Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τανιου μου εμένα δεν μου δείνει κατι σε βιταμίνες ακόμα τουλάχιστον!! Εγώ παίρνω σίδηρο και φιλισιν !!

Μακαρονακια με κιμά μμμμμμμμ ωραία φαγατε μαμά κ νινακι!!

Θα σου περάσει τελείως μην στεναχωριεσαι μόνο όλα θα πάνε τέλεια!!

Εγω από τώρα σκέφτομαι για το αυριανο φαγητό που θα είναι τορτελινια στον φούρνο με τυρακι κ κόκκινη σάλτσα!!

ΑΧ Βαλεντίνα με την καρμοναραααα τρελαινομαι μπορώ να τρώω κάθε μέρα αλήθεια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τανιου μου εμένα δεν μου δείνει κατι σε βιταμίνες ακόμα τουλάχιστον!! Εγώ παίρνω σίδηρο και φιλισιν !!

Μακαρονακια με κιμά μμμμμμμμ ωραία φαγατε μαμά κ νινακι!!

Θα σου περάσει τελείως μην στεναχωριεσαι μόνο όλα θα πάνε τέλεια!!

Εγω από τώρα σκέφτομαι για το αυριανο φαγητό που θα είναι τορτελινια στον φούρνο με τυρακι κ κόκκινη σάλτσα!!

ΑΧ Βαλεντίνα με την καρμοναραααα τρελαινομαι μπορώ να τρώω κάθε μέρα αλήθεια!!

Ούτε εμένα μου τα έδωσε από μόνη μου τα πήρα κάνει καλό είναι ειδικά χάπια για εγκυμοσυνη το femibion1 το περνεις πριν την εγκυμοσύνη και μέχρι 12 εβδομαδων και το femibion2 μέχρι τέλος θηλασμού. Βέβαια είναι πανάκριβα στο φαρμακείο 34 ευρώ 30 χάπια αλλά τα πάντα για ένα υγιής νινακι...

Η μακαρονάδα ήταν θεϊκή.. Αχ τυχερή αύριο θα καλό φας :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου μου αυτά δε τα ξέρω καθόλου αλλά σκεφτόμουν τα filicin έχουν μεγαλύτερη ποσότητα φυλικου οξεως από το tardyferon που έχει σίδηρο και φυλικο. Χθες δε βρήκα το μαγνήσιο ούτε τα φακελάκια στο διανυκτερευων φαρμακείο το πρωί δεν ξεμυτισα ήρθε και μια φίλη για καφέ θα πάμε πιο αργά να πέσει λίγο η κάψα.

Αύριο πρωί πάω για καλλιέργεια κολπικου χαζομάρα που δεν την έκανα χθες... Τελοσπαντων

AoL1p3.png

Τανίου, αυτό που παίρνεις είναι ένα συμπλήρωμα εγκυμοσύνης, όπως και τα pregnacare original που δίνουν ορισμένοι γιατροί εδώ. Από αυτά που περιέχει κάποια θα τα χρειάζεσαι, κάποια άλλα όχι. Αν δεν ξέρεις τι σου λείπει από αυτά, μπορεί απλώς να υπερφορτώνεις τον οργανισμό σου και το συκώτι σου με περιττή ποσότητα βιταμινών. Γι' αυτό ρώτα τον γιατρό καλύτερα.

Κατά τ' άλλα, κι εδώ δίνουν, απλώς ξεχωριστά και μεμονωμένα αυτά που σου λείπουν κάθε μήνα. Το φιλισίν είναι φολικό/φυλλικό και έχει 500 μικρογραμμάρια, το gynotardyferon 350 και οι πολυβιταμίνες περιέχουν 400 μικρογραμμάρια φυλλικού. Με λίγα λόγια, πάνω κάω όσο χρειάζεται το μωράκι, αλλά επίσης αυτά τα χρειάζεται συνήθως μόνο στο πρώτο τρίμηνο, μετά οι περισσότεροι το κόβουν.

Βαλεντίνα, τι σ' έπιασε με την καλλιέργεια; Εμείς σε αγχώσαμε; Εγώ στη Βιργινία απαντούσα για τις καλλιέργειες!

Εγώ το μεσημέρι έφαγα ένα τοστάκι και αυγό βραστό, πολύ λιτά, τώρα πάω να φάω δυο μικρές βανίλιες φρούτα και το βράδυ μάλλον γεμιστά! Μου 'χει πέσει η όρεξη, ξανάλθα στα φυσιολογικά μου! Αλλά με τις μακαρονάδες σας :evil::evil::evil: θα ψάχνω για ιταλικό πάλι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Jo μου όχι δε με αγχωσατε εσείς. Μπήκα στο parents και διάβαζα στις δύσκολες στιγμές για ρήξη υμενων από 18-23 και πάνω βδομάδα και ολίγον να φρίκαρα.... Είπα λοιπόν να μη το έχω στο νου μου έχει και ζέστες και να την κάνω...

AoL1p3.png

Τανίου, αυτό που παίρνεις είναι ένα συμπλήρωμα εγκυμοσύνης, όπως και τα pregnacare original που δίνουν ορισμένοι γιατροί εδώ. Από αυτά που περιέχει κάποια θα τα χρειάζεσαι, κάποια άλλα όχι. Αν δεν ξέρεις τι σου λείπει από αυτά, μπορεί απλώς να υπερφορτώνεις τον οργανισμό σου και το συκώτι σου με περιττή ποσότητα βιταμινών. Γι' αυτό ρώτα τον γιατρό καλύτερα.

Κατά τ' άλλα, κι εδώ δίνουν, απλώς ξεχωριστά και μεμονωμένα αυτά που σου λείπουν κάθε μήνα. Το φιλισίν είναι φολικό/φυλλικό και έχει 500 μικρογραμμάρια, το gynotardyferon 350 και οι πολυβιταμίνες περιέχουν 400 μικρογραμμάρια φυλλικού. Με λίγα λόγια, πάνω κάω όσο χρειάζεται το μωράκι, αλλά επίσης αυτά τα χρειάζεται συνήθως μόνο στο πρώτο τρίμηνο, μετά οι περισσότεροι το κόβουν.

Βαλεντίνα, τι σ' έπιασε με την καλλιέργεια; Εμείς σε αγχώσαμε; Εγώ στη Βιργινία απαντούσα για τις καλλιέργειες!

Εγώ το μεσημέρι έφαγα ένα τοστάκι και αυγό βραστό, πολύ λιτά, τώρα πάω να φάω δυο μικρές βανίλιες φρούτα και το βράδυ μάλλον γεμιστά! Μου 'χει πέσει η όρεξη, ξανάλθα στα φυσιολογικά μου! Αλλά με τις μακαρονάδες σας :evil::evil::evil: θα ψάχνω για ιταλικό πάλι!

Καλησπέρα Jo τον ρώτησα τον γιατρό μου με αφήνει να τα περνω επειδή δεν περνω βιταμίνες από φαγητά τρώω λίγα γιαυτό κυριότερα τα περνω και είναι μεγάλο μωράκι :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου μου αυτά δε τα ξέρω καθόλου αλλά σκεφτόμουν τα filicin έχουν μεγαλύτερη ποσότητα φυλικου οξεως από το tardyferon που έχει σίδηρο και φυλικο. Χθες δε βρήκα το μαγνήσιο ούτε τα φακελάκια στο διανυκτερευων φαρμακείο το πρωί δεν ξεμυτισα ήρθε και μια φίλη για καφέ θα πάμε πιο αργά να πέσει λίγο η κάψα.

Αύριο πρωί πάω για καλλιέργεια κολπικου χαζομάρα που δεν την έκανα χθες... Τελοσπαντων

Κάθε χώρα μάλλον έχει τα χάπια της :) φαρμακείο μόνο πρωί αντε να βρεις πιο είναι ανοιχτό το απόγευμα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σας κορίτσια!!

Κάθυ δεν εχω πάει αλλα έχω δει τις θάλασσες στο ίντερνετ κ φαίνονται τελείες!! Για ποτέ λέτε? Μόνο στο πόρτο κατσίκι μην πας γιατί έχει παρά πολλά σκαλοπάτια θα ταλαιπωρήσει!!

Έχεις κορίτσια βγαλατε καθόλου σπυρακια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης? Εγώ βγάζω που δεν είχα ποτε πριν και είναι εκνευρίστηκα !

Έφαγα τα τολτελινακια κ ξετρελαθηκα από εδώ κ πέρα θα τα βάλω σίγουρα μια φορά την εβδομάδα!!

Επίσης τα φασόλια που έφαγα χθες με τάραξαν το βράδυ κ το πρωί είχα πόνο στο έντερο!! Ξανά δεν τρώω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Κάθυ, κι εμείς θα πάμε Λευκάδα τέλη Αυγούστου! Έχει πανέμορφες παραλίες με καλύτερη τους Εγκρεμνούς, Κάθισμα μετά και Αγ. Νικόλαο και φυσικά Πόρτο Κατσίκι!

Φουντούκι, κι εγώ το είχα κάνει το λάθος με τα φασόλια και το μετάνιωσα αν και είμαι πολύ φαν! Σήμερα κι εμείς σπαγγέτι ολικής με σάλτσα ντομάτα και λαχανικά μέσα για πολύ σκάσιμο όμως! Μετά θα πέσω σε λήθαργο σίγουρα! :oops:

Τανίου μου, πώς είσαι σήμερα;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα!!!

Κάθυ, κι εμείς θα πάμε Λευκάδα τέλη Αυγούστου! Έχει πανέμορφες παραλίες με καλύτερη τους Εγκρεμνούς, Κάθισμα μετά και Αγ. Νικόλαο και φυσικά Πόρτο Κατσίκι!

Φουντούκι, κι εγώ το είχα κάνει το λάθος με τα φασόλια και το μετάνιωσα αν και είμαι πολύ φαν! Σήμερα κι εμείς σπαγγέτι ολικής με σάλτσα ντομάτα και λαχανικά μέσα για πολύ σκάσιμο όμως! Μετά θα πέσω σε λήθαργο σίγουρα! :oops:

Τανίου μου, πώς είσαι σήμερα;

Καλησπέρα κορίτσια και Jo καλά είμαι ξαπλα ριχνω και κανένα υπνακο και περνάει η ώρα.. Αχου ζηλεύω και εγώ θέλω διακοπές :(

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γειά σας κορίτσια!!! Έκανα το πρωί την καλλιέργεια. Μάλλον μύκητες έχω είπε η ντοκ. Μου έδωσε κάτι κολπικά φυτικά υποθετα μέχρι να βγει η καλλιέργεια. Αφήστε με το έντερο αυτές τις μέρες έχω πεθάνει. Χθες το βράδυ με έπιασε και μια ναυτία άλλο πράγμα.

Σήμερα άρχισα και το μαγνήσιο και ο θεός βοηθός για τις κράμπες του εντέρου.

Από Ιόνιο δεν έχω ιδέα. Αν θέλετε πληροφορίες για Κυκλάδες Κρήτη είμαι παρουσία.

Σήμερα έκανα πατατες γιαχνί έφτιαξα και τζατζίκι και και μια χωριάτικη με φέτα και στουμπωσα. Που θα πάει θα κάνει την εμφάνιση του το έντερο.

Τανιου δώσε σημεία ζωής!

AoL1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια και Jo καλά είμαι ξαπλα ριχνω και κανένα υπνακο και περνάει η ώρα.. Αχου ζηλεύω και εγώ θέλω διακοπές :(

Υπομονή και επιμονή!!!!!!! Και ο καλοκαιρινός υπνακος έχει τη χάρη του

AoL1p3.png

Taniou, απόλαυσε τις ξάπλες σου τώρα που έχεις ησυχία! Το μωράκι σου κολυμπάει χαρούμενο μέσα!

Κορίτσια, να μη σας κάνω την καρδιά περιβόλι, αλλά διάβασα στις μανούλες Αυγούστου ότι τα μαιευτήρια τώρα μπήκαν στο 23% ΦΠΑ (από 13%) που ήταν και όλα αυξήθηκαν τουλάχιστον ένα 300 παραπάνω το τρίκλινο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...