Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Δοξα τον Θεο Τανιου μου... Αφου ειναι το μωρακι στην θεση του τοτε κανε λιγο υπομονη ξαπλα και θα στρωσει και ο πλακουντας. Να εισαι ηρεμη πανω απο ολα..... Τωρα ξαπλα θα εχεις τον.χρονο να κανεις και ερευνα αγορας για μωρουδιστικα να περναει η ωρα και να ξεχνιεσαι....

Μαθαμε κι αλλο φυλοοοο... Τι ωραια νεα Βαλεντινα μου με τον παιδαρο. Το ενστικτο μου για σενα ελεγε αγορι. Μαθατε και γραμματια το ωραια!!!!!!!

Καμια με κορη ρε κοριτσια;;; Θα ψαχνουμε νυφες και δεν θα βρισκουμε!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Taniou μου ειδες το νινι ειναι δυνατο προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε καλα και πανω απο ολα οχι αγχος !ειδες μωρε το νινακι ποσο ηρεμο ηταν κοιμοτανε κιολας !!!!!balentina με το καλο το αντρακι σου !!!!! Οι αγορομανες αυξανονται κανα κοριτσι????αχ κοριτσια ο αντρας μου θελει τοσο πολυ κοριτσι οσο δεν φανταζεστε αφου καυε μερα με ρωταει η κορη μου τι κανει,ε ρε και να ναι αγορι ,,,,,,,γερα παιδακια να ειναι και ολα καλα !!

Fountouki με το εντερο και τα πρηξιματα πως τα πας ?εγω πανω κατω τα ιδια αρχισα εδω κ λιγες μερες και τα αποξηραμενα δαμασκηνα κτλ χωρις τρελη βελτιωση αλλα καπως καλυτερα ,τελειος ομουσακας αλλα μου κανε ενα πρηξιμο χαμος ακομαδεν εχω χωνεψει

11pSp3.png

Εμένα που ήθελε γιο και με το που του λεω τελικά μήπως θα ήταν καλύτερα κόρη να μας δώσει και ένα ποτήρι νερό στα γεράματα!! Τώρα του λεω έφυγε η παραγγελία!!!

Και οι φίλες μου για αγόρι με είχαν χάχαχαχαχαχα και να ήμουν και αντρογυναικα!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!! Εύχομαι να σκάσει μύτη και καμιά νύφη!

AoL1p3.png

Balentina καλα οι αντρες δεν παιζονται κ φαντασου να ειχανε και τις ορμονες τι θα κανανε !!!!,taniou ολα θα πανε καλα κοιτα να ηρεμησεις κ να απολαυσεις την ξεκουραση χαχαχα εχει μωρε κ τα καλα της !!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία Τανιου μου δεν σου είπα κ εμένα έτσι μου εκανε κ όταν πηγα αραχτο εκεί μέσα!!

Θα σου περάσει γρήγορα κ εμένα μου πέρασε κ θα σήκωνε σε μια χαρά λίγο υπομονή!!

FTAS κ εγώ εχθες το βράδυ μετά τον μουσακά είχα φούσκωμα κ πόνο στο έντερο!! Και παίρνω ακόμη προγεστερόνη και είμαι πολύ πρισμενη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τι ωραία νέα Βαλεντίνα!!!!Με το καλό ο κούκλος σου λοιπόν!!!!Αχχχχ...δεν ξέρω πώς είναι να χεις κορίτσι,αλλά η σχέση της μαμάς με τα αγόρια,δεν υπάρχει!!Μεγάλος έρωτας!!

Για να δούμε Κάθυ...θα σας την κάνω εγώ τη νύφη??Μόνο μην μας ξεπεταχτεί κι εμάς κανένα τσουτσούνι στον επόμενο υπέρηχο!!

Τανιου μου όλα καλά με το μωράκι τπυλάχιστον!!Ξεκούραση τώρα και όλα θα πάνε καλά!!Τι έχει ο πλακούντας??Αποκόλληση ή αιμοραγεί λόγω θέσης??

Χαχα μόλις είδα ότι το τικεράκι μου δεν λέει να ξεκολληλσει από τις 220 μέρες!!Οκ ρε παιδιά...εγώ θα το χονέψω!!!Και για να ρθουμε και στο θέμα μας...τι τρώμε για βράδυ??Έκανα λαχανικά στην κατσαρόλα....έφαγα και ένα πατατάκι μα πω την αλήθεια!!το βραδυ λέω να κάνω καμιά πιτσούλα...!!

5cPOp3.png

Αιντε να δουμε Αννα.... Ωραια θα ειναι να τα εχεις ενα κι ενα... Το εντερο δεν την παλευει μερικες φορες... Ποτε θα ξεφτιλιστουμε μπροστα σε κοσμο απο τους ηχους δεν ξερω....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα Κάθυ με στην αρχή είχα διώξει τον άντρα μου απ το κραβάτι!!Αυτοί οι ήχοι ήταν εκτός ελέγχου!!!Τώρα τους κουμαντάρω λιγάκι!!!Αν και ένα πρωί μου πε ο μικρός μαμάααα άκουσα αγελάδες!!Ναι του λέω αγάπη μου ...απ το χωράφι δίπλα θα τανε!!

5cPOp3.png

Τι ωραία νέα Βαλεντίνα!!!!Με το καλό ο κούκλος σου λοιπόν!!!!Αχχχχ...δεν ξέρω πώς είναι να χεις κορίτσι,αλλά η σχέση της μαμάς με τα αγόρια,δεν υπάρχει!!Μεγάλος έρωτας!!

Για να δούμε Κάθυ...θα σας την κάνω εγώ τη νύφη??Μόνο μην μας ξεπεταχτεί κι εμάς κανένα τσουτσούνι στον επόμενο υπέρηχο!!

Τανιου μου όλα καλά με το μωράκι τπυλάχιστον!!Ξεκούραση τώρα και όλα θα πάνε καλά!!Τι έχει ο πλακούντας??Αποκόλληση ή αιμοραγεί λόγω θέσης??

Χαχα μόλις είδα ότι το τικεράκι μου δεν λέει να ξεκολληλσει από τις 220 μέρες!!Οκ ρε παιδιά...εγώ θα το χονέψω!!!Και για να ρθουμε και στο θέμα μας...τι τρώμε για βράδυ??Έκανα λαχανικά στην κατσαρόλα....έφαγα και ένα πατατάκι μα πω την αλήθεια!!το βραδυ λέω να κάνω καμιά πιτσούλα...!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Όλοι αυτό λένε για να δούμε πως θα μου βγει γιατί εγώ ονειρευόμουν κοκαλάκια φτιογκακια.

Το θέμα φάει για μένα αστα να πάνε. Ελπίζω να συνέλθω σύντομα γιατί δε με βλέπω καλαααα

AoL1p3.png

Γλυκά μου κορίτσια τι κάνετε;

Από σήμερα επέστρεψα στην δουλειά και δεν θέλω καθόλου!!

Τανιού υπομονή μείνε ξαπλωμένη και όλα θα πάνε όλα καλά!!

Έκανα εξέταση κολπικού υγρού και έχω ουρεόπλασμα και μύκητες έχετε καμία ιδέα για το ουρεόπλασμα;; Γιατί διαβάζω ότι ίσως κάνει πρόωρο τοκετό ή αποβολή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχαχαχαχαχαχα Αννα τι το λες το μωρο;;;;;; Μα το κακο ειναι οτι ουτε να αεριστουμε δεν μπορουμε. Εχουμε μονο αυτο το γουργουρητο...

Βιργινια περαστικα σου. Πηρες καμια αντιβιωση;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...