Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Tanioυ μου, ελπίζω να ηρέμησες κάπως τώρα, ε; Τι ώρα έχεις το γιατρό;

Φουντούκι μου, μ' αρέσει πολύ ο Θαλασσινός και το ξέρω το τραγουδάκι! Γενικώς πολύ μ' αρέσει, θαλασσινός, αλκίνοος, χαρούλης, θανάσης παπακωνσταντίνου! Τέτοια θ' ακούει το μπεμπάκι μου όσο είναι στην κοιλιά!

Άννα, τι να πω για την εμπειρία αυτή, κοψοχολιάστηκες αλλά είναι αστείο όταν το περιγράφεις!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τανιου αντε να πας στον γιατρο να ηρεμησεις. Και εγω δεν πιστευω οτι θα ειναι κατι... Μην στεναχωριεσαι και μην κλαις!!!!!! Σκεψου θετικα...

Αννα αυτος ο φοβος και ο πανικος μας τα δημιουργει ολα...

Σημερα εμεις θα φαμε ψαρακια. Γαυρο για την ακριβεια.

Οσο για την μουσικη ας μην σας πως καλυτερα τι ακουει το δικο μου το νινι γιατι ειναι εντελως αντιθετα απο τα γουστα σας....

HmwTp3.png

Taniou μην στεναχωριεσαι ολα θα ειναι μια χαρα ,προσπαθησε να εισαι ηρεμη κ ολα θα πανε καλα περιμενουμε ολες νεα σου

Αννα τι να πω ,δεν εχω λογια για την εμπειρια σου χαχαχαχα. Fountouki κανε λιγο υπομονη η επομενη βδομαδα θα ναι super για σενα κ τον αντρουλη σου εμεις σημερα θα φαμε κατι ελαφρυ ΜΟΥΣΑΚΑ !!!!ακους Jo εγω τον λογο μου τον κραταω ειπαμε σημερα ολες φαι κ απολαυση για να ανεβει η ψυχολογια ολα καλα θα πανε για ολες μας αρκει να σκεφτομαστε θετικα tanioυ ακους ;;;;;;;;;

11pSp3.png

Taniou θα δεις το μωρό θα είναι στη θέση του και θα μεγαλώνει. Ο γιατρός θα κάνει το καλύτερο και εσύ και όλα θα πάνε καλά.

Εγώ όλη το βράδυ δεν κοιμήθηκα από τον πόνο. Πήγα στη γιατρό και μου έκανε εξωνιχιστικο υπέρηχο. Τα πόδια ήταν διπλωμένα. Μου είπε ότι είναι σύσπαση εντέρου θα μου δώσει μαγνησιο και κάτι φακελάκια φυτικά. Εκεί λοιπόν που χάζευα πως άνοιγε το στόμα πώς κουνουσε τα χέρια ξεδιπλώνει τα πόδια και πετάγεται ένα τσουτσουνι!!!!!!!

Θα είμαι μια αγορομανα!!! Αχ!!!

AoL1p3.png

Γεια σας κούκλες!!!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Τανιου μου δεν νομίζω να είναι κάτι...μήπως κανονικά περίμενες να αδιαθετήσεις αυτές τις μέρες??Έχω ακούσει πολλές κοπέλες να έχουν λίγο αίμα κάθε μήνα τις μέρες που ήταν να αδιαθετήσουν!!Εύχομαι όλα να είναι καλά!Περιμένουμε νέα σου!!

Κι εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλά μου!!Ακούστε τι έπαθα...έλεος δηλαδή!!Χτες αφού ήπια με γρανίτα στην παραλία,ήμουν όλη μέρα χάλια με το στομάχι μου....το βράδυ αποφάσισε μετά από δυο μέρες να λειτουργήσει το εντεράκι μου...σηκώθηκα να πάω τουαλέτα με το ένα μάτι κλειστό και μάλλον δεν καθαρίστηκα καλά!!Έβλεπα στον ύπνο μου ότι φοσούσα σερβιέτα,γιατί είχα αίμα!!Ξυπναλω χάλια,πάω για πιπί,σκουπίζομαι (είχα ιδρώσει και στον ύπνο μου) και τσουυυπ...βλέπω στο χαρτάκι μου κάτι καφετί!!Τα κανα πάνω μου....μεταφορικά γιατί μάλλον εφταιγε που τα χα κάνει κυριολεκτικά το βράδυ!!Μη γελάτε καθόλου!!!Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει!!

Χάχαχαχαχαχα Άννα!! Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά!!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ Βαλεντίνα τι διαβαζωωωωω??? Αγοραρος θεέ μου θα τρελαθω!! Λοιπόν θέλω κ εγω!! Σου εύχομαι να είναι γερος κ δυνατός ο παίδαρος!! Τι ωραιααααα!! Ενθουσιάστηκα!!

Αυτά τα φακελακια τι είναι για το έντερο?? Πες μου κ εμένα!!

Κορίτσια τι λέει καμία μπουμπου θα σκάσει!!??

Τανιου μου όλα θα πάνε τέλεια και θα πάρεις μεγάλη χαρά που θα το δεις!!!

Κάθυ ακούω κάποιες φορές τέτοια τραγούδια αλλά ακούω και Σφακιανάκη που είναι ο αγαπημένος μας ακούω και Πάολα και Παντελίδη και τα πάντα ανάλογα την διάθεση!! Χαχαχαχαχαχα

FTAS εγώ έφαγα χθες μουσακά πολύ ωραίο φαγητακι ειδικά ή κρέμα από πάνω τρεμουλιαστη είναι το κάτι άλλο!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αστα φουντουκακι!!! Για άλλο πήγα με άλλο έφυγα. Αυτή τη γιατρό την έχω Κομοτηνή είναι μετρημένη και την εμπιστεύομαι πολύ. Πρώτη φορά έβλεπε το νινι μιας και λειπαμε και έκανε κάτι κοντινά πλάνα τι να σου λέω. Άνοιγε παλάμες ήταν γυρισμένο προς τον υπέρηχο άνοιγε το στόμα και με πείραζε ότι μου μιλάει. Ο άντρας μου στενοχωρηθηκε που δεν ήρθε μαζί αλλά είναι κοντά η γιατρός και του λέω δε θα αργησω παω να δω τι θα μου πει για το έντερο!! Είναι 140γρ. Αλλά εγώ από 60 κιλά πήγα 59.οσως τις άλλες φορές είχε να κάνει και με το ότι πήγαινα απόγευμα. Λοιπόν τα φακελάκια λέγονται trausit elusanes παιρνεις 1ή δύο μαζί με το φαΐ ή πριν μέχρι να ηρεμήσει το έντερο. Μπορείς και 15 μέρες σερί. + το μαγνησιο!!!

AoL1p3.png

Μόλις ήρθα από τον γιατρό το μωράκι είναι καλά ο πλακουντας όμως αιμοραγη θα πρέπει να μαι ξαπλα πόσο καιρό δεν είπε κ μου έγραψε χάπια μαγνήσιο... Το μωράκι πάλι κοιμόταν.. . Σας ευχαριστώ όλες για την θετική ενέργεια σας :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Είδες??? Το μωρό είναι στη θέση του απολαμβάνει τον ύπνο του. Και ο πλακούντας θα στρώσει. Το μαγνησιο θα βοηθήσει πολύ!!!

Ναι το γλυκουλη μου ο πλακουντας μας κοψοχολιασε τώρα θα κάνω σκλάβοι το αγόρι μου χαχαχαχα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Taniou μου, είδες; Ευχάριστο είναι αυτό! Ο πλακούντας θέλει ηρεμία και μαγνήσιο και θα φτιάξει! Το μπεμπάκι να 'ναι καλά, αυτό μετράει! Εσύ στην ξάπλα τώρα!

Βαλεντίνα!!!! Συγχαρητήρια για τον μπεμπάκο!!! Τρίτος και καλός για το καφέ μας! Είδες που ανυπομονούσες για το φύλο; Τσούπ σ' το πέταξε!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

• Petalouda82.....................ΠΗΤ 27/12
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπάκος!!!
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος!!!
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος!!!
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1
  • FTAS..................................ΠΗΤ 29/1
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...