερικα μάλλον μύκητες τώρα που θα πάω για την αυχενική θα του πω να μου κάνει μια καλλιέργεια!! Εκατο ώρες θα κάνω μέσα όταν βγούμε με μισό μάτι θα με κοιτάνε!!!

Εγω jo πιστεύω ότι θα με γδαρουν στην κλινική αλλά τι να κάνουμε θα τα δώσουμε θέλω τον γιατρό μου μετά από τέτοιες διαδικασίες δεν θα αφηνομουνα σε άλλον !! Ή αδερφή μου που ήταν πολύ κουλ στην εγκυμοσύνη και ήρθαν όλα πολύ καλά τον είχε πει τον γιατρό της ότι θα γεννήσει στο νοσοκομείο πήγαινε μέχρι το τελευταίο βράδυ πριν γεννήσει σ αυτόν κ έβλεπε τη διαστολή της και τα πάντα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για 18-21 λεμε να παμε. Απλα δεν ξερω καθολου σε ποια περιοχη να κοιταξω. Βλεπω παντου. Νυδρι, Λυγια, Αγ.Ιωαννη. Και εγω ωραιες τις βλεπω τις θαλασσες. Ελπιζω να μην ειναι με πετρα.

Τανιου ξαπλωσε κοιμησου διαβασε χαζεψε τηλεοραση... Θα περασουν οι μερες...

Βαλεντινα μπορει να μην ειναι και κατι... Κουραγιο με τα υποθετα. Δεν τα μπορω καθολου..

Βαλεντινα και εγω βγαζω που και που. Πολλες το παθαινουν.

HmwTp3.png

Και εδω θα μας γδαρουν. Ειναι και μονοπωλειο αφηστε τα. Γυρω στα 1500 νομιζω παει το τετρακλινο μαζι με τον αναισθησιολογο. Και ο γιατρος μου παιρνει 800 για φ.τ. και 1000 για καισαρικη.

HmwTp3.png

Βρε κορίτσια δεν καλύπτει η ασφάλεια την γέννα κ βλέπω τρελά πόσα μα δλδ για το δωμάτια θέλουν μόνο 1500 ευρώ :Ο

βαλεντίνα δοκιμαζε να τρως γιαούρτι για την κόλπιτιδα που παλιά είχα με βοήθησε. Ίσως είναι ίδιο κ για τους μύκητες.

καθυ αυτό κάνω εκτός τηλεόραση γιατί δεν καταλαβαίνω λέξη γερμανικών χιχι βάζω ονλινε ταινίες από gamato συνδεμενο στην τηλεόραση.. Όσο για διάβασμα το μόνο βιβλίο που έχω είναι "γερμανικά στην πράξη" το έχω ανοίξει μόνο δύο φορές έτσι και κάτσω κρεβάτι μέχρι το τέλος με βλέπω να το ανοίγω.

Πάντως είναι ακόμα στο κρεβάτι όλο αλλάζω μεριές. .. Α και έχω λιώσει στο ίντερνετ :) περισεψαν μερικά μακαρόνια με κιμά τα έφαγα μαζί με πατατοσαλατα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ποσά θα μου πάρει ο γιατρός πάντως ή κλινική εκεί είναι 1500 περίπου τώρα περιμένω να γεννήσει μια συνάδελφός μέχρι τέλος Ιουλίου οπότε θα μου πει!!

Jo πολλά μου φαίνονται 3000+ αλλά ας μην λέω μεγάλες κουβέντες!! Πάντως εννοείται θα πάρω τρίκλινο για πιο φθηνό!!

Μου φαίνεται λίγο μακρυά όλο αυτό οπότε είναι λίγες οι φορές που μου έρχεται στο μυαλό προς το παρόν θέλω την αυχενική τωρααααα !!

Είμαι κ ή τελευταία που θα την κάνει!! Τώρα περιμένω της josephine!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια αυτή επέμενε να βάλω 5μερες αυτά τα φυτικά και ανάλογα τι θα βγάλει η καλλιέργεια συνεχιζω μετά.

Προσωπικά επειδή ο γιατρός μου είναι στο ιπποκρατειο σκέφτομαι σοβαρά πρώτα ο Θεός όλα να πάνε καλά να γεννήσω εκεί που έχει και άριστο νεογνολογικο τμήμα. Ήταν και η ξαδέρφη μου εκεί επιμελήτρια παιδίατρος στο νεογνολογικο και νιώθω μια ασφάλεια....

AoL1p3.png

Ας ελπίσουμε να στρώσουν τα υγρά γιατί αυτά τα άσπρα καλοκαιριατικα είναι αηδία. Γιαούρτι τρώω και πολύ αλλά στραγγιστό που έχει όμως καλλιέργεια γιαουρτης. Μάλλον πρέπει να πάρω αυτό με την πέτσα από πανω

AoL1p3.png

Κορίτσια αυτή επέμενε να βάλω 5μερες αυτά τα φυτικά και ανάλογα τι θα βγάλει η καλλιέργεια συνεχιζω μετά.

Προσωπικά επειδή ο γιατρός μου είναι στο ιπποκρατειο σκέφτομαι σοβαρά πρώτα ο Θεός όλα να πάνε καλά να γεννήσω εκεί που έχει και άριστο νεογνολογικο τμήμα. Ήταν και η ξαδέρφη μου εκεί επιμελήτρια παιδίατρος στο νεογνολογικο και νιώθω μια ασφάλεια....

Δεν είναι λίγο ύποπτο να σου δίνει αυτά τα φυτικά προτού την καλλιέργεια δλδ στα κου του ρου σου δίνει.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ας ελπίσουμε να στρώσουν τα υγρά γιατί αυτά τα άσπρα καλοκαιριατικα είναι αηδία. Γιαούρτι τρώω και πολύ αλλά στραγγιστό που έχει όμως καλλιέργεια γιαουρτης. Μάλλον πρέπει να πάρω αυτό με την πέτσα από πανω

Εμένα μου αρέσει πριν μάθω για την εγκυμοσύνη πήρα πακέτα σερβιετες που τα βρήκα σε προσφορά :D χαχαχαχα τώρα όσο για τα υγρά η λύση είναι γιαούρτι (με την πετσα αγελαδινο) κάθε μέρα. Και σερβίετακια..

Υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο μετά θα γκρινιαριζουμε για την αϋπνία :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα ή αδερφή μου γέννησε στο ιπποκράτειο και ήταν πολύ καλά ήταν σε δικλινο με το μωρακι δίπλα της το επισκεπτήριο αυστηρό κ όλα μια χαρα!! Ααααααααα πλήρωνε 25 ευρώ την μέρα γιατί ζήτησε να είναι στις θέσεις ( έτσι λέγονται τα δικλινα εκεί) αλλά που 25 που 3000 .

Εμένα το γιαούρτι πολύ με πριζει το έντερο έχω δυσανεξία στη λακτόζη αλλά τρώω για τους μύκητες!! Επίσης έχω ακούσει ότι πολύ καλό είναι κ το κεφίρ!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αυτά τα φυτικά θα ενισχύουν μάλλον τη χλωρίδα του κόλπου, δεν νομίζω ότι τα δίνει στα κουτουρού, καλό θα κάνουν. Αλλά το ίδιο κάνει και το γιαούρτι με την πέτσα και τα πρεβιοτικά γενικώς. Επίσης, για να μην κάνετε μύκητες και ουρολοιμώξεις να μην πλένεστε με αντισηπτικά στην περιοχή! Διαταράσσουν φουλ την ισορροπία.

Φουντούκι, πολλά είναι και ειδικά αν σκεφτείς πόσα άλλα πιο χρήσιμα θα έχουμε να αγοράσουμε για τα μωράκια μας! Στο Έλενα εδώ που είναι δημόσιο και με πολύ καλό νεογνολογικό επίσης μπορείς να είσαι σε μονόκλινο λουξ ολοκαίνουριο με 50ε την ημέρα. Οπότε μετά τα λεφτά για τρίκλινο 1500 μοιάζουν υπερβολικά και είναι κιόλας, γιατί ούτε την ησυχία μας δεν θα 'χουμε στο τρίκλινο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι αλλά για να πας στο δημόσιο πολύ πιθανόν να μην έχεις τον γιατρό σου γιατί οι περισσότεροι είναι σε κλινικές κ αν κάποιοι είναι και στο δημόσιο σου λένε δεν ξέρω αν εφημερευω την μέρα που θα σε πιάσουν οι πόνοι και γενικώς τα μασανε γιατί δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμια της κλινικής !!

Τώρα που θα βγω μόλις πέσει ο ήλιος λίγο θα πάω να πάρω με πετσα κ εγώ κανένα γιαουρτακι να φάω το βράδυ με μουσλι κ αποξηραμένα!!

Ελπίζω να μην με φουσκώσει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αυτά που μου έδωσε δεν είναι κουτουρου είναι με καλέντουλα και μολόχα και δράση καταπραιντικη όχι θεραπευτική. Και γω με πέτσα θα πλακωθω να τρώω. Ο γιατρός μου κάθε πρωί στο νοσοκομείο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...