Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Θα μιλήσω αύριο το πρωί με τον ιατρό μου για να του πω και τις υπόλοιπες εξετάσεις και θα δούμε λογικά φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί!! Και δεν μπορώ να παίρνω πολλά χάπια.... :?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μου είπε αποκολυση απλά ότι αιμορραγει μέχρι τώρα δεν έπερνα μαγνήσιο.. Πρώτη φορά έγκυος λίγο έναν πανικό τον έπαθα. Τώρα απολαμβάνω της υπηρεσίες του μπαμπά πλάκα έχει.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλα εσκασα στα γελια με τις αγελαδες πολυ πετυχημενο ,,,κοριτσια εγω παλι δεν εχω αυτο το θεμα αλλα τα βγαζω απο πανω ρευομαι διαρκως αφου ο αντρας μου τα χει παιξει ξυπναω το πρωι κ χωρις να εχω φαει τιποτα ρευομαι ,οτι να ναι !!!!!!

11pSp3.png

Γλυκά μου κορίτσια τι κάνετε;

Από σήμερα επέστρεψα στην δουλειά και δεν θέλω καθόλου!!

Τανιού υπομονή μείνε ξαπλωμένη και όλα θα πάνε όλα καλά!!

Έκανα εξέταση κολπικού υγρού και έχω ουρεόπλασμα και μύκητες έχετε καμία ιδέα για το ουρεόπλασμα;; Γιατί διαβάζω ότι ίσως κάνει πρόωρο τοκετό ή αποβολή.

Λοιπόν ουρεοπλασμα είχα πήρα με τον άντρα μου ένα σωρό αντιβίωση και οι καλλιέργειες βγήκαν αρνητικές. Όμως είναι ένα βακτήριο άπαξ και το κολλήσεις το κουβαλάς έστω και ανενεργό. Εγώ όταν το είχα είχα μικρή υποψία φαγούρα. Κάποιες κοπέλες το έχουν σε ανάπτυξη στη χλωρίδα τους. Επειδή το έψαξα πολύ δεν οδηγεί σε αποβολές λένε οι νέες μελέτες. Η αντιβίωση που δρα καλύτερα απο όλες και στον άντρα φτάνει ως την κάψα του προστάτη ώστε να μην κάνει χρόνια προστάτιδα είναι η vibramicyn δεν ξέρω στην εγκυμοσύνη να πάρεις. Πιθανόν ο γιατρός να σου πει ότι θεωρείται φυσιολογική χλωρίδα. Λίγο έλειψε να πάρω διδακτορικό με αυτό...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχααχαχαχαχα!?Δεμ φταιω εγώ ρε κορίτσια!!Ο μικρός μου το πε!!Εεε πάντως ήτανε καλή η ιδέα του!!

Περαστικά Βιργινία μου!!Εμένα αυτή τη φορά δεν μου πε νακάνω ,ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κάνει γύρω στις 15 εβδομάδες..!Όταν πάω θα τον ρωτήσω!!

Μόλις έφαγα εκείνη την πίτσαπου έλεγα ότι θα κάνω,αλλά τελικά βαρέθηκα και παραγγείλαμε!!Ναι εκείνην ακριβώς την πιτσούλα που κάποιο κοριτσάκι μου βαλε στο μυαλό από το σάββατο!!Ευτυχώς στα δύο κομμάτια σταμάτησα!!είναι και βράδυ βλέπετε!!

5cPOp3.png

Χαχαχααχαχαχαχα!?Δεμ φταιω εγώ ρε κορίτσια!!Ο μικρός μου το πε!!Εεε πάντως ήτανε καλή η ιδέα του!!

Περαστικά Βιργινία μου!!Εμένα αυτή τη φορά δεν μου πε νακάνω ,ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κάνει γύρω στις 15 εβδομάδες..!Όταν πάω θα τον ρωτήσω!!

Μόλις έφαγα εκείνη την πίτσαπου έλεγα ότι θα κάνω,αλλά τελικά βαρέθηκα και παραγγείλαμε!!Ναι εκείνην ακριβώς την πιτσούλα που κάποιο κοριτσάκι μου βαλε στο μυαλό από το σάββατο!!Ευτυχώς στα δύο κομμάτια σταμάτησα!!είναι και βράδυ βλέπετε!!

Καλά ο μικρός άπαιχτος!!!! Χάχαχαχαχαχα. Εμένα μου την έδωσε ο γιατρός μου Θεσσαλονίκη. Στην αυχενική μου έκανε αιματολογική μόνο για σύνδρομα όχι γενική. Ενω με το έντερο πεθαίνω δε μου έδωσε μαγνησιο ενώ η γιατρός εδώ με πρόσεξε παρααα πολύ. Και εκείνον τον έχω 10 χρόνια και τον παρακαλεσα να μου γράψει καλλιέργεια κολπικου και είπε αργότερα

AoL1p3.png

Καλημέρα κοριτσιούδια!!!

Σήμερα με ξύπνησαν πρωί ή γειτονιά δεν ησυχάζει !!

Πως είστε σήμερα? Έχει πολύ ωραία δροσιά τώρα το πρωί αργότερα θα ψηθεί ο τόπος πάλι!!

Θα πάω σε λίγο να κάνω κ την φορολογική δήλωση στον λογιστή ελπίζω να μην μας γδαρουν πάλι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Θα μιλήσω αύριο το πρωί με τον ιατρό μου για να του πω και τις υπόλοιπες εξετάσεις και θα δούμε λογικά φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί!! Και δεν μπορώ να παίρνω πολλά χάπια.... :?

Βιργινία, μην αγχώνεσαι, όπως σ' τα λέει η Βαλεντίνα είναι! Εγώ είχα κάνει εκτεταμένο προγεννητικό και ήταν μέσα στις εξετάσεις κι η καλλιέργεια περίπου 2-3 μήνες προτού αρχίσουμε προσπάθειες. Είχα ουρεόπλασμα, πήραμε vibramycin, όχι ένα σωρό, αλλά ένα κουτί απλώς εγώ κι ο άντρας μου και στην επόμενη καλλιέργεια εξαφανίστηκε. Τίποτα το φοβερό! Και να το έχεις όμως μην αγχώνεσαι, δεν είναι καταστροφικό όπως μπορεί να διαβάσεις σποραδικά στο ίντερνετ. Άκου τον γιατρό σου, θα σε καθησυχάσει.

Καλά ο μικρός άπαιχτος!!!! Χάχαχαχαχαχα. Εμένα μου την έδωσε ο γιατρός μου Θεσσαλονίκη. Στην αυχενική μου έκανε αιματολογική μόνο για σύνδρομα όχι γενική. Ενω με το έντερο πεθαίνω δε μου έδωσε μαγνησιο ενώ η γιατρός εδώ με πρόσεξε παρααα πολύ. Και εκείνον τον έχω 10 χρόνια και τον παρακαλεσα να μου γράψει καλλιέργεια κολπικου και είπε αργότερα

Βαλεντίνα, όλα σχετικά είναι. Ο γιατρός μπορεί να μην ήθελε να σου φορτώσει τον οργανισμό και τον μπέμπη με αντιβίωση από το 1ο τρίμηνο, γι' αυτό είπε αργότερα. Για την έλλειψη μαγνησίου καλό είναι να πίνεις και κακάο που έχει πολύ, ξηρούς καρπούς και δημητριακά ολικής άλεσης, γιατί αυτό βοηθάει και στην έλλειψη όρεξης και σε πολλά άλλα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ο μικρός είχε τρελή ιδέα!!!! Εγώ λέω είναι τα έπιπλα των αποπάνω!!! Εμπλουτίζω τώρα το ρεπερτόριο με την ατάκα του!

Εντάξει, 2 κομμάτια σα να μην έγινε το κακό! Παίρνεις άφεση και πρέπει μάλλον να το επαναλάβεις πιο εμπεριστατωμένα!!! :mrgreen:

Καλημέρα κοριτσιούδια!!!

Σήμερα με ξύπνησαν πρωί ή γειτονιά δεν ησυχάζει !!

Πως είστε σήμερα? Έχει πολύ ωραία δροσιά τώρα το πρωί αργότερα θα ψηθεί ο τόπος πάλι!!

Θα πάω σε λίγο να κάνω κ την φορολογική δήλωση στον λογιστή ελπίζω να μην μας γδαρουν πάλι!!

Καλή τύχη με τη φορολογική! Κι εγώ ελπίζω να κρατήσει το αεράκι γιατί χθες είχε καύσωνα εδώ Αθήνα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Βιργινία, μην αγχώνεσαι, όπως σ' τα λέει η Βαλεντίνα είναι! Εγώ είχα κάνει εκτεταμένο προγεννητικό και ήταν μέσα στις εξετάσεις κι η καλλιέργεια περίπου 2-3 μήνες προτού αρχίσουμε προσπάθειες. Είχα ουρεόπλασμα, πήραμε vibramycin, όχι ένα σωρό, αλλά ένα κουτί απλώς εγώ κι ο άντρας μου και στην επόμενη καλλιέργεια εξαφανίστηκε. Τίποτα το φοβερό! Και να το έχεις όμως μην αγχώνεσαι, δεν είναι καταστροφικό όπως μπορεί να διαβάσεις σποραδικά στο ίντερνετ. Άκου τον γιατρό σου, θα σε καθησυχάσει.

Βαλεντίνα, όλα σχετικά είναι. Ο γιατρός μπορεί να μην ήθελε να σου φορτώσει τον οργανισμό και τον μπέμπη με αντιβίωση από το 1ο τρίμηνο, γι' αυτό είπε αργότερα. Για την έλλειψη μαγνησίου καλό είναι να πίνεις και κακάο που έχει πολύ, ξηρούς καρπούς και δημητριακά ολικής άλεσης, γιατί αυτό βοηθάει και στην έλλειψη όρεξης και σε πολλά άλλα.

Χελλοου ευριμποντι!!!!!

Ουρεοπλασμα ενεργό δεν ξέρω αν έχω αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να το ελέγξω. Μαγνήσιο δεν ξέρω αν έχω έλλειψη δεν έκανα εξέταση. Μου το δίνει η γιατρός για τις συσπάσεις του εντέρου....

Σήμερα το μενού έχει καρμπονάρα. Πέρασαν οι πολλοι πόνοι αναστήθηκα ο Λάζαρος!!!!! Έχω 2 μέρες να καλό φάω.....!!!!!! Σήμερα θα γίνει μάχη... Μέχρι να ξαναστουμπωσω.... Μάλλον με πείραξε το σουσάμι στα τυροπιτακια που έβαλα.... Πφφφφ

Φουντούκι καλά ξεμπερδέματα με την φορολογική!!!!

AoL1p3.png

Βαλεντίνα κ εμενα με πειράζει πολύ το σουσάμι!!

Εγώ σήμερα τολμησα να φάω φασόλια!! Ελπίζω να μην με εκδικηθούν δεν έφαγα πολλά να μην με πειράξουν !! Έκανα κ ένα κεκακι για την λιγουρα!!

Κ εγώ θα του πω να κάνω μια καλλιέργεια για να είμαι κ από εκεί καλυμμένη !! Εσυ Θεσσαλονίκη θα πηγαίνεις ή εκεί?

Πολύ ζέστη σήμερα 38 το θερμόμετρο!! Το κλιματιστικό είναι στο φουλ!!

Ευτυχώς φέτος στην φορολογική δεν πληρώνουμε μας τα κράτησαν όλο το χρόνο ακριβώς ούτε θα πάρουμε ούτε θα δώσουμε!! Έτσι είναι οι σωστοί λογαριασμοί!!

Έχω πονοκεφαλο που με ξύπνησαν πρωί τώρα με τον μεσημεριανό υπνακο θα στανιαρω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Βαλεντίνα κ εμενα με πειράζει πολύ το σουσάμι!!

Εγώ σήμερα τολμησα να φάω φασόλια!! Ελπίζω να μην με εκδικηθούν δεν έφαγα πολλά να μην με πειράξουν !! Έκανα κ ένα κεκακι για την λιγουρα!!

Κ εγώ θα του πω να κάνω μια καλλιέργεια για να είμαι κ από εκεί καλυμμένη !! Εσυ Θεσσαλονίκη θα πηγαίνεις ή εκεί?

Πολύ ζέστη σήμερα 38 το θερμόμετρο!! Το κλιματιστικό είναι στο φουλ!!

Ευτυχώς φέτος στην φορολογική δεν πληρώνουμε μας τα κράτησαν όλο το χρόνο ακριβώς ούτε θα πάρουμε ούτε θα δώσουμε!! Έτσι είναι οι σωστοί λογαριασμοί!!

Έχω πονοκεφαλο που με ξύπνησαν πρωί τώρα με τον μεσημεριανό υπνακο θα στανιαρω!!

Φασόλια εεεεεε!!! Μμμμμ.... Καλή όρεξη!!! Πάλιν καλά με την εφορία. Εδώ εμπιστεύομαι την γιατρό όχι τα μικροβιολογικα και μετανιώνω αφού μου έκανε εξωνυχιστικο υπέρηχο γιατί δεν της είπα να πάρει και μια καλλιέργεια. Σε 1.5 βδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη οπότε θα πω στον δικό μου να πάρει οπωσδήποτε μη με βρει καμία ρήξη υμενων και τρέχω και δε φτάνω....

Όλες είναι καλό να κάνουμε ιδίως μετά τη 15η βδομάδα που μπορεί να δημιουργήσει κάποιο μικρόβιο αν όχι ρήξη συσπάσεις!!!!

Ο Θεός να μας φυλάει όλες!!!

AoL1p3.png

καλησπέρα κορίτσια εδώ στο κρεβάτι αραγμενη μακαρόνια με κιμά έχει το μενού κ σαλάτα με μοτσαρελα.. (Απολαμβάνω να με προσέχει το αγόρι μου χιχι) Φαΐ χωρίς σαλάτα δεν λέει.. Δεν είχα εχθές αίμα το κρεβατομα λειτουργεί έφυγε και το άγχος.. Πήρα κ το μαγνησιο μου αλλά ο γιατρός μου είπε τρεις φορές την ημέρα διάβασα στο ίντερνετ θέλει να μην πίνεις γάλα μαζί και ότι πρέπει να τρως ε ρε με βλέπω τοφαλακι ακινησία και φαΐ :D α και πήρα της βιταμίνες femibion2 έχουν δύο χάπια μέσα ένα για τον εγκέφαλο του μωρού μου είπε η φαρμακοποιος

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ήθελα να ρωτήσω η βιταμίνες στην Ελλάδα έχουν καμία σχέση με αυτά που περνω εγώ τώρα?? Τα femibion2

Έκανα Google translate στα ελληνικά και περιέχουν αυτα:

[b400 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος ( φολικό οξύ + MetafolinΒ? )

όλα βιταμίνες του συμπλέγματος Β , βιταμίνες C και E

ΝΕΟ : τώρα με 800 IU ( 20 μικρογραμμάρια ) της βιταμίνης D3

150 μικρογραμμάρια του ιωδίου

200 mg DHA

γλουτένη και χωρίς λακτόζη

κανένα προϊόν βοοειδών και χοίρων ζελατίνη

FEMIBION 2 είναι διαθέσιμο σε 3 μεγέθη συσκευασίας : 30 ημέρες , 60 ημέρες 96 ημέρες

Για τη διατήρηση του φυλλικού οξέος επίπεδα .

Η πρόσληψη του DHA από τη μητέρα συμβάλλει στην φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου και του αγέννητου μωρά που θηλάζουν και των ματιών. *

Υποστηρίζει επαρκή παροχή φολικού οξέος μέχρι το τέλος του θηλασμού .] [/b]

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...